2813
-
G_ArchAngel #469 vki legyen szíves elküldeni privátban vagy mailben a térképlinkeket, mert sürgőssen el kell mennem berúgni - előre is köszi...:P -
#468 Ja valaki Knight után egy-két samuráj rang milyen? -
sylic #467 Nekem se, de nem kopik ugyse anyira el, én nem shieldezek :) Van egy faja gardom meg heavy cuccba tolom már nagyon régen. Én fire wardot, ice wardot meg ilyenekt használok. AMugy a repairnak akkor lenne értelme ha a többi cucc is kopik , pl armor weapon stb.. de csak a shield, érdekes. -
G_ArchAngel #466 de hát vége van az útnak és a tábla át van húzva:( -
#465 Celestialt én is használok (Crystal of time) jó a zárnyitáskor -
#464 Visszatérve nekem senki nem javít pedig feltettem dlords1.0-1.1_update.exe is -
sylic #463 Hát a többi se rossz, de a heavy armor jól jön meg a heavy weapon is nekem :) De pl. a mágus volnalon más küldiket adnak. Én most elég sűrűn használok egy-két celestial és rune varázslatot :) -
#462 Azért jó mert egyszerű (nem kell megtanulnom angolul csak ölni kell) -
#461 Thx. Fargrove van a legközelebb persze oda meg nem engednek be -
sylic #460 Már nyert ügyed van, beszélsz vele és knight vagy :) Amugy ezen a vonalon (Fighter, knight, pala, lord) mindig valakit kikell csinalni. -
sylic #459 Persze , menj vissza valamelyik weaponrybe, pl sir nil galand -hoz adriendalben. -
#458 oké oké meg van addig ,hogy meny Bolen Fields-be küzdeni valakivel ki is csinálom eltűnik a feladatd de nem aktiválódik a rang -
#457 A faxom kivan Knight akarok lenni csupa nehéz páncélba virítani van rá 600000 xp kinyírom a parasztot azt semmi.
Nyugtassatok meg nem kell innen vissza menni Arindale-ba
-
sylic #456 Loool én ott vagyok nagyon kegyetlen.. szopás ezerrel még a naga is könnyebb. Látom te tapasztalt vagy, nekem fighter, celestial, knight, pala és most valami mage-t akarok. Kivel hol kell dumcsizni? Meg az hogy van, hogy nem elpazarolt speckó pl a fighter után knight pala? Esetleg most a lord? szóval érted mire gondolok. -
sylic #455 Az nekem is megvan, csak azt nem tom mivel a paladin is megvan felesleges volt e. Adriandalben én Sir-nil Galand-tól tanultam (de a fargrovban is meglehet) kb. mikor visszavittem a kürtöt Talendorba. Mindig ilyen nagyobb feladatok végén kapsz ilyen dolgokat meg healdyrt is. -
sylic #454 A shadow ruins is kegyetlen, beforgattam magam a 8 teleportos szobában, kicsit hanyagolom :DD De előtte mi volt... Volt 4 db ilyen védő akik 500E xp-ket dobtak :) Amugy level 17, 4M xp mingyá 18, jah valaki tud 5. speckóra kivel kell beszélni? (crusader-en,lord-on kivűl)
Meg ha valaki tud valami értelmeset a #431-re. -
#453 Táblák írják csak ne térj le az útról -
hapi #452 Nah, sikeresen végig nyomtam fighter-knight-lord és mage-warmage karakterrel.
Nem mondom volt pár szívós rész, nekem főleg a shadow temple nem jött be de nagyon nem! -
#451 akarom írni Knight rangot?
-
#450 Hogy lehet megszerezni a Knight -
#449 Az is hent. :D -
Robin Hood #448 Jáccik itt vki mágussal, vagy mindenki csak hentel? -
Robin Hood #447 downstairs = lefele, azt hogy akarod megtalálni? :D -
#446 Jo kis logikai törések rulez. :D -
Jumpy #445 wehehehehe
ez tetszett, elmentem a mágushoz, elvittem a kürtöt.ELmeséli hogy jaj de rossz neki, hogy be van ide zárvaa tornyába,mert csak itt van biztonságban.
MAjd közli hogy nem varázsolhat semmit a csajszi megkeresésére, hiszen felfedné magát, és akkor rajta ütnének kijátszva a védelmét.
Majd közli, hogy ő az aki egyedül megvédi az elfeket.
Hm, hogy is?Ha minden erejével a tornya védelmére koncentrál,egy büdös kereső mágiát sem mer kivülre elvarázsolni..akkor hogy is véd ő meg mindenkit?
EZt nem egészen értettem.
Aztán szép volt, hogy közölte, lefelé menet bármi kell vegyem el nyugodtan, használjam egészséggel.
Na most...talált valaki,valamit az üres falakon belül?Főleg valami downstairt?
Mikor egy darab lépcső nincs a toronyban,csak ez a lift.
Akkor miből válasszak?A semmiből?? -
sylic #444 Ajánlani tudom a lentebb linkelt térképeket. -
Robin Hood #443 Itt az intelligencia tulajdonság jó valamire azon kívül hogy kevesebb xp-ből lehet fejleszteni a skilleket? Mágust akarnék csinálni, de nemtom igazából mit is kéne neki fejleszteni. Ugye mindenhol alap hogy egy varázslónak az intelligenciát kell növelni, attól fog jobban castolni, de itt úgy látom ehhez semmi köze, csak könyveket kell gyűjtögetni. Akkor most ugyanott vagyok ha harcost indítok, és vele gyűjtögetem a könyveket? Hogy van ez? -
G_ArchAngel #442 kérdés: kimegyek az első városból, onnan merre? van egy mocsár, kunyhóval, egy torony, egy szobor ládával és egy útszakadás kettős táblával...
merre van az elfváros? -
Dimitri #441 Szinte minden árusnál lehet. Nekem mködik.
-
#440 Ti tudtok pajzsot javítatni?
-
#439 Én is ott voltam elakadva de ki silabizáltam -
Csimbi #438 ehh má rájöttem, szal nem a papnö, hanem a alaister adja a levelet...
viszont még egy bajom lenne, a tolvaj céhben csak egy bolt van? mert én nem találtam többet... egy bolt meg a manson, máshova nem lehet bemenni
hol lehet venni normális ijat? mert nekem még mindig egy szar 2-4 short bow van, és a tolvajok is csak olyat akarnak adni :( -
Csimbi #437 nah a gondom még mindig ugyanaz:
sylic thx a tippet, hogy hova vigyem a kürtöt, de mint irtam, a városból sem tudok kijutni, mivel nem kapom meg a levelet a papnőtől!
szal ez a baj, először ki akarok jutni a városból -
Jumpy #436 -
Jumpy #435 menekülj te nagytudású !!
hát ezzel kezdtem szinte ..
de azért köszi a segítséget, más kérdés hogy ott már nem lett volna szükség rá -
sylic #434 Nem mondod hogy a 4 karnál voltál elakadva :)) mérnem azzal kezdted... -
sylic #433 hát bazz.. :)) azhittem azon túlvagy, irtam is arra menj amerre a két hely van ahova a karokat kell tenni és balra jobbra rács van... -
Jumpy #432 Sylic..már nem kell,de megfosztalak a jótevő cimtől..és átadom Casselnek.
ELŐBB is mondhattad volna hogy a qrva 4 kapcsolónál kell mahinálni... :-) -
sylic #431 Nah végeztem a naga-s résszel, komoly volt :) helyén van a relic is.
Azt nem vágom (csak sejtem), mivel már az 5. speckó jönne, hogy hol, kinél lehet pl. arcane, battle mage meg ilyenekre csatlakozni. Én akiket néztem azoknál csak lord és crusader van. Amugy jól elbasztam az elöző négyből kettőt (pl. fighter knight utána pala, itt a fightert és a knightot bánom) habár valahol olvastam hogy ami majdnem ua. az is számit. Szóval számit ezek közül mind vagy csak a pala? Hogy is van ez pontosan? :) -
sylic #430 Én segitek mi kell :) Legutolsó esetben a mentés is jó. De ott ki kell nyilni a 4 karnál szemben az ajtónak és arra kell menni.