2813
  • mollee
    Errtu- ha a kürt a helyén akkor vissza Arindale-ba a varázslóhoz.Onnan fargroveba lord davenmoorhoz. ő elküld bolen fieldre(vagy valami ilyesmi) ott találkozol egy emberrel aki visszaküld fargrovéba a tavernába onnan harrow ruinsba. Ott találkozol Mara-val, aki elküld skuldoonba. És onnan mehetsz a Naga templomba.
  • j0nNyKa
    Hohi.
    Ulmban vegighenteltem nagyjabol mindent, talaltam valami skull lift levert, kiszabaditottam 1 elfet, aztan most 1 irany van, amerre lehetseges lenne kijutnom, 4 kar van 1 -feltehetoleg- ajto elott. Ott a 4 karral kene valamit buzeralnom, (es akkor mit?), vagy masfele kell kijutni ?
    Elore is koc.
  • Errtu
    Hali. Tudja valaki, hogy merre találom a Minas Taw nevezetű helységet, ahol valami Lord Fallen-t kellene legyőznöm?(Fighter küldi.) A térképeken nincs ilyen.
    A kürt a helyén, de most hová, teljesen tanácstalan vagyok.
    Kihullik az összes hajam a sok rohangálástól.
    Eredmény 0.
  • DonnieBrasco
    Sziasztok,

Trickster lett az emberkém, de se steal, se alchemy skilleket nem kapta meg. Hasonló problémával találkozott más is?

DB
  • Jumpy
    NA emberek segitség kell.
    Naga templom, a Sigilért indultam lelkesen.
    Beértem a terembe ahol a ghoulok voltak,lenyomtam mindet. De most zárva a két rácsos kapu,É..és D irányban is.
    Találtam egy buttont a falon de hiába nyomogatom semmi nem történik.
    Pedig a leszedett térkép beirása szerint ez nyitná meg az utat a sigil terme felé.
    Valami tipp?
    A gombon egy kézjelecske van,benyomva vörös fénnyel világit.
    De semi több.
  • exit2005
    ..kösz szépen a segítséget!
  • pzs
    Térkép letölt , ott van 1 jumping floor azt ugord át majd az az ut vezet hozzá
  • exit2005
    kérdés: a Naga templomban hogy lehet kiszabadítani az herceget??
    az aranykulcs már megvan csak nemtom mit kell vele kinyítni.. :)
  • mollee
    cassius nekem is van pár és semmire nem jó pedig elvileg változtat a statokon véglegesen!

Skuldoonba nem tudod hogy kell kinyitni a kaput?
  • Cassius Clay
    Hogyan lehet használni a rúna mágiát, van egy kövem,rákattintok és semmi sem történik pedig a maná-ja maxon van???????
  • mollee
    Mindenki jáccik?
    Én is akarok tovább menni valaki sagítsen pls !!!!!!!!!!!
    Skuldoonból hogy kell tovább menni vagyis a kaput ki nyitja ki mert én beszéltem mindenkivel és senki nem akarta
  • Jhon Balu
    sziasztok!
    van egy pici gondom a gaméval ha harcra kerül sor kettöt-hármat csap aztán csak áll mint a faszent.utánna megint üt párat és megáll normális ez a jelenség? a katakombába vagyook sokan jönnek de eggyetse tudok megsebezni mert ütni nemüt folyamatosan és mindig meghalok.
  • mollee
    Hi

Skuldoonban a kaput hogy lehet kinyitni, hogy eljuthassak a forbidden landsba?
    A sámánnal nem tudok mit kezdeni az erődbe nem nyílik a vaskapu, ahova szerintem menni kellene. Valaki help pls
  • hapi
    Spoiler Mire megtalálod a csajt vége a játéknak!
  • MrDevil
    Valakinek sikerült már megtalálni Ellowyn-t? , ha igen akkor merre található? Valedine-t már kiszabadítottam a naga dungeonből!
  • MrDevil
    Nem kell hozzá crack!!
  • Garrett10
    hali
    tud valaki crackot a játékhoz mert patch már van
  • villar
    helo:
    nem akartam új topikot nyitni pár képért, jövőre várható:

TITAN QUEST
  • pzs
    A köv megoldás :
    tölcsd vissza azt az állást amikor , még nem vagy a teremben , de nem mentsél a teremben mert az bug . Harcolj mint állat , és ha jool csináltál mindent és nem mentettél akkor elvikben a végén leereszkedik a lift.
    Üdv és sok sikert

• pzs
    Sziasztok
    Help kéne megint
    Ezt a vale of ruin hol található ?
    thx előre is
  • mollee
    Ok, köszi!
  • hapi
    beszélj a vezírrel! A legnagyobb ház lesz az:
  • Sir Huba
    Kösz nagyon a segítséget mindenkinek, úgy tűnik tényleg csak egy kevéske kitartás kellett volna hozzá, mindensesetre továbbjutottam, ez a léyneg... :)
  • mollee
    Köszi az infót.És skuldoonból hogy lehet kijutni?A kapu nem nyílik.Az épületekben kell keresgélni?
  • hapi
    Beszélj Staroxiával akit a kürtös varázsló említ!
    Menj ki skulldoonból dél felé és aztán tartsd mindig jobb oldaladon a falat. Kis idő múlva elérsz a tornyához. Ő elmondja hol a többi cucc. Ha van térképed akkor ez a skulldoontól nyugatra lévő völgy legészakibb végében van.
  • mollee
    Az lenne a kérdésem hogy ha a kürtöt elvittem Talendorba bszéltem a mágussal Arindaleban majd visszamentem fragroveba kiszabadítottam a lord davenmort utáns mit kell csinálni mert nincs semmilyen küldetésem? Azt mondta a lord hogy találjam meg a lányát de hol
  • sylic
    Skulloodnnál én nem találkoztam velük :( Azt meg elírtam nem fire ward hanem ward of fire,(celestial crystal). De pl, nekem most van ugye a sapphire sword azzal se lesz nehéz+ott a ward is+tüz ellen van egy jó sisakom.

Sir Huba, nekem is voltak ott gondjaim, probálj olyan mentést visszatölteni amit a terem elött készitettél. Mert ott nyirni kell az ellent egy jó darabig, ha fent van a csávó az régen rosz onnan nem nyirod ki. Majd egyszer elfogynak és mehecc tovább...
  • lwb
    fontos, hogy ne ments a harc alatt, különben soha nem fog leereszkedni a fenti állvány egyike (még akkor se, amikor már csak a tűzlabdás faszi marad) és nem tudsz továbbjutni.
  • Jumpy
    Sir Huba
    én ha jól emlékszem a mágus is le-le jött a csatába, csak nehéz kiszúrni a sok ellenfél között, szerintem töltsd vissza ha nincs túl messzimentésed.
    -Nekem 3x sikerült,amúgy mindig beégtem,meg le is.
    SZó szerint.Ja és igyekezz úgy helyezkedni a csatában hogy a hátad mögött oszlop legyen vagy a fal, vagy állj bele a medencék egyikébe, és előtted legyen az ellen, mert az okostojás mage, küldi a fireballt, node ekkor felfogják a saját társaai.Hehehe..és sebződnek rendesen..
  • Jumpy
    yes.lehenteltem egy firedraket!!!
    Igaz bő félóráig tartott, kifelé menet skulldoonból..igaz 20 percig a délre tartó út elágazásánál nem jutottam tovább,állandóan jöttek a mosnterek.
    Ez a sárkány kemény volt.
    JA és nincs firewardom, nekem a Drey fickó nem adott Arindaleban,közölte hogy sajna nincs bótólni való cucca.
    Grrrr
  • Sir Huba

Ez az a terem (csak valami miatt a piros köröknél a képlopó nem jelenítettem meg a tüzeket). A fáklyás valamiknél nekem semmire sem működik semmi, ahonnan az elfek teleportálgattak (mostmár nincs senkisem a varázslón kívül) ott se reagál semmise, az ajtó bezárva, varázyló nem akar nagyon pusztulni a távolsági fegyverektől, vízzel nem tudom lelocsálni a fáklyákat, varázslóhoz látszólag nem tudok feljutni... Mit csináljak mollee? :)
    Egyéb ötlet?
  • mollee
    tábortűz mellett vagy kandallónál shift és mutatja az időt
  • BKrisz79
    És hogyan lehet nappalig várni? Béreltem egy szobát, de nem tudom hogy kell pihenni.
  • mollee
    Sir Huba- ott én annyitt csináltam hogy kinyírtam mindenkit egyszer csak elfogytak(csak sokszor meghaltam) max annyit csináltam hogy a kör alakú kövekre ahonnan az elfek jönnek shiftet nyomtam.
    Bkrisz79- Konkrétan nem tudom hogy hogy kell petíciót csinálni az a lényeg hogy beszélj mindenkivel mindenről(azzal a csajjal is akinek az aphotecery-je van és nappal menj be a lordok házába és engem akkor beengedtek!
  • BKrisz79
    Sziasztok, elakadtam egy kicsit. Fighter vagyok és most értem Arindalebe, de nem tudok bejutni a Hall of Famebe Lord Gal....hez, mert vmi petíció kellene. Beszéltem mindenkivel, de senki nem adott plussz infókat, hogyan lehet belépőt szerezni.
  • Sir Huba
    Elakadtam kissé annál az Elf szellemes résznél, amikor egy körteremben körbekörbe fáklyák vannak (meg is jelenik, hogy lehet vele valamit tenni), mögöttük kis vizes valamik, föntről három párkányról párkányra teleportáló tűzlabdát szóró elf szellem varázsló, belül szaporodó sereg.
    Segítene valaki mitkellene tennem? :)
  • mollee
    Hi

Az lenne a kérdésem hogy ha a kürtöt elvittem Talendorba bszéltem a mágussal Arindaleban majd visszamentem fragroveba kiszabadítottam a lord davenmort utáns mit kell csinálni mert nincs semmilyen küldetésem? Azt mondta a lord hogy találjam meg a lányát de hol?
  • hapi
    csak várni kell mert messziről repül oda a fickó!
    Ha felnézel látod is de közben 2-szer is megtámadnak.
  • sylic
    Hapi, unholly arc -hoz kis help nem jön a messenger (vér helyén van, nyomok is use-t neki, azóta elmentem innen portállal meg vissza is de semmi..), elolvastam amit te is irtál :)
  • hapi
    Csak a death lord kapja meg de ha már knight lettél akkor nincs dual weapon az tuti!