Dungeon Lords

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Demó korlátozások:

OPTIONS menüben nem minden állítható, videofelbontás nyema.
Kilépéshez elõször ESC aztán nyomni egy QUIT-et.
Mentéshez ESC gombra jön elõ a menü.
Multiplayerben az ESC kidob a csapatjátékból!
SPACE gomb bezárja a legtöbb párbeszéd és menü képernyõt.
Két tõrt véve kezeinkbe pici grafikai bug nem mindig mutatja a pengéket. Ennek nincsen hatása a játékban. Vehetitek úgy, hogy két pengével harcoltok!
Lentebb lévõ SAVEGAME helyek nem mûködnek, ne használjátok a három legutolsót.
Továbbjutáshoz kapuõrséghez lépni. Tõlük balra pisszeg a bokorból Scorch a Goblin összeesküvõ!

Next PC upgrade: 2022

nah már huzom is
általam kedvelt style közé tartozik remélem azér jo lecc... mostanában unom magam semmi game 😞

PTW
nah.. újra nekiveselkedtem....

kezdem megszokni.. tényleg nem olyan vészes.. nálam is vannak hangok teljesen oké a dolog...
a harc azért tényeg gyenge , de ha az ember rak a megfelelõ perkre-re akkor már könnyeb egy fokkal..

DE a videofelbontást továbbra sem lehet állítani...

Panzerfaust
Hát én nem tudom mi a bajotok. A harcrendszerrel nincs semmi baj, max túl sok a minisz akármitek. Akkor tényleg csak csapdostok. Nekem minusz kettõ volt csak, és úgy daráltam, hozzám se tudtak érni. Ahoz hogy a beállítások éljenek, ki kell lépni, és vissza. Az animációkkal szerintem nincs baj, és nálam vannak hangok is. A grafika gyönyörû. Továbbá vegyétek figyelembe, hogy szept 1re ígérték, de valszeg késtek vele, és mostanra a kiadó rájuk szólhatott, hogy ideje lenne kaidni valamit, ezért gyorsan összedobták. Ezt a a játékot korántsem szabad leírni, sõt. Én várom

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

PTW
pfff.. akkor szerintem nem is erõltetem a dolgot.. szánalom

köszi

Dynamic
Nyugi nálam sem lehet állítani semmit, ez a demó úgy szar ahogy van..
PTW
tudna valaki válaszolni a kérdésemre?...

csak nálam van ez a probléma?

Dynamic
Kipróbáltam mégegyszer, hátha meglátom a játék szépségét, de nem sikerült csak újabb bugokat fedeztem fel😄
Tudatosan harcolni nem igazán lehet benne, általában csak a megyek felé-gyorsan vágok egyet-gyorsan visszahúzódok és védekezek kombináció mûködik.De látszik, hogy alapvetõen ez a harcrendszer sincsen befejezve.A mozgás egy katasztrófa.A karakterek szemmel láthatóan nem tudnak mit kezdeni a gravitációval ill. a tereptárgyakkkal.A mozgásuk koordinálaltlan, sokszor felemelkednek ha egy falnak mennek, vagy meghalás után eltûnnek a föld alatt.Az újraéledés nevetséges szerintem véleltlenül maradt benne, sõt egyre inkább az az érzésem, hogy ez az egész demó egy tévedés, és véleltlenül valami béta verziót publikáltak.Merthogy nem igazán akarom elhinni, hogy nem vették észre, ami egybõl szembetûnik, azaz pl. hogy nincs hang(az egy két véletlenszerû koppanást leszámítva).

A heal potionok egyébként fõleg a goblinoknál, rablóknál stb. vannak de ezeket teljesen véleltlenszerûen adja be a gép.
grebber
És honnan mert én nem találkoztam eggyel sem?
Mondjuk mindegy nár letöröltem.

nekem a végére 300 életitalt sikerült összeszednem 😄😄

EmThor
ja nyomogattam r-t hogy újraéledjek, do oan nevetséges a harcrendszer h nincs értelme...

grebber
Akkor te nagyon tehetséges vagy.

Mert én még 3 csontvázzal és 3 goblinnal elbántam de annyi életerõm maradt hogy kinyirtak a patkányok.

Egyszerûen kurva nehéz szvsz.

PTW
hi

nemtudom hogy ez másnál is így van e, de én nem tudok semmit állítani az options-ben, hiába váltok felbontást semmi nem történik egér reverse se semmi...
????

szánalmas egy demo....

gergou
hat en is kiproszaltam a demot, es hat en mar a videokban is lattam azt, h semmi elet nincs a helyszinekben... a sewers dungeon pl full ingerszegeny... az egyik nagy kedvencemhez hasonlitva( ultima IX ) semmi hangulatot nem talalok ebben a gamben... a wizzards and warriors ezerszer jobb volt, ugye a fejlesztok elozo jateka...

`Take a look to the sky just before you die`

Kipróbáltam a demot. <#wilting>

War. War never changes.

Természetesen nem a hangokat figyeltem mivel van annyi eszem hogy tudom a demokban rossz minõségû kevés hangot tesznek a helyhiány miatt, a grafika kis felbontásban van és nem is lehet változtatni mert ez demo. A nagyobb bugokat õk is leírták a readmeben remélem ezeket majd javítják. Ja és a harc hát az nem 1 blade of darkness de még javulhat, bár már most is jobb mint a knights of temple-ben...
A pc.games bétatesztje alapján 88%-ot kapott.

ÜDv!
Végignyomtam egy harcos karival a demot.
En nagyon nem értek egyet az elõttem szólókkal.
Az teljes mértékben igaz hogy bugos de ezen végülis még javíthatnak.
(A M (térkép) nekem se jött be)
A grafika csodálatos (bár nekem személy szerint a víz nem elég vízszerü de sztem ez az egy kivetnivaló van a grafikában)
A harcrendszer szerintem jó csak meg kell szokni. Az elején tényleg nyominak tûnik de ahogy fejlõdsz (nekem 8 szintig sikerült tápolnom)valahogy hozzászoktam az irányításhoz és simán szétverek bárkit.
Aki kb negyed órát játszott vele annak tényleg sötét az egész mivel éjszaka kezdõdik. De késõbb a nap is kisüt ugyhogy csak kell még nyüstölni egy fél órát .😄
Hangokon tényleg kéne még javítani. A fizika hibájával én csak a hegyoldalon találkoztam nekem más gondom nem volt.
Remélem a hibákon javítanak majd ,ha ezt megteszik egy szép kis akció rpg-t kapunk.
Egy érdekes dolog ami nemtom hogy hasznos e vagy káros hogy az R betûvel ujra lehet éledni. Kíváncsi leszek lesz e ilyen az eredeti gamebe vagy ez csak a bemutató jellegre vall.
A multit még nem sikerült kipróbálnom de ami késik az nem múlik 😄😄

Bocs ha egy kicsit hosszú lett.

EmThor
már ami télleg jó, mondjuk brothers in arms se lett volna rossz, ha tisztességesen megírják a pc-s kódot is, de hihetetlen ami mostanában megy 😞

EmThor
komolyan félek pc-n maradnak a netes játékok meg fps-ek mert minden szart konzolra is fejlesztenek, ez is egy ratyi szar demo, bard's tale is bugos volt nálam, elegem van h szívunk állandóan, 1-2 játék párhavonta ha kijön pc-re <#ejnye1><#szomoru1>

Dynamic
Bocs de te mit néztél, mert nekem már az elsõ másodpercekben elõjöttek a bugok, a gyenge hangoktól kezdve a nevetséges harcig.Fél perc után kiderül mekkora gagyi, nem hogy 5 perc múlva.
Dynamic
Felháborítós=Felháborító
Dynamic
Felháborítós, hogy ilyen bugos SZART ki mertek adni a kezükbõl.Hangok szinte nincsenek, néhány koppanás de semmi több.A harc nevetséges és idegesítõ, pocsék AI.Ráadásul sokszor volt úgy, hogy bambán meredünk egymásra fél méterre egymástól, de az enemy nem akart támadni.A fizika szintén szar.Volt úgy, hogy a farkas valahogy "beszorult" két oszlop közé, futott volna felém, de csak emelkedett egyre magasabbra a két oszlop között.
Ez valami félkész szörnyûség.

A demónak az lenne a lényege, hogy bemutasson valamit a játékból, illetve meghozza hozzá a kedvet, de szerintem jobban jártak volna, ha maradnak csak a képeknél, mert így akit érdekelt is valamennyire, az tuti, hogy a demó alapján már nem fogja megvenni.
Aki jól akar szórakozni, le ne töltse!!!
grebber
Azért a hátraszaltó az tetszik.

grebber
Ahhoz zsozso kell<#eplus2>

fizila = fizika

Miért nincs "szerkesztés" gomb? <#wow3>

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Hát, ez elég gyér a demo alapján. A "fizila" überlol, maikor hegyoldalban verekszel, felütnek a csúcsig... Grafika jó, hangok, beszéd gyenge. A kezelése is elég gánya, na és az animációk... pfff. Ugráskor röhögõgörcs tör rám.

Az opciók sem mûködnek, SÖTÉT az egész, hiába tolom fel a gammát meg a fényerõt a játékon belül. Arról nem is beszélve, hogy hiába nyomogatom az "M"-et, nem jön elõ a térkép, így körbe-körbe rohangálok, mint a hülyegyerek.

Ezen még rengeteget kell kalapálni, mint azt korábban is írtam, ebbõl április 20-án nem lesz kész játék (legalábbis remélem, ezek alapján).

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

EmThor
ez egy bughalmaz! hangok vmi iszonyat, nem hallani semmit rendesen... harc nevetséges, és ... hát nemtom 😞

grebber
Nagyon jó game lesz ez,csakhát angoltudás nélkül baszhatom 😞

Vannak benne bugok de remélhetõleg javitják.
Nekem nagyon nehéznek tüdik mindig kinyirnak.

EmThor
boncsad a worthplayinggame.com-ról vagy vmi ilyesmi a címe, a gamestar.hu-n ottvan 😄

grebber
Hát nekem a 3dgamerses linkekrõl sehonnan sem jön.

A gamershell-rõl szedem de a demo neve furcsa ott azért remélem azt tölti.

ajaj gyerekek ez jónak tûnik. Csak 5 percem volt megnézni de úgytûnik nem baszták el sõt...
grebber

Ha jól tudom ez nálunk 26. reggel 8 óra ugye?
grebber
Kiváncsian várom.

Methylisocloro
Mindjárt itt a demó : 2005.03.25 12pm PST a gamespot.com-on
www.dungeonlords.com-on olvastam a hirekben

A megjelenési dátum elméletileg április 20, de ezzel a mostani bétateszttel tutira kitolódik még pár hónapot... <#szomoru1>

és azt tudja vki hogy miért balkezesek a karakterek? mondjuk én korábban errõl már írtam, de biztosan én sem tudok. vmelyik külföldi fórumon ez nem került szóba? senki nem kifogásolta?

gothic1
Lehet jelentkezni beta testernek. Itt:

http://www.dreamcatchergames.com/dci/forms/betatester/

Asszem meg ma 18.00-ig.

Esrohnoil
Ami videót láttam róla, azon minden hõs balkezes. <#pardon1>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

theisonews.com szerint...

Dungeon Lords
RPG
Q1 2005
http://www.dungeonlordsgame.com/

http://gaborszantai.co.uk/

lwb
delayed 😞 bassza meg ...

ollie
Van ott ész látom...

shaba23
Hiába vagy gazdag, ha az égiek leszavaznak...
Shan
Amiga: LOLLLLLer
ollie
eh, ezzel csak flame-t indítasz, szerintem nem kellett volna

Amiga
Ezt hívják lopásnak...

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

grebber
Te tod nekem nincs rá pénzem.

ollie
hát én nem

grebber
Én inkább ingyen szerzem be.