Dungeon Lords

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sárkánylovag
1., Beszél fehérruhás papnõvel (Templom negyed)
2., Kapott kulccsal be a katakombákba, megölni nagyszörny, jelszót mond nagyszájnak, kürtöt elhoz
3., Vissza papnõ, kap levél
4., Levelet visz varázslónak, varázsló ad engedélyt belépni palotába
5., Palotában beszél várúrral, emeleten beszél a hölggyel
6., Beszél kocsmároslány, vissza palota, beszél úr, kap engedély
7., Õrnek mutat engedély, kilép kapun...
sárkánylovag
Don: Legalább azt olvasd el amit neked ír az ember 1215-ösben leírtam.
Hogy ne kérdezzetek 5 percenként álljon itt és utoljára a város:
Annó ezt mást írta de hogy ne kelljen visszalapoznod se
monostor jobb oldalán van hogy kell használni segitsetek plizz!
hali
hogy lehet a teleportot használni ami a monostornál van?
elöre is köszi
segitsetek pliz?
Köszönöm! De ha jól tudom a lift nem itt van, hanem vissza kell menni
Lapozz az 1183-as üzenetre ezen az oldalon, nekem is ott irták le a továbbjutást!
Elakadtam: elmentem Ulm-ba, és ott tartok, hogy kiszabadítottam a srácot a börtönbõl, de innen nem tudom, hogy most merre...
Az a lovag küldetés. nem a Marauder.. de aért meg nézem ott is.

ss.atw.hu Legjobb mobilos forum!

Methylisocloro
Én pontosan a Shrine of Celestial Light útjelzõ táblánál találkoztam vele. Bolen Fields felé még a Devil Marsh elõtt.

Köszi a térképet. Kár, hogy még nem obták ki az 1.2 patch-et ami tartalmazza a térkép funkciót, mert a játék során sok segítséget jelente ha közben rá tudsz nézni a térképre merre is jársz valójában.<#vigyor2>
Ha fekete lovagra gondolsz, akkor menj vissza Fargrove felé az legelsõ elágazáshoz és onnan indulj el, keress egy nagy kõszobrot ami egy templomos lovagot ábrázol annak a környékén megtalálod a keresett személyt. Én is így találtam meg.
Marauder: Classes-rol volt szó..

Nem értem a küldetést.. Meg kell ölnöm valakit de hol?? Arindale és Fargrove. között!
De ez tul tág fogalom.. valaki megmondná kb hol van?
köszönöm.

Methylisocloro
Én az Arindale apothrecy-tõl tovább menve találtam sárkányokat de elfutottam.
Ha megnézed a térképet: Térkép akkor az FD-nél vannak Fire Drake-k.

A fathien várból kijutva gondoltam megcsinálom a dragon küldetést, de Arindale-tõl nyugatra,- ahogy az eligazitásban szerepel- de arra felé nem találok semmit. Akkor most merre keresgéljek?<#nemtudom>
Methylisocloro
Egy kis kedvcsináló hogy milyen szuper fegyvereket/karaktereket lehet elérni a játékban 😊
Characters

Methylisocloro
Szerintetek a fegyvereknek van egyéb tulajdonsága is a damage-n kivül? Például hogy milyen gyorsan lehet forgatni? Volt egy 2-12-es kardom és amikor lett elég erõm akkor elkezdtem használni a fejetlen óriástól zsákmányolt 4-12-es fejszét, de mintha nem lenne olyan hatékony <#rolleyes>

storno, rájöttem...
Azóta találtam egy gombot egy oszlopon egy kéznyommal, ha megnyomom pirosan világít egy ideig, de nem jövök rá mire való..
Hali

Az is bug, ha a Naga templomga miután kinyirom a cellákból elõmászó ghoul-okat és utána egyik rácsos ajtó se nyílik fel?
sárkánylovag
A monostor jobb oldalán épp megtámadják, csináld meg a kriptát aztán vissza a pap, csaj beljebb, majd utána mész a belsõ várba,(levelet kapsz amivel az õrök beengednek) a sztori picit függ attól is hova állsz be ha jól emlékszem a jelszót a börtönben levõ fogolytól is megtudhatod, de javítsatok ki ha máshogy van...
a királyhoz hogy jutok be?
hol van kint a nõ?
Csabi már rögtön elmenne sárkányt gyakni egy alap freezing touchal és magic misslevel😊)

sárkánylovag
Cassius: a térkép nem is fog bejönni, ha csak ki nem adták közben az 1.2 es patct-et.A templom hátsó részében van egy nõ ha ott tartasz vele kell beszélni, persze ha már kint megmentetted...
Kripta, és utána a király aki adja a feladatot és kiengednek majd a városból.
A fegyveres küldi ha ezen a staffot érted fenn van a boszi északon A Devil1s Marshba, de egyenlõre még ezt a várost se csináltad meg és arindalet se...
Ott fölöte vannak szép sárkányok, és csak rád várnak hogy odaérj hogy tojhassanak neked egy szép nagy fehér tojást , Istenem mekkora ham&dragoneggs lehetne belõle😮)
A teleportot még nem tudod használni, és a történet szerint még jó ideig nem is kellene amíg az öreg ...
Don, neked is ugyanezt mondom, amíg nem csináltad meg Fargrovet ne akarjatok mindenfelé szaladgálni 😮)
Majd ha végeztél a városban kiengednek asztori szerint

segitsetek plizz!!!
lady delemor hoz hogy lehet be jutni?
valaki segitsen plizz!!!!
Arindale be nyilo kaput nem tudom kinyitni miért?
elöre köszönöm a segitséget
valaki segitsen plizz!!!
miért nem tudom ki nyitni a West Gate kaput?
sanyiiii
miért nem tudom a kaput ki nyitni?
de a kaput nem tudom ki nyitni miért?
celestine nél van a temetö kulcsa
abban a negyedben ahol kijöttél a szinházon keresztül a városba a csatornából

hogy lehet eljutni Arindale be?
hol a West Gate kapu?
Cassius!
Nem szívesen mondom, de olvass vissza.

Chao
Elakadtam...
Mit kell csinálnom azután h elvittem a levelet a celestine templomba, megöltem egy mágust majd beszéltem Celestinevel???Van ott vhol egy temetõ ahova nem enged be??
Ráadásul nem találom se a fegyveres küldetését se azt a "dragonos" küldetést sem!És még a térkép se jön be pedig beállítottam!!!
Ja és még annyit, hogy a "moonbridge"t hogyan lehet használni???

Plz help!!!
Köszi
Köszönöm, pont szintet léptem, úgyhogy felnyomtam a képességet, úgyhogy most már ki tudom nyitni õket.<#vigyor2> Csak az a baj, hogy most már mennem kell edzésre, úgyhogy nem tudok vele tovább játszani.<#falbav>
Amúgy szerintam tök kira game, csak az a baj vele, hogyja egyszer elkezdesz vele játszani, csak nehezen tudod abbahagyni és én pont jövõ héten fogok szigorlatozni...
Na további jó játszást mindenkinek.<#wave>
Ja és még egy kérdés nincs hozzá véletlenül még magyarosítás?
A recipes dologgal kapcsolatban annyit, hogy a varázslatokat úgy kell találni, vagy venni(pl. skuldoon vagy devil marsh) és annak az újratöltéséhez kellenek az alapanyagok, mert az megmondja, hogy mire van szüksége.

Hááát... nem kérdezted😊)

Methylisocloro
Nincs idõ lassitó celestial spelled? Ha azt elsütöd akkor bõven van idõ csapdát kinyitni.

Próbáld meg az inventory-ból a tolvajkulcsokkal. Sokat javítanak az esélyeiden. Szintlépésnél pedig növeld a zárnyitás szintjét is.
Csak az a baj, hogy a chest-eket nem tudom kinyitni. Béna vagyok hozzá<#rinya>
sárkánylovag
N1MROD ezt eddig miért nem mondtad ??? <#wow1>Megspórolhattad volna nekem az össz Tul pontom 0-ra való konvergálódását... áááá
Methylisocloro
4 db stones of fours-t kell találni a chest-ekben és azokat a ketrec 4 sarkához rakni

Hali! Arindale-ben a House of lord-ban mit kell csinálni? Középen van az a ketrec, de nem tudom kinyitni, sehol nem találok hozzá kulcsokat. Az elf banshee-t is legyaktam már, de az meg semmit nem adot, úgyhogy most beragadtam.
Ha tudtok segítsetek. Köszönöm
Köszi! Ezzel leürítem a készletemet, mert már nem látom át a nether összetevõket annyi fajtát gyûjtöttem össze a mászkálások során.
Mást nem tehetek, majd megpróbálom ezt is. Kössz.
Methylisocloro
Interneten megvannak a receptek ha nem akarsz velü kinlódni.

Recipes

Valamelyi NPC árul el nether receptet? Én már fel tudok támasztani élõholtat és patkényokat, de ezen kívül nem jöttem rá egyetlen receptere sem. Túl hosszú idõbe kerül minden kombinációt kipróbálni.