2813
-
#2693 Megvan már valakinek a Collector Edition? És ha igen akkor honnan? -
#2692 nézd meg a gamebanshee-s linket, többször meg van adva. ott a térképek sokat segítenek. melyik kapun mentél ki egyébként? ami a palotához közel van vagy egy másikon? -
Misikk #2691 Hát én ugy el kavarodram... mikor kiengedett a várból egy örült nagy erdő sürüjébe boklászok már hetek ota. Találkozok varázslokkal, farkasokkal, orkokkal dögivel de hogy hova kellene menni az számomra rejtély... -
#2690 Itt van egy review angolul a Collector Edition változatról:
http://www.gamebanshee.com/reviews/software/dungeonlordsce1.php -
#2689 ahhoz, hogy bejuss előbb el kell vinned Valdane vérét Valkyra-nak, aki az Unholy Arc-nál van. ez Vale of ruin-ban van. oda pedig úgy juthatsz be, hogy beszélsz Staroxia-val Forbidden Lands-ben, aztán pedig Grymlok-kal Demigoth Lands-ben. ők adják meg a szükséges moonbridge-es köveket amivel oda tudsz teleportálni. nincs másik út, csak ez.
-
kriszt #2688 bocs fiúk csak volt egy kis gond és újra kellete telepíteni az egész fórumot na de mostmár megy csak sajna újra kell regizni Ivanhoe te is jöhetsz oda ha gondolod. -
Johny63 #2687 Tomb of soul.Northlands-on van és nem sziget./Grimlock környékén. -
vizmagus #2686 ha igen akkor három tolvaj adja oda neked ezt a kulcsot a naga templeben. -
vizmagus #2685 Tomb of Spul egy szigeten van? -
Ivanhoe #2684 NA????????Senki sehol??? -
Ivanhoe #2683 HAHÓÓÓÓ -
Ivanhoe #2682 Itt vagyok és várom a SEGÍTSÉGET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Ivanhoe #2681 Már csak egy hiányzik. Nem tudok bemenni A Tomb of Soulsba, valami jelszó kell oda. -
vizmagus #2680 Te hol jársz most? HÁny reliced van? A karid milyen -
Ivanhoe #2679 Valaki tudna SEGÍTENI????Már leirtam a kérdésemet csak válasz nem érkezett!!!! -
Johny63 #2678 JA!!bocs!!Akkor a shadow ruinsba -
vizmagus #2677 Varrtugot! A naga templomból jövök -
Johny63 #2676 Most a naga templomba kellene menned.(Keresd Varrtugot Skuldonba,ő adja a küldit -
vizmagus #2675 Most merre menjek -
vizmagus #2674 Még itt vagy? -
vizmagus #2673 Horn és a páncél már nem emlékszem hogy most mit csináljak.Talán menjek a shadow ruinsba. -
Johny63 #2672 JA, a Spirit of Chambers az Galdrin otthona./Talendor/ -
Johny63 #2671 Nem tudom mi van Kriszttel, a fórumba nem lehet belépni.Melyik relic van meg? -
vizmagus #2670 A második relic of power megvan most merre? -
vizmagus #2669 krisztel mi van? -
Johny63 #2668 Nem tom!Miért itt mit kell csinálni? -
vizmagus #2667 mert beszéltünk. mi van a forummal? -
Johny63 #2666 Irja már meg valaki,miért büntettek? -
vizmagus #2665 Megszolalnék de megint megbüntetnek. -
Ivanhoe #2664 Várom a segítséget
!!!!!!!!!!!!!!! -
Ivanhoe #2663 Miután kijöttem a Shadow of ruinsból!! -
Ivanhoe #2662 Elakadtam a játékban és egy kis segítségre lenne szügségem.
Az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet bejutni a Tomb of Soulba?????
Kérem segítsen valaki!!!! -
kriszt #2661 na ja -
vizmagus #2660 szemetek vagytok nem tom mér fáj ha mi beszélgetünk Van egy jobb hely ahol dumálhatunk. -
kriszt #2659 mondtam -
kriszt #2658 én mostam hogy akár még 50 ezer büntetőpontot is adhatnak nem érdekel -
vizmagus #2657 Hol -
Johny63 #2656 Szóval most nem beszélhetünk????????Akkor a soha viszont nem látásra!!(KRISZT,VÍZMÁGUS,BIGAPÓ ti hiányozni fogtok.(KRISZT oldalán találkozunk -
vizmagus #2655 Büntetésben vagyunk -
#2654 itt meg mit történt? :)) mindenhol az én hsz-em van:)))