Dungeon Lords

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát a háttér fekete sárga színekkel.de szted jó a piros szín??
ok úgy is jó sztem
hogy hogy az oldalon??
kicsit messze van én tatabányán lakom
<#wow1>

itt egy érdekes kép a szims 2 rõl
te szoktál jáccani sims 2 kiegészítõkkel??
meg van egy cd-n a teljes verzió de amikor telepítem kér valami xar meg most nem találom a cd-t
<#email><#email><#email><#email><#email><#email><#email><#email><#email>
hol lax??
én dreamweaver4-el dolgozok de most csak a 30-napos verzió van meg
ja ok
30 perc múlva vok csak meek fürdeni.
te milyen progival csinálod a honlapod??
és msn_ed mert az nekem is van de nekem valamiért nem mükszik
az egy beszélgetõprogi

van skype-d mert akkor azon beszélgethetnénk és nem kéne irogatni egymásnak
benne vok
ok
mert itt megakadtam
ok bennevok
amúgy itt tartok: Union Station- Club Srages
nem tudom hogy néz ki döntsd el te: www.dungeonlordshp.atw.hu
de amúgy kéne progi mert nem csak ezeket akarom lefordítani
csak pár kis film kép és egy link
amúgy mirõl beszél a blood raynrõl vagy a dungen lordsról??
mert a dungeon lords-ot nem jáccom mert nekem nehéz ezért kéne kód hozzá
hát én is segítek neked te is nekem kölcsönös segítség
sajna nem tok olyan progit amivel mondatokat is lehet fordítani ezért kértem
mert sajna én németet tanulok
és azon az oldalon belül hol találom meg a végigjátszást??
ha küldöd ide küld:[email protected]
ok akkor "dolgozzunk eggyüt" ,de kéne egy fordítóprogram ami nem csak szavakat fordít hanem mondatokt is lécci ha tudsz akkor küld ide vagy írd le azt a linket ahol le lehet tölteni.
meg adod az oldalad címét??
én a bloodrayne2-õt csak jáccom
de már rég elkezdtem de kellenek hozzá cuccok pl:végigjátszás térkép cheat kódok a gyengébbek kedvéért
Ja köszy
Most jöttem haza, beszéltem vele: azt mondta nem tud most segiteni:(
nembaj, elkezdek olvasgatni a honlapkészités után...
holnap el is kezdem... valamit csaksikerül összehozni...
Ha sikerül akkor ide írjatok: [email protected]
oksa, megkérdezem, ma ugyis talizok vele...
Háát kérdezt de én ötleteket is várok mi legyen fent az oldalon meg az hogy nézzen ki meg amúgy én is csak most kezdtem a honlapkeszítést és még csak az alapokat tom, szóval szólj hogyha tud segíteni.<#wave><#wave><#wave>
hát sajnos csak ötletekkel tudok, mert még nemtanultam honlapszerkesztést, csak nagyon keveset tok róla, ha g-prtálosat kéne csinálnai abban talán:), ahoz se értek de a csajom megcsinálná:)
ha érdekel szolj... azt megkérdezeem ok?
ja?! jó az az oldal amit csinálsz csak ne mozaikra rakd a képeket, hanem nyujtásra, meg rakhatsz fel skineket is, mondjak linket hozzá?
meg térképeket is meg ilyesmiket,
de jó lesz az oldal, sokan fognak örülni neki...
szörnyek, varázslatok, és azt olvastam h. az összes ruhát vagyis, ha már megvan belõle egy darab, akkor utána megtudod venni a hozzá tartozó részeket. sztem jo lesz...
csak az alapsztori marad szal aki tulvitte már annak már nem annyira élvezetes lesz sztem a játék, de kitudja...
sztem a legjobb karakter a játékban, az elf nõ, fighter, és utána meg sorcernek beállni ( nagyon ütõs ), ja és a fighterböl pedig death lord, én most igy kezdtem el még 1 X a játékot, és nagyon zúzós... hárdon kezdtem el, és ott ahol eddig pl 10 . szintü voltam most 14 szal sztem nagyon jó...
nekem a játékben a legnehezebb az volt h. a végén nemtudtam h. kell széttörni a kristályt amiben a G-betûs csákóka van :)

ui.: ha elf nõ vagy sok pénzt lehet szerezni arindale-nél amikor megveszed 2000 goldért a kardot, és akárhányszor eltudod adni:) hehe igy lett 2000 sima novám:) az a legjobb mert mindenkire hat a játékban kivétel az athéna Blockerekre
nekem a végén a legjobb sebzésem vele kb 110 volt asszem, vagy csak 100, nemtom... de az bisztos ha van belõle 60 Db-od akkor már nyerõ vagy:)
Methylisocloro
Nem teljesen kiegészítõrõl van szó, hanem a Dungeon Lords Collector Edition-nak kellett volna a napokban megjelenni, de még nincs sehol. Azért igértek bele plusz dolgokat.

lécci ha valaki érdekel egy magyar eléggé kezdetleges (mert csak most kezdtem) Dungeon Lords-os oldal az ezt nézze feltétlenül meg www.dungeonlordshp.atw.hu
bigapó
igeen:)) abban a topikban is vagyok:) de abban a többiek ászabbak. valaki már 5-ször végignyomta.

The Matrix has you...

ja...
de igazábol ( láttam itt a forumon valahol egy irást) az lenne a legjobb ha kiadnának egy 10 CD-s patch-et hozzá :):):):):)
hehe jó lenne...
ma felraktam a Fable-t tök jó csak nehezebb a tp-k elosztása, sztem, de láttam te is ismered nem bigapó?
bigapó
igen, a vége nem túl bõbeszédû. nekem is csak mondták:))

a kiegészítõrõl meg nem tudtam, de valszeg beszerzem, ha egyszer megjelenik.

The Matrix has you...

arrol hallottatok h. nemsokára, vagyis elvileg január 27. én kellett volna kijönnie a kiegészítõjének vagy minek, uj szörnyek, meg minden:)
de még várat magára...
én meg olyan hülye voltam.... a páncélt nemszereztem meg a nagatemplomban azt ennyi... :):):) a végérõl azthittem h. nehezebb lesz... aztán lecsapod vagy 5 perc alatt a boszit meg mindenkit azt kiirja h. congratulations.........
azért nagyon tetszett a játék a sok bug ellenére is
bigapó
akkor az jó kis patch lehet:))

The Matrix has you...

Methylisocloro
azt írják a dreamcatcher fórumon hogy jó az 1.3-as savegame, nem kell újrakezdeni csak ha látni akarod az új dolgokat (?) érdekes :)

"As for the savegame, it will work, but you will have to start a new game to see any of the added features and items."

bigapó
húha. mennyire vagy otthon az rpg-kben? ha nem nagyon akkor végülis egyrészt jó tanulmány lesz ez a frankó kis játék, de éppen ellenkezõleg is hathat, mert sajna van benne jó pár bug(hiba). legelõször is érdemes feltenned az 1.3-as patch-et, sõt ajánlanám az 1.4-et, csak ez kicsit körülményesebb, leírását lentebb találod a #2073-as hozzászólásban írta le egy kedves forumozótársunk:)

legjobb, ha mindjárt az elején a visszaolvasással kezded, mert a napokban is számos problémát oldottunk meg. ha elakadsz valahol, akkor elõször próbálj gondolkozni és keresgélj. sokszor találtam meg titkos kapcsolót azzal a módszerral, hogy "végigtapiztam" a falat:) magyarán a fal mellett mentem és közben nyomogattam az ajtónyitó gombot.
szintén lentebb párszor már belinkeltem a gamebanshee dungeon lords-sal foglalkozó oldalát. Akkor is hasznos, ha nem vagy otthon az angolban, mert a térképek magukért beszélnek. ja és van szótár is a világon. én például a startlap.com-os szótárt használom, szerintem elég jó.

végül a kódokról. nem szoktam csítelni a játékokban, ezért ebben nem tudok segíteni, de szerintem annyira nem megerõltetõ az egérgomb nyomogatása, meg a gyógyitalok fogyasztása. utóbbiból lesz elég, úgyhogy nem kell spórolni. nem amiatt fogod abbahagyni (ha abbahagyod), mert sokszor elhalálozol, hanem mert eléggé bonyolult labirintusok és rejtvények is várnak reád.

nem akarlak elijeszteni a játéktól, sõt, nagyon is megéri vele foglalkozni, de ha játszol, akkor ne 10 percig:))) ez nem doom vagy half life klón...

The Matrix has you...

amúgy van egy dungeon lordsos oldalam de valamiért hibás és most próbálom megjavítani a címe www.dungeonlordshp.atw.hu