2813
-
kriszt #2653 mi van már?? -
kHares #2652 Ha már így kérdezed engem kicsit zavar, mert egy forumnak nem ez a funkciója, nem a személyes játszóteretek. Így ha van valami friss hír vagy valaki konkrét választ vár valamire könnyen lemaradhat róla mert nem akar 200 hozzászólást végigböngészni, amik ráadásul nem is igazán tartoznak a témához.
Ha nem érted azzal én nem veszítek semmit, részemről ezt le is zártam, több időt nem pazarlok erre a témára.
Egyébként van rengeteg messenger progi, pl.: trillian, skype. Javaslom próbáld ki őket, szerzel egy mikrofont még beszélhetsz is, jól működö stabil programok. -
kHares #2648 Gyerekek most tényleg ti mit csináltok? Ez egy forum és nem chat. Miért nem használtok egy messenger-t, sokkal kényelmesebb és gyorsabb. Jövök ide megnézni hátha van már collector's edition valakinek, erre látom oldalakat teleszemeteltetek. -
#2584 mert vannak fix szörnyek mint az a nagy ogre - azt legegyszerűbb fentről lenyilazni csak egy kicsit időigényes,
és vannak szörnyek amik időközönként mindig jönnek -
#2561 van olyan menüpont, hogy beillesztés. asszem a szerkesztésben van. keresd meg:)
asszem megyek pihizni, kicsit elfáradtam ma. csá. -
#2557 ilyet akarsz kirakni az oldaladra? érdekesen állsz hozzá a dolgokhoz:)) ne sértődj meg, de ha valamihez nem értesz, akkor miért fogsz bele? én a jópár éves közepes angoltudásommal nem fogok bele ilyenbe:)) -
#2555 inkább felejtsd el. mire kell ez neked? elakadtál? vagy le akarod fordítani? ha nem tudsz angolul, akkor ne is fogj hozzá, mert ennek így nincs sok értelme. -
#2551 inkább nee:)) neked is van notepad-od, másold oda. -
#2550 te most valami programot használsz? mert iszonyat egy szöveget írsz be. ebből semmit nem lehet érteni. azzal, hogy szavakat lefordítol még nincs kész, mert egy szónak több jelentése is lehet és nem mindegy melyiket használod.
meg milyen számok betűk nincsenek? #5 ilyen? ez a térképre való hivatkozás. ezt nem kell lefordítani:)) -
#2539 ja várjá, az Alt+Tab-ra érzékeny a játék:)) ments előtte. nem tudsz majd visszalépni. legalábbis én nem tudtam. vagy az még az 1.3 előtt volt? -
#2537 PrintScrn, aztán Alt+Tab-al vissza az asztalra, indít valamilyen képkezelő progi (mondjuk paint), oda beilleszt és mentés.
aztán ezt a képet felrakod mondjuk a kepfeltoltes.hu-ra, ott adnak hivatkozást és itt vagy képként illeszted be vagy url-ként. -
#2534 és elmentetted paint-ben? -
#2525 nemcsak arra. ha nem vagy elég erős egy fegyverhez (elég soknál van "minimális" erőpont-igény), akkor logikus, hogy nem tudod olyan gyorsan forgatni. például, ha van egy kétkezes csatabárdod és ahhoz mondjuk kell 30-as erő, de neked csak 25 van, akkor ugyan használhatod, de a sebességed eléggé lemegy, mert nincs ereje megemelni se:))
nekem volt olyan, hogy nem figyeltem erre és azt vettem észre, hogy a csávóka húzza maga után a fejszét, mert nem bírta még megemelni se :DDD -
#2508 azt ugye tudjátok, hogy amire nem vagytok még megfelelően kiképezve(fegyver, páncél is), és használjátok, akkor azért büntetőpontok járnak. azaz nem leszel olyan gyors, ügyes, erős, mint lehetnél. -
#2507 ha el nem felejtem, behozom azt a képet szombaton, amin éppen a sárkány ellen küzdök:) ha még megvan... -
#2502 ez egy jó tárgy hozzá:
Ring of Protection (Relic)
Armor: +10
Parry Bonus: +10
Pro Fire: 100%
Pro Gas: 100%
Pro Ice: 100%
Pro Magic: 100%
Pro Petrify: 100%
Pro Poison: 100%
hogy honnan lehet megszerezni, azt nemtom már:)
de a különböző páncélokból is összejöhet a védelem. -
#2500 legegyszerűbb ha egy ingyenes tárhelyre rakod (például a kepfeltoltes.hu) és azt ide linkeled képként vagy url-ként. -
#2495 ja egyébként a Hypersnap vagy a Fraps elég jó kis képlopó progik. az előbbi állítólag jobb. ja és elfelejtettem, hogy a pajzsokat és egyébb dolgokat nem lehet megjavítani illetve javítattni. ez egy bug. talán az 1.4 vagy a collectors edition már javítja ezt. -
#2494 ja, csak alatta is kell maradni -
#2490 szerintem nagyon-nagyon magas szintűnek kell lenni és persze egy 100%-os tűzvédelem se árt. engem speciel jól megizzasztott anno és csak nyíllal lőttem, meg varázslatokkal, de így is vagy fél óráig tartott. de megérte, mert k*b*szott sok XP-t ad:))) -
#2489 Te most ITT jársz. megpróbálom összefoglalni, hogy mit is kéne csinálni.
A jobb oldali szoborhoz kell odamenni és a SHIFT-el aktiválni egy platformot, ami felemelkedik kicsit távolabb (át lehet ugrani, ne aggódj). a tűzfújók nem okoznak nagy sebesülést, tehát nem kell velük foglalkozni, inkább visszatartanak picit, ezért kell figyelni és jól időzítve ugrani. ha leesnél, akkor északra van a kijárat. megint egy lebegő sziget mászkálás jön, az irányok:kelet, kelet, nyugat.
van egy titkos szoba is. ehhez azt kell csinálni, hogy először a jobb, majd gyorsan a bal oldali lovagot is "megnyomod", gyorsan átugrasz a középső részre és bal oldalt találod a szobát. térképet nézd a linken, ha nem érted. -
#2484 kicsit magyarítani kellene, mert így elég nehéz értelemezni azt amit leírtál. egyébként - ahogy arra tanult kollegám Methytl is rámutatott - ez csak az üdvözlőképernyő. ahhoz, hogy valamit kapjál, a jobb oldali "menükből" kell választanod. itt vannak a helyszínek, ahol megfordul az ember játék közben. mindegyikhez van térkép is, betűkkel-számokkal, amik a navigálást segítik. bal oldalt pedig különböző leírások vannak a kasztokról, fegyverekről, varázslatokról stb.
itt érdemes átnézni a "Classes"-t, mert itt vannak a választható osztályok. két elsődleges, két másodlagos és egy harmadlagos osztályt lehet választani. azt, hogy melyik mit takar és miért jó, az mind le van írva. például az is, hogy mikor és milyen feltételekkel lehet mindkét kézben fegyver. ez Johny neked szólt:)) -
#2450 A jobb oldali menüből kell kiválasztani a helyszineket : Fargrove Arindale stb. -
#2449 A jobb oldali menüből kell kiválasztani a helyszineket : Fargrove Arindale stb. -
#2423 amiből 3 darab van egy teremben? mindegyikhez egy kő kell (lila vagy zöld mán nemtom). itt én is sokat szaroztam, mire megtaláltam a köveket. ismét a gamebanshee-t tudom tanácsolni, mert ott kitűnően írja le, hogy mikor merre kellene menni.
ui: egy darabig nem leszek most, addig tarts ki és próbálkozz a gamebanshee-n:)) -
#2420 akkor tedd fel az 1.3-as patch-et. működni fog a mentésekkel, de a korábban bejárt helyek térképe nem fog látszódni, addig amíg ismét el nem mész oda. magyarán ha most fargrove-ba visszamész, akkor olyan, mintha először járnál ott, mert akkor "fedi fel" a térképet.
van 1.4-es patch is, azt korábban már belinkelték ide, kb 2-3 oldallal visszább van. állítólag az nem biztos, hogy jó a mentésekhez. nem próbáltam. kicsit érdekesen kell felrakni, de az is le van írva. -
#2417 azt mond, hogy melyik szakasznál jársz. így most nem ugrik be, hogy hova kellene még menned. egyébként ahol még nem jártál arra mindenképpen nézz szét:)
a térkép megmutatja, hogy hol nem voltál.
írd le, hogy melyik 3 van meg. hogy aktiváltad őket? az első valszeg az mikor egy toronyszerűség tetejére kell felmenni, közben nyírni a szörnyeket, meg a varázslókat. a többi hol volt? -
#2414 nem kell, hogy elővegye az íjat. véletlenszerűen dobálja a cuccokat, tehát előbb-utóbb kapni fog egyet. meg ha jól emlékszem már az elején kellene nála lenni. persze ez lehet, hogy karakter-függő. már nem emlékszem. -
#2405 azt elfelejtettem írni, hogy eléggé bugos a játék abban az értelemben is, hogy a nyilak fennakadnak a tárgyak széleiben:) ezt a nyílvetőnél tudod jól kihasználni, mert a kilőtt nyíl nem talál el téged. megakad például a hidak peremén, de úgy, hogy az 20 centire van tőle:)) szóval csak kitartás és ügyes légy:) gyakorolj:)) -
#2403 hali!
ezen a részen a trükk az, hogy mindig azon a teleporton kell bemenni, ahol a háttérben látni lehet a másik "repülő" szigetet. amit adtak linket, ott van erre közvetlen leírás is. szó szerint írja, hogy északnak vagy délnek vagy éppen merre kell menni, mikor belépsz ide. tudom, hogy nem vagy jó angolból, de ezt a részt kiszótárazhatod, nem sokba van:)
ja és mikor teleportálsz, akkor nem nyomd a gombot, mert utánna nemtudod betájolni magad, hogy most melyik teleport milyen irányba van. én párszor megszívattam így magam.
lesz majd egy másik ilyen teleportos szívatós rész, amikor mindig egy folyosóra kerülsz és elöl-hátul teleport lesz. itt meg annyi a trükk, hogy a falat kell nézni. egész pontosan a tapétát. az egyik teleport felől szörnyet ábrázol, a másik felől egy lovagot. mindig a lovag oldali teleportot kell használni. ez lehet az is, ahol éppen "bejöttél". szerintem nagyon ötletesen csinálták meg:)) -
#2402 hú gyerekek, megint belehúztatok:)) bár szavam nem lehet, mert a játékról írtatok:))
úgy látom kriszt te még az elején jársz. eléggé nehézkes itt még a haladás, mert hamar meg lehet vornyulni (halni). de kitartás, mert aztán kicsit könnyebb lesz, ha már belejösz.
egyébként érdemes az állandó hátrálásos módszert alkalmazni és a nyílra tápolni az elején. tehát nyíl kézben, amíg messze van az ellen, addig lődözni, aztán mikor közelebb érnek, akkor karddal megcsapkodni, közben folyamatosan hátrálni. ja és persze jó fedezékből "előugorva" lődözni, mert van az a nagy ballista, ami akkora nyilat lő, hogy hátradobja a karaktert. van az elején egy hidas rész, a túloldalról lőnek ilyennel a goblinok. elég nehéz leszedni, mert nagy az életereje.
nemtudom ki milyen karakterrel indult, de az elején nem érdemes varázslatokra költeni, ráérsz később is. a nyíl és kardozós tulajdonságra kell gyúrni, hogy minél hamarabb túl legyél ezen a részen. utánna már lehet specializálódni, varázslatokra gyűjteni. -
#2311 az ilyen alternatíváknak nincs értelme:( egyrészt nehéz megoldani, másrészt ha nincs bent semmi, akkor meg minek. harmadszor pedig pont azért kell más irányba menni ott, hogy tápold a karaktered. az nem bug, hanem a játékmenet része:))
az egy másik kérdés, hogy az egyik pályán ilyen érdekes hátraszaltós mozdulattal kell beugrani egy légörvényszerűségbe. aki járt arra tudja miről beszélek:)) ez mondjuk inkább bug, mint a normális változat szvsz. -
Gary #2309 +1 alternatíva:
Kis ügyességgel és sok-sok türelemmel föl lehet jutni a várost körülölelő hegyekre... ha a karaktered tud szaltózni, akkor könnyebb! Persze, így nem lesz bent a városban semmi, csak pusztaság és kráterek, de ki tudsz menni egy másik kapun, és azon már visszaengednek!
Más:
Valaki vállalja el a topikgazda szerepét és szórja ki a témán kívüli hozzászólásokat. -
#2307 Kriszt és vizmagus!
Szeretnélek megkérni titeket, hogy mindazt amit itt egy mondatos hsz-el tettetek, azt folytassátok privátban, mert iszonyatosan szét van szpemmelve a topik. egyrészt nem is a dungeon-ról beszéltek többnyire, hanem weboldal szerkesztésről és a Bloodrayne-ről...
köszönöm megértéseteket és ha valami gondotok van a játékban természetesen szívesen állunk a rendelkezésetekre. -
#2306 http://www.gamebanshee.com/dungeonlords/walkthrough.php
Egyébként bal oldalt kell bemenni amerre a goblin mutatta. Minden karakternél ugyanaz. -
Prometheus #2305 Remélem itt tud vki egy linket ahonnan letölthetném a végigjátszást.
Már az elején elakadtam a várnál az őr nem enged be.
Egszer pedig egy kis goblin elvezetett egy kis bejárathoz, de az egy másik karakteremmel volt.
Szóval köszönöm előre is ! -
kriszt #2225 nem tudod hogyan kell feltenni zenét az oldalra?? -
kriszt #2224 á sztem nem de megcsinálom újból
de neked bejön és nem ír ki hibát meg ilyesmi?? -
kriszt #2222 fel akarok lépni az oldalra és átlép a másikra és hibát ír ki mi lehet a gondja?? -
kriszt #2221 de véleményed szerint