572
-
#532 RYL ScreenShots -
#531 Pár kép néhai templaromról:
A feelingje számomra is megvolt a játéknak.
Persze akkoriban még bugok is voltak benne bőven.
Ált. haverokkal játszottam, de nem mindig velük voltam 1 csapatban.
01
02
03
04
05
Jah, érdemes megnézni a hp-ját. :) -
#530 Hülye vagyok,hisz ott a szint is 48.... -
#529 hát sztem jóval szarabb,én hamar eluntam....
Amúgy ahhoz képest,hogy 95-ös vagy elég csirkék a statjaid...
Bár én elég régen nyomtam,de nekem rémlik,hogy olyan 50-es szint környékén már vagy 4K körüli HP-m volt,de lehet,hogy rosszul emlékszem... -
#528 3000FT/hó és kell egy sima Master Card Classic vagy egy sima Visa bank kari akit érdekelne a játék sokkal jobb mint a WoW meg a LineAge c3 :) -
#527 :) hehe én megvettem előre 1 évre :P www.ryl.com.my lvl 95 ös Gunner vagyok az első helyen :D már 7 hónapja nyomom és még mindíg nem untam meg Ak'kan's FoR EVER !!!!! addig is itt egy régebbi képem :) -
#526 és a weboldalon lévő kétméteres FREE Online Play felirat smafu? nem értem minek a kamu ha egyszer nem lehet kipróbálni. de ez kissé idegesítő felfogás. mi lenne ha bemennénk egy autókereskedésbe, és minden függöny mögött lenne, csak annyit mondanának, hogy 750 ezer forint, aztán majd kapsz valamit. ha nem tetszik, így jártál. -
#525 A tesztek már rég voltak. -
#524 hogy a búsba lehet ezzel játszani? a hivatalos oldalon regisztráltam és bejelentkezéskor azt írja, hogy nem vagyok fizető vendég :( pedig elvileg ugyebár 30 nap ingyenes...mert ki fizet látatlanba? -
#523 lol -
#522 tudom de úgy gondoltam simát -
#521 Oda van írva h. csak amcsik tesztelhetik... -
#520 ez a RYL: Path of the Emperor kieg vagy a 2. része?
lehet újra felteszem ha van kedvem és meg is van a gépen -
Bandeeka #519 melyik forumon kell segírséget kérnem most kezdek el mmorpg-zni
bocs láma kérdésért
ti esetleg nemtudtok segiteni?
-
#518 arra -
Bandeeka #517 La2= lineage2-re gondolsz? -
#516 figy gyere la2 ozni!a fourmon kersz segitseget akkor teis tudsz jonni.
mert tort szerver :DD -
Bandeeka #515 Hali!
Ezzel jáccik még vki? És ingyenes még? Most olvastam rola és ha ingyenes és jáccik még vki vele akkor én is kiprbálnám -
#514 Tudod nagyon jo az ellenfelet hentelni de nekem csak egy szaros kb 50 es szintu karakterem volt es akarmikor mentem be az arenaba az arorl szolt hogfy nem en henteltem hanem engem hentetltek szet pedg azert az 50 es kari mar annyira nem rossz szerintem ja es amugy a szornyek kozul varazslo ez a kari amit mondok
szal nekem annyira nem volt elvezetes hogy bemegyk szetverik a fejemet en meg joforman meg se sebzek senkit:( -
Butch #513 Szerintem meg joo :) Foleg az ellenfel huntolasa ;) Ha valaki volt az utolso napokban az Arenaban az el tudna mondani hogy Nagyon jo feeling volt amikor 40 vs 40 az arenaban es meg az Adminok is bent voltak + Szuper Kripek :D -
#512 Izé... lehet h. kasztokat akartam írni. :) -
#511 Sztem meg nem voltak elég jól kiegyensúlyozva a fajok. -
#510 Annyira azé nem volt gázos,de egy idő után télleg uncsi lett,sajna a küldetések sem dobták fel annyira...:-( -
#509 Hehe shaman le agyunk maradva:):):)
Bar nem tom ki az az allat aki elofizet ra mert eleg unalmas telleg es eleg csupasz is meg az a vilag szal szerintem teljesen felesleges:) -
#508 kocii -
#507 hát. azt mondanám hogy a hivatalos weblapról, de itt egy kicsit bővebb info az egészről:
Lineage2 leszedése, regisztráció a serverre, minden szar... (ha nem lépne egyből a topicba, regisztrálni kell...) -
#506 hmmm sry amikor én toltam még nem volt fizetős.... -
Butch #505 Azert mert mar lassan 1 hete fizetos es valamelyik ismerosom mondta hogy van 3 tort srever is !! :)
Koszi Butch -
#504 minek a ryl még béta,s mindenkinek ingyenes...minek tört szerver? -
Butch #503 CSoki mindenkinek csak azt szeretnem megkerdezni hogy hol talalok infot a RYL tort szerverrol ?
Koszi Butch -
#502 es honnan tudom leszedni a l2 ot? -
#501 Lineage2re van egy free server aszem.
a Guild Warson gondolkoztam még, csak nem igazán tudok róla semmit sem -
Pemack #500 sztem a guild wars jó mert az ingyenes csak meg kell venni, meg az swg is jó de az fizetős :( -
#499 lineage2 az fizetos ha jol tom.vagy van vmi inygen szerver?
hat en mostanaban counter strikozok.mmorpg meg guildwars minden honapban.ha jobban korbe nezel sokkal jobbak vannak mint a ryl.de sztem nezz everquest2 videot es ha megtetszik fizess ra elo mrt sztem erdemes. -
#498 te mit ajánlanál? most a lineage 2őt szedem, próbálom majd ki -
Pemack #497 ryl egyre unalmasabb, sztem nm lesz fizetős sőt, ki sem fogják adni, de nem biztos -
#496 a ryl az mostmar egy kalapszar.csomo mas jobb emmo van helyete -
#495 a skilles dologra már rájöttem, de ez az akadozásos dolog még mindig nem oké. Kipróbáltam egy MX400asal és ugyanugy szaggatot :S -
#494 Hmm... vmi nagy gondok lehetnek a gépeddel. sztem előbb azt tedd rendbe.
Ha van 1-es szintű skilled, és vettél még 1-es szintűt ugyanabból, akkor a jobb egérgombbal tudod azt hiszem elhasználni, és 1.1-ből 1.2-es lesz. -
#493 és hogy rakhatok rá egy skill-re? nekem most valami vampire izé van, de csak 1es szintü :( nem tudok rárakni.
Azt nem tudod véletlenül hogy miért akad ennyire brutálisan a kép? FX5600om van, minden low meg off meg ilyenek, mégis akadok nagyon...
Amikor elakarok adni vmit akkor meg hiábba kattintok az ok-ra vagy a no-ra akkor sem történik semmi...