572
  • Tom3 #252
    ok

Aztán majd elválik mennyi időm lesz kipróbáni.
  • Chaos Mad
    de jöhetnél már, gyere majd a prometheus serverre
  • Chaos Mad
    meg szörny
  • Tom3 #249
    Na már 93% a letöltés.
    Egyébként milyen fajok vannak?Csak emmber?
  • Chaos Mad
    bakker, én benn vagyok teee :)
  • Chaos Mad
    nah szal, nem tudok egy páncélt sem felvenni, mer vagy defendernek vagy warriornak kell lennem hozzá, de az mikor lehetek? a fighter trainernél van oan h "defender advice" de nem engedi még. :(
  • Chaos Mad
    na kira a game
    de lenne egypár kérdésem:
    -vannak olyan páncélok amikre azt irja: warrior, fighter stb, na ezeket hogy tudom használni? vagy hogyan tudok warrior lenni?
    -aztán kicsit bugos, 1 kö van az invertorymban és nem tudom eldobni, ha meg vmit fel akarok venni azt irja h az inv fullon van
    -szal, ti amugy hol jáccotok? én a prometheuson vagyok, Lanselot a neve a karimnak :)
  • Tom3 #245
    Na találtam egy helyet és szedem le.
  • Sugam
    vki bent van most?
  • Sugam
    nemtom oda irtam vmit:))
  • Shaman
    hivatalos oldalon kell,free registrationben:
    www.ryl.com.my
  • Chaos Mad
    hogy kell belépni?
    uj acc-ot kell csinálni?
    ha igen, mi az az ic number amit ki kell tölteni?
  • Chaos Mad
    na lennt van a game, de majd késöbb jövök mer kimegyek mocizni :)
  • Chaos Mad
    király! 3-kor megyek fel várjatok ám!!!!! :D
  • Sugam

íme a kis cicám(lvl25):DDDDD,mad ez nem updatel evvel sima az ugy:).
  • Chaos Mad
    mikor elinditom a gamet, ez is updatel? és mennyi ideig?
  • Darcan
    Nekem melohelyen volt ilyen szerintem csak bug es meg fog javulni a game. Sry ha tévedtem.
  • Gelli
    hi,
    lenne egy kérdésem:
    mikor elinditom a játékot valami hibát ir ki, és valami firewall cucc de kiszedtem a firewall-t meg be is raktam, szal nem tudom mit kéne tennem :(
  • ZsZso
    Csalódás lesz a WOW javából. Csak hát pozitív csalódás.
  • Chaos Mad
    én a lineage 2-töt probálgatom most :)
  • Tom3 #232
    Honnan lehet letölteni?Mert seholsem akarja elkezdeni.
    Gamespy errort írt.:(
  • Darcan
    Én is remélem hogy találkozunk. Már rég terveztem, hogy kéne egy online gamma. Illetve MMORPG mert 3 vagy több éve CS-zem de azé az nem ugyanaz. Remélem a csalódást nem a WOW irányába mondtad:D.
    Ha lesz Open BETA a WOW-be akkor feltétlen megnézem..SŐT.
    Én everquest en meg Lineage2 is gondolkodtam, de nem tom melyik tettszene a legjobban. Egyenlőre várakozó állásponton vagyok. Valszeg WOW lesz. Mert a blizzard elég jó dolgokat csinál..Na tsá..
  • ZsZso
    Darcan, jól csinálod, hogy ezzel kezdted. Ha kipróbálod a pl. a WOW open betát, ami nemsoká jön, akkor egy olyat fogsz csalódni, hogy ha nem támasztottad meg a széked, akkor tuti hanyatt esel vele :). Szóval ha ez bejött neked, akkor melegen ajánlom a WOWot. Ugyanez, csak 1 milliószor jobb. Remélem majd találkozunk ;)
  • Darcan
    Sugam Írtam neked priv be de nem nagyon kerestél..
  • Tom3 #228
    Én most fogom megint letölteni.
  • Sugam
    hajod akkor tudnank eggyut menni?nekem egy lvl 21 ember
    ijászom van de klben mindjart 22.szolj ram privibe ha mesz.
    vagy van msn ed?
  • Sugam
    nyamost meik:)
  • Darcan
    MAD egy pár sort leírok pozitívumot is meg negatívumot is.
    Mivel nekem ez az első MMORPG amivel gyáccok ezért nincs túl nagy tapasztalatom és nem tudom más MMORPG hez hasonlítani. Nekem tettszik a karakterek fejlődési rendszere. Nagyon jól ki van találva, hogy mondjuk felveszel egy varászlatot, megtanulod (könyveket kell hozzá vásárolni meg találni) és ha valamiért nem tetszik meg vagy más varázslatot akarsz használni akkor tudod törölni a ráköltött skill pontokat és másra tudod újra osztani. Sajnos egyenlőre csak egy nagy hentelés az egész, de szerintem ez a korai stádiumnak tudható be. Vannak Qest ek de azok csak ilyenek h. ölj meg ennyi meg ennyi lényt ebből és ebből a fajtából vagy vidd el ezt meg ezt ide meg oda típusúak.
    Nekem nagyon nagyon hiányzik h egyenlőre csak a felszínen lehet küzdeni egy fia dungeon sincs benne egyenlőre. Bejáratokat már láttunk de valahogy nem lehet bemmenni. Szerintem ez is a koarai stádium miatt van.
    Szerintem az is nagyon nagy 5let h. a talált tárgyakat el tudod adni a társaidnak és olyan áron amilyen áron csak akarod. Nagy vicces h. mondjuk van egy csomó jó cuccod amit te nem használsz (nem megfelelő a karaktered számára pl.) és ezeket elkezded árulni és mondjuk elmész megkajálni közben meg ilyenek ne adj isten elmész aludni:D, és mikor legközelebb nézed tök üres a hátizsákod de a bukszád meg dagad:D. Én valamelyik éjjen online hagytam magam és vagy 6 millát kerestem reggelre. A karakterekről nem mesélek. Ki kell próbálni őket. A két faj máshogy néz ki de lényegét tekintve ugyanaz. Amennyire lehet amúgy a térképek válltozatosak az ellenfelek jók. Kissé bugos még meg nem mondom h. életem legjobb gaméja, de arra jó h. amíg valaki nem áldoz rá egy kis pénzt egy igazi profi MMORPG-re addig el lehet vele lenni.Hát hirtelen ennyi.....Sugam én gamélok majdnem mindennap kivéve ha csajozós vagy sörözős Project van.
    Hyperionon vagyok ember karival ott van egy 33 sorcim meg egy 10-es körüli fighterem. Prometeison vagy hol meg van egy 36 Akkan Rune off (varazslo) meg egy 15 körüli Templárom..Na jó gamét..Tsá Darcan
  • Esrohnoil
    Pontosan.
  • Sugam
    :DDDD,valaki gémel minden nap vagycsak ritkán?:)
  • Shaman
    Mét? kínait beszélik a legtöbben,nem:-))

Igaz ez asszem Thaiföldi,vagy Malay vagy valami ilyesmi gamma. nemtom ugyanazt a nyelvet beszélik-e,mint a Kínaiak....
  • Esrohnoil
    Nyugi, a játékban is előfordul bőven.
    Vannak még akik nem tudják h. angolul éri meg kiadni leginkább vmit.
  • Chaos Mad
    ehehe
    hát bazz a képeken vmi kinai szöveg volt tee
  • Esrohnoil
    Oda még nincsenek cuccok egyenlőre.
    Gondolom majd a véglegesben.
  • Esrohnoil
    Nem, héber.
  • Chaos Mad
    ugye ez angol nyelvű?
  • Chaos Mad
    oks, thx, mesélnél a játékrol?
    fejlödés mien? stb? karik?
  • Darcan
    MAD innen szedd le a http://www.ryl.com.my/dl_game.htm az 528 as verziót.
    Ha nem ezt szeded akkor 3 patcj kell hozzá.
  • Chaos Mad
    senki help?
  • Tom3 #213
    Én régen a játékot felraktam de újabb a gép és nincs meg az install de kipróbálni nem tudtam mert amilyen szerencsétlen vagyok mindig rohadt sok ideig frissíti az mmorpg-et...
    Project Entropia-t meg szinte nem is frissíti vagy csak azért mert régi a játék verzió de 500-600Mb-ot letölteni nem kicsi idő és mi van ha akkor sem megy...
    És már 1éve nem játszottam mmorpg-vel.

Na mind1 majd talán ezt újra megpróbálom.