Risk Your Life

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tom3
tudom de úgy gondoltam simát
Esrohnoil
Oda van írva h. csak amcsik tesztelhetik...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Tom3
ez a RYL: Path of the Emperor kieg vagy a 2. része?

lehet újra felteszem ha van kedvem és meg is van a gépen
melyik forumon kell segírséget kérnem most kezdek el mmorpg-zni
bocs láma kérdésért
ti esetleg nemtudtok segiteni?
Tufa16
arra

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

La2= lineage2-re gondolsz?
Sugam
figy gyere la2 ozni!a fourmon kersz segitseget akkor teis tudsz jonni.
mert tort szerver 😄D

Hali!
Ezzel jáccik még vki? És ingyenes még? Most olvastam rola és ha ingyenes és jáccik még vki vele akkor én is kiprbálnám
Bobber
Tudod nagyon jo az ellenfelet hentelni de nekem csak egy szaros kb 50 es szintu karakterem volt es akarmikor mentem be az arenaba az arorl szolt hogfy nem en henteltem hanem engem hentetltek szet pedg azert az 50 es kari mar annyira nem rossz szerintem ja es amugy a szornyek kozul varazslo ez a kari amit mondok

szal nekem annyira nem volt elvezetes hogy bemegyk szetverik a fejemet en meg joforman meg se sebzek senkit😞

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Szerintem meg joo 😊 Foleg az ellenfel huntolasa 😉 Ha valaki volt az utolso napokban az Arenaban az el tudna mondani hogy Nagyon jo feeling volt amikor 40 vs 40 az arenaban es meg az Adminok is bent voltak + Szuper Kripek 😄
Esrohnoil
Izé... lehet h. kasztokat akartam írni. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Sztem meg nem voltak elég jól kiegyensúlyozva a fajok.

Shaman
Annyira azé nem volt gázos,de egy idõ után télleg uncsi lett,sajna a küldetések sem dobták fel annyira...:-(

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Bobber
Hehe shaman le agyunk maradva😊😊😊
Bar nem tom ki az az allat aki elofizet ra mert eleg unalmas telleg es eleg csupasz is meg az a vilag szal szerintem teljesen felesleges😊

Sugam
kocii

Tufa16
hát. azt mondanám hogy a hivatalos weblapról, de itt egy kicsit bõvebb info az egészrõl:

Lineage2 leszedése, regisztráció a serverre, minden szar... (ha nem lépne egybõl a topicba, regisztrálni kell...)

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Shaman
hmmm sry amikor én toltam még nem volt fizetõs....

Azert mert mar lassan 1 hete fizetos es valamelyik ismerosom mondta hogy van 3 tort srever is !! 😊

Koszi Butch
Shaman
minek a ryl még béta,s mindenkinek ingyenes...minek tört szerver?

CSoki mindenkinek csak azt szeretnem megkerdezni hogy hol talalok infot a RYL tort szerverrol ?

Koszi Butch
Sugam
es honnan tudom leszedni a l2 ot?

Tufa16
Lineage2re van egy free server aszem.
a Guild Warson gondolkoztam még, csak nem igazán tudok róla semmit sem

sztem a guild wars jó mert az ingyenes csak meg kell venni, meg az swg is jó de az fizetõs 😞

Sugam
lineage2 az fizetos ha jol tom.vagy van vmi inygen szerver?
hat en mostanaban counter strikozok.mmorpg meg guildwars minden honapban.ha jobban korbe nezel sokkal jobbak vannak mint a ryl.de sztem nezz everquest2 videot es ha megtetszik fizess ra elo mrt sztem erdemes.

Tufa16
te mit ajánlanál? most a lineage 2õt szedem, próbálom majd ki

ryl egyre unalmasabb, sztem nm lesz fizetõs sõt, ki sem fogják adni, de nem biztos

Sugam
a ryl az mostmar egy kalapszar.csomo mas jobb emmo van helyete

Tufa16
a skilles dologra már rájöttem, de ez az akadozásos dolog még mindig nem oké. Kipróbáltam egy MX400asal és ugyanugy szaggatot :S

Esrohnoil
Hmm... vmi nagy gondok lehetnek a gépeddel. sztem elõbb azt tedd rendbe.
Ha van 1-es szintû skilled, és vettél még 1-es szintût ugyanabból, akkor a jobb egérgombbal tudod azt hiszem elhasználni, és 1.1-bõl 1.2-es lesz.

Tufa16
és hogy rakhatok rá egy skill-re? nekem most valami vampire izé van, de csak 1es szintü 😞 nem tudok rárakni.

Azt nem tudod véletlenül hogy miért akad ennyire brutálisan a kép? FX5600om van, minden low meg off meg ilyenek, mégis akadok nagyon...

Amikor elakarok adni vmit akkor meg hiábba kattintok az ok-ra vagy a no-ra akkor sem történik semmi...

Esrohnoil
Venni kell 1-es szintûeket attól aki tud tanítani és utána azt használni.
Egy fajta varázslatból vehetsz 6 db elsõ szintût, utána 2-es szintû lesz, akkor vehetsz 6 db 2. szintût és így tovább...
Elasználni (azaz megtanulni) asszem jobb egérgombbal tudod.
Az meg h. 1/3 a skilled azt jelenti h. 1 pontnyi van megtanulva. Azaz van 1 db elsõ szintû varázslatod. A 3 meg azt jelenti h. jelenleg 3 pontnyi a max amit fejleszthetsz (tanulhatsz), vagyis még 2 pontnyit tanulhatsz jelenleg. A max érték tapasztalati szintenként nõ.
Törölni is tudsz majd ha vmelyik varázslat nem tetszik és kinéztél másikat helyette, de gondold meg, mert az újat is pénzbõl veszed (hacsak nem találod, v. cseréled el mással).

Tufa16
heeeeeelp! most lvl4es vagyok, varázsló, hogy tanulhatok uj skilleket?

ahol vannak a felszerelések és a skillek ott van vmi skill points 1/3 vagy ilyesmi. hogy rakhatok vmi skillre pontot, vagy magától jön?

Tom3
Annak úgy tudom lejárt a tesztverzója.
Nem?
Pedig kipróbáltam volna.
Sugam
pl.a guild wars kurva jo!
ez ahoz kepst ***** szar!

Tom3
én is meguntam
Sugam
abba hagytam:unalmas sokkal jobbak vannak nala

nekem túlságosan unalmassá vált .... ha néha van kedvem fejlesztem a hyperionon a warrior lv 19-es csajomat
nincs benne az az élvezet ami a Guild Wars-ban vagy a Star Wars Galaxies-ban
<#confused><#fejvakaras>

en abbahagytam

Bobber
de nagy a csend errefele
mi a fene van mindednki abbahagyta a ryl-t??

Bobber
Ja szerintem is elég jo kis game de sajnos eléggé egyhanguvá tud válni egy idõ után😞😞

Sugam
haat nekem ebbol csak server error jelentkezett meg még néha
nem engedi az itemeket cserelni de relog utan igen.sztem
jo kis gém.

hát szerintem ez agém még egy jó ideig ingyenes fog maradni, baromi sok hiba van benne !!!!!!!!!!!!
1)nem enged egy csomó mindent
2)server error
3)reset
4)lefagy
5)mindig visszadob a kinduló helyemre anélkül hogy meghaltam volna
6)akadozik egy csomószor
7)rosszul számolja az xp-t egy csomószor nekem (néha többet is szokott szerencsére számolni 😊 )
röviden ennyi
amíg ezeket nem javítják ki addig 99% hogy ingyenes marad, ha pedig nem akkor viszont hülyék
amúgy még a grafikán javíthatnának

Bobber
Na akkor ugy latom shaman megnyugodhatsz hogy nem a te geped a szar

Vagy masnak is szar a gepe???

Tom3
"van olyan,hogy órákat tudok egy huzamban játszani,de olyan is elõfordult,hogy 3 percenként resetelt.Elég idegesítõ dolog."

Nálam is pont ez van!Csak én kb. mindig ülök a gépelött egy 4órát.
Nekem ritkán resetel de van úgy hogy egyszer resetel belépek és újra vagy kétszer reseteli a gépet.
nekem is volt nehany kek halalos reset, de csak akkor , ha winamppal 2.91 zenet hallgattam a hatterben. winxp pro sp2 hun amd ati 9600pro gepen

Shaman
+D =3D

Shaman
Nohát nekem sajna ez a gamma reseteli a gépet:-(
Kipróbáltam teszteltem másik +D-s játékokat is azoknál nem igazán volt reset.
Már cseréltem videókarit is,mégis idõnként szó nélkül reseteli sajna:-(
Még egy táp cserét fogok beiktatni,aztán már fogalmam sincs mitõl csinálja....van olyan,hogy órákat tudok egy huzamban játszani,de olyan is elõfordult,hogy 3 percenként resetelt.Elég idegesítõ dolog.
Fõleg ha akkor resetel,mikor küzdök egy lénnyel,nah akkor tuti halál van mire újra bejövök,mert hiába van reset a server még egy ideig nem dob ki,s azalatt leüt a lény:-((

Tom3
Nekem leszokta resetelni magát a gép amikor nem látja vincsit.(Valami hibája van és a drótokat mindíg meg kell igazitani és soha sincs rajta ház.)
A játék nekem nem szokott lefagyni.
XCoMA
Konkrétan semmit nem csinál, én resetelek!X-D

Tom3
Velem is még ugyan ez volt 2xraktam fel mind kétszer nem patchelte.
És az 528-at töltöttem le a download.com-rol