Szerelmes történetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
tényleg

lacika beszámolni P
DannyL
Mi van veled mostanság Lacika? Fejlemény, eredmény? Remélem túl vagy rajta, így vagy úgy.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Breki33
nem reklamációképpen mondtam
Evil
Hat jobbat nem talaltam.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Sir Quno Jedi
Double szpemm !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

:-)
Sir Quno Jedi
szpemm !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Breki33
köszi
Jah, tényleg!
Hepi börzdéj, meg ilyesmi! :-D
Breki33
Köszi
szilveszter van? :-)

dejólenne ennyi gyertyám lenne
akkor még nemis érdekelnének a nõk P
Illetve azt mondanám rájuk, hogy kis pisisek :-)
Evil

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Breki33
sztem õ is
Sir Quno Jedi
Mivan ?!!! Már senki sem szerelmes itten-ottan ?!!

Barom!!!! 😄DDD

Sir Quno Jedi
Megtisztelsz bennünket ! 😄DD

FactorG
Elhatároztam, hogy nélküle is menni fog és nem készítem ki magam teljesen. Bárcsak tudnám utálni. Könnyebb lenne. Ha lesz egy új barátnõm, akkor Ti tudni fogtok róla. 😉

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Sir Quno Jedi
Megköszönném ! 😄DD

Breki33
ja nemazért mondtam :-)

csak a másik fórumba írjatok, ha van fejlemény ok?
Egyértelmû. De szerintem úgyis priviben folytatjuk.
Bocsi mindenkitõl az OFF-ért.
Breki33
ja nemazért mondtam :-)
de a másikban kéne folytatni ez kicsit másnak indult
Köszi!

Reméljük a legjobbakat, hátha tudunk egymás baján segíteni valahogy.
Breki33
Hát remélem picit segíthettem hogy megbeszélhetitek egymással,
sajnos többet egyenlõre nem tudok.
Szia!

Ha megütöm, az nem old meg semmit. Nem akarok lealacsonyodni a szintjére. Nem érzem magam annyira gerinctelennek. Én csak simán szar alak vagyok, aki nem tisztelte a számára legnagyobb kincs értékét. Vagy nem is tudom. TIszta szívembõl szerettem mindíg, 2 évet vártam ár, mire az enyém lehetett, de az utóbbi idõben elment az eszem, és valamiért nem a szívemre hallgattam. De úgy látszik, ez kellett hozzá, hogy visszatérjen a valós énem.

Jah, amúgy írtam privit.
FactorG
Érdekes módszer, de örülök hogy segített neki. 😊 Csúnya dolgok ezek, de ez legyen a legnagyobb.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Én ezt csak a nõvérem õrültségébõl adódóan éltem át, egy fiú miatt. Csak egy pár pillanaton múlt, hogy ne veszítsem el. Megváltozott a történtek után. De neki is az idõ segített. Amúgy tudod, hogy gyógyult ki, mi segített neki? Egy zeneszámot elõvett, amit akkor is szivesen meghallgatott, és éjjel- nappal csak azt játszotta. Annyira megunta, elege lett belõle, fogta magát és új életet akart kezdeni. Sikeresen. De tényleg nagyon sokszor meghallgatta, és meditált, majd unt, és végül újból visszakaptam a régi nõvérkémet. Köszike, hogy ezt leírhattam.
FactorG
Mondjuk a te eseted az nem csak szomorú, de dühítõ is. Ha elém állt volna az a gyerek, én biztos hogy nekiestem volna a helyedben. Mondjuk azzal csak rontottál volna a helyzeten, jól tetted hogy nem estél neki.

Az én esetem simán szomorú. Decemberig amíg hivatalosan nem szakítottunk, végtelenül korrekt és hûséges volt hozzám. Annak ellenére ahogy viselkedtem. Mint embert 100%-ig becsülöm. Az hogy összejött valakivel utána, abban meg már semmi sportszerûtlen nem volt, én is megtehettem volna.

Nekem egyszerûen elõbb kellett volna gondolkodnom. De az élet megy tovább. Egyébként sikerült jól kiakasztanom szegényt a hülyeségemmel. Egy kicsit hasonlít a most kezdõdött kapcsolata arra amikor én jöttem össze vele.

És mivel tudom, hogy a végtelen korrektsége miatt nem fogja otthagyni a srácot, mint ahogy engem sem hagyott el anno az ex kedvéért, így sajnos esélyeim egyenlõek a 0-val. Nem beszélve hogy õ Németországban van én meg itthon. SUX.

BontottCsirke
Ha gondolod, (akár garival) helyrepofozlak

törpe és rohadék

BontottCsirke
Gondolj arra, hogy ez a tragédia kellett hozzá, hogy kiderüljön, milyen sok ember áll melletted, és igazán fontos vagy nekik.
Most biztos nem vigasztalhat téged senki és semmi, de talpra kell állnod, mert értékes és pótolhatatlan ember vagy azok számára, akik most a bajban veled vannak és szeretnek téged.

törpe és rohadék

Sir Quno Jedi
Ja és mondtam már, hogy odavagyok magáér ?!!! 😄DD

Sir Quno Jedi
Nézzük csak... mer' jólesik ?!! 😄DD

BontottCsirke
De mér?

törpe és rohadék

Szervusz sorstársam minden rosszban. Ugyanez a helyzet velem is, mint veled 1000%-ig. :-(
Ha van kedved beszélni róla, vagy csak úgy beszélgetni, írj egy privit. Nem akarok senkit megsérteni, távol álljon tõlem, de úgy érzem, jelen helyzetben én vagyok itt az egyetlen, aki teljes mértékben át tudja érezni, és nem csak megérteni a helyzetedet.

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1047062102&order=reverse&index=2

Itt megtalálod az én történetemet.
Tuvok
Nah, mindjárt jobban hangzik.

FactorG
Lehet, de az nem megoldás ha magamat rombolom. Viszont egy bicikli kirándulást már beszerveztem péntekre a barátaimmal. Nekik nagyon sokat köszönhetek. És szerencsés vagyok mert ettõl az egész szenvedéstõl tudtam meg, hogy mennyire is barátom a saját fõnököm. Tegnap egész nap itt bohóckodott, hogy felvidítson. Ilyen emberek között vagyok és ezért hálás vagyok nagyon. Megoldom, kilábalok, de elfolytani semmilyen érzést sem fogok, még a rosszakat sem. Mert egyszer úgyis ki akarna törni. Jöjjön ki most, már úgyis mindegy, nem oszt nem szoroz.

Tuvok
Persze nem azt mondom, hogy fojtsd alkoholba a bánatod, jóra nem vezet, de ne gubózz be, nem leszel pillangó sose.

Tuvok
Lehet azt kéne. Szted én mit csináltam ??? Addig se gondolsz rá...

FactorG
Ember! Tegnap küldött el végleg a szerelmem akivel 2.5 évet voltam együtt. Kb 1000 nap. Hadd ne menjek már a hétvégén bulizni. Lehet hogy kómába innám magam.

Tuvok
Tudom milyen szar, 3,5 év után jártam ugyanezt meg, de a szenvedést szerintem nem lehet szeretni, próbálj meg élni.

FactorG
Ja hát valószínûleg nem véletlen. Véletlen nem nagyon történik ilyesmi. És ki fogok mászni belõle az kurva élet. De most még szeretnék szenvedni kicsit. Mert szar.

Tuvok
Mellesleg elolvastam, egy dolog, hogy van neki valakije, ennek is oka van, annak is, hogy HA nem érez irántad semmit, az miért van, õ miért tette túl magát ilyen gyorsan. Írtad, 1%, a többi 99 meg nem ok az önsajnálatra, önkinzásra.

Tuvok
Valszeg nem véletlen. Vagy túllépsz, vagy tovább kínzod magad, egyre mélyebbre kerülsz, onnan meg egyre nehezebb lesz kijutni.

FactorG
Olvass vissza és megtudod mi történt. NEMET mondott! És igen, Dánia.

Tuvok
*nemet

Tuvok
Ez nem igaz, csak a pesszimizmus beszél belõled. Ilyen hozzáállással tényleg nem tehetsz semmi, de ha azt akarod, hogy legyen még belõle valami, tudatnod kéne vele. Ha nemes is mond, akkor is pár kilóval könnyebb lesz belül.

Sir Quno Jedi
A szenvedés jó dolog, mert utána boldogság talpra állni !

Tuvok
Szomorú. Dánia ?

FactorG
Köszi, de nekem ez is elég itt. Már úgy sem lehet tenni semmit, szenvedésben meg nem nagyon lehet tanácsot adni. De köszi!

Sir Quno Jedi
Ezacél...

Breki33
Kitartás neked

Ismered ezt a fórumot?

klikk

#2166-tól asszem érdemes lenne elolvasnod, azt hiszem a srácnál senkisem tudja megérteni jobban mit érzel.

Kisértetiesen hasonló ugyanakkor természetesen sokban különbözõ is a történetetek. Talán tudtok segíteni egymásnak...
FactorG
Tényleg örülök neki. Azért örülök neki mert a kapcsolatunk végén én már nagyon sokat bántottam. (Természetesen lelkileg!) De ezt akkor, amikor szilárd talajon áll a kapcsolatotok, észre sem veszed, csak amikor így visszagondolsz rá. Igazából mint ahogy a kis "regényemben" leírtam, mi már decemberben "szakítottunk". De ez csak annyit jelentett számámra, hogy amíg Dániában vagyok, addig freetime. Õ nem így fogta fel. Hazajöttem, abba a közegbe kerültem amit vele éltem 2,5 évig és elkezdett hiányozni de piszkosul. Csak már késõ volt.

Egyébként ez a 4 hónap nõ nélkül és bekattansz mondás tényleg így van. Pontban áprilisban jött ez, hogy vissza kell kapnom. Túl késõn.

És tudom, hogy igazad van, csak egy másik kapcsolat segíthet, de az most még várat magára kicsit azt hiszem. Már csak az új barátnõm miatt is. Nem járna jól velem most. Megszenvedné most még az elõzõ kapcsolatom.

Nem fogok ugyan abba a gödörbe 2x belelépni.