2813
-
beca1972 #2773 Ki mentem vagy husszor de nem történt semmi utánna letöröltem az egész játékot csak a mentést nem töröltem le.Majd ujra tettem az egészet de nem eged be a varázslohoz a szolga nem tudom mit tegyek légszi segitsetek Üdv Béca -
Mises #2772 SZiaszztok
Bejutottam fargroveba megöltem a kapitányt, kiszabadítottam a királyt,
lent a pincébe nem tudok egy helyen lemenni nincs kulcs ez normális?
A városon belül hol a gyíkban van az a cucc amit Talendorba el kell vinnem?? (a kürt mellé) -
#2771 Az lehet.. ilyenkor ki kell menni és újra vissza.. vagy korábbi mentésből.. fú.. rég játszottam vele... -
Mises #2770 Most bent vok a great towerban és a szolgája azt mondja h a varázsló fogad engem, mégse nyílik ki az ajtó... ez is egy bug?? -
Mises #2769 Ez az a rész amikor a fargrovot lezárták.
Qest-et meg lehet nézni valahol?
Elvileg az Arendil környékén mindent meg csináltam szerintem, de lejjebb azt írták a fórumban, h ha a romokban beszélsz a varázsló szellemmel miután a kürtöt leraktad a Great tower-ben fogad újra az Emmindor nevezetű varázsló. de én nem tudok bemenni hozzá.
itt tartok
-
#2768 portált se tudod használni?
vagy.. ez az a rész, amikor Fargrove-ot lezárják?... van ilyen is.. Questnek mit ír? -
Mises #2767 sziasztok, nem rég keztem a játékot, nem tom van e vki az éterben még, de ha igen tudtok segíteni?? nem tok vissza jutni a fargrove-ba. a kürtöt leraktam de azEmmindorral nem tok újra beszélni. hol a kiút??
Köszi.
UI.:Arra rájöttetek h egy idő után drágábban tudod eladni mint megvenni a cuccokat? Többé nem kell pénzel szórakázni:)
és ha eladsz egy varázslatot százszor vissza veheted:D -
#2766 Collectors Editionnal játszom.
Igen, a GameBanshee oldalra gondoltam. De nem kell recept, ha tudod, mik az összetevők, berakod mixbe, és automatikusan adja (legalábbis nekem így volt) az eredményt. Persze nem árt, ha fejleszted a Nether Magic képességedet...
A térkép kinyomtatva és ceruzával össze-vissza bejelölve a gép mellett... :)
A tavi láda az a Skuldoon felé vezető útnál van, ahol át kell menni a hídon, nem? (én arra emlékszem +térkép is jelöli)
A ??? a tárgyak tulajdonságainál az ,hogy nem ismerted fel a tárgyat (Identify - fejleszthető a legtöbb kasztnál (ha nem mindnél)). Ehhez el kell menned egy kereskedőhöz (mindegy milyen) és az identify-t választani (Sell / Buy / Identify /Repair) kisebb-nagyobb összegért azonosítja neked a tárgyat. :) -
hapi #2765 A collectors editionnal játsztok?
Én most tettem fel és az a bajom hogy az elrabolt tárgyak tulajdonságai helyett csak kérdőjeleket látok.
valamint csomó bug bennvan még mindig. Pl ha a futást elengeded még 3-at lép a karakter és addig nem is üt. -
#2764 Viszont hiába a tudás a keverésről, a receptet meg kell szerezni a játékban ahhoz, hogy használni lehessen a főzetet. És ahogy így elnézegetem a listát, elég sok az ismeretlen. Pedig azt hittem, hogy mindet beszereztem annak idején. Lehet, hogy nem lehet mindegyiket kereskedőnél megvásárolni? Akkor viszont jól el vannak rejtve, mert én próbáltam minden helyszínt alaposan átnézni. Hát igen, sok titok lappang a játékban. Bár részben szerencse dolga is, mert a ládák, hordók, és hasonló konténerek tartalma véletlenszerű, de nem mindnek: így feltételezhetően legalább egy fix fellelhetősége mindnek van.
Egyszer véletlenül egy tó fenekén is találtam kincses ládát. Hát elég körülményes volt ott lent feltörni a zárat. Persze akkor még nem tudtam, hogy van olyan varázsital, amely levegő buborékot von az ember köré. Ezzel már komótosan át lehetne vizsgálni a víz alatti területeket is.
Tervezem, hogy egyszer még újrajátszom, de most már a gyűjtői változatot kéne! -
#2763 Gondolom erre gondolsz, már sokan belinkeltek korábban, ez a legrészletesebb leírás a játékról. Van itt minden, ami csak kell:
GameBanshee - Dungeon Lords
Többek közt a szóban forgó téma is: Spells / Nether Magic.
Én sokat használtam a világtérképüket is. -
#2762 Volt egy weboldal, ahol megvolt, hogy melyik Nether Catal melyik varázslathoz kell (kígyóbőr és társai). De most nem találom... :(
De lementettem egyszer, majd megkeresem, nekem fel van írva jópár Nether Magic kotyvasztás :) -
#2761 A varázsfegyvereket sima fegyverként használhatod mindaddig, amíg nem szerzed meg a Magic Weaponry szakértelmet. Ha ez megvan, és a szintje legalább annyi, mint amennyit a fegyver megkíván (a leírásában szerepel), akkor használhatod a varázsképességét is. Ezt a képességet csak a következő kasztok kapják meg: adept (pap), enchantress (varázslónő), mage (varázsló), trickster (szélhámos).
Végül is meglehet lenni nélküle, a végigjátszás szempontjából nem létszükséglet. Főleg a játék későbbi részében érdemes rá építeni. Hasznosak például repülő lények ellen (már amelyik lő, ugye), alternatívája lehet az íj és dobófegyvereknek. Sebzésük jellege (pl. tűz, jég, stb.) folytán nagyobb kárt okozhatnak olyan szörnyekben, amelyek kevésbé ellenállóak az adott elemre. Volt egy bárdom, amely sebzés esetén lefagyasztotta az ellent egy kis időre, na, az jó szolgálatot tett néhány szorult helyzetben.
Ha ilyet akarsz eladni, csak azonosítás után tedd. Jól lehet rajtuk keresni. Ha emlékeim nem csalnak, egy sima 3-as szintű varázspálca darabjáért ~900 aranyat zsebeltem be, azt pedig gyakran dobálják még az útszéli varázslók is. -
Eqinox #2760 A ládákat úgy tudod kinyitni, h odagugolsz mellé és megjelenik az a kis ablak. Az ablak jobb oldalán van 4 gomb egymás alatt disarm,invertory, leave meg asszem valami bash vagy mi. Katt az invertoryra és ha van tolvajkulcsod akkor arra. Utánna a nézd meg hány százalékot mutat mert ha nagyon alacsony akkor nem valószinü, h ki fogod tudni nyitni. Ha úgy véled mégis megpróbálod akkor katt a disarmra és elindul egy számláló. Ha lejár akkor elindul a középső sávban két csík egy sárga meg egy piros.
A sáv alatt vannak jelek, melyeket megtalálsz a sávban is. Amikor a piros csík eléri azt a bizonyos jelet a sávban, akkor kell rákattintani a kis jelre a sáv alatt. Ha mindet sikerül időben eltalálnod kinyílik a láda.
A szörnyek nem a pálcával lőnek, hanem maguktól. A pélca csak felerősíti valamelyik képességüket. A pálcával nem tudsz lőni, legalábbis szerintem. De ha tévednék akkor a játékot régebb óta játszók lőjjenek le! -
Dark Magican #2759 Már csak annyit akarok megkérdezni, hogy hogy nyissam ki a ládákat mert mikor miakarom nyitni rámlő valami...
Jah meg még azt akarom megkérdezni, hogy szereztem egy ilyen varázsbot szerű valamit és nem tom hogy hogy kell vele lőni...A szörnyek azok tudnak vele lőni csak én nem...És azt hogy kell? -
Dark Magican #2758 Igen és köszi Eqinox! -
Tommyfgd #2757 igen és köszönöm:D
-
Eqinox #2756 "Túl alacsonyan vannak ez a hülye karakterem meg alig bír beleütni szinte a levegőbe üt...Ilyenkor mit csináljak?"
Apríts kitartóan, össze fog az jönni. Csak vigyázz arra, h ne használj olyan fegyvereket és pajzsokat amiket nem bírsz el, mert akkor büntetőpontokat kapsz amik lerontják a karid szintjét. A büntetést akkor tudod megnézni, ha nyomsz egy e-t és a karid feje felett van-e piros írás.
"A másik gondom:Nem tom hogy kell használni az ilyen varászlatokat meg ilyesmiket meg mire jó a patkányfarok és a kígyó?"
A patkányfarkat meg a kígyót én se tudom, de a varázslatokat úgy tudod használni, h veszel varázskönyveket, nyomsz egy e-t és a jobb oldalt megkeresed a könyveket. Ráálsz az egérrel és nyomsz neki egy számot. Ekkor a varázslat hozzá lesz rendelve ahhoz a számhoz. Így ha varázsolni akarsz, nyomj egy x-et (asszem a varázslatgyorsmenü, de ha nem akkor a beállításokban meg tudod nézni, hogy melyik az quick menu néven)és előjönnek a sarokban a varázslatok. Aztán a varázslathoz tartozó számot és már varázsolhatsz is! (a számhozrendelést csak egyszer kell csinálni)
Remélem tudtam segíteni mindkettőtöknek! -
Eqinox #2755 Ha arra gondolsz amikor mész Ariandale felé ésa útközben van egy nagy cölöpkapu (ami igazából kettő) és a kapuk felett lesekben pedig elfek akik megszólítanak ha közel mész, akkor el kell menned északra a kaputól kb 5 percnyi futásra van egy tó. A jobb felső sarkában van egy kis sziget a szigeten egy torony. Oda kell menned és meg kell küzdeni egy kísértettel aki nagyon erős. Én se tudtam emgölni. Mikor az életereje a felénél járt akkor elmenekült. Fel a torony tetejére ott van egy olyano ltár mint Fargorveban a templom alatt. Nyomj shiftet és előjön egy szellem szerü nő aki mond neked egy csomó infót. Eztán már átengednek a kapun.
Ha viszont a két őr állja az utadat akkor szaladj körbe mégegyszer, mert vagy kihagytál valakit, vagy nem mentél el mégegyszer a fogadóba beszélni a nővel a hátsó szobában.
Ha bejutottál a királyhoz akkor, kapsz egy kis feladatot az öregek próbatételét. Na az jó móka lesz! -
Dark Magican #2754 nah mostmár jó lett...Most formáztam az eggyik meghajtót és lett rajta egy csomó hely, rátelepítettem a játékot és már jól megy!Valószínűleg kevés volt a hely.
Most viszont elakadtam...Ott vagyok a legelején a játéknak és bementem a várba és ott eljutottam odáig, ahol vagy egy leengedett híd és a másik oldalról egy szörny lő rám egy ilyen géppel.Lemegyek eggyik oldalt akkor egy csomó zöld kis izé zön rám, szörnyek + vagy 30 patkány...És egyet is olyan nehéz lenyomni...Túl alacsonyan vannak ez a hülye karakterem meg alig bír beleütni szinte a levegőbe üt...Ilyenkor mit csináljak?
A másik gondom:Nem tom hogy kell használni az ilyen varászlatokat meg ilyesmiket meg mire jó a patkányfarok és a kígyó? -
#2753 Dark Magican - ilyet nekem is csinált párszor, de aztán abbahagyta... sajna nem tudom, mi okozta. a WASD-irányítással is ezt csinálja?
Tommyfgd - Arindale-ben nincs is vár... arra gondolsz, ahol két őr áll bent és nem enged tovább? Akkor kérdezd Eqinoxot, most jutott túl rajta... :) -
Tommyfgd #2752 valaki nem tudna segíteni?nem birok bemenni arindélben a várba pedig már meg van a kürt és mindenkivel beszéltem is !!! mi lehet az oka vagy mit hagytam ki lécci naon kéne a segítség Köszönöm
-
Dark Magican #2751 Sziasztok!Tudtok segíteni a Dungeon Lords játékkal kapcsolatban?Az a gondom vele, hogy miután feltelepítettem a játékot, elindítottam, beállítottam a karakteremet és elkeztem játszani vele...És mikor a nyilakat megnyom akkor elkezd menni a karakterem, és mikor az egggyik nyilat elengedem, akkor még mindig megy...vagy 20 másodpercig.Megnéztem a gépigényét és ott nincs semmi baj mert jó a gépemre...Nem tudjátok megmondani, hogy ezt mért csinálja?A játék lenne ilyen? -
Eqinox #2750 Ezr hála! És jelentem megcsináltam az összes próbát! Igaz éjfélig tartott, de megcsináltam! Már Ulm-ban vagyok és eléggé megszívatott a király amikor elvonult és rámtámadt a teljes várőrség! -
#2749 Nem lehet olyan nehéz az ugrás. Ha fent vagy az első oszlopon, akkor nekifutásból ugorj át a következőre. Ehhez menj annyira hátra amennyire csak lehet (ez is tipikusan az a játék, ahol ha már csak a kislábujjad van szilárd talajon, akkor sem esel le). Majd fuss előre, és amikor már félig a levegőben vagy, akkor ugorj. Lábra nem tudsz érni, mivel a következő oszlop magasabban van, ehelyett kb. vállmagasságban érintsd az oszlop szélét. Továbbra is tartsd nyomva az előre gombot, ekkor be kell, hogy adja azt az animációt, amint a karakter kézzel felhúzza magát.
Elvileg még a fegyvereidet sem kell eltenned a (láthatatlan) hátizsákodba, de már emlékeim homályosak, szóval biztonságképpen tedd szabaddá a kezeidet.
Ezt a küldetést mindenképpen meg kell csinálnod, ha a főszálon tovább akarsz jutni.
Ennél részletesebben nem tudom leírni. :D -
Eqinox #2748 Azt teszem, de vagy én vagyok nagyon béna (ami a legvalószínűbb) vagy ez nagyon nehéz mutatvány az elfemnek. Ugyanis még az első oszlopra se tudok átugrani. Felmászni fel tudok, de hogy átugorjak a következőre az már nem akar sikerülni! Pedig muszáj lesz, ha nem akarom előlről kezdeni az egészet, és nem akarom. -
#2747 Miért akarnád visszatölteni? Nem azt mondta, hogy nem szabad kinyírni, csak azt, hogy nem muszáj. Ha jól emlékszem, kb. 600.000 XP jár érte, ezért már megéri szenvedni egy kicsit.
Neked ez már megvan, így csak ugrálj fel, lépj a mezőkre és menj tovább, ahogy Mikszer írta.
-
Eqinox #2746 Igazad van!
Ráadásul már nem tudom visszamenteni se. Próbáltam már ugrálni de valahogy nem jött össze! Akkor kitartóbb leszek. -
#2745 Na, az az öregek próbatétele... az aranyos.
Először is sírni fogsz, de nem kell kilőni azt az elfet...
fel kell ugrálni az oszlopokra (ha ajtóban állsz van melletted egy eldőlt oszlop - arra rá, onnan arra, ami mellette van - 90° jobbra - át; itt 90°balra és szembe vagy az elffel. még két oszlop van köztetek, arra megint ugorj.)
A lényeg, hogy be tudj ugorni oda, ahol az elf van. ha ez sikerült, az elf eltűnik (illetve átteleportál egy másik ablakba. Te fuss be az ablakban ahova beugrottál és van egy mező, arra lépj rá.
Ettől felemelkedik egy oszlop, így a következő ablakhoz is el tudsz ugrálni. Ugyanez a módszer - beugrasz, az elf eltűnik. Mezőre lépsz , oszlop emelkedik, 3. ablak és kész. Ezután jön a 2. próbatétel :) -
Eqinox #2744 Üdv mindenkinek! Megint én vagyok!
Ariandale-ben amikor beszéltem Galebrianddel bementem mellette jobbra egy ajtón (rács volt rajta). Végigmentem egy kis folyosón a végén volt egy terem tele oszlopokkal. Ott elkezdett rám lőni egy szellem kék nyilakkal, két napomba került, de kilőttem. A Teremből 3 ajtó nyílik de mind fej felett jóval és nem tudok továbbmenni se vissza, mert rámzárták a rácsot.
Most mit tegyek? HELP PLEASE! -
Eqinox #2743 Ezer hála! Gyér az angolom, de webfordítóval megoldom. -
Jancs #2742 http://www.gamebanshee.com/dungeonlords/walkthrough.php végigjátszás:) -
Eqinox #2741 Megnéztem a kézikönyvet de sajna amit kerestem az nincs benne! Valaki tudna segíteni pls! -
Eqinox #2740 Ezer hála! Megnézem!
A Több iezer kérdésemre nem tudna valaki felelni? Vagy azok benne vannak a kézikönyvben is? -
Jancs #2739 Szerintem nem magyar a game, a magyar nyelvű kézikönyv meg pdf-ként a lemezen van rajta. -
Eqinox #2738 Most olvasom csak, nekem azt írja a csomagoláson, hogy angol nyelvű a progi de van hozzá magyar nyelvü kézikönyv. Na de hol? -
Eqinox #2737 Üdv mindenkinek!
Én karácsonyra kaptam emg a game-et. Az lenne a kérdésem, hogy az elején amikor kijutok a városból merre menjek tovább? Mert seholse akartak beengedni. Meg hogy, hogyan jutok be a tolvajcéhbe, mert nem engedtek be oda se. Olvastam visszább, hogy valami börtönben van egy ember aki megmondja a jelszót, hol van az a börtön? És mire való a kripta vagy mi ami a templom alatt van?
Bocs a sok kérdésért!
Nekem azt mondja, hogy 1.5-ös verzió van de nem találtam rajta magyarítást. Ha valaki esetleg tud egy helyet ahonnét leszedhetem nagyon megköszönném! -
Christopher44 #2736 nekem megvan collectors edition originalban rajta van a magyar nyelv is de nem tudom hogy kell hasznalni a magyar nyelvet
PLS vlki segitsen -
#2735 Zsír! De miért csak most jut eszükbe? Már közel 3 éve jelent meg a játék. Kicsit belehúzhatnának!
1 millió? Szerintem ez már egész jónak mondható, mondhatni meglepő sikert értek el vele.
-
#2734 még 1 év...
nem bírom ki...