Risk Your Life
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.ryloracle.com/ryl/ aki még tudna vele játszani. A szerver europai ,de nagy csatáknál szokott laggolni. Gyertek! Jó lenne nem egyedül ténykedni 😊
www.returnofwarrior.com összegyúrták az 1 és a 2 részt és sztem egész jól sikerült. Normális exp és drop rate van szal nem olyan h 1 nap alatt lvl 90 és 1 hét alatt megunod... Én már játszok egy ideje úgyhogy ha valaki kedvet kapna hozzá írjon és segíteni is tudok ha van vmi😄
ja persze INGYENES^^
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
A RYL 2-höz kell az egy mert nem akar elindulni valami login errort ír ki.
NEM TOM MI A GOND.
elõre is kösz
-----------------------------------------------------------------------
nekem is ezt írta ki ezért megpróbálom most az 1-t
NEM TOM MI A GOND.
elõre is kösz
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
További info a Cs-P.KFT
http://cspkftweb.extra.hu uj pc játékok
msn cimem : [email protected]
Ha valaki ismeri vagy látta ezeket akkor én vagyok:
thacrimi,NagasWarrior,Roli-GuNeR,rombolo,legolasz,
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
jött a második rész és kiürült a ryl 1
gondoltam én is kipróbálom a másodikat de az már nagyon nem tetszett hát ezért
de mondom kikell próbálni
vagypedig elQfizetni kell
ID is unregistered or Password is invali
Én már registráltam activáltam meg minden de nem enged be! Miért?
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
egy ideig ellehet vele lenni de hamar megunható
régen még volt feelengje mert akkor legalább kellet küzdeni a szintért
de mostmár semmi, nagyon üres lett, alig vannak már normális playerek.
ez a véleményem a második részéröl
Én az 1. részével csak triálban játszottam és kurva nagy feeleng volt mindenütt playerek, nagyon király volt. De sajna lejárt a trial. És nem soká jött a második rész... kiürült az 1 szervere már mindenki a gm-knek nyalizott hogy "I love RYL" és akkor felnyomták Qket lvl maxra.
Kilehet próbálni én nemakarok lebeszélni senkit de már nincsen feelengje, ha akkor játszotok vele mint én akkor nagyon megfogott volna titeket, de ez igy már egy nagy darab szemét. Ha valakinek elvettem tQle a kedvét bocsánatot kérek én nem akartam, de sajna az én szemszögembQl ez az igazság. Próbáljátok ki hátha bejQn nektek az én kis rövid monológom ellenére 😄 HAJRÁ
Mondjuk azóta nem tom mivan a RYLekkel lehet hogy az 1. része talpra állt megint de fogalmam sincs, pedig az volt az igazi.
U.I. Én nem akartam senki kedvét elvenni, se megsérteni
Lehet kicsit hosszú lett??? XD bocsi
Legjobb játék: http://s2.bitefight.hu/c.php?uid=30338
😄
csak látom régen irtatok ide. én archer leszek majd ugye és csak egy szervert lehetett válastztani.,aki jáccik még ne talántán irjon pls...1edül nem faja<#dumcsi>#dumcsi>
skatebab
az mmo-k azok szoktak lenni általában,nem?
vagy itt bárki játszhat,csak bizonyos dolgokat csak fizetõsök csinláhatnak?
én még anno ryl 1-eztem,míg ilyen tesztfázis volt,s nem kellett fizetni....
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Nos kb. 60. szintig könnyû eljutni, késõbb viszont érdemes egy partit találni (meg ajánlott is).
TaDe
[email protected]
1 kérdésem lenne:
RYL2-nél leszedem a patchet próbálom elinditani a játékot beállitom a setupban a dolgokat aztán pedig fekete képernyö és egyszer csak kilép a játékból...
MoViE
A feelingje számomra is megvolt a játéknak.
Persze akkoriban még bugok is voltak benne bõven.
Ált. haverokkal játszottam, de nem mindig velük voltam 1 csapatban.
01
02
03
04
05
Jah, érdemes megnézni a hp-ját. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Amúgy ahhoz képest,hogy 95-ös vagy elég csirkék a statjaid...
Bár én elég régen nyomtam,de nekem rémlik,hogy olyan 50-es szint környékén már vagy 4K körüli HP-m volt,de lehet,hogy rosszul emlékszem...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
.jpg)