572
  • Shaman
    ha már itt tartunk én lev. 35.....illetve van egy lev 36-os sorcim is,oszt mékse tudom....
  • Sugam
    na ezen enis gondolkoztam pedig mar lvl 20 vok:)
  • Shaman
    Öregrókák:

Kérdésem mind a 2 fajnál van 1-1 hely a karakterlapon ahova nem tudok semmit sem tenni (humanonak asszem a pancél alatt,Akkanoknál jobb lennt). Ide majd a véglegesben lehet valamit tenni,vagy én vagyok béna,vagy csak magasabb szinten lesz oda cucc?
  • Shaman
    MMORPG beta teszt,de már vagy fél éve béta teszt:-pp
    de kira amúgy:-)
  • Sugam
    bocs ha kicsit nagy lett:
  • Chaos Mad
    ah
    ezt én is kiprobálnám
    mien és meik verziot kell leszedni?
  • KeviN
    Az ok, de ahogy a forumokban olvastam, ha guildban vagy csak akkor muxik az runenak az AOE...ez valami bug :(
  • Esrohnoil
    Guildok vannak, nem kell feltétlen magyarnak lennie, 30-as szinttől akár te is alapíthatsz egyet.
  • KeviN
    Meg 1 kerdes...muxik valakinek az AOE ? Vagy van mar magyar Guild ?
  • KeviN
    nekem csak 1 szerver van : "mordant"

1bbkent mar 23 lvl :D
  • Noodlee
    Mijez vázze?
  • Darcan
    Ja ja én Shamannal meg egy másik barátommal tolom. Jó lenne egyeztetni, h magyar csapattal nyomjuk. Mi ketten hárman mindig vagyunk..
    Darc
  • Shaman
    melyik szerver?
  • Shaman
    étem:-p

Okes mi vagyunk egy páran akik együtt játszogatunk,de mostanság a prometheuson Akkanokkal. hyperionos varázsló karim egyelőre pihiben van.
    A baj inkább az,hogy (ahogy megfigyeltem) ha 10 szintnél nagyobb a különbség,akkor a másik már bármilyen lényért csak 2 xp-t kap. Ekkor jobb nem csapatban lenn,hanem csak úgy együtt ütögetni..
  • KeviN
    En tegnapelott kezdtem el jatszani a betaval. A szornyeknel vagyok rune officier most eppen 22lvl. Nekem idaig nagyon bejott :D Kicsit hozza kellet szokni a kezelofelulethez, de teccik :) Ha valaki akar majd partyzni keressen KeWiN neven.
  • Sugam
    nemtudjatok miertnem muxik ez 5 ora 53 kor vagy reggel?
  • Esrohnoil
    Én Hyperionon vagyok Akkan, prometheuson ember.
    Ja és fajt 1 szerveren belül csak először tudsz választani.
  • Sugam
    haliho.figyu nekem az ember jobban bejon de haod
    nemtudnank eggyut menni???van msn ed?prometheuson van lvl 4 es orkom mig hyperionon egy lvl 15 archer.jo lenne
    magyar csapatban lenni.klben egyszer voltam temabe es akkor jol fejlődtem meg miden 1,5 szintet gyorsban.szal shaman ha gondolod mehetnenk eggyutt.majdnem mindenn nap jatszom
    szal.... érted:)
  • Shaman
    Úgy látom te régebbi motoros vagy,akkor hozzád lenne 1 kérdésem.
    Ha egy szerveren már választottál fajt ember/szörny. Akkor ott már nem lehet más fajú karit kreálni semmiképp?
    Én a Hyperionon emberekkel a Prometheuson a szörnyekkel vagyok (ami mostanság sokkal jobban bejön nekem,mint az emberek)
  • Shaman
    Mert egyedül nem eccerű.
    Tapasztalataim: Emberként,vagy Szörnyként (hirtelen nemtom a nevét) nagyjából 1 kaszt van amivel sokkal magasabb szintű szörnyeket tudsz ölni egyedül,mint te,s sokkal jobban kapod az xp-t,az pedig a varázsló.
    Második: MINDIG érdemes csapatban játszani ekkor bármilyen típusú karival magasabb szintű szörnyeket tudsz irtani,s sokkal gyorsabb a fejlődés. Most nekem legutóbb egy attackerem van a 3. szerveren és egyedül le tud ütni olyan lényt ami olyan 20.000 xp-t ad. csapatban olyan lényeket irtottunk folyamatosan ami 50.000 xp-t ad. Nagyon nem mind1.
    Tipp: Ez nekem sem régi. Vegyél 100 kaját (a legjobbat,asszem coocked meat) és tedd be gyorsikonba,mintha varázslat/skill lenne. Sokat segít.Más ez nekem is még frissebb,szóval a cuccaidat ha vannak jók,de el akarod adni,ne feltétlen a kovácsnak add,hanem nyiss boltot,s várd az eladókat. Mikor nagyvárosban vagy látsz sok embert akiknek olyan van a feje felett,mint a boltosoknak. nah ezek a saját boltok. Érdemes átnyálazni,mert sok jó cuccot lehet venni.
  • ZsZso
    PvP -zni lehet első szigeten is ... az is elég ... "érdekes" volt számomra. De lehet én vagyok kevés hozzá, vagy még nem jöttem bele ...
  • Esrohnoil
    32-es szintű templarom van.
    2. szigettől már az ellentétes faj játékosait is kell ölni...
  • ZsZso
    11es vagyok én is, aztán mostmár kezdem nagyon unni. Csak az a feladat, hogy tucatjával öljem a szörnyeket, amiben nem túl sok választási lehetőségem van, ha
    a, XPt akarok gyűjteni
    b, nem akarok meghalni

Úgy nézem, hogy 3,4 szintet kell ahoz ölnöm, hogy számomra "új" ellent teríthessek le. Közbe misszió alig alig, és nekem "nem jött át" ;) valami. Ez túl "dobd el az agyad egy másfél órára" stílusú játék ... bár ez a vélemény 10 -11. szint eléréséig szükséges idő eredménye.
    Később más lesz ? Mert lehet nem adok neki még 3 órát, hogy "hátha jobb lesz", csak akkor ha mondotok vmi meglepőt a játékról :)
  • Sugam
    enis most kezdtem es van egy 11 es ijászom:)
  • Esrohnoil
    Vki játszik még ezzel?
    Én most kezdtem. :)
  • gazdi
    Nekem megvan még a vinnyogómon a 488 és az összes patch ami kijött azóta. Ha végképp nem találod, összeDöCenhetünk amúgy KOLlégiumI módra ma este...
  • BlackShadow
    nemhiszem h driver kérdése ez, bár kitudja, nekem a legújabb detonator van elvileg :)
    nem tudtok egy letöltő helyet a 488 os verzióhoz? hátha a fokozatos peccselés kijavítja
  • gazdi
    #184: grafkártya drájver lehet, bár közülünk még senkinek sem volt ilyen baja -- ezért gondolom, hogy a hiba a te készülékedben van. Ha mégsem, még mindig ott van a hivatalos RYL fórum.
    #177: van egy 10-12 fős kis társaságunk, napi rendszerességgel vagyunk fent. Magunkon kívül tudok még egy másik 5-6 fős magyar bandáról is. Szóval vagyunk szép számmal, próbálj csak magyarul kurjongatni esténként a chatbe, valaki biztos válaszol. :)
  • BlackShadow
    hali

letöltöttem a ryl 518 as full verzióját, és sztem vmi hiba van mert nincsenek meg a "hátterek", pl ahol a karigenerálás van ott nekem csak a szövegek vannak feltüntetve aminek ott kéne lennie "háttérnek" az nincs. A játékon belül pl csak az emberemet látom, semmi menü meg ilyenek csak a képernyő aljának közepén egy fekete csik ami a chatre jo. Mi lehet a prob?
  • Shaman
    mék mindég tart.

Tudom,mivel cimbikkel most kezdtük el nemrég nyomni.

Elég bugos a szegényke...
  • Curze
    Jó kérdés, fogalmam sincs. Bár amit eddig láttam a játékból, abból arra jutottam, hogy még sokáig... :)))
  • Since
    Es meddig tart a beta?
  • Curze
    Open beta van. Szóval boldog-boldogtalan leszedheti, és játszhat. Ingyen. :)
    Register for your OPEN BETA account now!
  • Since
    Most valami béta van? Vagy ingyenes lenne a game? Nem hinném :-)
  • Curze
    Én ma töltöttem le a klienst. Van esetleg magyar fansite? Vagy másik fórum? Itt mintha nem lenne túl nagy élet...
  • SacroSanctus
    Játszik még itt valaki, aki ezt a fórumot is olvassa? :)
  • pityogo2
    /OFF/
    nezzetek meg, es olvassatok el az elso uzenetet pls.
    Conquer
    /OFF/
  • yellowcab
    mi a francért nem lehet belépni?
    a karinál a startot nyomtam, és csak loadingol
  • yellowcab
    megy még a béta?
  • pityogo2
    kircsi :)