572
-
Gumbo #172 Vasárnap arénáztam és nagyon fasza volt. Ha a 2. szoborhoz odamész kb peercentként ad 100 fame pontot, és 200ért lehet venni egy spent -
#171 Na, megneztem uj accounttal az open betat.
Hat ez szarabb mint volt.
Mindenfele errorokkal kidob a jatekbol, nem menti az accountot, pedig kijelölöm a loginnal, lagos mint allat es tele van lengyelekkel :-) -
Maneater #170 Na amíg nem fogják megjavítani a tűzfal problémát (persze a tűzfal az beépített a routerbe nálam tehát kikapcsolni sem tudom) addig én nem tudok jáccani egy percet sem. Ehh ez a készítők részéről már nem pancserság hanem hozzá nem értés kérdése. :( -
Dagobert #169 Ehe, megpróbáltam vele játszani de egy bug miatt csak 800x600ban megy 60hzen. Szóval amig nincs erre patch,addig inkább hanyagolom. Persze ha tud valami megoldást hogy ne 60hzen menjen, várom a megoldást. -
#168 Mancikaaaaaaaaaaa
Szeva :)
... jovok en is, legkesobb holnap, kereslek is, csak a neved ird be pontosan. -
#167 Ez valami tűzfal pobléma, legalábbis ezt mondták régebben. -
#166 ok, várj ott
-
Gumbo #165 gyertek a general merchanthoz! -
#164 nem birok nektek uzenni -
Maneater #163 Err hülye kérdésem lenne. Már valahogyan sikerült elérnem a 2. szintet és egész jónak tartom a játékot de valamiért ha belépek akkor látom a mobok mozgását meg tudok beszélni mindenkivel és hallom mások mit mondanak de én nem látom a többi játékos mozgását a belépésemtől kezdve. Ennek mi lehet az oka? Ha valaki lát futkározni az embereknél egy Hancurmanci nevű hölgyeményt akkor én vagyok az. -
Gumbo #162 GumboHUN vagyok -
#161 akkor találka a teleporternél. -
#160 énis megyek be. -
#159 mi lesz a neved? -
Gumbo #158 most megyek be -
Gumbo #157 nah kész -
Gumbo #156 ok, ha addig végez -
#155 énis az vagyok
todmit, menjünk együtt sztem...
találkozzunk 9:30-kor a teleporternél, ok?
Ceemeeir a nevem -
Gumbo #154 most updateol!
Ember mágus leszek -
#153 najó, asszem hanyagolom mára a gamet, max este még... -
#152 bazeg, akkora a lag, hogy utogetek egy moncot, nem sebzdik... vagy az van, hogy eltunik siman, vagy az hogy kapok 3 expet mert mas olte le...
3x dobott ki mar a server... nagy szar így...
20 perc alatt sikerult meglepni 3 lvlt... -
#151 nekem már updatel. -
#150 na jóccakát, remélem holnap reggelre megérkezik már. -
#149 próbáljon már pls mindenki regelni, legfeljebb aki nem akar játszani elküldi nekem, mert nekem sehogysem akar megjönni sehonnan egy email se -
#148 nektek elküldték az open betás accot? -
TBC #147 Sziasztok!
Létrehoztam egy fórumot Drakula 2. Van egy kis problémám:Segítsetek!!! A 2. cd-ben megvan a lovag kersztje, a temetőben a piros körök eltűntek, be tudtam menni a sakkszobába, ahol a papírt alátettem a táblának. Nemtok kijutni abból az egyész helyiségből, vaygis a temetőbe. MIt tegyek? Van Valami kód? HELP!!! -
#146 Marmint anyadek gondolom ugy gondoljak, hogy arra van :-) -
#145 College = Föiskola/egyetem -
#144 mire?:) -
#143 Talan a kollidzsra? :-) -
#142 előfizetnék én,de szüleim elnyomnak.... ennyit az emberi egyenjogúságról:(
nem engedik meg:( brühühüühühüh
baze, akkor mi a tökömé van 90K össz zsebpénbzem? -
#141 megmondom mit akar
mivel sosem fog előfüzetni pityogo egyetlen mmorpg-re sem, így bétárol bétára vándorol mig világ a világ, vagy kereső képes korba nem ér:) -
#140 nem tudok csatlakozni... ti? -
#139 mondjuk az ork egy jó nagy kalap ..... -
#138 tudom, de mondj most egy jobbat akkor...
-
#137 Hallod, mit akarsz te ettől a játéktól? Annyira azért nem nagy szám :/ -
#136 majd akkor görcsölök én 8) -
#135 Nem megyek, mert mar gyakoroltam eleget :-)
Gondolom elsejen leall a szerver, törlik es ujrainditjak. Akkor mar csinalhatsz uj karit.
Csak az a kerdes, hogy ez nalunk hany orakor törtenik es meddig fog allni a szerver...
Azert mondtam, hogy a biztonsag kedveert en majd masodikan kezdek neki. Akkor mar tuti. Nem akarok elsejen görcsölni, hogy mikor megy mar a szerver? -
#134 nemtudja vki véletlen, hogy hogyan lehet szerezni rank pontot? -
#133 Te, hunnen, te nem jösz kicsit gyakorolni, hogy minél hamarabb elérhesd majd a lvl 10-et?
onnantól kezdve sorc-nak elég könnyű sztem