2813
  • Sonic13
    hahó senki nincs itt???
  • Sonic13
    Csá Reelex!

Te sem tudod,hogy nekem miért nem fogadja el a beállításaimat a játék?
    Huzigálom a rohadt csuszkákat össze-vissza,de szart sem ér az egész.
    ja meg lenne itt még valami:
    A karakter generáláskor nem tudom beállítani se a haját, se annak a színét,
    se az arcot,egyszóval a kari külsejét.
    Ha erre tud vki vmi megoldást írjon!

• Reelex
    heló!
    léci vki mondja mar meg hogy kell csatlakozni a magus céhhez!ya és az nem hülye ötlet hogy fighter+mage és azt kombinálni?
  • Sonic13
    Szevasztok!

Még új vagyok a dungeon lordsban,de már most nem tudom,hogy hogy a francba
    kell a video menüben átállítani a detailokat!
    Hiába hagyom úgy ahogy nem érti meg,hogy nekem ez a beállítás kell!
    Egyedül a felbonzást tuttam megváltoztatni a nekem megfelelőre.
    Ha valaki tud segítsen!
  • hodember
    Ja, az adept-es mellékkasztot mikor kapom meg? Már vagy 10 napja rohangálok, csináloma küldetéseket, de semmi:(
  • hodember
    Hol van Lord Emmindor lánya? Nála van aza valami amit vissza kell vinni Talentorba? Valami iylesmit szövegelt az a mágus, vagy nem?
  • vizmagus
    minas taw halála után nem messze van a fickó egy ház mellett és pár ninját megőlve kapsz egy kardot.
  • doncsabi
    hova van sir falen be zárva?
    minas taw már halott
  • Dant0r
    Lehet csak azután fog mondani valamit, hogy azt a páncélt elhoztad ulmból, és beengedtek a varázslóhoz, nem tudom pontosan.. De elvileg ő volt az.
  • Cassius Clay
    Az az akit a pincében találok???!!!!De azt már kiengedtem és utána semmi a csaj még mindig azt mondja h "The apothecary is closed"
  • Dant0r
    Ulm-ban:)
  • Cassius Clay
    csá
    Az lenne a kérdésem h Arindaleben az Apothecaryis fiát hol találom meg,már mindenhol kerestem sikertelenül??????????????????????????????
    Kösz
  • vizmagus
    mate000

Megkapod te ezeket ?
  • vizmagus
    várj tévedtem neharagudj. http://www.gamebanshee.com/dungeonlords itt megtalálod
  • vizmagus
    Demigoth Lands ben van egy város Skuldoon ! Itt van
  • doncsabi
    hol van tomb of soul?
  • vizmagus
    Ird le hol jársz csak igy megy!
  • Héjas
    Sziasztok!
    Tud valaki valamilyen magyarosítást vagy végigjátszást a játékhoz?
    Ha igen az irjon nekem az oldalra, vagy küldjön e-mailt a [email protected] címre! Köszike!
  • vizmagus
    Elakadtam! Jó lenne ha segitene valaki. A naga templomban amikor négy kar van és úgy kell aktivizálni őket hogy csak három lift müködjön. Előre is kösz
  • vizmagus
    Szamurai semmiféle képpen sem.
  • mate000
    ill nem is szamurai akarok lenni!szerinted mi legyek???????

• mate000
    ill nem is szamurai akarok lenni!szerinted mi legyek???????
  • vizmagus
    Le de ne legyél szamuraj jó a kardja de a ruhája semmi. Én full szamuraj ruhában voltam.
  • mate000
    urguth harcos majd samurai akarok lenni!!!akkor elöre menöen majd leirod addigra ?
  • vizmagus
    Kellemes nyaralást! Az oldalt megtaláltam és én onnan haladok Nagyon előre vagyok és majd írok. Az én címem [email protected]. Milyen a karaktered. A kasztod mert akkor ebben is segitek!
  • mate000
    MEGCSINÁLTAM MEGKAPTAM A KULCSOT A CATACOMHOZ!FIGY ÉN MOST ELUTAZOK A EGY TÁBORBA ÉS MAJD CSAK 9EDIKÉN JÖVÖK MEG!MEGTENNÉD AZT HOGY INNENTŐL KEZDVE H MEGKAPTAM A CATACOMB KULCSOT LEIROD JO HOSSZAN ELÖRE MENÖEN MIT CSINÁLJAK MAJJD? IRD LE KÉRLEK ÉS KÜLD EL ERRE A CIMRE: [email protected]!
    ELÖRE IS KÖSSZ!!!

U.I.:EZEN A CIMEN TALÁLSZ DUNGEON LORDS TÉRKÉPEKET ÉS AZON LEHET LÁTNI MERRE VAN FORBIDDEN LANDS:http://www.theborggaming.planet-multiplayer.de/dungeonlords_tips.php
  • vizmagus
    Van egy fölös gyergyád ne add el én eladtam és csak 10 nap múlva (játékban) kaptam egy másikat mert ez kell neked egy másik küldetéshez menj vissza a monasteryhez. és mond el nekik a pap beenged egy nőhőz ő a kulcs mndenhez. Hajrá...

Írjál fel ha megcsináltad...!
  • mate000
    vizmágus megöltem a senn augustunál a gyertyás mágust most hogy tovább?
  • vizmagus
    Forbidden Lands merre van?
  • vizmagus
    Én amikor a plateben voltam nem bírtam mozogni. Aztán a Parry-ra gyúrtam és egyre gyorsabban intéztem el öket. Elbírtam a full Plate ruhát.
  • hapi
    A parry az egyáltalán nem a teherbírás. Hanem azt határozza meg hogy hárítani tudod e az ellenfél ütéseit és hofgy te mennyire ütöd át az ő védekezését.
  • vizmagus
    Menj vissza a város főterére. Aztán valami Altar helyre menj be ott lesz egy magus aki körül röpködnek a gyertyák. Ezweket szedd fel. És helyezd ezeket a négy sarokban lévő asztalra öt gyertya kell ne számold csak szedd és vigyázz a mágussal. Én is itt leszek most elakadtam. HARJÁÁÁ!
  • mate000
    voltam a templomban elváálaltam ott is kuldetést!hogy tovább?most ird meg én is itt maradok!
  • vizmagus
    Király! Akkor most...voltál a tamplomban? Most írd meg!
  • mate000
    ok!!!amiket leirtál kuldetéseket mind elvállaltam most hogy tovább?tápoltam 6os szintu vagyok!
  • vizmagus
    Mage eliszter az egyik házban van ahol a moon bridge van ez a "leg" hátsó ház messze de itt ezen a városban. Tápolni igazán ott tudsz ahol az ajtóra az van "írva" hogy Monastery ott bent csak egy városrész van de ott jönnek is lények. Az örök pedig lady Ellowynról beszélnek valamelyst, a játék közepe felé kiderül ki a szeretője...Legyél ötödik színtű (legalább) És a pontokat a parry-d fejlesztésére tedd. Ez a teherbírás. egyébként dex strike. speed.
  • dunga
    Nem tudom, hogy észrevettétek-e már, hogy a DL-be alt+tab lenyomása után nem enged visszamenni asztalról. Na már most, sajnos nekem sokszor meg kell szakitanom a játékot és így elég kellemetlen, hogy elveszik az állás, mindig meg mentegetni... Szoval, van-e vmi patch, vagy mód, hogy alt+tab után visszaengedjen a játékba?
  • mate000
    mage alister hol van?és az örökkel miért kell beszélni?hogy tudok tápolni ha az ör nem enged ki?
  • vizmagus
    A térképekkel is lehet haladni
  • vizmagus
    Srácok az angol is jó de csak annak aki tud angolul vagy akinek csak egy terület név kell mint nekem...