Risk Your Life
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
lehet újra felteszem ha van kedvem és meg is van a gépen
bocs láma kérdésért
ti esetleg nemtudtok segiteni?
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Ezzel jáccik még vki? És ingyenes még? Most olvastam rola és ha ingyenes és jáccik még vki vele akkor én is kiprbálnám
szal nekem annyira nem volt elvezetes hogy bemegyk szetverik a fejemet en meg joforman meg se sebzek senkit😞
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Bar nem tom ki az az allat aki elofizet ra mert eleg unalmas telleg es eleg csupasz is meg az a vilag szal szerintem teljesen felesleges😊
Lineage2 leszedése, regisztráció a serverre, minden szar... (ha nem lépne egybõl a topicba, regisztrálni kell...)
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Koszi Butch
Koszi Butch
a Guild Warson gondolkoztam még, csak nem igazán tudok róla semmit sem
hat en mostanaban counter strikozok.mmorpg meg guildwars minden honapban.ha jobban korbe nezel sokkal jobbak vannak mint a ryl.de sztem nezz everquest2 videot es ha megtetszik fizess ra elo mrt sztem erdemes.
Ha van 1-es szintû skilled, és vettél még 1-es szintût ugyanabból, akkor a jobb egérgombbal tudod azt hiszem elhasználni, és 1.1-bõl 1.2-es lesz.
Azt nem tudod véletlenül hogy miért akad ennyire brutálisan a kép? FX5600om van, minden low meg off meg ilyenek, mégis akadok nagyon...
Amikor elakarok adni vmit akkor meg hiábba kattintok az ok-ra vagy a no-ra akkor sem történik semmi...
Egy fajta varázslatból vehetsz 6 db elsõ szintût, utána 2-es szintû lesz, akkor vehetsz 6 db 2. szintût és így tovább...
Elasználni (azaz megtanulni) asszem jobb egérgombbal tudod.
Az meg h. 1/3 a skilled azt jelenti h. 1 pontnyi van megtanulva. Azaz van 1 db elsõ szintû varázslatod. A 3 meg azt jelenti h. jelenleg 3 pontnyi a max amit fejleszthetsz (tanulhatsz), vagyis még 2 pontnyit tanulhatsz jelenleg. A max érték tapasztalati szintenként nõ.
Törölni is tudsz majd ha vmelyik varázslat nem tetszik és kinéztél másikat helyette, de gondold meg, mert az újat is pénzbõl veszed (hacsak nem találod, v. cseréled el mással).
ahol vannak a felszerelések és a skillek ott van vmi skill points 1/3 vagy ilyesmi. hogy rakhatok vmi skillre pontot, vagy magától jön?
nincs benne az az élvezet ami a Guild Wars-ban vagy a Star Wars Galaxies-ban
<#confused>#confused><#fejvakaras>#fejvakaras>
mi a fene van mindednki abbahagyta a ryl-t??
nem engedi az itemeket cserelni de relog utan igen.sztem
jo kis gém.
1)nem enged egy csomó mindent
2)server error
3)reset
4)lefagy
5)mindig visszadob a kinduló helyemre anélkül hogy meghaltam volna
6)akadozik egy csomószor
7)rosszul számolja az xp-t egy csomószor nekem (néha többet is szokott szerencsére számolni 😊 )
röviden ennyi
amíg ezeket nem javítják ki addig 99% hogy ingyenes marad, ha pedig nem akkor viszont hülyék
amúgy még a grafikán javíthatnának

Vagy masnak is szar a gepe???

Nálam is pont ez van!Csak én kb. mindig ülök a gépelött egy 4órát.
Nekem ritkán resetel de van úgy hogy egyszer resetel belépek és újra vagy kétszer reseteli a gépet.
Kipróbáltam teszteltem másik +D-s játékokat is azoknál nem igazán volt reset.
Már cseréltem videókarit is,mégis idõnként szó nélkül reseteli sajna:-(
Még egy táp cserét fogok beiktatni,aztán már fogalmam sincs mitõl csinálja....van olyan,hogy órákat tudok egy huzamban játszani,de olyan is elõfordult,hogy 3 percenként resetelt.Elég idegesítõ dolog.
Fõleg ha akkor resetel,mikor küzdök egy lénnyel,nah akkor tuti halál van mire újra bejövök,mert hiába van reset a server még egy ideig nem dob ki,s azalatt leüt a lény:-((
A játék nekem nem szokott lefagyni.