Dungeon Lords

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha van Naga templomos térképed, akkor ott le van minden pontosan rajzolva.
Felnyílik egy rácsos ajtó, bejutsz egy kisebb labirintusba, ahol van 3 kapcsoló, ezeket kell bekapcsolni és már mehetsz is tovább abba a terembe, ahol a maszk van. De megeshet, hogy kell a továbbjutáshoz a 2 loose brick is.
sárkánylovag
Insane <#lookaround>Akkor nem ismerheted jól a saját lakásod, nézz körül hátha van pár szöszke lány egyik szekrényben...
ulm várában össze vissza
megyek körbe de sehogy se jutok ki
segitséget köszi
egyik kart meg találtam a másik kar hol van a Ulm várában és hogy lehet teljesiteni a küldetést mert ugyan oda jukadok ki?
Szevasztok. Általában nem szoktam minden elágazásnál felütni ezt az oldalt, de most feladtam:
A NAGA TEMPLE-ben vagyok, kiszabadítottam az ipsét, és azt írtátok, fenn kinyílik egy rácsos ajtó, ahol felvehetô a 100%-os gázmaszk. Én mostanra már jobban ismerem a Naga templom folyosóit, mint a saját lakásomat, de az istennek nem sikerült ráakadnom a maszkra. HOL VAN, KÉRLEK SEGÍTSETEK!
Methylisocloro
egyszer már igazán megcsinálhatnák hogy a screenshot rögtön bemenne a fórumba 😄

Methylisocloro
Nekem a liftnél volt - azt nem kellett külön megkeresni
kart a 4karos terem után kell használni - az meg a 4karos terem elõtt van egy téglával nyitható rejtekajtó mögött

sárkánylovag
úgy hogy megnyomod a Print Screen gombot 😮) Viszont ide berakni már nem lehet csak linkrõl 😞
hol van a lift karja a ulm i várnál?
Kössz, majd kiderül. Még jó, hogy bolen fields felé kell menni. Mondjuk az is A-F között van, csak kicsit hosszabb az út. :-)
14-es szintû a medium weapons-om, de nem adta meg. Na de mindegy használok hevy pole weapon-t
Methylisocloro
Warlord-nak tudnia kellene. minimum level3 medium weapon skill kell hogy fejleszthesd

Szerintem még ide sorolhatod még a Winter Shurikent is. A legjobb thrown weapon és mindig fagyaszt.
Ja és egy kérdés bárkinek: hogyan lehet scrrenshotot csinálni?
Methylisocloro
Köszi a válaszokat. Hát én lusta vagyok állandóan a kereskedõkhõz rohangálni. Shadow Ruins-ban járok , onnan ugysem szabad közben kimenni - remélem ezt tudjátok 😉
Staff of summoning-nál nem lehet hogy Invoke-t kell alkalmazni?

suty3r4: én fargrove és bolen fields között a celestial shrine táblánál találkoztam vele

sárkánylovag
Sehonnan nincs pénz, csak az utolsó 2 labiból vale of ruin, black swamp kivettem vagy 100 ezret, fõleg úgy hogy gyakran kell eljárni kereskedõhöz leadni, magas a kereskedõ képességed és a ládák elõtt amin 4 jel véd mindig mentek, és addig próbálkozom amíg valami jó rám való cuccot vagy drágát nem ad.
Annak sok értelme nincs hogy kiírja hogy ilyen tárgyad már van és nem veszi fel. Így lehet õsszegyûjteni a ládákból a DEMON, DRAGON, MITRILL, és a heavy DEATH teljes öltözeteket. Vannak olyan ládák amik csak fegyvert, és vannak olyanok amik csak páncélt, pajzsot adnak.
Ha esetleg valakit érdekel leírom hogy mágusként milyen fegyverek hatásosak ha elfogyott az a kevés varázslat amid van:

SPECTRE OF ICE: korán megkapod és az elsõ 3 ütésre jégszilánkkal fagyaszt ezért a játék legvégéig az egyik leghasználhatóbb fegyver.
A legjobban harcolható:
KAMA OF THE VOID (kaszazszerû)Level 8,a mágikusan nem sebezhetõket is sebzi
lásd a 3szemû az utakon, amivel varázslóként sokszor meggyûlt a bajom.
NETHER IMPALER (lándzsa)ami tömeggcikk minden repülõ boszinál van.
ideális minden jégre immunis repülõ lényre mert elektromos kisülése van és távoltart.
Repülõ és tömegben támadó lények ellen pedig a ki nem fogyó DRAGONSTAFF ideális túlélõkészlet.

Amikbe nagyot csalódtam:
STAFF OF SUMMONING L7, (10es magic levelen se teremtett semmit),
VINTER KATANA L7,jókat üt de csak ritkán fagyaszt
BLADERELIC OF NIGHT L9 nagy ütés, de nincs speckója, többet kapsz mint adsz 😮)

Én sajna elakadtam a pokolba hiába öltem meg a lényeket amik kijöttek a kapun nem nyílik ki, bosszantó programhiba, megvárom a 1.2 es patch et, ha azzal se akkor 😮((((
Illetve még egy kérdés. Voraatussal ToS-ban kell beszélni, vagy rögtön kinyírhatom, mert már 3* beborítottam, de Vartugg nem ér rá velem beszélni. Pedig egy hónapot állok a tûz mellett, naponta 2szer meglátogattam, de semmi, pedig a szeme is nálam van.
A Marauder küldetés kivégzendõ célpontja hol található? Azt írja, hogy Arindale-Fargrove között. Ha 15ször nem jártam végig az úton, a hegy mellett, meg ilyesmi, akkor egyszer sem. <#nemtudom>
Szerintetek az bug, hogy megcsináltam már az Imperial, a Warlord és a Battlemage class-t is és nem kaptam heavy weapon képzettséget?
Methylisocloro
174 jégszilánk? az mi?
nektek honnan van pénzetek? nekem mindig csak párezer forint gyülik össze azon meg papi varázslatokat veszek

Methylisocloro
második alaposztályra gondolsz? szerintem mindenképpen érdemes választani

Methylisocloro
Ja látom hogy már a elder trials-t csinálod - azt ha befejezted akkor ulm-ba kell menni az Argalia? páncélért és ha azt visszahozod az elf tanácsnak akkor beengednek emmindor-hoz a toronyba
A fentrõl lövöldözõ az eltünik amikor mindenkit kiirtottál a szobából amikor lejön a lift (bár én nem figyeltem, teljesen lefoglalt a lenti irtás) egyfolytában rohangálni kell hogy ne találjon el
Van fire védelmed?

Methylisocloro
A house of tiger küldetését kell megcsinálni

Methylisocloro
DEATHLORD VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!

igen,de lessz még több ilyen ajtó is.

sárkánylovag
megöltem a 2 cocodemont de nem nyílt ki az ajtó neked igen ???
sárkánylovag
Üdvözlet a pokolból !!!
A képeslap feladója Sárkánylovag.
Mitrill páncélban sárkánypajzzsal.. ahogy az idei trendi diktálja 😮)
hogy lehet ki nyitni a Arindale ben a great tovert/toronyt/?
lehet e választani hogy az alap tulajdonsága mellet mit válaszak harcos ,lovag stb?
the chamber of spirits -magic seal hogy lehet ki nyitni?
csuripi: proba karaktere:
Fighter Knight Lord Mage Battlemage
Battlemage : egyáltalán nem jó mágusnak.
Nincs is rengenáló képessége.

ss.atw.hu Legjobb mobilos forum!

Na Csõ!
Most értem haza Komáromból,lagziból.Gyér 350 km.
Ott azt csináld,hogy van 4 kis cella szerûség,mind1-ikben 1 kék kristály,azokat felszeded,ott a csaj melletti tûznél 1-ével megsemmisíted õket,
utánna sebezhetõ a boszi.Eldob Õ is 1 követ,szintén semmisít,csaj szabad,meg eldobja az utolsó reliket.1 "gyér" kis gyûrüt,midenre 100% resist.

ezvótmá?

walkthrough, angolul tudóknak

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Miért nem tudom használni a rúna mágiámat???
Kitanultam és már van 3 kövem de mind szar
sárkánylovag
Aki föntrõl lõ azzal dehhogynem lehet mit csinálni.
De konkrétan kire gondolsz? Azért vannak a lõfegyverek, meg a varázslatok.
A jégszilánkok a kedvencem, a sárkány is leesik és fagyottan a földön sebezhetõ.
Edge szerintem lapozz vissza kb 2 lapot mert csuripivel mi is erõsen el voltunk ott akadva.
a lebegõ szigeteken nem lehetsz túl mert oda többször is ki fog dobni.
4 rúna ennyi kell hogy kinyíljon az ajtó.
mivel konkrétumot nem írtál elég nehéz válaszolni, van a sakkozós, a 9 teleportos,a piramisos, a 6 szobor szélén mikor lelök,
a körbeforgós résznél bal oldalról a jobbra kell átvinni egy árnyékot.
Az biztos shogy shadow követ csak a nagy szobrokból vagy ládából vehetõ ki !
Na megvan az 5 relikvia elindultam a pokolba, 174 jégszilánkot vettem remélem elég lesz 😮)
figyi
és aki föntröl lö azt nem lehet megölni azzal mit csinálsz hogy ne sebbezen?
A lebegô szigeteken már túlvagyok, ott is összeszedtem mindent. 2 rúnám van meg, a másik kettôt hol találom? Nem a lovagot kell kiszabadítani, hogy továbbmenjek?
sárkánylovag
Na csuripi fõisten most segíííts. Ott a lány apentagrammában, boszi brutális, teremt bénít,gázt nyomat,tüskezárba zár, és mikor lemeyg 10% életereje eltünik és újra max életponton áll. Megvan a 4 gömböm de nem látok semmit ahol lehetne használni...
JA látam. nem semmi. lezs..

sárkánylovag
Edge: egyszer nekünk is elfogyott de nem ott hanem sokkal késõbb a 3 szobor szobában. Minden feladatot megoldottál ? Megvan a 4 rúna?
Mi úgy szereztünk követ hogy a lebegõ szigeteken voltak kis ládák amikben voltak kövek...
AS láttaaaad a Gothic 3 demóját?😮) naggyon durva orszarvú csorda.
lehet gyûjtögetni x850 xt-re.
Namégegyszer:
Szopok a Shadow Ruins-ba... a fogoly lovag kristálykardjának a szobájába vagyok és egy shadow stone-t kellene az oltárra raknom, de nincs nálam egy darab se. A gamebanshee azt írta ha nincs akkor a szobor szobából szedjük ki az egyik szobor kezébõl, de én azt már elhasználtam korábban. HELP!!!
1.2-es pecs már jöhetne.
Multiban együtt max hányan nyomhatjuk?

És nem lesz túl könnyû ha pl: 3-an vagyunk?

Várom.

Igen így volt.

Off: de a Gothic2-be legjobb karakter egyértelmûen a Paladin volt (tálán túl jó is.)

Köszi a választ...

sárkánylovag
Igen pont ott volt az hogy a legeslegvégén a gothic2 ben már a varázsló olyan erõs volt hogy félistennek számított attól a ponttól hogy bejöttek neki a halálvarázslatok, viszont a játék feléig ellõtted azt a pát varit utána lehetett elfutni, meg fabottal piszkálni 😮)
Én nem csalódtam a mágusba, csak tönkre ment a lementés.

Mage Sorcerer Wizard Adept Celestial

Úgy vetem észre ha sokan vannak a mágus volt a jobb, ha viszont erõs ellenfelek akkor bajba volt.

Gothic2 : elsõre mágussal vittem ki. ott viszont nem szabad harcra és erõre költeni.

És szigeten már túl erõs volt a kör halálvarázslattal.
fõellenség is 2 varázslatba került.

sárkánylovag
végtelen szörnyek ?😮))
de édes
hát a labirintis végén ahol van az a kijárat és a 3 ajtó, de vártam hogy hátha elfogynak... nem sok vizet zavarnak
de azért meri remélni az ember hogy egyszer csak elfogynak, ezekszerint rosszul ;o)
Addig jönnek amig ott vagy.Úgyhogy szedd fel a kulcsokat,és nyisd az ajtót.
Mármint ha ott vagy ahol gondolom.De ha beljebb vagy ott is folyamatosan jönnek.Ne tökölj velük,csak csináld a dolgod.Hol vagy pontosan?

Sziasztok

Szopok a Shadow Ruins-ba... a fogoly lovag kristálykardjának a szobájába vagyok és egy shadow stone-t kellene az oltárra raknom, de nincs nálam egy darab se. A gamebanshee azt írta ha nincs akkor a szobor szobából sedjük ki az egyik szobor kezébõl, de én azt már elhasználtam korábban. HELP!!!
sárkánylovag
nincs védelme a játéknak mivel nem tudták befejezni, igaz a játékot se 😮)
így crack se kell...
Csuripi végtelen számú minitaur van az ajtók mögött ?
mert már ngeyed órája jönnek...<#ijedt>