2813
-
Sonic13 #1469 hahó senki nincs itt???
-
Sonic13 #1468 Csá Reelex!
Te sem tudod,hogy nekem miért nem fogadja el a beállításaimat a játék?
Huzigálom a rohadt csuszkákat össze-vissza,de szart sem ér az egész.
ja meg lenne itt még valami:
A karakter generáláskor nem tudom beállítani se a haját, se annak a színét,
se az arcot,egyszóval a kari külsejét.
Ha erre tud vki vmi megoldást írjon!
-
Reelex #1467 heló!
léci vki mondja mar meg hogy kell csatlakozni a magus céhhez!ya és az nem hülye ötlet hogy fighter+mage és azt kombinálni? -
Sonic13 #1466 Szevasztok!
Még új vagyok a dungeon lordsban,de már most nem tudom,hogy hogy a francba
kell a video menüben átállítani a detailokat!
Hiába hagyom úgy ahogy nem érti meg,hogy nekem ez a beállítás kell!
Egyedül a felbonzást tuttam megváltoztatni a nekem megfelelőre.
Ha valaki tud segítsen!
-
hodember #1465 Ja, az adept-es mellékkasztot mikor kapom meg? Már vagy 10 napja rohangálok, csináloma küldetéseket, de semmi:( -
hodember #1464 Hol van Lord Emmindor lánya? Nála van aza valami amit vissza kell vinni Talentorba? Valami iylesmit szövegelt az a mágus, vagy nem? -
vizmagus #1463 minas taw halála után nem messze van a fickó egy ház mellett és pár ninját megőlve kapsz egy kardot. -
doncsabi #1462 hova van sir falen be zárva?
minas taw már halott -
Dant0r #1461 Lehet csak azután fog mondani valamit, hogy azt a páncélt elhoztad ulmból, és beengedtek a varázslóhoz, nem tudom pontosan.. De elvileg ő volt az. -
Cassius Clay #1460 Az az akit a pincében találok???!!!!De azt már kiengedtem és utána semmi a csaj még mindig azt mondja h "The apothecary is closed" -
Dant0r #1459 Ulm-ban:) -
Cassius Clay #1458 csá
Az lenne a kérdésem h Arindaleben az Apothecaryis fiát hol találom meg,már mindenhol kerestem sikertelenül??????????????????????????????
Kösz -
vizmagus #1457 mate000
Megkapod te ezeket ? -
vizmagus #1456 várj tévedtem neharagudj. http://www.gamebanshee.com/dungeonlords itt megtalálod -
vizmagus #1455 Demigoth Lands ben van egy város Skuldoon ! Itt van -
doncsabi #1454 hol van tomb of soul? -
vizmagus #1453 Ird le hol jársz csak igy megy! -
Héjas #1452 Sziasztok!
Tud valaki valamilyen magyarosítást vagy végigjátszást a játékhoz?
Ha igen az irjon nekem az oldalra, vagy küldjön e-mailt a [email protected] címre! Köszike! -
vizmagus #1451 Elakadtam! Jó lenne ha segitene valaki. A naga templomban amikor négy kar van és úgy kell aktivizálni őket hogy csak három lift müködjön. Előre is kösz -
vizmagus #1450 Szamurai semmiféle képpen sem. -
mate000 #1449 ill nem is szamurai akarok lenni!szerinted mi legyek???????
-
mate000 #1448 ill nem is szamurai akarok lenni!szerinted mi legyek??????? -
vizmagus #1447 Le de ne legyél szamuraj jó a kardja de a ruhája semmi. Én full szamuraj ruhában voltam. -
mate000 #1446 urguth harcos majd samurai akarok lenni!!!akkor elöre menöen majd leirod addigra ? -
vizmagus #1445 Kellemes nyaralást! Az oldalt megtaláltam és én onnan haladok Nagyon előre vagyok és majd írok. Az én címem [email protected]. Milyen a karaktered. A kasztod mert akkor ebben is segitek! -
mate000 #1444 MEGCSINÁLTAM MEGKAPTAM A KULCSOT A CATACOMHOZ!FIGY ÉN MOST ELUTAZOK A EGY TÁBORBA ÉS MAJD CSAK 9EDIKÉN JÖVÖK MEG!MEGTENNÉD AZT HOGY INNENTŐL KEZDVE H MEGKAPTAM A CATACOMB KULCSOT LEIROD JO HOSSZAN ELÖRE MENÖEN MIT CSINÁLJAK MAJJD? IRD LE KÉRLEK ÉS KÜLD EL ERRE A CIMRE: [email protected]!
ELÖRE IS KÖSSZ!!!
U.I.:EZEN A CIMEN TALÁLSZ DUNGEON LORDS TÉRKÉPEKET ÉS AZON LEHET LÁTNI MERRE VAN FORBIDDEN LANDS:http://www.theborggaming.planet-multiplayer.de/dungeonlords_tips.php -
vizmagus #1443 Van egy fölös gyergyád ne add el én eladtam és csak 10 nap múlva (játékban) kaptam egy másikat mert ez kell neked egy másik küldetéshez menj vissza a monasteryhez. és mond el nekik a pap beenged egy nőhőz ő a kulcs mndenhez. Hajrá...
Írjál fel ha megcsináltad...! -
mate000 #1442 vizmágus megöltem a senn augustunál a gyertyás mágust most hogy tovább? -
vizmagus #1441 Forbidden Lands merre van?
-
vizmagus #1440 Én amikor a plateben voltam nem bírtam mozogni. Aztán a Parry-ra gyúrtam és egyre gyorsabban intéztem el öket. Elbírtam a full Plate ruhát. -
hapi #1439 A parry az egyáltalán nem a teherbírás. Hanem azt határozza meg hogy hárítani tudod e az ellenfél ütéseit és hofgy te mennyire ütöd át az ő védekezését. -
vizmagus #1438 Menj vissza a város főterére. Aztán valami Altar helyre menj be ott lesz egy magus aki körül röpködnek a gyertyák. Ezweket szedd fel. És helyezd ezeket a négy sarokban lévő asztalra öt gyertya kell ne számold csak szedd és vigyázz a mágussal. Én is itt leszek most elakadtam. HARJÁÁÁ! -
mate000 #1437 voltam a templomban elváálaltam ott is kuldetést!hogy tovább?most ird meg én is itt maradok! -
vizmagus #1436 Király! Akkor most...voltál a tamplomban? Most írd meg! -
mate000 #1435 ok!!!amiket leirtál kuldetéseket mind elvállaltam most hogy tovább?tápoltam 6os szintu vagyok! -
vizmagus #1434 Mage eliszter az egyik házban van ahol a moon bridge van ez a "leg" hátsó ház messze de itt ezen a városban. Tápolni igazán ott tudsz ahol az ajtóra az van "írva" hogy Monastery ott bent csak egy városrész van de ott jönnek is lények. Az örök pedig lady Ellowynról beszélnek valamelyst, a játék közepe felé kiderül ki a szeretője...Legyél ötödik színtű (legalább) És a pontokat a parry-d fejlesztésére tedd. Ez a teherbírás. egyébként dex strike. speed. -
#1433 Nem tudom, hogy észrevettétek-e már, hogy a DL-be alt+tab lenyomása után nem enged visszamenni asztalról. Na már most, sajnos nekem sokszor meg kell szakitanom a játékot és így elég kellemetlen, hogy elveszik az állás, mindig meg mentegetni... Szoval, van-e vmi patch, vagy mód, hogy alt+tab után visszaengedjen a játékba? -
mate000 #1432 mage alister hol van?és az örökkel miért kell beszélni?hogy tudok tápolni ha az ör nem enged ki?
-
vizmagus #1431 A térképekkel is lehet haladni -
vizmagus #1430 Srácok az angol is jó de csak annak aki tud angolul vagy akinek csak egy terület név kell mint nekem...