2813
-
InStone #1389 Ismét hali!
Már megtaláltam...
-
#1388 de az elder trials az nem rémlik -
#1387 Hűha akkor asszem baj van már nem nagyon emlékszek de annyit tudok hogy beszéltem a tünde királlyal vagy kivel aztán jöttem ide.Azt már nem nagyon tudom hogy milyen épület volt -
InStone #1386 Hali!
General Trajeket tudja valaki hol találom???
-
doncsabi #1385 hol van noble knight sir falen ?
-
doncsabi #1384 noble knight sir falen hol van,vuldane hol van,deliver alister's hol van? -
#1383 a bejárati kapu akkor nyilik ki ha megcsináltad Arindale-ban az elder trials-t és utána beszéltél ott a hall of lords-ban a lord-dal hogy fathien ellopta az argaliát és akkor küldenek a Fathien Stronghold-ba hogy szerezd vissza az Argalia páncélt mint bizonyitékot. -
#1382 A Fathien Stronghold bejárati kapuja nem nyílik ki.Argalia páncél?Én valami plate mail-t találtam amit valami magus őrzött ami halottakat teremtett és egy gombot kellett megnyomni hogy kinyíljon a terem -
#1381 Ott van a armory mellett, az ahol nether cuccokat meg potion-okat lehet venni lehet hogy apothecracy vagy micsoda a neve -
doncsabi #1380 segitsetek pliz nem találom Arindale pharmacy t! -
doncsabi #1379 sokan jönnek elende mid öld meg elmentés nélkül és két oldalt le jön lift egyiken ki juthatsz -
vizmagus #1378 Arindale-ban. Valami varázsló van ott fenn és nem tudom mit csináljak vannak körbe ilyen Fire spoutok is légyszi segitsen már valaki! -
doncsabi #1377 Arindale pharmacy hol van?
segitsetek pliz? -
#1376 egész pontosan melyik kapu nem nyilik ki? nem az amelyik a 4 fali karos teremnél van?
már megszerezted az Argalia páncélt?
-
#1375 Hát nekem nem nyílt ki.De azt megmondanád légyszives hogy pontosan mi annak a küldetésnek a neve mert rajtam ragadt vagy száz és nem tudok rajtuk kiigazodni -
vizmagus #1374 Segitsen nekem valaki! -
doncsabi #1373 de kevesen vagyunk mindenkivégig csinálta?
-
doncsabi #1372 figyu
a páncél neve a küldetésben irt akkor jo és nekem ki nyilt a kapu
válasz Tower Guard üzenetére
-
doncsabi #1371 hol van Noble knight Sir Falen? -
#1370 senki sincs?
-
#1369 easy -
#1368 Na neeeeeeeeeeeee.Mit csináljak egy labirintus az egész.Naggyából tájékozódok benne de a hülye kijárat zárva.Nem értem!!!!Please.(biztos az az a páncél?Mert nekem az a gyanum hogy nem,egyenlőre más ésszerű magyarázatot nem tudok,már vagy egy hónapja itt akadtam le)Valaki segítsen.És a summon-hoz milyen skillre kell növelnem vagy valami mert nem csinálja.
-
#1367 plate mail és mellé egy plate schoudels vagy mi -
#1366 Mert ha igen az még mindig locked -
#1365 Arra a heavy páncélra gondolsz?Azt megtaláltam de utána mi lesz?Elvileg most kikéne nyílnia a Fathien Strongold bejárati kapujának nem? -
doncsabi #1364 hol van Arindale pharmacy hol van? -
#1363 #1318 -
vizmagus #1362 Segitsetek nekem!
Arindale-ban vagyok. A "Hall of Lords" házban van egy terem amit nem tudok megcsinálni. Egy varászló a magasból tűz golyót lő rám. Én meg nem tudom mit csináljak. A varázsllónak az árnyékát látom a varázsló alatt. Nagyon örülnék ha segitene valaki. Előre is köszi! -
#1361 lake lohr az egy tó - miért akarsz odamenni? -
doncsabi #1360 de ott nem talláltam lake lohr ut végén semere se hol van ?
-
insane2 #1359 Vilmoska, neked nem a Soccer 2020 fórumán kéne lenned? -
jokerzero #1358 Végre! Én is végigcsináltam! Tök kira a pokol, csak a főmonsztre lehetne kicsit erősebb[#nyes., na jó azért a ring of protection egy kicsit segített, de csak egy kicsit Azért rendes, hogy ad még érte 800000 exp-t, mintha lenne értelme elhasználni.
Most el is kezdtem megint egy új karival, remélem evvel kevesebb bugom lesz! -
#1357 lake lohr - fargrove és arindale között féluton - tábla mutatja az uton
fire drake tojás - arindale pharmacytól nyugatra majd dél fele -
#1356 mit foglalkoztok ezzel a szeméttel.
nekem is megvolt le is töröltem
szutyok ez a game -
suty3r4 #1355 Még mindig ugyanaz lenne a kérdésem, mint eddig. Hol a rákban van a Marauder küldetés kiszemelt áldozata? Végigjártam többször is az utat Arindale-Fargrove között, tegnapi fórumos jótanácsként végigkóvályogtam Bolen Fields-Fargrove útvonalat, körbejártam a Celestial Shrine-t is vagy 6szor, jött 6000 farkas, meg mittomén, csak az a köcsög nem akar megjelenni!!! Tud valaki valami okosságot? Thx. -
doncsabi #1354 hol van lake lonr?
hol van asárkány tojás? -
#1353 egyébként a 4karos terem után után rögtön át lehet uszni alaguton nem muszáj a leveráeket használni -
#1352 naga templomtol EK-ra van egy csaj Ax...valaminek hivják azzal beszélget ni aztén Lake of Dire-tol északra lakik egy druida az mondja meg a moonbridge kodot vale of ruin-ba -
doncsabi #1351 csak egy van,
egy kart kel be rakni és a vizben ameddig tudsz menni menny utolso ajton be és ott találsz egy gombot és ott a páncél -
AS #1350 Esetleg egy végigjátszás nem ártana..
Hogy ne legyen nyafogás!
Én még mesze vagyok... nagyon messze...