2813
-
csuripi #1509 Bocs 1507 válasz Lanyának,nem Vízmágusnak. -
csuripi #1508 Most nem tudom honnan szedtem le a térképet,de ha adsz 1 címet elkűldöm ami nekem van.A fontos helyek föl vannak tüntetve rajta.Grimlok meg TofS meg minden. -
csuripi #1507 Ez a Fórum a végigjátszás.Csak át kell böngészni ezt a 19 oldalt.Itt szinte mindenre le van írva a válasz.A penalty az ilyen bünti féle.Az a lényeg,hogy ne legyen minuszba.Ha valamelyik cucc véget minuszba megy,akkor arra a skillre
nyomj pontot ami kell a cucchoz.Általába 1+ pont 1-et javít rajta.
Amúgy Én annak idején mikor se javítás,se térkép nem volt,azt csináltam,hogy letöltöttem a térképet,kinyomtattam,és az alapján kóvályogtam. -
csuripi #1506 Grimlok Lake Dirétől nem messze fölfelé.Mondom T of S-ba akkor jutsz be ha voltál Vale of Ruinsba. -
Lanya #1505 Hello.
Azt szeretném kérdezni, hogy mi az a penalty?
Csuripi: hol lehet megtalálni ezt a végigjátszást? -
vizmagus #1504 Az oldal amit adtam van egy térkép. Ott van egy külön szigeten egy kristály. Azzal kell bejutni. -
doncsabi #1503 teleportal hogy kel vale of ruinsba menni?
-
doncsabi #1502 miért nem tudok be menni tomb of soul ba?
grimlok hol van? -
csuripi #1501 Amúgy ezen a 19 oldalon szinte 100%-os magyar végigjátszás szerepel.Csak végig kell böngészni. -
csuripi #1500 Tomb of Soul meg ott van grimloktól balra,de oda csak ugy jutsz be ha a vért elvitted Vale of Ruinsba a vámpír csajnak Unholy Arc-hoz,de mondm ha már ott jársz csináld végig,a harcos guildok prémium kasztjának itt vannak a feladatai. -
doncsabi #1499 hiába van angol leirás ha nem tudok angolul,azért irok ide mert csak körbe megyek mindig -
csuripi #1498 A kövekhez majd a vége fele jutsz be,Vartugg adja a jelszót,a totem fával fönn
Grimlok felett tudsz átmenni az erdőn,ahol a tó közepén 1 szigeten lesz Shadov Ruins bejárati kulcsa,de előbb beszélj Staroxiával,de jobban jársz ha előbb megcsinálod Vale of Ruinst,oda teleportal jutsz el,Grimlok ad 1 könyvet,Ariandle fölött Lost Lake közepén nagy sziget,moonszörnyeket kiütni,eldob moonstone,és tudod használni a teleportot. -
doncsabi #1497 shadows ruins hogy lehet be jutni?
-
doncsabi #1496 totem fa minek a kulcsa? -
doncsabi #1495 a kövek nél amikor a mocsárban beszélgetek velük mit akarnak tölem -
doncsabi #1494 hol van tomb of soul?
-
#1493 a karakter külsejét nem lehet megváltoztatni, majd a következő patch-ben talán
remélem mindenki használja az 1.3-as peccset
melegen ajánlott! -
#1492 512MB bőven elég, nekem sose használt többet, legalább memóriaszivárgása nincs a programnak :)
azt hiszem az ajánlásban 384 a minimum -
insane2 #1491 Üdv Lanya, a megoldás bizarr kicsit, de megoldható: kövesd a táblát és ne térj le az útról. -
Lanya #1490 Hello.
Azt szeretném kérdezni, hogy fargroveból hogyan lehet eljutni Arindelaba -
Geralo #1489 csá mindenki most a curstom mansionba vaok és megtaláltam a ládát melöltem mind a 2,de a mésodik ládát nem tom kinyitni!please help!
-
GrimReaper78 #1488 Miféle hülye kérdés ez?! Minél több, annál jobb... -
Geralo #1487 Kösz a választ!Itt a hibe,Én lementettem.
-
Sonic13 #1486 haliho
én meg csak annyit hogy kb mennyi ram kell a játékhoz
-
Yoki #1485 hello csak azt szeretném kérdezni hogy lesz e a játékhoz magyaritás
a választ elöre is köszönöm
csá -
#1484 Don Csabi, ÁkiBoy és Ádito. -
#1483 http://www.gamebanshee.com/dungeonlords/walkthrough.php
Mégegyszer mindenkinek!!!
Teljes leírás!!! -
#1482 A Vale of ruinba csak teleportálni tudsz.
Ehhez előbb beszélned Staroxiával, majd egy bolond varázslóval aki a Tomb of Souls közelében lakik.
Ő ad neked teleportálási kódokat amit a Moon Bridgeeknél tudsz majd használni, ha szereztál moonstone-t.
-
doncsabi #1481 hali
hol van a vale of ruin?
-
Reelex #1480 ya arra valaki tudna valaszolni hogy ha 10es ugroth vagyok de nem indítottam semmilyen mellékkasztot és a harcos céh túl 1Xű akkor csinálhatok belőle mágust vagy nem?hülyeség?az arcan magic 1es szinten van az int. pedig 30.
str és vitality az meg 55ös.szal hülyeség a magus? -
Reelex #1479 csá sonic
fogalmam sincs!
ya a karaktergenerálásnál én azt hallottam hogy kihagyták az egész kinézet dolgot és ez valami hiba de nem bizti
-
Dant0r #1478 NE ments a harc közben, csak előtte.
Egyben harcold végig az egészet, akkor a harcok végén az egyik párkány le fog jönni hogy továbbmehess. -
Geralo #1477 Csá mindenki!
Az elves trialnal amikor a kerek szobába bemegyek,fenn 3 párkány,ott mit csináljak?Megöltem mindenkit de a varázsló élete egyszerűen visszatöltődik ha leviszem a feléig.A lángokkal kell valamit csinálni?
Velaki Please segítsen4 -
#1476 Csak mert nem ajánja fel a Budoka kasztot ahol kell, de a monkot igen.ÉS megvan(?) az előfeltétel. -
#1475 Lehet-e Adept,Thief mint elsődleges kaszt, Monk, budoka mint másodlagos kaszt és Shaolei Master mint harmadlagos kaszt egszerre?
Ki tudja?
-
#1474 http://www.gamebanshee.com/dungeonlords/walkthrough.php
Itt minden kérdésre( na jó majdnem minden) választ kaptok.
-
#1473 Én már végigcsináltam!!!
-
#1472 Akkor szabadítsd ki!
És vidd el a Shrine od Celestial Light ra a mécsest!
-
hodember #1471 Mikor kapom meg az ADEPT-es mellékkasztot? Már csak 2 küldetés van amikor lenyomom az L betűt. Az egyiket nem is tudom megcsinálni, meg nem veszi el a király a levelet, a másiknál meg Forbidden Landsra küld a csávó. Igaz Fargroveban még nem szabadítottam ki a börtönből a királyt, de mást már nem nagyon tudok csinálni. Segítsetek!!!! -
doncsabi #1470 szerintem nem lehet én se tudtam