2813
  • sylic
    Nekem is teccik a game, skillek, kasztok rendszere jó, ötletes, vannak jó küldik, helyek, de picike negativum nekem, hogy eléggé kihalt, a szörny megjelenések, a tárgyak fegyverek leirása lehetne részletesebb, meg a runák, celestial stb. dolgok is. Pl. ha nyomok egy aromor runát nem látom sehol hogy növekedne valamelyik tulajdonságom..
  • sylic
    Hapi, nem tod a deathlordot mikor kapom meg?
  • Halálhozó
    Érdekes volt először plusszos fegyvert találni,és a Skuldonban vett élőhalottak ellenes kard sem kutya igen hamar fekszenek a csontik tőle na meg a villámkalapács! Engem nagyon megfogott a játék akár csak a Sacred!
  • sylic
    Az Iron Will ability mit takar vajon?
  • sylic
    Thx, mentem is, de ez se teljes. Sztem én kihagyom a lordot, és egyből deathlordra megyek rá.
  • Jumpy
    Hah!köszi..megyek és kipofozom belőle :-)
    Amugy a webmanual könyvtárban sok hasznos dolog van olvassátok át
  • hapi
    most készülök új karit indítani addig ezt átböngészem:
    (Teir 1)
    FIGHTER - Fighters receive learning bonuses for Weapon, Armor and Shield skills.
    (Teir 2)
    KNIGHT - Knights receive learning bonuses for Weapon, Armor and Shield skills, and may use Heavy Weapons, Heavy Armors, and Heavy Shields.
    MARAUDER - Marauders receive learning bonuses for Weapon, Armor, Shield, and Repair skills, may use Heavy Weapons, Light Dual Weapons, and gain Sneak skill.
    (Tier 3)
    LORD - Lords receive learning bonuses for Weapon, Armor, Shield, and Rune Magic skills, gain Crushing Blow ability, and acquire Special Heraldry.
    DEATHLORD - DeathLords receive learning bonuses for Weapon, Armor, and Shield skills, may use Medium Dual Weapons, Heavy Armor, Heavy Shields, and gain Inflict Wounds and Special Heraldry.

(Teir 1)
    MAGE - Mages receive learning bonuses for Arcane Magic skills and may use Magic Weaponry.
    (Teir 2)
    SORCERER - Sorcerers receive learning bonuses for Arcane.Magic, Nether Magic and Magic Weaponry skills, and gain Identify, Scribe, and Alchemy skills.
    BATTLEMAGE - Battlemages receive learning bonuses for Armor, Shield, Arcane Magic, Magic Weaponry, and Repair skills, gain Heavy Armor, Heavy Shield and Scribe.
    (Tier 3)
    WIZARD - Wizards receive learning bonuses for Arcane and Nether Magic, Magic Weaponry, Scribe and Alchemy skills, gain Spellfire ability, and acquire Special Heraldry.
    WARLOCK - Warlocks receive learning bonuses for Arcane, Nether, and Rune Magic, and Magic Weaponry skills, gain Drain Life ability and acquire Special Heraldry.

(Teir 1)
    ADEPT - Adepts receive learning bonuses for Celestial Magic and Armor skills, and may use Magic Weaponry.
    (Teir 2)
    CELESTIAL - Celestials receive learning bonuses for Celestial.Magic, Rune Magic, Magic Weaponry, and Scout skills, and gain Identify and Channel skills.
    PALADIN - Paladins receive learning bonuses for Weapon, Armor.Shield, and Rune Magic skills, may use Heavy Weapons, Heavy Armors, Heavy Shields, and gain Channel skill.
    (Tier 3)
    STARGAZER - Stargazers receive learning bonuses for Celestial and.Rune Magic, Magic Weaponry, Channel, and Scout skills gain Iron Will ability, and acquire Special Heraldry.
    CRUSADER - Crusaders receive learning bonuses for Weapon, Armor, Shield, Celestial and Rune Magic skills, gain Crushing Blow ability, and acquire Special Heraldry.

(Teir 1)
    ROGUE - Rogues receive learning bonuses for all Thief skills, Throw Weapons, and have Sneak ability.
    (Teir 2)
    HUNTER - Hunters receive learning bonuses for Pole Weapons, Range Weapons, Athletics, Scout, Repair, and Thief skills, gain Heavy Pole, Sneak, Steal, and Backstab.
    TRICKSTER - Tricksters receive learning bonuses for Throw Weapons, Nether Magic, Athletics, Scout, Bargain, Thief skills, gain Sneak, Steal, Backstab, Magic Weaponry and Alchemy.
    (Tier 3)
    RANGER LORD - Ranger Lords receive learning bonuses for Pole Arms, Ranged Weapons, Athletics, Scout, and Thief skills, gain Hawkeye ability, and acquire Special Heraldry.
    CABALIST - Cabalists receive learning bonuses for Nether Magic, Magic Weaponry, Alchemy, and Thief skills, gain Drain Life ability, and acquire Special Heraldry.

(Teir 2)
    SAMURAI - Samurai receive learning bonuses for Weapon, Archery, and Armor skills, may use Light Dual Weapons, and gain Inflict Wounds ability.
    IMPERIAL - Imperials receive learning bonuses for Weapon, Pole Weapons, Armor, and Athletic skills, and may use Heavy Pole Arms, and wear Heavy Armor.
    (Tier 3)
    HATAMOTO - Hatamotos receive learning bonuses for Weapon, Light Dual Weapon, and Armor skills, may use Heavy Weapons, and gain Critical Strike ability and Special Heraldry.
    WARLORD - Warlords receive learning bonuses for Weapon, Pole Arm, and Armor skills, may use Heavy Weapons and Heavy Shields, and gain Inflict Wounds ability and Special Heraldry.

(Teir 2)
    SHUGENJA - Shugenja receive learning bonuses for Arcane.and Nether Magic skills, and gain Ninjutsu, Identify, Scribe and Alchemy skills.
    MONK - Monks receive learning bonuses for Light Pole Arms, Archery, Celestial and Rune Magic, Athletics, Scout skills, and gain Ninjutsu, Identify, and Channel.
    BUDOKA - Budoka receive learning bonuses for Throw Weapons, Athletics, and Thief skills, and gain Ninjutsu, Sneak, Steal, and Backstab ability.
    (Tier 3)
    KENJASAI - Kenjasai receive learning bonuses for Ninjutsu,.Arcane and Nether Magic, Scribe, and Alchemy skills, gain Iron Will ability, and acquire Special Heraldry.
    SHAOLEI MASTER - Shaolei Masters receive learning bonuses for Ninjutsu, Pole Arms, Archery, Celestial and Rune Magic, Channel, Athletics, and gain Critical Strike and Special Heraldry.
    NINJA LORD - Ninja Lords receive learning bonuses for Ninjutsu, Nether Magic, and Athletics skills, gain Critical Strike ability, and acquire Special Heraldry.

(Teir 2)
    VALKYRIE - Valkyries receive learning bonuses for Weapon, Pole Arms, Armor, Shield, and Rune Magic skills, and may use Heavy Weapons, Heavy Pole Arms, Heavy Armor and Heavy Shields
    ENCHANTRESS - Enchantresses receive learning bonuses for Arcane and Celestial Magic, Thief skills, may use Magic Weaponry, and gain Identify, Scribe and Channel.
    (Tier 3)
    WAR WITCH - War Witches receive learning bonuses for all Magic.and Armor skills, may wear Heavy Armor, gain Drain Life ability, and acquire Special Heraldry.
  • sylic
    Ha nem ott véletlen akkor pl. Seer Paulusnál is nézd meg.
  • sylic
    Hapi, örülök hogy forgatnak tovább jobban bejön a game, de a kristályos-ládás- teleportos rész se volt kutya...

Jumpy, Orlan Drey ő Adriendaleben van a Temple of Empiryanban, / a Moonbridge melletti épület /
  • hapi
    Ja a dupla kardot én is sajnálom. Kipróbáltam volna.
  • sylic
    Ha ezeket tudtam volna előre sokkal szimpibb karit csinálok magamnak.. de ez van.
  • Jumpy
    az orlan dreytőől??Az meg hol bujkál??
  • hapi
    Várjál még csak most fogsz sakkozni :)
  • sylic
    Ha jól emléxem Adriendalben vettem a Orlan Dreytől , de nekem magas a celestialom és ugy nő az idő amig hat. Amugy ez egy shild fire ellen. Van még ice is meg egy harmadik is.
  • sylic
    Mi volt ez elött a rész elött az egyik jelnél, nagyon komoly :))
  • Jumpy
    Fire Ward??
    Hoooonaaan???Honnan??
  • hapi
    A szamurai kapja a dupla kardot az király mert a níil helyére kardot tehetsz és 2-vel írthatod a népet. De sajnos én már késön találtam rá mert már Knight voltam és onnan nem lehetek samurai.
  • BigiBoy
    Durva de a bal leghátsó fészekhez fel lehet futni, van 2 láda is jó cuccokkal de csak 1-iket tudtam kinyitni élve
  • sylic
    Köszi Hapi ! Trükkös, amugy ez meg a naga viszi nálam a topot. Teccik nagyon de egy szinten brutális..
  • sylic
    jah én elvittem a tojást, de a sárkányokat még nem öltem meg csak egyet máshol. Én a fire wardal szaladgáltam a fészkek között.. :D
  • hapi
    Van a végén portál csak nem szabad a vízbe esni mikor átmész...
  • Jumpy
    RObin Hood
    na igen..nem is a downstair értelmezésével volt a fő gond,hanem hogy nagyvonaluan felajánlotta a nagy semmit :-)
  • hapi
    pedig ki lehet őket szépen kerülgetni, felkapni a tojást azt futás.
  • sylic
    De ott ahol ilyen viz van és kiemelkednek a földből a elemek ott a végén nincs aktiv portál, elöl meg amiután átugráltam a jeleken, ott meg nem tok csak jobra menni balra mindig ugyanabba a kis szobába dob. Amugy eddig két jel van meg.
  • BigiBoy
    Na lett heavy törpém, de ezek érdekelnének valaki már csinált ilyen karaktereket?
    Fighter (eastern) -> Samurai -> Hatamoto
    Fighter (eastern) -> Imperial -> Warlord
  • hapi
    passz
  • Jumpy
    APám..valaki megcsináltam már a tojásos küldetést?A temple of tiger/dragon ott arindaleban..hogy asszondja eredj fiam,ezzela füstölt heringgel csapd le a Fire Drake-ok fejét..hja és hozz egy tojást..
    baaa..a fészkek kis dombok tetjén vannak.Igen,biztos valahogy megkerülve fel lehet rájuk jutni..csak éppen a sárkány mamák(vagy papák) is ott lébecolna, és kb 5 irányba tartó tűzlabdával fujkálnak..
    égtem mint a Reischtag..ennyire hamar,ennyire sűrűn még nem haltam be a játékban.
  • hapi
    nem ott kell kezdeni. először tőle jobbra kezdd ide a 8-asba majd csak vele gyere vissza.
  • sylic
    Hapi, a Shadow Ruinsban mikor elérek a lordhoz, és elmegyek balra a teleporton ott a 8 teleportos helyen mit kell csinálni? A kristályt elvettem a szobortól.
  • sylic
    Jah elírtam :) A pick lock csak 4-es a kapukhoz kell pl, de rájöttem én is hogy az nem nagyon kell. A disarm 8 -as, meg ugye a legelső mert attól függ. (Láthatók lesznek a jelek, meg lassít)
  • sylic
    Nekem pontosan a következő van: fighter, adepth, knight, paladin. Ha jól értelmezem mage, battlemage nem lehetek már.. :( Akkor marad a lord, vagy a crusader. Ezek közül szerinted melyik a jobb?
  • Halálhozó
    Még valami! Felderités képességet hol lehet megszerezni?
  • hapi
    A ládákat nem a pick lock hanem a disarm trap skill nyija könnyebben de ezt már írtam. 8-as disarm trappal győzzed kivárni amíg végig ér a vonal.(közben TV-t szoktam nézni.)
  • sylic
    Nah friss térképekre leltem, tessék lesni örömmel :))

http://www.dungeonlordsgame.com/locations.php
  • Halálhozó
    Megszereztem a páncélt de nem tudom hogy valami más is kell e mellé? Tudja valaki a folytatást mert ugyan elveszi a páncélt az elf lord de nem veszi le a küldetést!
  • hapi
    Szóval szerintem csak 2 vonalat vehetsz fel.
    Ha már fighter-knight lord-ot nyomod akkor max vonalat követhetsz. Mondjuk mage akkor arcan magic és akkor fargroveban kell beszélned a moonbridge mellett lakó faszival.
    Egyébként a karakter lapon jobb oldalt fenn mutatja hogy mi vagy és még mennyi lehetőséged van.
    Szal valami ilyesmi:
    Fighter -> Knight -> Lord
    Fighter -> Marauder -> Deathlord
    Fighter (eastern) -> Samurai -> Hatamoto
    Fighter (eastern) -> Imperial -> Warlord

Mage -> Sorcerer -> Wizard
    Mage -> Battlemage -> Warlock
    Mage (eastern) -> Shugenja -> Kenjasai

Adept -> Celestial -> Stargazer
    Adept -> Paladin -> Crusader
    Adept (eastern) -> Monk -> Shaolei Master

Rogue -> Hunter -> Ranger Lord
    Rogue -> Trickster -> Cabalist
    Rogue (eastern) -> Budoka -> Ninja Lord

Sistership (any female) -> Valkyrie -> War Witch
    Sistership (any female) -> Enchantress -> War Witch

Ja és az egyik vonalon 3. szintig mehetsz a másikon már csak 2.-ig.
  • sylic
    Én is késöbb szereztem be a térképet, akkor már nélkülözhetetlen..
  • sylic
    Térképek: (A lusták kedvéért) :DD

http://www.geocities.com/lineage2lord
    http://www.tigermoth.myby.co.uk/DL-Map00.jpg
    http://photobucket.com/albums/v647/skacre/?action=view¤t=RoadMap1024v4.jpg

Mindegyik link 1-2 oldalon belül van..
  • BigiBoy
    Nem tudom merre csavarogsz én térkép kinyomtatása előtt csak a táblák után mentem és oda értem Arindale-ba vagy nem oda tartasz?
  • sylic
    Nekem kb. 8 as szintű a picklock a 8-as ládákat ki tom nyitni de ahoz kell egy kis zárnyitó cucc is. Az armorok, shieldek, weaponok mindig annyin amennyi kell a cucchoz hogy ne legyen penality. Nem vettem észre hogy jobb lennék magasabb szinten, és a alap skillek növelését is alig veszem észre. Ami legjobban észrevehető az a speed, az jó ha magas :)