Specnaz: Project Wolf

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

f2d
Nekem tetszik így elsõre. Remélem nívós játék lesz, akkor a graf egyáltalán nem számít.

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Pretorian
Nem egy szépség, de ha összehoznak egy Flashpoint-szerû játékmenetet, akkor nagyon boldog leszek. Képek alapján nagyon a Flashpointra hajaz.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

hykao
Hazai megjelenésrõl még semmi hír, de számos helyen már elõrendelhetõ, pl: Game.co.uk.
18 fontért nem is vészes, persze, ha nem valami nagyon gagyi. Jó lenne valami demó, de szerintem nem nagyon lesz...

Addig is itt van pár specnaz videócska: KATT (persze nem a játékból...😄)
Serpa
fizikáról ennyit találtam

"Realistic shooting (ballistics)"

huje vagy?!ennek jot jo a grafikaja...hangulat meg nyilvna jo lesz mert kushados becserkeszos sunnyogos lovoldozos lesz...szal faja
Serpa
szép lett.

hykao
Na ennek örömére kicseréltem a bannert, a mögötte lévõ link pedig a játék oldalára mutat.
remélem fizika lesz benne meg jo MI mert a graf az eléggé szutyok, szal ha amugy nagyot alakitanak akkor lehet belöle jo game

hykao
Hát meglátjuk. Végülis ha hoz egy Black Hawk Down szintet, én már elégedett leszek. Grafika terén szerintem kb. ott van - a képek alapján -, ha a küldetések érdekesek lesznek, s a játékmenetet sem basszák el, lehet ez még jó.
gyanus hogy ja.de kar erte,meg hat specnaz os sracoknak is ego= lesz ez rendesen..
Serpa
engem csak a Specnaz miatt érdekel.
ha egy sima terrorista-antiterrorista játék lenne, magas ívbõl tennék rá.

hykao
Egen? Nocsak! Bár tartok tõle, hogy legjobb esetben is valami B kategóriás buli lesz, olyan nagy a csend körülötte...
grebber
Akit érdekel a game!

GOLD!!!

Hamarosan a boltokban!

Next PC upgrade: 2022

Gfreiter
Na, kijött mán a game? Már 2 éve megnyílt a topik 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

ChevyG
v forditva
a snipa majdnem olyan mint a Stalkerba DE LOL
nyilvan de..csak a gagyibb kepeket rakjak ide hogy majd jol meglepodjel ha kijon
hykao
Ezek szerintem már nem fognak rágyúrni a grafikára, ha 3 év alatt nem sikerült... 😊
grebber
Addig még van kis idejük gyurni rá, pl a grafra.

hykao
Na a legújabb megjelenési dátum: 2006 elsõ negyedév...
ChevyG
hykao
Ez van vele:

"Release Date: Coming Soon!"

...azaz megjelenés: hamarosan!
Törölt felhasználó
Ez a kiadója de nemigazán találtam, hogy mi van vele kiadó<#nemtudom>
grebber
Most néztem az oldalát elvileg már meglehet venni régóta.
Érdekes.

grebber
E3-ról még semmi hír hogy viszi-e vagy sem.
Én bizom benne hogy ott lesz.

hykao
Na végre valami...már régóta nagy volt a csend...
grebber
Hát én ugy tudom hogy dátum még nincs 😞

Törölt felhasználó
Mikor várható megjelenés nem tudod?
grebber

hykao
ja, sajnos...
de csend van errefele

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

Nyers
Múvi a Gamershellrõl - Nem is rossz

My Life for Freedom!

grebber
Nagyon jó lesz a game tetszik ahogy a velünk lévû embereket lehet irányitani.

Hehe én anno a www.ogrish.com-ról letöltöttem egy videót nemtom ismeri-e vki az oldalt) amiben a specnazok kiképozése látható, nagyon állat! 😊

War. War never changes.

grebber

System Requirements
Pentium III 733 MHz
128 Mb RAM
16MB Graphics Card
900 Mb of hard disk space
Windows 98 / Windows 2000 / Windows ME / Windows XP
DirectX 9

Ez a dolog fogott meg leginkább a hírek között 😊
A grafikát nézve kicsit kevésnek tûnik de remélem tévedek 😊)

pangás rulz 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

valami fejlemény?

hykao
Ühüm...
Kukk kettõvel lejjebb!!!
grebber
Képek

Nem lesz annyira rosz a grafika de tényleg ,a füvet elcseszték de nagyon.

hykao
Specnaz: Project Wolf farkasok!
Sogun, 13:04 - Játék: Akció - (5 komment)

(Gamers Hell) A GMX Media elkészült katonai dzsip modelljével és fotókat hozott nyilvánosságra a csapatszállító terepjáró eszközrõl. A taktikai akciójátékot a Byte Software fejlesztgeti, saját készítésû AMOEBA 3D motorjával.

Az 'orosz' reguláris hadsereg rendkívül kis százalékát kitevõ Specnaz válogatott emberekbõl áll. Kivétel nélkül olimpiai atléták között is megállnák helyüket. A specnaz katona kedvenc fegyvere az ásója, amelyet a nindzsák ügyességével dob célba és kezel. A Specnaz alakulatoknál nincs katonabarátság. Foggal-körömmel rivalizálás megy a magasabb pozíciókat jelentõ hatalomért. Ezért hasonlítják magukat a farkasokhoz. A tajgában élõ igazi szakértõk szerint a farkasoknak sokkal fejlettebb agyuk van, mint a kutyáknak és a szabadban élõ falkák meglepõen intelligens viselkedést produkálnak, távolról sem azt, amit a média szakértõi terjesztenek róluk. Falkában tökéletes összhangban dolgoznak, lábuk fáradhatatlan. Mély hóban is képesek nagy sebességgel futni órákig. Napokig üldözik, s így kifárasztják ellenfelüket. A farkas igazi fegyvere a lába, kitartása, és kevésbé a ragadozófogakkal teli állkapcsai. A Specnaz kommandósokat a farkasfalka kitartására és támadó taktikájára nevelik. Minden egyes specnaz katonába belenevelik azt a meggyõzõdést, hogy Õ magasabb rendû az ellenfeléhez képest. A katonának ezen hite az életveszélyes edzések túlélése és az önrekordok állandó megdöntögetése miatt egyáltalán nem áll távol a valóságtól. Az meg, hogy másoknak errõl mi a véleménye, az élet-halál harcban küzdõ specnaz kommandóst egyáltalán nem érdekli.

A Specnaz kommandósok napi négy óra alvással is beérik és minden körülmények között maximális teljesítményt várnak el tõlük feletteseik. A nõstény farkas mikor világra hozza kicsinyeit, arra ösztönzi õket, hogy a kölykök tépjék szét a gyengébb testvéreiket. Az anya így biztosítja vérvonalának tisztaságát és erejét. Ez a fajta mentalitás a Specnaz egységein belül is létezik. Békeidõben a gyengébbnek bizonyuló specnaz kommandósokat átirányítják a reguláris hadseregbe. Éles bevetésen, mikor a küldetés teljesítése élet-halál kérdése, a gyengeséget mutató bajtársukat a Specnaz kommandósok kíméletlenül kivégzik, ezzel biztosítva a Specnaz mindenkor tisztelt hírnevét és rendkívüli hatékonyságát. Victor Suvorov: Spetsnaz-The Story Behind the Soviet SAS címû könyvét mindenkinek ajánlom elolvasásra.
Visszatérve a játékra, 60%-ban fogod használni a különleges Specnaz-farkas képességeket összes küldetésed során.
Megjelenés: õsszel

forrás: Hardwired
hykao
HuAn82

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

hykao
Veszek is!!!
szerintemis valahogy igy van 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

van benne valami...

Végre valami a "másik" oldalról is...
Tudom, jó nagy vitát generálhatok ezzel a kijelentésemmel, de sztem sokkal katonább katonák, mint a Nato ilyen olyan egységei.

Akkor vegyél magadnak egy fehér ponyvás UAZ-t! LOL!

hykao
...de nekem nem.