Dungeon Lords
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Beallitas utan kikell lepni es ujra elinditani a jatekot es akkor aktivalodik az uj resolution.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
#126 nemtudom játszott e gothic2vel vagy a wow-val de ez a tré gém még a fele szintjüket sem éri el......ha egy peccsel kijavítják a fõbb hibákat még lehet hogy jó is lesz a gém, de én asszem nem szivatom magamat vele és letörlöm, majd a DS2-t tolom 😊
Mellesleg már az is mutatja hogy gyenge eresztés a gém hogy semmijen védelem sincs rajta......
DB
A ti kung-futok nem erős!
Zene/Hangok: 84% (átlagos , jók!)
Irányíthatóság:100% (egyszerû!)
Játékélmény:90% (mint a Gothic2 vagy a WoW csak single-ben ! )
Negatívumok: bugos , néha bevibrált a kép a manüben és NEM a játékban!
Végsõ: 85%
Aki szereti a Dungeon Sieget vagy a Gothic2t az mindenféleképpen szedje le , megéri!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Next PC upgrade: 2022
Bár a forumaikon írták hogy sok változás lett a demohoz képest, azért csodálkoznék mit lehet 2 hét alatt változtatni. Mindegy, valószínû majd jön egy gyors patch hozzá. Délután belenézek, fölkészítve magam a csakódásra
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Ez a tengernyi fertelmes diablo klón között még egész jónak néz ki.
Egyébként én is kipróbáltam a demót ebbõl, rettenetesen tré az egész. A karakter mozgása egy mozgáskorlátozott strucc-ra hasonlít, a harcrendszer idegesítõ, a kezelõfelület átláthatatlan és egyszersmind kezelhetetlen, úgyhogy ezen már az egy hónapos csúszás tuti nem fog segíteni, felejthetõ az egész a süllyesztõbe vele!!!!
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Kicsit furcsaszájízzel vágok én is neki, varázslóval vittem és nagyon nem volt probléma a lényekkel, csak több féle mágiát kell elsajátítani mert ha kifogy valami akkor bajba lehetsz. Agyon soknak tartom a lnyt amit le kell nyomni és nem találok olyan skilleket mint a Gothicban, jó lenne horgászat favágás kovácsolás és hasonlók amitõl némi kölcsönhatást éreznék a köznyezettel.
De hát a grafika szép és mondjatok más RPG-t? Nincs is. Maximus-z nyomom de ott még durvában hent megy, sose értettem hogy a igényes szerepjáték miért nem gazdaságos. Demon Stone is gyönyörû nem mondom, csak oyan nincs hogy valaki nem akar percenként 30 lényt legyakni ??? 😮)
Én például kipróbáltam a pusztakezes harcot , adtam 2 pontot rá meg a dexterityre aztán mint Bruce Lee lerúgtam a goblinok fejét 😊
A közelharc nehéz de a Gothic óta én már nem mondok semmit. Meg kell tanulni vivni, de ez még mindig jobb szerintem mint hogy egyet kattintani az ellenfelen aztán nézni a harcot és közben szép csendben bealudni 😊
`Take a look to the sky just before you die`
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Mivel nem kaptok könyvecskét a demóhoz, álljon itt pár hasznos tudnivaló:
HARC: ha durva képességeket akarsz az elején, vegyél Dexterityt. Növeli esélyeidet, hogy átüsd a szörnyek hárítását, védekezõ mancsait és átszúrd a páncélzatukat!
MENÜK: szólóban "C"-karakterképernyõ, "E"-hátizsák menükbe lépve megjelenik a kiválasztás és megáll az óra. Tehát lehet pihenni, meg gondolkozni a tuti stratégián. Még a gyógyitalos részlegre kattintva is felhörpinthetsz pár kupicával.
PAJZS: kulcsfontosságú közleharcban! Tartsd magad elé, hadd zörömböljenek rajta a szörnyek. Aztán a megfelelõ pillanatban fejbepakolhatod õket egy jól irányzott sallernyulassal.
TÁMADÁS: három közelharc lehetõség van: Elõrelépõ kombó, "W"-gombra ekkor nyomulsz az ellenség felé és támadássorozatba kezdesz. Kitûnõ stratégia, ha le akarsz darálni magányos szörnyet. A kombó végén következõ durva támadás nagy hatótávolságú és kegyetlen sebzést visz be!
Bal-jobb kombó: "A" vagy "D" gombokal oldalazva ha támadás sorozatba kezdel, több szörny ellen akciózhatsz sikerrel. Széles vágásokat tartalmaz és a végsõ szuperütés több ellenfelet takar be egyszerre.
Kurta Csapás: Hátrálva rövid, fej fölötti karlendítéssel legjobban denevéreket lehet szétnyiszálni.
ÍJ: Megszórásra kitûnõ távolsági fegyver. Denevéreket lehet leszedni vele és a bugyborék-nyálkák gázleheletétõl biztonságos távolságban hentelhetsz.
DEMÓ VARÁZSLATOK: Bármelyik klassz által használhatók a demóban. Celestial Lightning Bolt és a Frost Nova büntet. Több szörny ellen "E" gombra nyomj és a Nether Menübõl adjál az arcukba egy kövér Méregfelhõt - Poison Cloud. Az majd helyrerakja a dögöket! Freezing Shards pedig tömegesen nyomuló szörnyeket állítja meg szépségesen!
"F" gombra jön elõ a gyorsvarázslás menü mindig a legutolsó szpellel. Ide pokolhatsz löttyöket és varázslatokat hirtelen elõkapkodásra: számbillentyût nyomjál az aktiváláshoz. Gyógylöttyök azonnal aktiválódnak, meg a Blade of Baal és a Poison Cloud is.
KITÉRÕ MANÕVEREK: EVASIVE MANEUVER közben nehezebb támadni, de a szörnyik se nagyon találnak el.
Dupla elõregomb = elõregurulás
Dupla oldalgomb = oldalra gurulás
Bal/jobb + Space = oldalra ugrás
Vissza + Ugrás = hátraszaltó
Varázslatot ellövése vagy nyilazás után rögtön vetõdhetsz oldalra, a szpell ettõl függetlenül elrepül a szörnyek felé.
BLADE OF BAAL: nehéz helyzetekre készült Nether kardvarázslat. Ajánlott harcosoknak is!
LÁDANYITÁS: INSPECT TRAPS segítségével jobban látod, mi védi a cuccot. Aztán jöhet a DISARM, mely lelassítja a szalagmétert! Így több idõd marad az ikonokra kattintani, plusz ezalatt az INVENTORY-ba is beléphetsz és felkaphatsz egy Lockpick - zárnyitó készletet. Ekkor nõnek az esélyeid a nyitásra! Inspect képességed, ha elég magas, akkor jobban megfigyelheted az ikonokat. Ha egymás mellettieket kapsz, akkor inkább nyomj egy LEAVE-t és újra aktiváld a ládát, könnyebb kombináció reményében! Csapda bonyolultságtól függõen ikonok jelennek meg a disarm panel alján. DISARM-ra kattintva vörös szalag indul meg jobb felé. Amikor ez a szalag elér egy ikont, az pillanatra aranyszínben izzik fel. Ekkor kell rákattintani! Idõzítés meg disarm skill kérdése az egész.
MOZGÁS: támadás közben lehet mozogni, de máskor meg érdemes kivárni a megfelelõ pillanatot. Ügyelj a kombók végén lévõ szuperütésre, mert azok alatt elveszted az irányítást!
FELTÁMASZTÁS: "R" gombra feléled a karaktered teljes életerõre.
Next PC upgrade: 2022