201
Írj ide veled történt eseményeket, pl. egy jól sikerült nap történetét egy lánnyal/fiúval (jó lenne, ha ez nem egy beugatós topic lenne, s kéretik megfelelő formába önteni a mondanivalót)
  • DannyL
    szurkolunk ,)
  • Braveheart
    Nekem nehéz időszakot kell most átélnem... összevesztem a bnőmmel, és pont most jön a a téli szünet. Remélem kibékülünk, különben nem tudom milyen karácsonyunk lesz :( majd hétvégén megírom mi lett végül
  • Vlala #158
    Mi is így kezdtük.
  • DannyL
    Ez egyre jobb, képzeljétek lehet vele beszélgetni is. Mik vannak!? :D Asszem ez most jó lesz. :-)
  • DannyL
    Akkor, abban a pillanatban mondhat bárki bármit. :-) Úgy néztem ki mint aki benéz.
  • Vlala #155
    ezt mondtam, csak senki nem hitte el.
  • KG21
    vazze ez teljesen kikészített. Egyetemi gépteremből netezek most, és teljes röhögőgörcsöt kaptam. Mindenki hülyének nézett, vagy 5 percig fulladtam a röhögéstől :DDD
  • DannyL
    Csáó! Emlékeztek rá mikor áprilisban itt szenvedtem a volt csajom miatt. Akkor megígértem, hogy ha újra komoly lányt találok megírom Nektek. Nos a régi történet lezártnak tekinthető végleg és találkoztam egy kis tüneménnyel, akibe beleszerettem egy pillanat alatt és már most az elején sokkal jobb vele minden mint az ex-emmel valaha is volt. Van élet a Földön! ,)
  • DannyL
    Gratulálok, megérte akkor szívni pár hónapig.
  • Lacika 79
    Na hali all!

Mondhatni túl vagyok rajta. Újra együtt vagyunk. :)
    Más a dolog, de jó. Mind a ketten rájöttünk, hogy máshogy kell látni a dolgokat, és így működik, úgy néz ki. Persze a mai világban semmi sem biztos, de most jó így. Ha minden igaz, decemberben-januárban összeköltözünk, aztán majd meglátjuk. :)
  • Breki33
    tényleg

lacika beszámolni P
  • DannyL
    Mi van veled mostanság Lacika? Fejlemény, eredmény? Remélem túl vagy rajta, így vagy úgy.
  • Breki33
    nem reklamációképpen mondtam
  • Evil
    Hat jobbat nem talaltam.
  • Sir Quno Jedi
    Double szpemm !
  • Lacika 79
    :-)
  • Sir Quno Jedi
    szpemm !
  • Breki33
    köszi
  • Lacika 79
    Jah, tényleg!
    Hepi börzdéj, meg ilyesmi! :-D
  • Breki33
    Köszi
    szilveszter van? :-)

dejólenne ennyi gyertyám lenne
    akkor még nemis érdekelnének a nők P
    Illetve azt mondanám rájuk, hogy kis pisisek :-)
  • Evil

• Breki33
    sztem ő is
  • Sir Quno Jedi
    Mivan ?!!! Már senki sem szerelmes itten-ottan ?!!
  • TneX
    Barom!!!! :DDDD
  • Sir Quno Jedi
    Megtisztelsz bennünket ! :DDD
  • FactorG
    Elhatároztam, hogy nélküle is menni fog és nem készítem ki magam teljesen. Bárcsak tudnám utálni. Könnyebb lenne. Ha lesz egy új barátnőm, akkor Ti tudni fogtok róla. ;)
  • Sir Quno Jedi
    Megköszönném ! :DDD
  • Breki33
    ja nemazért mondtam :-)

csak a másik fórumba írjatok, ha van fejlemény ok?
  • Lacika 79
    Egyértelmű. De szerintem úgyis priviben folytatjuk.
    Bocsi mindenkitől az OFF-ért.
  • Breki33
    ja nemazért mondtam :-)
    de a másikban kéne folytatni ez kicsit másnak indult
  • Lacika 79
    Köszi!

Reméljük a legjobbakat, hátha tudunk egymás baján segíteni valahogy.
  • Breki33
    Hát remélem picit segíthettem hogy megbeszélhetitek egymással,
    sajnos többet egyenlőre nem tudok.
  • Lacika 79
    Szia!

Ha megütöm, az nem old meg semmit. Nem akarok lealacsonyodni a szintjére. Nem érzem magam annyira gerinctelennek. Én csak simán szar alak vagyok, aki nem tisztelte a számára legnagyobb kincs értékét. Vagy nem is tudom. TIszta szívemből szerettem mindíg, 2 évet vártam ár, mire az enyém lehetett, de az utóbbi időben elment az eszem, és valamiért nem a szívemre hallgattam. De úgy látszik, ez kellett hozzá, hogy visszatérjen a valós énem.

Jah, amúgy írtam privit.
  • FactorG
    Érdekes módszer, de örülök hogy segített neki. :) Csúnya dolgok ezek, de ez legyen a legnagyobb.
  • Kroki
    Én ezt csak a nővérem őrültségéből adódóan éltem át, egy fiú miatt. Csak egy pár pillanaton múlt, hogy ne veszítsem el. Megváltozott a történtek után. De neki is az idő segített. Amúgy tudod, hogy gyógyult ki, mi segített neki? Egy zeneszámot elővett, amit akkor is szivesen meghallgatott, és éjjel- nappal csak azt játszotta. Annyira megunta, elege lett belőle, fogta magát és új életet akart kezdeni. Sikeresen. De tényleg nagyon sokszor meghallgatta, és meditált, majd unt, és végül újból visszakaptam a régi nővérkémet. Köszike, hogy ezt leírhattam.
  • FactorG
    Mondjuk a te eseted az nem csak szomorú, de dühítő is. Ha elém állt volna az a gyerek, én biztos hogy nekiestem volna a helyedben. Mondjuk azzal csak rontottál volna a helyzeten, jól tetted hogy nem estél neki.

Az én esetem simán szomorú. Decemberig amíg hivatalosan nem szakítottunk, végtelenül korrekt és hűséges volt hozzám. Annak ellenére ahogy viselkedtem. Mint embert 100%-ig becsülöm. Az hogy összejött valakivel utána, abban meg már semmi sportszerűtlen nem volt, én is megtehettem volna.

Nekem egyszerűen előbb kellett volna gondolkodnom. De az élet megy tovább. Egyébként sikerült jól kiakasztanom szegényt a hülyeségemmel. Egy kicsit hasonlít a most kezdődött kapcsolata arra amikor én jöttem össze vele.

És mivel tudom, hogy a végtelen korrektsége miatt nem fogja otthagyni a srácot, mint ahogy engem sem hagyott el anno az ex kedvéért, így sajnos esélyeim egyenlőek a 0-val. Nem beszélve hogy ő Németországban van én meg itthon. SUX.
  • BontottCsirke
    Ha gondolod, (akár garival) helyrepofozlak
  • BontottCsirke
    Gondolj arra, hogy ez a tragédia kellett hozzá, hogy kiderüljön, milyen sok ember áll melletted, és igazán fontos vagy nekik.
    Most biztos nem vigasztalhat téged senki és semmi, de talpra kell állnod, mert értékes és pótolhatatlan ember vagy azok számára, akik most a bajban veled vannak és szeretnek téged.
  • Sir Quno Jedi
    Ja és mondtam már, hogy odavagyok magáér ?!!! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Nézzük csak... mer' jólesik ?!! :DDD