Specnaz: Project Wolf

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HuAn82
Nekem8 milyen a banner.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

hykao
Ha csináltok jobb bannert, nem sértõdöm ám meg!
Én ezt hoztam össze 5 perc alatt.
HuAn82
valódi Specnaz képek:

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
8 a kedvenc számom,de azért köszi!

hykao
Ja. -> #25
HuAn82
Sajna elég rövidecske video.

traXion
Más nincs.

traXion
Sehol, csak így furcsa a kép.

hykao
...de, hogy egyértelmû legyen: a játékban pl. a Burmai pályán amerikai egységekkel is kooperálni fogunk, akik többek közt M4-esekkel is fel vannak szerelkezve.

...egyéb???
hykao
Ki hitte volna???
Hol írtam, hogy azok specnazosok a képen???
traXion
A fegyverbõl is látszik, hogy az egy M4-es, tehát nem lehet orosz katona....

traXion

traXion
Ezt a képet nem tudom honnan szerváltad, de azok a búvárok nem oroszok, hanem amerikai SEAL-ek, vagy tegnerészgyalogosok.

DJ Skyline
kis off...
valaki tudja hogy a MOHAA Rising Sun mikor jön ki a boltokba?

DJ Skyline
azt láttam...nekem nem tetszik mert kb 1 perc felirat!

DJ Skyline
na látod ez lehet,mert abban a sorozatban csak oroszországban voltak bevetések...ebbõl gondoltam azt hogy mit is keresnek pl. Iránban!

hykao
Ja egy rövid 7 megás videó letölthetõ - többek közt - az oldalukról, amibõl mondjuk sokminden nem derül ki (azon kívül, hogy messze van még a kész állapot), de azért érdemes megnézni, mert FPS-hez képest elég érdekes perspektívákat láthatunk benne.
hykao
Amúgy az oldaluk elég igényesnek tûnik, legalábbis sok lényeges infó van rajta a játékkal kapcsolatban (pl. történelmi háttér, küldetéshelyszínek, fegyverek), képekkel, térképpel illusztrálva.
hykao
Én úgy tudom jelenleg ez év végérõl van szó. A szlovák fejlesztõk csak nemrég találtak kiadóra.
hykao
lehet, hogy az vezetett félre téged, hogy ezek az oroszok bizony bevetik a specnaz-t olyan esetekben is, amit mondjuk az amerikaiak a SWAT-el, és nem a deltásokkal oldanak meg...
DJ Skyline
egyszer volt a Spektrumon 1 dok.film sor. a Specnazról!Nagyon brutál 1 egység!

majd... :)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

zaki
megjelenés? :)

hmm, csak csinálják meg jól, még uygsem volt specnazos game :)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

DJ Skyline
jó nem vagyok 1 waros ember...inkább WWII mint a mai alakulatok!

Tikal
ezek a területek részben mind szomszédai, és régen hozzátartoztak, vajon mit keres ott? :D

SWAT rendõr alakulat, specnaz katonai...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DJ Skyline
wow...veszek 1-et!:dd

Punker
nem :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

hykao
Ti láttatok már fehérponyvás UAZ-t???
Punker
pl az Afganisztáni háburú is az õ akciójukkal kezdõdött, amúgy a S.W.A.T a rendõrség része, a Specnaz inkább a SEAL&Delta Force keveréke és eredetileg a KGB parancsnoksága alá tartozott.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

grebber
Azta ez a képek alapján jó lesz de remélem a valóságba is!!!!

Next PC upgrade: 2022

DJ Skyline
jó lesz ez csak 1-et nem értek...
tudtommal a Specnaz az az Oroszok speckó serege mint az USA-ban a SWAT...akkor mit keres a Specnaz Iránban, Jemenben, Afganisztánban, Burmaban,és Üzbegisztánban...?

hykao
jó kérdés...
szerintem amolyan delta force-os móka lesz.
de nézz szét a készítõk lejjebb belinkelt oldalán, elég sok infó megtalálható rajta.
hykao
Bannernek:
Punker
ez sima FPS lesz vagy olyan mint a Ghost Recon ahol 1 szakaszt kell irányítani?

hykao
A küldetések helyszínei: Irán, Jemen, Afganisztán, Burma, Üzbegisztán.
hykao
hykao
hykao
← ElőzőOldal 4 / 4