Dungeon Lords

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Besz
Ha megvan a kürt, és megmutattad a templomban is, akkor el kell menned a kastélyba. Ott beszélni kell Lord Davenmor-ral, õ megbíz az eltûnt lánya felkutatásával, így engedélyezi, hogy elhagyd a várost. Fontos, hogy beszélj a szobalánnyal is ugyanott, majd ezután menj el újra a fogadóba, és beszélj a pincérnõvel (Gileah), mert itt is kapsz küldetést. Más tennivalód ezek után nincs, 2 irányban hagyhatod el a várost, a nyugati kapu az elf város, Arindale felé vezet, a délre nézõn át pedig Skuldoon-ba juthatsz. Mielõtt elmész, érdemes bevásárolni, mert egy ideig nem jöhetsz ide vissza.

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

NA megvan a kÜrt és...de még mindig nem engednek ki mit kellene csinslni Légzsyi ird le részletesen hogyan kell kijutni Fargrovebol(az elso varosbol) mert már mindenkivel dumaltam és minden questet megcsinaltam...szoval?
Besz
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy mi történik akkor, ha a saját kasztom céhébe lépek be. Például tolvajként a Guild of Mystery-be. Ilyenkor nem kaphatok második 1. szintû kasztot, vagy újra megkapom a tolvajt? Régen tolvajként a harcos volt a második, de most öcsémmel újra kezdtük Lan-on, és a fenti módon cselekedtem. Jelenleg pár napig szüneteltetnünk kell, mert muszáj tanulni, de utána folytatjuk. Sokkal jobb ketten játszani, élvezetesebb a kalandozás és a harc is.

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Besz
Menj vissza a templomba, és beszélj a pappal, illetve a papnõvel. Ott megkapod a következõ küldetésed, amely a kriptába vezet majd.

Hali Kene egy kis segitseg az elso varosbol Fargrovbol nem tudok kijutni megmentettem Augustust,de...Hogyan tovabb?
tud valaki segiteni A VÁRBAbementem de nem az ajton hanem egy padkán olalt felmásztam és át de nem engednek be az orok a vár legbelsejébe kérem segitsetek
Ködzi a segítséget, végeztem a játékkal.
bigapó
vagy Shadow Ruins-ba vagy Draedoth Temple-ben nem voltál még. ezek már ott vannak a leírásban, keresd fel azt amelyikben nem voltál.

The Matrix has you...

Valamelyest tudok, angolul, csak nem találom meg a 4 relic-et az oldalon
bigapó
a gamebanshee-t nézted? mint mondtam, ott minden megvan. fejbõl nem megy már nekem, de ha nem tudsz angolul, akkor segítek.

The Matrix has you...

Hol keressem a 4. relic of powert?

A lándzsa a SoR-ból, A Naga páncél és a Kürt megvan. A tomb of soulsból meglett a szem.
bigapó
az elsõ két kérdésre nemtom a választ, moonstone-t a moonbeast-ektõl lehet szerezni. A tomb of souls elõtt lehet, hogy még el kell menni máshova is, ahol még esetleg nem jártál. pontosan nem emlékszem, régen nyomtam már. ha alul a keresõbe beírod a kérdéses helyeket, akkor biztos találsz választ, illetve lentebb van link a gamebanshee, Dungeon Lords-al foglalkozó oldalához is. Ha angolban valamennyire otthon vagy, akkor nagy segítség lesz, én ez alapján tájékozódtam, ha elakadtam.

The Matrix has you...

Bejutottam a Shadow Ruinsba, megöltem a varázslót, és nem adta meg a Shadow Lord Amulet-et. Tud valaki segíteni, hogy miért nem sikerült?

Van másik út a Shadow Lord-á váláshoz?

Hol találok moon stone-t a teleporthoz?
Miért nem enged be a Tomb of Soulsba, ha tudom a jelszót?

Ha valaki tudja a válaszokat, kérem, írja le nekem.

Köszi:

Charmed
Meg tudja valaki mundani, hogy hogyan jutok be beszélõ fákhoz?

Már voltam a Grymlocknál, aki egy rune könyvet adott.
találtam a germán 1.4-es változathoz trénert, de az angolhoz asszem még nincs.
Fido4life
Császtok ! Lenne 1 kérdésem, ami miatt, lehet hogy elükldtök a Bus-ba... Innen ---> ftp://193.251.169.168/scan/%20%20%20%20/%20%20%20..%20%20..%2014.14..%20%20%20%20%20..%20/%20%20%20.%20%20.%20..%2014.14..%20%20%20%20%20..%20/%20%20%20.%20.%2033.11.%20%20.%20/%20%20/%20%20.%20%20%20%20.%20..%2028.72..%20..%20/%20..%20..%2019.41..%20%20%20%20%20%20..%20/%20%20%20..%20.%20.%2014.34.%20%20%20%20.%20/%5B%5BScan%20By%20Jean%20Luc%5D%5D%20%7F%7F%20%20/36367984/welcome/Dungeon.Lords-HOODLUM/
Hogyan lehet letölteni a játékot ?<#vigyor3> ELõre is kiösssz....

létezik trainer ami együttmûködik az 1.4-es változattal?
fúú de nagy itt a ssürgés forgás
bigapó
akkor az a déli kapu volt. elõször én is arra mentem. inkább fordulj vissza és menj ki a másikon, aztán észak felé, lord akárkihez, északon van, egy tábor közepén. mivel ezt a küldit kaptad, szerintem így csináld. azt nemtom, hogy mi van olyankor ha elmész egy olyan helyre ahova elvileg még nem kéne😊 legtöbb helyre kell jelszó, hogy bejuthass, tehát elvileg lineáris a történet.

The Matrix has you...

Két õr volt a kapuba de nem a palota felöli kapu volt mert ott már jártam. A kapu kivitt egy bazi nagy erdöbe ahol van jó pár csapás... megnézem a térképet.
Methylisocloro
Megvan már valakinek a Collector Edition? És ha igen akkor honnan?

bigapó
nézd meg a gamebanshee-s linket, többször meg van adva. ott a térképek sokat segítenek. melyik kapun mentél ki egyébként? ami a palotához közel van vagy egy másikon?

The Matrix has you...

Hát én ugy el kavarodram... mikor kiengedett a várból egy örült nagy erdõ sürüjébe boklászok már hetek ota. Találkozok varázslokkal, farkasokkal, orkokkal dögivel de hogy hova kellene menni az számomra rejtély...
Methylisocloro
Itt van egy review angolul a Collector Edition változatról:
http://www.gamebanshee.com/reviews/software/dungeonlordsce1.php

bigapó
ahhoz, hogy bejuss elõbb el kell vinned Valdane vérét Valkyra-nak, aki az Unholy Arc-nál van. ez Vale of ruin-ban van. oda pedig úgy juthatsz be, hogy beszélsz Staroxia-val Forbidden Lands-ben, aztán pedig Grymlok-kal Demigoth Lands-ben. õk adják meg a szükséges moonbridge-es köveket amivel oda tudsz teleportálni. nincs másik út, csak ez.

The Matrix has you...

bocs fiúk csak volt egy kis gond és újra kellete telepíteni az egész fórumot na de mostmár megy csak sajna újra kell regizni Ivanhoe te is jöhetsz oda ha gondolod.
Tomb of soul.Northlands-on van és nem sziget./Grimlock környékén.
ha igen akkor három tolvaj adja oda neked ezt a kulcsot a naga templeben.
Tomb of Spul egy szigeten van?
NA????????Senki sehol???
HAHÓÓÓÓ
Itt vagyok és várom a SEGÍTSÉGET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Már csak egy hiányzik. Nem tudok bemenni A Tomb of Soulsba, valami jelszó kell oda.
Te hol jársz most? HÁny reliced van? A karid milyen
Valaki tudna SEGÍTENI????Már leirtam a kérdésemet csak válasz nem érkezett!!!!
JA!!bocs!!Akkor a shadow ruinsba
Varrtugot! A naga templomból jövök
Most a naga templomba kellene menned.(Keresd Varrtugot Skuldonba,õ adja a küldit
Most merre menjek
Még itt vagy?
Horn és a páncél már nem emlékszem hogy most mit csináljak.Talán menjek a shadow ruinsba.
JA, a Spirit of Chambers az Galdrin otthona./Talendor/
Nem tudom mi van Kriszttel, a fórumba nem lehet belépni.Melyik relic van meg?
A második relic of power megvan most merre?
krisztel mi van?
Nem tom!Miért itt mit kell csinálni?
mert beszéltünk. mi van a forummal?
Irja már meg valaki,miért büntettek?
Megszolalnék de megint megbüntetnek.
Várom a segítséget
!!!!!!!!!!!!!!!