Brazil bajnokság és válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brolly
Nekem mindegy hogy ki lesz az ellenfele a Braziloknak, csak nyerjék meg(be is kell szereznem egy doboz nyugtatót, mivel nagyon izgulos tipus vok, és lehet hogy nem élném túl a meccset😊

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

R10
BFrancia-Brazil döntõ nem lehet mivel egy ágon vannak -.-

!!!Hajrá Brazília!!!

flippy
jaja! Az a fõ😊);-)

flippy
Neee. Franciák nyerjenek. S Brazil-francia döntõ legyen! <#hawaii><#kacsint><#ravasz1>

R10
nekem 8 csak Brazil gyõzellemmel záruljon 😊

!!!Hajrá Brazília!!!

fsgh
Spanyolok nyernek Fanciák ellen...Döntõ: Olasz-Brazil

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

R10
remélem a franciák megverik a spanyolokat mi meg megverjük ghánát és brazil-francia negyeddöntõ lesz és visszavághatunk a '98-as döntõért...<#vigyor1>

!!!Hajrá Brazília!!!

R10
sajnos 😞

!!!Hajrá Brazília!!!

backer
98?
2002 😄

hianyzik a 98 meg a 06 -.-

BUDA > miskolc.

backer
gyenge volt az ellenfél

The FlashBack
Gyönyörû szép játék volt, le a kalappal:-))

Brolly
Nah végre, erre vártam, ma megmutatták milyen is az igazi Brazil válogatot, és ahogy jobb lesz a csapat úgy lesz jobb Ronaldo is. Grat. neki, és az egész csapatnak, hasonló jó teljesítményt a köv. mecsre is.
HAJRÁ BRAZILIA!!

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

fsgh
kevered Adrianoval😉

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

R10
szép volt fiúk!!!

Ronaldonak grat a 2 gólhoz kellett neki...

!!!Hajrá Brazília!!!

zaki
SZÉP VOLT FIÚK! <#taps>

RONALDO GÓLKIRÁLY LESZ! Ghánának is lõ 2 gólt! <#ravasz1><#mf2><#vigyor2>

flippy
4:1 juhéééééééééééééé

flippy
GÓÓÓÓl!!! 3:1 jeeee! Hajrá Brazilok!!!!😊)

fsgh
1-2 Juninho

The FlashBack
Háttér?
Márcsak egy jó banner kell:-)

Brolly
Nah már kezdenek úgy játszani ahogy kell, csak még egy kicsit és király lesz, de már ez is nagyon jó😊

zaki
Szerintem ma ünnep lesz, 4-0-t tippelek.

R10

ebbõl lehetne gyártani egy bannert csak nagyon kicsi 😞

!!!Hajrá Brazília!!!

R10

!!!Hajrá Brazília!!!

R10
na nemsokára kezd a mérkõzés

remélem egy jó meccsen nyerünk...aztán jöhet Ghána 😊

!!!Hajrá Brazília!!!

sz4bolcs
Pelére 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

R10
Fredre 😛

!!!Hajrá Brazília!!!

fsgh
Remélem Ronaldo amar lesérül és lecsrélik Adrianora!

R10
miért nem Fred és Robinho kezd? :S
Ronaldo is pihenhetne már...

!!!Hajrá Brazília!!!

R10

!!!Hajrá Brazília!!!

Brolly
<#worship><#worship><#worship>

R10
Robinho SHOW:

!!!Hajrá Brazília!!!

R10
TRAINING

!!!Hajrá Brazília!!!

sz4bolcs
Kafu jó. Egyik kedvenc játékosom. Így hát hogy ne lenne jó? 😛
Éppen azért szeretem a brazilokat, mert (majdnem) ugyanezt a csapatot láttam 2002-ben, õket láttam 98ban, és talán még elõtte is... A világ minden táján játszanak, de amikor együtt játszhatnak, mindig van egy kis esély varázslásra, arra, hogy megmutassák, milyen az az igazi technikás laza brazil foci.
Nem tartom õket erõsebbnek, mint egy német, vagy angol válogatottat, viszont a játékukban minden benne van, amirõl a foci szól... a játékról

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

R10
én is remélem h a kieséses szakaszban jobb játékkal rukkolnak elõ
fõleg ha az olaszokal kerülünk össze

!!!Hajrá Brazília!!!

Brolly
Egyetértek, Ronaldo gyenge, Adriano nem sok mindent mutatott a gólon kívûl, Ronaldinho se sok mindent mutatott, Robinho sztem nagyon jó, Zé Robertoban kellemeset csalódtam, de sztem tartalékolnak a komolybb meccsekre, majd ott megmutatják mire is képes a brazil válogatot, vagyis hát remélem jobbak lesznek😊 bízom bennük
HAJRÁ BRAZILIA

R10
na jó a tökéletes enyhe túlzás volt 😄

!!!Hajrá Brazília!!!

R10
sztem Cafu tökéletes, lehúzza ezt a VB-t és visszavonul aztán jöhet a fiatalabb generáció

!!!Hajrá Brazília!!!

Matthewpamer
cafunál én is jobb lennék 😄

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

DJ Bee18
Sztem Cicinho jobb lenne Cafu helyett, nem?

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

sufnituning
Én szeretem a Brazil válogatottat, de amit most láttam a vb-n hááát...!
Nem tudom valahogy nincsenek még formában! Reméljük beindulnak!

For sale: thedronewebshop.com

Matthewpamer
<#worship>

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
durva 😄

R10
TRAINING:

!!!Hajrá Brazília!!!

R10
az szép Fred 4-szer volt válogatott és 3 gólt szerzett :o

!!!Hajrá Brazília!!!

R10
tartalékolják csak 😄

!!!Hajrá Brazília!!!

horpeti
jó volt a meccs, de még mindig nagyon rejtegetik a brazilok az igazi felpörgött állapotban kihozható teljesítményüket.. Remélem nem hagyták otthon, csak tartalékolják keményebb idõkre. 😊

R10

!!!Hajrá Brazília!!!

R10
szép volt fiúk 2:0

igaz nem láttam a meccset mert nekme is meccsem volt de grat!!!

Adriano és Fred <#eljen>

remélem Fred minnél több lehetõséget kap majd

!!!Hajrá Brazília!!!

fsgh
Adriano és Fred😊
Apámmal fogadtam hogy Adriano lesz a gólkiráy õ Henry-t mondott...😊) majd meglátjuk😊