846
-
ryhdeksan #526 Jó lenne ha brazliok most már észbekapnának -
#525 Nem rossz a srác. az volt a baj, hogy nem volt tétje a meccsnek. Egy két kivétellel mindenki gyenge volt. PL: Kaká, Ronaldinho,Gerrard,
Lampard,Owen. Tehát nem csak Robinho. Jó képességű játékos csak az a baj, hogy ritkán mutatja meg mit tud. -
#524 Ez a mecs mikor volt? -
ryhdeksan #523 angol brazil
nemtom robinho mit keres a kezdőben? :s -
#522 Még Messi sem érte utól Kakát :) -
#521 -
#520 Brazil-Argentina
1-0
2-0
3-0 -
#519 Biztos, így se tom ,de mindegy.
-
#518 -
#517 FT Brazil [3 - 0] Argentina
3' [1 - 0] Elano
67' [2 - 0] Elano
89' [3 - 0] Kaka
Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2006 LiveScore.com -
Kanál #516 Shakhtar kozeppalyasa -
#515 lekéstem róla:( kár:( Azért kössz!:) -
Kanál #514 vege van mar -
#513 Melyiken megy? -
Kanál #512 3-0 (Y)
Elano dupla, meg egy Kaka gol -
#511 -.- -
#510 Elano az ki, lehet hogy én vok tudatlan, de még nem is hallotam iylen névről hogy Elano. -
#509 HT Brazil [1 - 0] Argentina
3' [1 - 0] Elano
Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2006 LiveScore.com
-
#508 az az esti brazil-argentin most van ... :////
XD -
#507 este brazil argentín
nem adja vmi?:o -
#506 Hát igen, volt egy pár ollozós gólja. -
#505 jaja
3-t lőtt és a 3. ollozás volt és ezzel jutottak be a bl-be -
#504 sztem is, hogy eligazotl a Barcaból a milanba ott rontotta el.
Valencia elleni meccse, az melyik, amikor ollózott, vagy melyik? -
#503 Valencia elleni meccse nagyon kemény volt! -
#502 "Klubszinten 2003-ban ért a csúcsra, mikor a Milan játékosaként Bajnokok Ligáját nyert."
Akkor ment tönkre! -
#501 Dunga lett a Braziloknál -
#500 Itt
Én nagyon szeretem Rivaldot, csak sajnálom hogy egy iylen csicska csapatba kell befejezni a pályafutását, jobbat érdemel, 100x, csak nem tom mért ment el a milan csapattól, de sztem ha a Barcaba marad akkor lehet hogy jobb sorsa lett volna.
tiszteletére -
#499 Köszi szépen:) -
Kanál #498 Boldog szuletesnapot :P -
#497 Hat ez varhato volt.
Egyebkent szerintem Parreira jo edzo, de hibazott o is akarcsak Pekerman a VB-n.
Kivancsian varom hogy ki lesz az uj edzo a Braziloknal es az Argentinoknal. -
#496 Ezt előbb is megtehette volna,sztem Parreira volt a brazil válogatott végzete hihetetlen szarul rakta össze a csapatot a franciák ellen -
#495 -
Kanál #494 Carlos Alberto Parreira elhagyta a brazil válogatottat.
na vegre... -
#493 faja -
#492 teccik:) -
#491 Hm valami nem stimmelt a linkel, megprobalom megegyszer.
-
#490 Talaltam egy nagyon jo kis Brazil userbart, gondolom Brazilia fanok lecsapnak ra.
Itt is van:
-
#489 Ja bocs, hogy most válaszolok neked:Szóval ha megnéznéd a számokat látnád, hogy az tök régen volt már.Kivéve 2002 de ezt az elöbb leírtam ugyhogy azt nézd meg.A másik én szeretem a Brazilokat(a mostanit is)sőt biztos voltam benne, hogy ők nyerik a VB-t, de ahogy játszottak semmi esélyük nem volt.Amit a #479 írtam abban igazad van(és mindenkitől bocsánatot kérek ha megsértettem az embereket).De amilyen teljesitményt nyújtottak a VB-n nem hinnéd, hogy kicsit nagyot mondtál azzal, hogy csillagászati magaslatokba emelték a focit mert én nem hinném(bár mint azt irtam a Brazilok külön-külön a legjobbak ez igaz.)Én azt írtam volna, hogy a régi Brazilia(gondolván itt a Pelé csapatra vagy a Jairzinho féle csapatra)volt csillagászati magaslatokon. -
#488 Azér voltak az utobbi 4 VB-n döntősök mer nem ez a csapat volt!!!!
#486:Ez igaz akkor jók voltak és SZINTE a csapat is ez volt de nem teljesen.
Most az volt a baj a Braziloknál, hogy "mindent passzoljunk Ronaldonak" taktika volt.2002-ben ott volt Rivaldo és a döntőben lehet nem ő rugott 2 gólt de Rivaldo nagyon fontos volt az akkori csapatban.
Meg még akkor Ronaldinho is jól játszott az akkori VB-n.
Meg akkor a csapat nagyon "eggyütt" volt de így, hogy "passzoljunk mindent Ronaldonak" úgy nem lehetett esélyük.
Mer ott volt Adriano igaz, hogy talán nem olyan jó mint Ronaldo de lehet, hogy ezen a VB-n jobb lehetett volna ha neki is passzolnak.
Mert azt elismerem ha a Brazilok csapatként játszanak mindenkit elvernek az biztos.De így nem nyerhettek semmikép. -
#487 pffffffff :))))))))
Baszki, az utóbbi 4 VB-n döntősök voltak.
Most nem jött össze, ez tény.