2813
  • InStone
    Ismét hali!
    Már megtaláltam...
  • Tower Guard
    de az elder trials az nem rémlik
  • Tower Guard
    Hűha akkor asszem baj van már nem nagyon emlékszek de annyit tudok hogy beszéltem a tünde királlyal vagy kivel aztán jöttem ide.Azt már nem nagyon tudom hogy milyen épület volt
  • InStone
    Hali!
    General Trajeket tudja valaki hol találom???
  • doncsabi
    hol van noble knight sir falen ?
  • doncsabi
    noble knight sir falen hol van,vuldane hol van,deliver alister's hol van?
  • Methylisocloro
    a bejárati kapu akkor nyilik ki ha megcsináltad Arindale-ban az elder trials-t és utána beszéltél ott a hall of lords-ban a lord-dal hogy fathien ellopta az argaliát és akkor küldenek a Fathien Stronghold-ba hogy szerezd vissza az Argalia páncélt mint bizonyitékot.
  • Tower Guard
    A Fathien Stronghold bejárati kapuja nem nyílik ki.Argalia páncél?Én valami plate mail-t találtam amit valami magus őrzött ami halottakat teremtett és egy gombot kellett megnyomni hogy kinyíljon a terem
  • Methylisocloro
    Ott van a armory mellett, az ahol nether cuccokat meg potion-okat lehet venni lehet hogy apothecracy vagy micsoda a neve
  • doncsabi
    segitsetek pliz nem találom Arindale pharmacy t!
  • doncsabi
    sokan jönnek elende mid öld meg elmentés nélkül és két oldalt le jön lift egyiken ki juthatsz
  • vizmagus
    Arindale-ban. Valami varázsló van ott fenn és nem tudom mit csináljak vannak körbe ilyen Fire spoutok is légyszi segitsen már valaki!
  • doncsabi
    Arindale pharmacy hol van?
    segitsetek pliz?
  • Methylisocloro
    egész pontosan melyik kapu nem nyilik ki? nem az amelyik a 4 fali karos teremnél van?
    már megszerezted az Argalia páncélt?
  • Tower Guard
    Hát nekem nem nyílt ki.De azt megmondanád légyszives hogy pontosan mi annak a küldetésnek a neve mert rajtam ragadt vagy száz és nem tudok rajtuk kiigazodni
  • vizmagus
    Segitsen nekem valaki!
  • doncsabi
    de kevesen vagyunk mindenkivégig csinálta?
  • doncsabi
    figyu
    a páncél neve a küldetésben irt akkor jo és nekem ki nyilt a kapu
    válasz Tower Guard üzenetére
  • doncsabi
    hol van Noble knight Sir Falen?
  • Tower Guard
    senki sincs?
  • Tower Guard
    easy
  • Tower Guard
    Na neeeeeeeeeeeee.Mit csináljak egy labirintus az egész.Naggyából tájékozódok benne de a hülye kijárat zárva.Nem értem!!!!Please.(biztos az az a páncél?Mert nekem az a gyanum hogy nem,egyenlőre más ésszerű magyarázatot nem tudok,már vagy egy hónapja itt akadtam le)Valaki segítsen.És a summon-hoz milyen skillre kell növelnem vagy valami mert nem csinálja.

• Tower Guard
    plate mail és mellé egy plate schoudels vagy mi
  • Tower Guard
    Mert ha igen az még mindig locked
  • Tower Guard
    Arra a heavy páncélra gondolsz?Azt megtaláltam de utána mi lesz?Elvileg most kikéne nyílnia a Fathien Strongold bejárati kapujának nem?
  • doncsabi
    hol van Arindale pharmacy hol van?
  • Methylisocloro
  • vizmagus
    Segitsetek nekem!

Arindale-ban vagyok. A "Hall of Lords" házban van egy terem amit nem tudok megcsinálni. Egy varászló a magasból tűz golyót lő rám. Én meg nem tudom mit csináljak. A varázsllónak az árnyékát látom a varázsló alatt. Nagyon örülnék ha segitene valaki. Előre is köszi!
  • Methylisocloro
    lake lohr az egy tó - miért akarsz odamenni?
  • doncsabi
    de ott nem talláltam lake lohr ut végén semere se hol van ?
  • insane2
    Vilmoska, neked nem a Soccer 2020 fórumán kéne lenned?
  • jokerzero
    Végre! Én is végigcsináltam! Tök kira a pokol, csak a főmonsztre lehetne kicsit erősebb[#nyes., na jó azért a ring of protection egy kicsit segített, de csak egy kicsit Azért rendes, hogy ad még érte 800000 exp-t, mintha lenne értelme elhasználni.
    Most el is kezdtem megint egy új karival, remélem evvel kevesebb bugom lesz!
  • Methylisocloro
    lake lohr - fargrove és arindale között féluton - tábla mutatja az uton
    fire drake tojás - arindale pharmacytól nyugatra majd dél fele
  • vilmoska
    mit foglalkoztok ezzel a szeméttel.
    nekem is megvolt le is töröltem
    szutyok ez a game
  • suty3r4
    Még mindig ugyanaz lenne a kérdésem, mint eddig. Hol a rákban van a Marauder küldetés kiszemelt áldozata? Végigjártam többször is az utat Arindale-Fargrove között, tegnapi fórumos jótanácsként végigkóvályogtam Bolen Fields-Fargrove útvonalat, körbejártam a Celestial Shrine-t is vagy 6szor, jött 6000 farkas, meg mittomén, csak az a köcsög nem akar megjelenni!!! Tud valaki valami okosságot? Thx.
  • doncsabi
    hol van lake lonr?
    hol van asárkány tojás?
  • Methylisocloro
    egyébként a 4karos terem után után rögtön át lehet uszni alaguton nem muszáj a leveráeket használni
  • Methylisocloro
    naga templomtol EK-ra van egy csaj Ax...valaminek hivják azzal beszélget ni aztén Lake of Dire-tol északra lakik egy druida az mondja meg a moonbridge kodot vale of ruin-ba
  • doncsabi
    csak egy van,
    egy kart kel be rakni és a vizben ameddig tudsz menni menny utolso ajton be és ott találsz egy gombot és ott a páncél
  • AS
    Esetleg egy végigjátszás nem ártana..
    Hogy ne legyen nyafogás!
    Én még mesze vagyok... nagyon messze...