2813
  • AS
    csuripi: proba karaktere:
    Fighter Knight Lord Mage Battlemage
    Battlemage : egyáltalán nem jó mágusnak.
    Nincs is rengenáló képessége.
  • csuripi
    Na Cső!
    Most értem haza Komáromból,lagziból.Gyér 350 km.
    Ott azt csináld,hogy van 4 kis cella szerűség,mind1-ikben 1 kék kristály,azokat felszeded,ott a csaj melletti tűznél 1-ével megsemmisíted őket,
    utánna sebezhető a boszi.Eldob Ő is 1 követ,szintén semmisít,csaj szabad,meg eldobja az utolsó reliket.1 "gyér" kis gyűrüt,midenre 100% resist.
  • GrimReaper78
    ezvótmá?

walkthrough, angolul tudóknak
  • Cassius Clay
    Miért nem tudom használni a rúna mágiámat???
    Kitanultam és már van 3 kövem de mind szar
  • sárkánylovag
    Aki föntről lő azzal dehhogynem lehet mit csinálni.
    De konkrétan kire gondolsz? Azért vannak a lőfegyverek, meg a varázslatok.
    A jégszilánkok a kedvencem, a sárkány is leesik és fagyottan a földön sebezhető.
    Edge szerintem lapozz vissza kb 2 lapot mert csuripivel mi is erősen el voltunk ott akadva.
    a lebegő szigeteken nem lehetsz túl mert oda többször is ki fog dobni.
    4 rúna ennyi kell hogy kinyíljon az ajtó.
    mivel konkrétumot nem írtál elég nehéz válaszolni, van a sakkozós, a 9 teleportos,a piramisos, a 6 szobor szélén mikor lelök,
    a körbeforgós résznél bal oldalról a jobbra kell átvinni egy árnyékot.
    Az biztos shogy shadow követ csak a nagy szobrokból vagy ládából vehető ki !
    Na megvan az 5 relikvia elindultam a pokolba, 174 jégszilánkot vettem remélem elég lesz :O)
  • doncsabi
    figyi
    és aki föntröl lö azt nem lehet megölni azzal mit csinálsz hogy ne sebbezen?
  • Edge
    A lebegő szigeteken már túlvagyok, ott is összeszedtem mindent. 2 rúnám van meg, a másik kettőt hol találom? Nem a lovagot kell kiszabadítani, hogy továbbmenjek?
  • sárkánylovag
    Na csuripi főisten most segíííts. Ott a lány apentagrammában, boszi brutális, teremt bénít,gázt nyomat,tüskezárba zár, és mikor lemeyg 10% életereje eltünik és újra max életponton áll. Megvan a 4 gömböm de nem látok semmit ahol lehetne használni...
  • AS
    JA látam. nem semmi. lezs..
  • sárkánylovag
    Edge: egyszer nekünk is elfogyott de nem ott hanem sokkal később a 3 szobor szobában. Minden feladatot megoldottál ? Megvan a 4 rúna?
    Mi úgy szereztünk követ hogy a lebegő szigeteken voltak kis ládák amikben voltak kövek...
    AS láttaaaad a Gothic 3 demóját?:O) naggyon durva orszarvú csorda.
    lehet gyűjtögetni x850 xt-re.
  • Edge
    Namégegyszer:
    Szopok a Shadow Ruins-ba... a fogoly lovag kristálykardjának a szobájába vagyok és egy shadow stone-t kellene az oltárra raknom, de nincs nálam egy darab se. A gamebanshee azt írta ha nincs akkor a szobor szobából szedjük ki az egyik szobor kezéből, de én azt már elhasználtam korábban. HELP!!!
  • AS
    1.2-es pecs már jöhetne.
    Multiban együtt max hányan nyomhatjuk?

És nem lesz túl könnyű ha pl: 3-an vagyunk?

Várom.
  • AS
    Igen így volt.

Off: de a Gothic2-be legjobb karakter egyértelműen a Paladin volt (tálán túl jó is.)
  • Marcus_
    Köszi a választ...
  • sárkánylovag
    Igen pont ott volt az hogy a legeslegvégén a gothic2 ben már a varázsló olyan erős volt hogy félistennek számított attól a ponttól hogy bejöttek neki a halálvarázslatok, viszont a játék feléig ellőtted azt a pát varit utána lehetett elfutni, meg fabottal piszkálni :O)
  • AS
    Én nem csalódtam a mágusba, csak tönkre ment a lementés.

Mage Sorcerer Wizard Adept Celestial

Úgy vetem észre ha sokan vannak a mágus volt a jobb, ha viszont erős ellenfelek akkor bajba volt.

Gothic2 : elsőre mágussal vittem ki. ott viszont nem szabad harcra és erőre költeni.

És szigeten már túl erős volt a kör halálvarázslattal.
    főellenség is 2 varázslatba került.
  • sárkánylovag
    végtelen szörnyek ?:O))
    de édes
    hát a labirintis végén ahol van az a kijárat és a 3 ajtó, de vártam hogy hátha elfogynak... nem sok vizet zavarnak
    de azért meri remélni az ember hogy egyszer csak elfogynak, ezekszerint rosszul ;o)
  • csuripi
    Addig jönnek amig ott vagy.Úgyhogy szedd fel a kulcsokat,és nyisd az ajtót.
    Mármint ha ott vagy ahol gondolom.De ha beljebb vagy ott is folyamatosan jönnek.Ne tökölj velük,csak csináld a dolgod.Hol vagy pontosan?
  • Edge
    Sziasztok

Szopok a Shadow Ruins-ba... a fogoly lovag kristálykardjának a szobájába vagyok és egy shadow stone-t kellene az oltárra raknom, de nincs nálam egy darab se. A gamebanshee azt írta ha nincs akkor a szobor szobából sedjük ki az egyik szobor kezéből, de én azt már elhasználtam korábban. HELP!!!
  • sárkánylovag
    nincs védelme a játéknak mivel nem tudták befejezni, igaz a játékot se :O)
    így crack se kell...
    Csuripi végtelen számú minitaur van az ajtók mögött ?
    mert már ngeyed órája jönnek...
  • Marcus_
    Hello!

1.1 -es patch-hez crack-et hol találok ill. kell e?(gamecopyn jártam..)

Köszi=)
  • sárkánylovag
    tényleg morrowindhez voltak olyan szkriptek írva, amivel lehetett hátasod, ti nem láttatok ilyesmiket ehhez ?? bár már mindegy mert mindjárt vége:O)
  • N1MR0D
    Csak nemtok rájönni, hogyan kell használni
  • N1MR0D
    jaj bocs...hülye vagyok. Azt is leírtad. Köszi
  • N1MR0D
    De pontosan mi a programneve, mert van itt egy pár...:)
  • N1MR0D
    óóóóóóóó
  • Methylisocloro
    akkor se a te hibád ;)
    egyébként ezen az oldalon van a DLBeholder nevű progi amivel át lehet szerkeszteni a játékos pozicióját - tehát pl a rácson kivülre kerüljön ha valaki esetleg megint ilyen helyzetbe kerülne
    azt nem tudom hogy müködik-e
  • N1MR0D
    Lehetséges, hogy én zártam be? Na most már úgyis mind1.
  • Methylisocloro
    arrol a szobárol beszélsz ahol vizes medencék és fire spoutok vannak?
    akkor addig kell ütni őket amig el nem fogynak és akkor lejön 2 lift kétoldalt - azok közül az egyikkel lehet kimenni
    fontos hogy nem lehet mentést viszzatölteni közben mert akkor nem jön le a végén a lift!
  • doncsabi
    mit kel csinálni hogy le gyözhesem a elven ijászt varázslot akik egyszere jönek és közben lö valaki tűzlabdával lord adta a küldetést Arindale ben?
  • Methylisocloro
    Jó a hasonlat, a Gothic2-öt is abbahagytam a mágusommal ;)
    Diablo 2-őt viszont csak Sorcerer-rel és Amazon-nal játszottam végig.
    Ahogy egyre többet játszom vele ugy tetszik egyre jobban a Dungeon Lords, lehet hogy a még néhányszor nekikezdek és a következő végigjátszás mage lesz.
    Milyen class-aid vannak?
  • sárkánylovag
    Szerintem a bugok ellenére is végig lehet vinni a játékot.
    Nekem is benne maradnak a teljesített küldik a questlog-ba és ezért nem tudtam a karit tovább fejleszteni, de ha egy alap mágussal végig nyomom akkor nektek is végig lehet.
    Ebben is full az van mint a Gothicben, a mágus a történet elején pásztorlányka erejű és bottal harcol, a közepére lehet beszerezni annyi varázslatot hogy legalább megközelítsen egy harcost és a legeslegvégére éri be...
    esetleg szárnyalja túl a harcost.
    Nem teljesen vagy vele tisztába milyen feladatot adtál mikor azt mondtad öld meg varázslóval Voraatus démont :O)egy délelőttig pucoltam ki azt a szobát:O)
    Szerintem nem feltétlenül a legtáposabb karival jó végigvinni egy RPG-t
    ot volt annó a Diabló amiben harcossal csak mentél és henteltél, szerintem abban nagy élvezet nincs ha nincs valami kihívás !
    Ha ezt végig vittük keresek embereket a GUILDS WAR-hoz csapatba.
    Ott fityeg a polcon 2 hete csak ez annyira jó hogy üt mindent.
    SZóval ha valakit érdekel...
  • Methylisocloro
    De felvehetsz egy másik alaposztályt és egy fighter/mage kombó már igazán életképes lehet. Én is először ott rontottam el hogy hagyományos módon egy sima mage->sorcerer-t csináltam és pont úgy jártam mint te. Az összes pénzemen fireballt vásároltam és igy is óránként tudtam varázsolni egyet :D.
  • Methylisocloro
    Az én karakterem is hasonló :) Level 11 Paladin/Marauder
    Tényleg sokkal jobb a light dual weapon mint egy heavy weapon. Én heavy weapon-t akartam használni de amióta kipróbáltam a katana+1/silver wakizashi kombinációt - aratógép lett belőlem :)
    Rossz nyelvek azt beszélik hogy nem müködik a medium dual weapon lehetőség, igaz ez?
    Ulmban az a fontos hogy a 4 karos teremben nem szabad bentről bezárni a bejárati ajtót mert bentről nem lehet kinyitni :o
    Szerintetek mint paladin/deathlord van értelme az Arcane Magic-et fejleszteni? Látom AS-nél is nullán áll.
  • AS
    Most minden bug ellen megpróbálok védekezni hogy készítek biztonsági mentést.
    van egy olyan mentés ahol még nem mentem be pl: ULM eljött mentetem hogy nehogy Úgy járjak mint te.

Wiszont a varázsló tornyánál beakadt az hülye elf! Ha nem lett volna biztonsági mentés kezdhetem volna eltöröl.. meg szerencse hogy volt
  • AS
    Deathlord az a legjobb,
  • AS
    Igen
    Light Dual Weapons
    bal kézbe Medium Weapons jobba pedig Light Weapons

És sokkal jobb ez konbinácio mint egy nagy pallos vagy alabárd!

Medium Dual Weapons majd csak a Deathlord tudja egyedül, (lord nem tudja az elírás)

Na és ez lesz a játék legjobb skilje mert Így egyik kezedben
    Heavy Weapons lehet!! másikban meg kisebb fajta!

És nagyon király ez a harcművészet már a Light Dual Weapons!
  • Dant0r
    Majd megdumálhatjuk, ki-milyen karival megy.
    Én spec nem nagyon tudom, hogy milyenek vannak a végefelé. Eddig csak egy battlemagem volt, akit meguntam mert a varázslatok semmit sem értek és kardozni kellet, az meg nem a karakter "profilja" volt -> hagytam:)
  • N1MR0D
    Tenálad sikerült beállítani, hogy 2 kardot használhass egyszerre? Hogyan csináltad?
  • N1MR0D
    Eddig nagyon jó! Ezután mi lesz belőle? Deathlord vagy az a másik?