Dungeon Lords
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Nem szabad a vízbe esni.
2. Nem gyûjteni kell, csak aktiválni, hogy kinyíljon az ajtó a királyos teremben.
Ja, amúgy mindenre van megoldás. :-)
Shadow Ruins-t látom már megcsináltátok, ezzel kapcsolatban szeretnék kérdezni mert elakadtam, hátha valaki...
Amikor van az a vízbe süllyedõs rész akkor nem szabad a vízbe esni ? Mert nekem a másik oldalon nincs tovább út.
Miféle rúnákat kell gyûjtögetni ?
Rúnasüllyedõs rész az ok, körbeforgós résznél lever 4 õr és egyik oldalról átvisz a másikra egy shadow ruint, bár nem látom hogy bármi történt volna.
Királyt lövik a wrath-ok melette szoba ahol 9 teleport de mind ugyanoda visz it se értettem mit lehet csinálni, csak felvettem a szobor kezébõl egy kristályt vagy mit és ennyi ???
Vannak helyek ahol nem jelenik meg a teleport szerû füst...
HELP
A mágussal nekem is a mana regenerálással volt bajom, állati lassú volt, állandóan verekednem kellett. Igaz nem volt még Scribe skillem.
TD a Vale of ruin-s!
És varázso föküldetése ott van,
ss.atw.hu Legjobb mobilos forum!
Van ebben a teremben továbbá 3 kapu js (a szobrok ezek felé néznek) de azok zárva vannak , hova tovább??
De oda nem kötelezd menni.
Az lényeg majd hogy fák beengedjenek.
Ahhoz meg meg kell venni 10000 aranyért..
Azt vissza.
Vagyis remélem így lesz...
Acorp alaplap, 486SX 25MHz, 256K VGA kártya, 2MB edo Ram, 13,5\" mono monitor, 2x BTC CD olvasó, 0,002x floppy, 40MB Conner HDD, Win 3.0, 86 gombos német billentyűzet, egér.
Kurtyka! Húzd meg bal oldalt a 2. kart, jobb oldalt az elsõt.
csupiri! ha készen vagy az eddigi küldetésekkel, beszéltél vartruggal, menj el staolexiához vagy kihez(skooldoontól DNY-ra vezetõ úton jobbra és ott nem mész be a mocsárba, hanem megint jobbra) utána az elküld egy másik varázslóhoz (Dire tótól É-ÉKre keresgéld) az ad egy könyvet, és így bármely teleportba, ha bemész, el tudsz oda teleportálni. Ott pedig délre kell menned a mocsárhoz és a mocsár déli közepetáján találod meg a vámpírcsaj oltárát, ahova viszed a Nagatemplomban kiszabadított gyerek vérét). Érdemes teljesen Északra is menni, ott ki tudsz rámolni egy templomot tele jó cuccal+idegösszeroppanást is kaphatsz, mint a naga templeben.
Jajnekem
Csak hogy elrontotam. mert anyira varázslos küldetésre koncetráltm hogy már nem tudom mit mondot vartug vagy mi a fenne.
Naga templombol kijötem beszéltem vele (na erre már nem emlékszem)
De elöte hova kell menni.
Ja ködön én sem tudtam átmeni. meg fák sem engedtek átt...
Vale of ruin-ba kell menni. (majd...)(de azt nem is látom a térképen..
Azt hiszik sokan, hogy a hanyag írásmód milyen trendi vagy vagány, pedig az ostobaság sosem volt divat...
<#wilting>#wilting>
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Pl: ha van 22 varázslövedékem és csak 4 lövök ell hamar viszajön
de ha már csak 5 db pl: akkor lasaban jön visza..
scrip! nem biztos hogy az neve az regenál..
JA fagyot kéz varázslat az nekem sem regenálodik gyorsaban..
De tüz kör varázslat az brutális....
Acorp alaplap, 486SX 25MHz, 256K VGA kártya, 2MB edo Ram, 13,5\" mono monitor, 2x BTC CD olvasó, 0,002x floppy, 40MB Conner HDD, Win 3.0, 86 gombos német billentyűzet, egér.
Mage -> Sorcerer
Adept -> Celestial
és wizárd szeretnék lenni.
Wizard
Ebben játékban mindenkép kell harcolni... warázslonak. is igaz az én varázslom harca elég jo-
És elég jo feltöltési sebeség. csak sok könyvet kell venni vagy találni.
24 tüzlabda 23 varálövedék, 8 fagyasztás, akor tözkör, és még gyöngébb változata abbol 5 db van.. na az király!
És fontos a alkimus mágia is.. és a papi mágia is . és a runa igaz runát még nem tudom..
Nagyon elcseszték. Remélem a peccsben kijavítják, mert ha nem, akkor ennyit a Dungeon Lordsról.
Ugyanezt kipróbáltam az íjásznál, ott huszas volt a hawkeye. Szinte semmi eredmély, éppolyan béna 3-6okat sebez.
Az 1 harmadik biztos.
\"Muszáj mindig megoldást találni? Nem élvezhetnénk egy kicsit a problémát?\"
Nagyon nem izzasztott meg senki az elf csaj óta.
Majd kiderül, de elõbb elintézem ezt a Valkyrát, aztán jöhet a ToS.
A monster difficulty változtat azon az értéken, hogy mennyi tépét kapok ugyanattól az ellentõl?
Megtaláltam: -3 szobor kinyírása utáni terem
-8 km falmászás
-8 kapus nagyterem közepén
de a 4. kifogott rajtam. 3 napig kóvályogtam bent, elmentem mindenfelé, de sehol semmi.
Viszont mielõtt bemennél abba a terembe, ahol a Lordot tartják fogva(5 oszlopon ugrassz át, majd jobbra), azzal szemben is van egy kapu, amibe ha bementem, csak körbe-körbe forogtam. Arra nem lehet menni?