Dungeon Lords

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
Amugy megy nem csak 800*600ban a jatek.
Beallitas utan kikell lepni es ujra elinditani a jatekot es akkor aktivalodik az uj resolution.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
EjEj.Nem ertem miert bantjatok ezt a jatekot, mert szinte ugyanolyan mint a Morrowind, csak ezt nem lehet 14 perc alatt vegigjatszani. 😛PPP

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Esrohnoil
Mit gondolsz, honnan van 4 büntipontja? 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Ha ezt vki rpg-nek meri nevezni, azt kihívom párbajra.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

nem tom mit szenvedtek ezzel az iq husszáral...., már ezerszer bebizonyitotta hogy a csoda benyögéseinek kb 0 értelmük van, ennél mgé a gamepro is jobb... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

En jatszottam a demoval, hat az agyatlan hack&slah volt. Szoval nem ertem hogy hasonlithatja ossze a Gothic 2-vel(ami verbeli rpg). Ennyire mas lenne a full tortenete, rpg beallitottsaga, vagy total idiota volt aki irta ezt?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Dynamic
A zárnyitás úgy mûködik(legalábbis a demóban)hogy zárnyitáskor elindul egy csík, különbözõs sebességgel, attól függõen, hogy milyen szinten vagy, ill. a láda milyen szintet igényel, van-e kulcsod stb.Amikor megy a csík, lent kis ábrák láthatóak, akkor kell rányomni az ábrákra, amikor a csík az azzal megegyezõ ábrában jár.Ha mindet eltalálod, kinyílik a zár.
Zsolo007
Megnéztem én is hát érdekes egy gém......karakteranimáció egy nagy nulla....mikor gyógyitalt iszok a keze úgy mozog mint aki iszik de nincs benne semmi. Mozgás után hiába állsz meg vagy 2mpig még mozognak a lábai 😊 Szórakoztam egy ideig de nem bírtam rájönni hogy is képzelték el a zárnyitás mûvészetét......karaktergenerálásnál ott egy nagy ordenáré bug hogy nem lehet beállítgatni rendesen a kari kinézetét. Hiába veszem fel a felbontást a menüben abszolút nem reagál rá. Gém közbe nincs zene, pedig a menü alatti zene nagyon hangulatos. Story nagyon sablonos. Nagyon sokmindenben erosen hajaz a Dungeon Siegere....... grafikailag jó is lenne a dolgo ha lehetne felbontást váltani. Én csak a kardcsattgoást meg az ordibálást hallottam semmi más hangot nem. Iránytíhatóság......hát olyan mintha jégen korcsojáznál. Falak egy részére akármikor felfut a kari....

#126 nemtudom játszott e gothic2vel vagy a wow-val de ez a tré gém még a fele szintjüket sem éri el......ha egy peccsel kijavítják a fõbb hibákat még lehet hogy jó is lesz a gém, de én asszem nem szivatom magamat vele és letörlöm, majd a DS2-t tolom 😊

Mellesleg már az is mutatja hogy gyenge eresztés a gém hogy semmijen védelem sincs rajta......

Esrohnoil
800*600? 10 éve még azt mondtam volna h. oké, de most...

DonnieBrasco
Hát komolyan be***rok. Itt a full, és az ocsmány 800x600-at kell bámulnom! EKKORA bugot életemben nem láttam! 😞((((((

DB

A ti kung-futok nem erős!

lwb
ehhh... 😞 ez szánalmas lett. pont olyan bugos meg ronda, mint a demo volt. nagy csalódás. 😞

[Jakuza]
Halozatban probalta valaki ?

Zsolo007
Hmm kira 😊 neked van játék közben zene? Mert a hivatalos fórumon többeknek nincs!

Grafika: 83% (szép!)
Zene/Hangok: 84% (átlagos , jók!)
Irányíthatóság:100% (egyszerû!)
Játékélmény:90% (mint a Gothic2 vagy a WoW csak single-ben ! )

Negatívumok: bugos , néha bevibrált a kép a manüben és NEM a játékban!

Végsõ: 85%

Aki szereti a Dungeon Sieget vagy a Gothic2t az mindenféleképpen szedje le , megéri!

van benne bug rendesen offical technical support forum

En tennek fel de csak egyszer indult el normalisan, mostmar vibral a kep ahogy a load game-re kattintok (mind1 milyen driver van fenn). Azt hiszem hanyagolom amig kijon par patch, remelem nem jarok ugy mint a bloodlinesal.

Zsolo007
HA valaki tolja, rakjon be screeneket pls, meg írjon véleményt 😊

Zsolo007
Én már 4 és fél órája töltöm, szerintem estére lent lesz..... 😊 KÍváncsi vagyok rá

amugy mrá rég "befutott"

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

szeritned mirõl beszél itt midnenki??? kis fáziskésés... 😊

PTW
NForce-on már kintvan, mai nap folyamán befut szerintem...

grebber
Lehet hogy én nem értek hozzá meg tudatlan vagyok de a Dungeon Siege már majdnem stratégia mert felölrõl nézed egységeket jelölöd ki és attakolsz.Dungeon Lords meg tiszta Enclave normális RPG.

Next PC upgrade: 2022

az hogy az egyik elgalább nem vállalt fel olyat amit nem tud elérni ... ez becsületreméltó szvsz 😊

Esrohnoil
De egyik sem az, szal mi a különbség? 😄

jah, az soha nem is akart rpg lenni ez meg a hiv honlap szerint még probálkozott 😛

EmThor
csak poén volt te... amúgy ha elõfizetõ lennék a fileplanet.com-on már tolhatnám a ds2 bétát!!

grebber
Dungeon siege azért jóval másabb mint ez.

EmThor
ez jó!!! 😊 ha még ezt meg azt megcsinálják akkor.. akkor már majdnem Dungeon siege 2 lesz 😄

Ha kiveszik belõle azt az álandó random attackot, "kicsit bugmentesítik",és kicsit finomítják a harcot akkor talán elleszünk vele a THE WITCHER-ig.
EmThor
demó az egy szar volt... mit vártok? én pesszimista maradok... megyek vissza guild warsozni 😄

Dynamic
Kíváncsi vagyok milyen a végleges a demóhoz képest, majd írjatok😊
pl.: torrentleech

grebber
Gyorsabb torrent oldal pl?

De a gyorsabb torrentoldalakon már kint van. Meg az isonews forumain is olvashatod. Kicsit utánnaolvasva az emberek elsõ benyomásai alapján tényleg nagyon siettek kiadni, szinte a temple of elemental evil jut eszembe, az is csak 95%-ban volt kész. Nagyon rájár a rúd a crpg-re, pedig régen mennyi jó dolog volt. Talán a wizardry 8-al szórakoztam el legutóbb és az is már 2002-es.

grebber
Nforce még nuku.Meg sehol máshol sem látom.

te se aludtál sokat 😊

Bár a forumaikon írták hogy sok változás lett a demohoz képest, azért csodálkoznék mit lehet 2 hét alatt változtatni. Mindegy, valószínû majd jön egy gyors patch hozzá. Délután belenézek, fölkészítve magam a csakódásra

toMpEr
Dungeon.Lords-HOODLUM

TopGun
Szerintem is iszonyu jol nez ki, de a demo alapjan rohadtul jatszhatatlan, a varazslatok kezelese idegesito es csak egyszer lohetsz el egyet barmelyikbol es orak mire visszatoltodik, addigra meg rohogve lenyom az ellen 😞(

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

grebber
Kiváncsian várom.Remélem magyarosítani lazán lehet majd.

Methylisocloro
Én is úgy vagyok vele hogy jobb hiján ez van 😞
Ez a tengernyi fertelmes diablo klón között még egész jónak néz ki.

Methylisocloro
Aranylemezen van a Dungeon Lords!
Május 4. a kiadás napja.

Látom nem sok mindenkit érdekel ez a game, és az hogy kb. egy hónapot késik : Katt IDE

Egyébként én is kipróbáltam a demót ebbõl, rettenetesen tré az egész. A karakter mozgása egy mozgáskorlátozott strucc-ra hasonlít, a harcrendszer idegesítõ, a kezelõfelület átláthatatlan és egyszersmind kezelhetetlen, úgyhogy ezen már az egy hónapos csúszás tuti nem fog segíteni, felejthetõ az egész a süllyesztõbe vele!!!!

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

sárkánylovag
Most akkor Április 20.án jön ki vagy nem jön ki mert akkor nem várom 😊
Kicsit furcsaszájízzel vágok én is neki, varázslóval vittem és nagyon nem volt probléma a lényekkel, csak több féle mágiát kell elsajátítani mert ha kifogy valami akkor bajba lehetsz. Agyon soknak tartom a lnyt amit le kell nyomni és nem találok olyan skilleket mint a Gothicban, jó lenne horgászat favágás kovácsolás és hasonlók amitõl némi kölcsönhatást éreznék a köznyezettel.
De hát a grafika szép és mondjatok más RPG-t? Nincs is. Maximus-z nyomom de ott még durvában hent megy, sose értettem hogy a igényes szerepjáték miért nem gazdaságos. Demon Stone is gyönyörû nem mondom, csak oyan nincs hogy valaki nem akar percenként 30 lényt legyakni ??? 😮)
Methylisocloro
Használj varázslatokat vagy rá kell pakkolni a skillekre.
Én például kipróbáltam a pusztakezes harcot , adtam 2 pontot rá meg a dexterityre aztán mint Bruce Lee lerúgtam a goblinok fejét 😊

ezt nem tom de hogy lehet jol harcolni? a faszért nem tudok kinyirni 2-3 goblint, meg senkit...

Methylisocloro
Nekem nagyon tetszett a demo. Én csak egy bugot találtam : 1024x768-ban egyszercsak bizonyos hátterek lila szinüek lettek. Elég sokat játszottam a Wizards&Warriors játékkal és eléggé emlékeztet rá egy rakás dolog: pl: varázslatok, monsterek hangja. Kár hogy nem party alapú, körökre-osztott a játék de ugy biztos nem lehetne eladni a piacon. A varázslás szuper, tök jó volt amikor egy fireballt a magasabban lõttem el és elrepült az égbe. Lehet idézni patkányokat és csontikat szerintem az animáció/grafika nagyon jól meg van csinálva.
A közelharc nehéz de a Gothic óta én már nem mondok semmit. Meg kell tanulni vivni, de ez még mindig jobb szerintem mint hogy egyet kattintani az ellenfelen aztán nézni a harcot és közben szép csendben bealudni 😊

gergou
hat szerintem a hangulat az, ami kimaradt ebbol a jatekbol, es ami hibadzik a legtobb rpgbol, ez a hangulat egy osszhatas, amit a bugok annyira nem is rombolnak le, de pl olyasmik, mint a fak kozt suvito szel, a farkasvonitasok, a kulonbozo bogarak madarak repkedese, ezek mind eletre keltenek egy vilagot... hat DW. Bradlytol elvartam volna, h eletre keltsen egy vilagot, nem jott ossze neki... a goblinok a semmibol tunnek elo, nemhogy lenne valmi kis taboruk, vagy hasonlo...a semmibol tunnek elo a banditak is... Valaki emlitette korabban, h rengeteg targyat lehet felvenni, meg hasznalni... Hat nemtom, egyetlen gomba, noveny, vagy akarmi, amibol gyogyitalt lehetne esetleg keverni nem lehet felszedni sehonnet, es meg csak nem is talalkoztam ilyenekkel a jatek designjaban, hiaba az 1001 fele pajzs, meg kard, ha ilyen kis aprosagok hianyzonak belole... Ultima IX, Gothic 2, Anachronox... Ezek kozelebe sem er, pedig 1 eve azt hittem, h ilyen jelentosege lesz ennek a gamnek... Nem eleg itt a bugokat optimalizalni... nem az a fo problema, hanem az, h nem foglalkoztak a tartalmaval eleget a fejlesztok... Szerintem 😊

`Take a look to the sky just before you die`

grebber
Ja tényleg a forrás elfelejtettem odairni.

a la hardwired<#idiota>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

grebber
DEMO KÉZIKÖNYV:
Mivel nem kaptok könyvecskét a demóhoz, álljon itt pár hasznos tudnivaló:
HARC: ha durva képességeket akarsz az elején, vegyél Dexterityt. Növeli esélyeidet, hogy átüsd a szörnyek hárítását, védekezõ mancsait és átszúrd a páncélzatukat!
MENÜK: szólóban "C"-karakterképernyõ, "E"-hátizsák menükbe lépve megjelenik a kiválasztás és megáll az óra. Tehát lehet pihenni, meg gondolkozni a tuti stratégián. Még a gyógyitalos részlegre kattintva is felhörpinthetsz pár kupicával.
PAJZS: kulcsfontosságú közleharcban! Tartsd magad elé, hadd zörömböljenek rajta a szörnyek. Aztán a megfelelõ pillanatban fejbepakolhatod õket egy jól irányzott sallernyulassal.
TÁMADÁS: három közelharc lehetõség van: Elõrelépõ kombó, "W"-gombra ekkor nyomulsz az ellenség felé és támadássorozatba kezdesz. Kitûnõ stratégia, ha le akarsz darálni magányos szörnyet. A kombó végén következõ durva támadás nagy hatótávolságú és kegyetlen sebzést visz be!
Bal-jobb kombó: "A" vagy "D" gombokal oldalazva ha támadás sorozatba kezdel, több szörny ellen akciózhatsz sikerrel. Széles vágásokat tartalmaz és a végsõ szuperütés több ellenfelet takar be egyszerre.
Kurta Csapás: Hátrálva rövid, fej fölötti karlendítéssel legjobban denevéreket lehet szétnyiszálni.
ÍJ: Megszórásra kitûnõ távolsági fegyver. Denevéreket lehet leszedni vele és a bugyborék-nyálkák gázleheletétõl biztonságos távolságban hentelhetsz.
DEMÓ VARÁZSLATOK: Bármelyik klassz által használhatók a demóban. Celestial Lightning Bolt és a Frost Nova büntet. Több szörny ellen "E" gombra nyomj és a Nether Menübõl adjál az arcukba egy kövér Méregfelhõt - Poison Cloud. Az majd helyrerakja a dögöket! Freezing Shards pedig tömegesen nyomuló szörnyeket állítja meg szépségesen!
"F" gombra jön elõ a gyorsvarázslás menü mindig a legutolsó szpellel. Ide pokolhatsz löttyöket és varázslatokat hirtelen elõkapkodásra: számbillentyût nyomjál az aktiváláshoz. Gyógylöttyök azonnal aktiválódnak, meg a Blade of Baal és a Poison Cloud is.
KITÉRÕ MANÕVEREK: EVASIVE MANEUVER közben nehezebb támadni, de a szörnyik se nagyon találnak el.
Dupla elõregomb = elõregurulás
Dupla oldalgomb = oldalra gurulás
Bal/jobb + Space = oldalra ugrás
Vissza + Ugrás = hátraszaltó

Varázslatot ellövése vagy nyilazás után rögtön vetõdhetsz oldalra, a szpell ettõl függetlenül elrepül a szörnyek felé.
BLADE OF BAAL: nehéz helyzetekre készült Nether kardvarázslat. Ajánlott harcosoknak is!
LÁDANYITÁS: INSPECT TRAPS segítségével jobban látod, mi védi a cuccot. Aztán jöhet a DISARM, mely lelassítja a szalagmétert! Így több idõd marad az ikonokra kattintani, plusz ezalatt az INVENTORY-ba is beléphetsz és felkaphatsz egy Lockpick - zárnyitó készletet. Ekkor nõnek az esélyeid a nyitásra! Inspect képességed, ha elég magas, akkor jobban megfigyelheted az ikonokat. Ha egymás mellettieket kapsz, akkor inkább nyomj egy LEAVE-t és újra aktiváld a ládát, könnyebb kombináció reményében! Csapda bonyolultságtól függõen ikonok jelennek meg a disarm panel alján. DISARM-ra kattintva vörös szalag indul meg jobb felé. Amikor ez a szalag elér egy ikont, az pillanatra aranyszínben izzik fel. Ekkor kell rákattintani! Idõzítés meg disarm skill kérdése az egész.
MOZGÁS: támadás közben lehet mozogni, de máskor meg érdemes kivárni a megfelelõ pillanatot. Ügyelj a kombók végén lévõ szuperütésre, mert azok alatt elveszted az irányítást!
FELTÁMASZTÁS: "R" gombra feléled a karaktered teljes életerõre.