Brazil bajnokság és válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
!!!Hajrá Brazília!!!
BUDA > miskolc.
HAJRÁ BRAZILIA!!
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
RONALDO GÓLKIRÁLY LESZ! Ghánának is lõ 2 gólt! <#ravasz1>#ravasz1><#mf2>#mf2><#vigyor2>#vigyor2>
remélem egy jó meccsen nyerünk...aztán jöhet Ghána 😊
!!!Hajrá Brazília!!!
Éppen azért szeretem a brazilokat, mert (majdnem) ugyanezt a csapatot láttam 2002-ben, õket láttam 98ban, és talán még elõtte is... A világ minden táján játszanak, de amikor együtt játszhatnak, mindig van egy kis esély varázslásra, arra, hogy megmutassák, milyen az az igazi technikás laza brazil foci.
Nem tartom õket erõsebbnek, mint egy német, vagy angol válogatottat, viszont a játékukban minden benne van, amirõl a foci szól... a játékról
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
fõleg ha az olaszokal kerülünk össze
!!!Hajrá Brazília!!!
HAJRÁ BRAZILIA
!!!Hajrá Brazília!!!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Nem tudom valahogy nincsenek még formában! Reméljük beindulnak!
For sale: thedronewebshop.com
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
igaz nem láttam a meccset mert nekme is meccsem volt de grat!!!
Adriano és Fred <#eljen>#eljen>
remélem Fred minnél több lehetõséget kap majd
!!!Hajrá Brazília!!!