Dungeon Lords

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát igen, ez már csak egy ilyen játék, ami tele van mindenféle agyafúrt turpiszsággal.
1. Nem szabad a vízbe esni.
2. Nem gyûjteni kell, csak aktiválni, hogy kinyíljon az ajtó a királyos teremben.
Ja, amúgy mindenre van megoldás. :-)
sárkánylovag
Hali !
Shadow Ruins-t látom már megcsináltátok, ezzel kapcsolatban szeretnék kérdezni mert elakadtam, hátha valaki...
Amikor van az a vízbe süllyedõs rész akkor nem szabad a vízbe esni ? Mert nekem a másik oldalon nincs tovább út.
Miféle rúnákat kell gyûjtögetni ?
Rúnasüllyedõs rész az ok, körbeforgós résznél lever 4 õr és egyik oldalról átvisz a másikra egy shadow ruint, bár nem látom hogy bármi történt volna.
Királyt lövik a wrath-ok melette szoba ahol 9 teleport de mind ugyanoda visz it se értettem mit lehet csinálni, csak felvettem a szobor kezébõl egy kristályt vagy mit és ennyi ???
Vannak helyek ahol nem jelenik meg a teleport szerû füst...
HELP
Methylisocloro
Ez a DeathLord jól hangzik, hogy lettél az?
A mágussal nekem is a mana regenerálással volt bajom, állati lassú volt, állandóan verekednem kellett. Igaz nem volt még Scribe skillem.

Az elején nincs, de ha késõbb megcsinálod valamelyik cég küldetéseit, lesz 1 db

Figy, ha holnaputánig nem tudod megoldani, küldd el a mentésed a [email protected] -ra. Megpróbálok átugrálni. ott ments, ahol elakadtál😊

Figyelem!
TD a Vale of ruin-s!
És varázso föküldetése ott van,

ss.atw.hu Legjobb mobilos forum!

Beaszéltem mind 2 varázslóval.A könyv is megvan de nem megy.Meg egyelõre nem merek kimenni SR-bõl amíg nincs kész mert nem enged vissza,átugrálni meg még mindig nem tudok.Ennyit még soha nem szoptam,csalni meg nem szeretek.Bár ki tudja még a végén arra fanyalodok.

Gyerekek!Ez az ugrálós még mindig szopat.Mérgembe vissza mentem oda ahol 2 oldalról lelökdösnek és lecsaptam azt a 6 szobrot db-ját 500-valahány ezerér.Bár azt hiszem jegelem innen a játékot,pedig amióta megvan 3 hete csak ezt nyomom.

Shadow ruinsban vagyok egy teremben ahol 3szobor áll. a kapun amin bejöttem körbe futkosok csak avégén mindig idejutok.
Van ebben a teremben továbbá 3 kapu js (a szobrok ezek felé néznek) de azok zárva vannak , hova tovább??

De oda nem kötelezd menni.
Az lényeg majd hogy fák beengedjenek.
Ahhoz meg meg kell venni 10000 aranyért..
Azt vissza.
Vagyis remélem így lesz...

Figyi! Nektek van DIABOLIC a fejlesztések között?

Acorp alaplap, 486SX 25MHz, 256K VGA kártya, 2MB edo Ram, 13,5\" mono monitor, 2x BTC CD olvasó, 0,002x floppy, 40MB Conner HDD, Win 3.0, 86 gombos német billentyűzet, egér.

Kurty
én még nem vok kész az elõzõ küldikkel mert én most elvileg az Emmindor great towerébe akarok bejutni és ide vezetett az utam 😊 elég szar mi 😊

az érettségi én vagyok, de az hülye nick

Hányszor mondjam, olvassatok vissza légyszi. Na jólvan! tudom, mennyire sz@r visszaolvasni, de csak így tudjátok majd kijárni ezeket a bugos, szivatós pályákat.
Kurtyka! Húzd meg bal oldalt a 2. kart, jobb oldalt az elsõt.
csupiri! ha készen vagy az eddigi küldetésekkel, beszéltél vartruggal, menj el staolexiához vagy kihez(skooldoontól DNY-ra vezetõ úton jobbra és ott nem mész be a mocsárba, hanem megint jobbra) utána az elküld egy másik varázslóhoz (Dire tótól É-ÉKre keresgéld) az ad egy könyvet, és így bármely teleportba, ha bemész, el tudsz oda teleportálni. Ott pedig délre kell menned a mocsárhoz és a mocsár déli közepetáján találod meg a vámpírcsaj oltárát, ahova viszed a Nagatemplomban kiszabadított gyerek vérét). Érdemes teljesen Északra is menni, ott ki tudsz rámolni egy templomot tele jó cuccal+idegösszeroppanást is kaphatsz, mint a naga templeben.
Jajnekem

Kurty
Csõsztök! Most nagy pácban vagyok, már megcsináltam az elf király próbáját és 3 szintet léptem azóta most 11-es vagyok. Most elmentem Ulmba az Argalia of Eryldorn-é és ott vagyok ahol a fathien tomb key már megvan és egy liftel lemegyek az alsó szintre, ott lehet két felé menni egyik vissza vezet a vízbe a másiknál meg (pont a liftel szemben) van egy ajtó szerûség és négy kar, már próbáltam sokféleképpen húzni õket, de nem jött össze! Remélem tudtok segíteni nekem, elõre is köszönöm!!

Na haza értem melóból.Köszönöm a tippeket,de hol van Valley ruins?Mert ami térképet leszedtem azon nem szerepel.

Azt ajánlom olvassátok el a fórumot(nem sok) és nem merülhet fel sok kérdés a játékkal kapcsolatban.

Bocsi de nagyon fáradt vagyok.. ha zavar akkor normálisan írok. bocsi.

Na végre megoldotam a sámán küldetését. most már csak egy küldetés van hogy wizárd legyek..
Csak hogy elrontotam. mert anyira varázslos küldetésre koncetráltm hogy már nem tudom mit mondot vartug vagy mi a fenne.
Naga templombol kijötem beszéltem vele (na erre már nem emlékszem)

De elöte hova kell menni.
Ja ködön én sem tudtam átmeni. meg fák sem engedtek átt...

Vale of ruin-ba kell menni. (majd...)(de azt nem is látom a térképen..

Atyaég, te ennyire buta vagy, vagy ennyire nemtörõdöm? Figyelj már egy kicsit oda, hogy mit meg hogyan írsz, mert BÁNCSA az ember szemét az ilyesmi!

Azt hiszik sokan, hogy a hanyag írásmód milyen trendi vagy vagány, pedig az ostobaság sosem volt divat...

<#wilting>

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Igen ugy vetem észre..
Pl: ha van 22 varázslövedékem és csak 4 lövök ell hamar viszajön
de ha már csak 5 db pl: akkor lasaban jön visza..
scrip! nem biztos hogy az neve az regenál..
JA fagyot kéz varázslat az nekem sem regenálodik gyorsaban..
De tüz kör varázslat az brutális....

Tehát minél több varázslatod van ugyanabból, annál gyorsabban tölt újra? És a varázslás sebessége mitõl függ?
Várni kell, ha meg nem akkor peccsre kell várni.
Figyelj! Te miután kijöttél Shadow Ruinból és a vért betetted a helyére, akkor elõjött a Messenger? Mert nekem nem és nincs meg a fõ szálon lévõ továbbhaladás.

Acorp alaplap, 486SX 25MHz, 256K VGA kártya, 2MB edo Ram, 13,5\" mono monitor, 2x BTC CD olvasó, 0,002x floppy, 40MB Conner HDD, Win 3.0, 86 gombos német billentyűzet, egér.

Nekem. Most.
Mage -> Sorcerer
Adept -> Celestial
és wizárd szeretnék lenni.
Wizard

Ebben játékban mindenkép kell harcolni... warázslonak. is igaz az én varázslom harca elég jo-
És elég jo feltöltési sebeség. csak sok könyvet kell venni vagy találni.
24 tüzlabda 23 varálövedék, 8 fagyasztás, akor tözkör, és még gyöngébb változata abbol 5 db van.. na az király!
És fontos a alkimus mágia is.. és a papi mágia is . és a runa igaz runát még nem tudom..

Héj mit kell csinálni mikor elraboljákják Eluweyt beszélek a pincér csjjal a tavernában és utánna?
Vagy hatalmas nagy bug, vagy varazsloval egyaltalan nem erdemes menni. Letöltöttem 1 trainert, ami 20asra teszi a karakter összes képességét(beleértve a varázslatújratöltést, ami a wizard fõ képessége+a script). Még 200asta is állítottam az intellectet. Eredmény: A freezing touch isolyan 1 perc alatt töltõdödd újra, gondoljatok bele, mi van egy komolyabb varázslattal...
Nagyon elcseszték. Remélem a peccsben kijavítják, mert ha nem, akkor ennyit a Dungeon Lordsról.
Ugyanezt kipróbáltam az íjásznál, ott huszas volt a hawkeye. Szinte semmi eredmély, éppolyan béna 3-6okat sebez.
fighter-adept-knight-paladin-crusader.
Az 1 harmadik biztos.
Sziasztok! Ki milyen karakterrel nyomul, milyen iranyba fejleszt? Jol tudom, hogy ket elso, ket masodik es egy harmadik kasztot lehet felvenni?

\"Muszáj mindig megoldást találni? Nem élvezhetnénk egy kicsit a problémát?\"

Már mind jobblétre szenderült, így nem tesztelem le a dolgot.
A Crusaderem még csak 19es szintû, igaz még bõven le vagyok maradva. Szinte mindenem 10es felett van, a pontok meg 80on tul.
Nagyon nem izzasztott meg senki az elf csaj óta.
Hardon azért 50 ezerrel több tépét ad, viszont nem akar leülni a seggére, folyton repked, úgy kell levarázsolni hogy fagyjon meg
kereken 30as, de már a 23astól kezdve csak celestial varázslatra, varázsfegyverekre, intellectre meg "manaújratöltésre" adok, támadásra nem.
41 ütés volt beleszámítva a sikertelen alig sebzõ 15-20 csapásokat.😊
Én is azt használtam. Így mozdulni sem tudtak.
Inkább korrigálnék, jobban mondva, hányas szintû a DeathLord?
És mennyi a karaktered szintje?
40-50eket sebzek, de sárkány ellen jobb a kebesebbet sebzõ, de fagyasztó balta
Nem számoltam de egy perc kábé.
És hány ütéssel zúzol le egy tûzsárkányt? Mert nekem kellett vagy 50. :-)
Kössz, már csak valahogy meg kell oldanom a visszajutást, ami nem egyszerû az eddigiek fényében. Talán jegelem, és a köv patch segít ezen a problémán is.
Majd kiderül, de elõbb elintézem ezt a Valkyrát, aztán jöhet a ToS.
A crusaderrõl ezt nem mondhatom el, neki kellett vagy 4 ütés egy szoborra, kivéve a 4 nagyot(akiknek dbja 460 rongy), nekik több kellett. :-)
Ha kijön a peccs, újrakezdem és elindulok varázslóval, mert deathlorddal túl egyszerû. Olyan ütõs karaktert lehet belõle faragni, hogy egyszerûen nem élvezet a küzdelem. Shadow ruinsban is két ütés volt a sok szobor, a varázsló kardos lordok meg 1-1 ütés.
Az a random encounter? Ha ezt eddig is tudom hogy át lehet állítani, maxta teszem.
A monster difficulty változtat azon az értéken, hogy mennyi tépét kapok ugyanattól az ellentõl?
teleportálgatós szoba? amiko átugrálsz a sok hülye rúnajelû oszlopon balra bemész a teleportba és ott a végtelensok teleportos résznél kell valamit alkotni. Ha jól emlékszem bemész ugye az elsõ teleportba és ott lesznek a falakon képek. Ha Kardosgyerek és Fejszéskecske van a falon akkor mész a köv. teleportba, ha két kecske akkor visszamész az elõzõbe. Így kell szórakozni egy ideig és utána talán megtalálod a keresett rúnát.
Normal. Miért?
SoR-ban hol volt a 4. rúna?
Megtaláltam: -3 szobor kinyírása utáni terem
-8 km falmászás
-8 kapus nagyterem közepén
de a 4. kifogott rajtam. 3 napig kóvályogtam bent, elmentem mindenfelé, de sehol semmi.
Viszont mielõtt bemennél abba a terembe, ahol a Lordot tartják fogva(5 oszlopon ugrassz át, majd jobbra), azzal szemben is van egy kapu, amibe ha bementem, csak körbe-körbe forogtam. Arra nem lehet menni?
Methylisocloro
Milyen monster respawn értéket használtok az optionsban?

Elvileg. Kiszabadítottam a srácot Nagaban, visszamentem Vartugghoz, majd Staroxia, ..., SoR, végül Grymlock révén eljutottam VoR-ba, kitakarítottam a templomot(pajzsot megszereztem), kinyírtam az Ancientet(crusader küldetés), és így jutottam el az UA-hoz. De mondjuk igazán nem kémleltem az eget, csak annyi van, hogy a questben megjelent Valkyra-tól egy küldetés, hogy menjek el ToS-ba, kód meg minden, de a Watcher nem enged be. Majd megpróbálom újra. Nem szeretném újra elkezdeni. Túl sok szenvedés van az elején. :-)
nálam is csak jó idõ múlva jelenik meg. Elvitted a vért is? vagy csak az empty vialt?