2813
-
Reelex #1549 azér kösz
-
Reelex #1548 áháháháááááá -
vizmagus #1547 Reelex Én a Shadow ruins végén vagyok de még nem találtam és nem is kaptam Moonstoone követ. Gyalogólni kell! Hajrá! -
vizmagus #1546 Azzal kezdtem Amikor kijössz a kürtel akkor menj vissza a nőhöz és beszélj vele aztán menjél el Mage Aliszterhez. A varázsló engedélyt ad az őrők pedig beengednek. Most már mehetsz a Garrison (Ha jól emlékszem) ajtóhoz és Beengednek a királyhoz. A királynál menj Balra ahol azt hallod hogy You May Pass az őr beenged. Fent egy nővel kell beszélned aki elmondja hogy lady ellowyn már nincs itt (valami ilyesmi) Most vissza a királyhoz ezt mond el neki és ő engedélyt ad arra hogy elmehess Arindaleba. -
tom12x #1545 Ott nem is kell fire protection. Nem messze onnan az egyik teremben van egy olyan falikút, mint ami a naga templom elején is volt pár, csak ez nem gyógyít, hanem átmeneti tűzvédettséget ad. Nem sokáig, de addig elég, míg átfutsz a tüzes részen.
-
mate000 #1544 vizmagus megkaptam a leveledet az emailemre!!!Irtad hogy arindalebe kell mennem de hogy jutook ki fargovbol ha az örök nem engednek ki? -
Reelex #1543 hi
azt nem tuggya vki hogy moonstone-t azt csak a szörnyektől lehet szerezni?
mer itt vok fenn skuuldonban és nincs kedvem elmászkálni havalaki tud lécci mondjon vmit köcc
-
vizmagus #1542 Nem a jobb oldali járat végén van két oldalon ajtós terem az egyikben van -
tgabcsa #1541 vizmágus a páncél valamejik ládában van -
xavier #1540 Megvan a 1.3-as patch ,de amíg nincs crackem nem akarom felrakni.
Tudja valaki honnan lehetne szerezni ilyet?
A gamecopyn nincs... -
tgabcsa #1539 akaromondani járatba -
tgabcsa #1538 de én igyis betudok meni mind a két játatba -
tgabcsa #1537 léci segits vizmágus -
vizmagus #1536 Ahol van a négy kapcsoló. Ott van két út a víz alatt. jobboldalinak kell megkeresni a húzókarát a bal oldali járat végigjárásával a víz alatt. De itt már tényleg meglesz... -
tgabcsa #1535 vizmágus a csatorna mejik részén van a páncél -
tgabcsa #1534 mind a két kulcs megvan és mind a két csávot megöltem -
vizmagus #1533 Reelex Ha jobban megfigyeled minden lelassul de te nem annyira. Egyébként erre a részre én nem emlékszem. -
vizmagus #1532 nem emlékszem megnézem az angol végigjátszást hátha eszembe jut. -
tgabcsa #1531 igen -
vizmagus #1530 Mind a két nagyfiú meghalt? -
GrimReaper78 #1529 Akarom mondani: íjazva... -
GrimReaper78 #1528 Fa mögül nyilazva, közben tűzgolyók elől ide-oda ugrálva. Kb. 15 perc :D -
Lanya #1527 Hello.
Lécci segítsen valaki, hogyan lehet megölni a sárkányokat. Tudom hogy íj meg kard, de ez neki nemsokat ér. Van-e valami taktika, ahogy kilehet nyírni. Help me, please. -
Reelex #1526 hu kösz vizmagus,de aztán itt a nagáknál találtam egy axeot ami minden ütéssel fagyaszt az nekem fasza lesz.
ja és mi a faszom értelme van a crystal of time-nak ha én is lelassulok????!!!
ezt a faszságot már 20X megdöglöttem egy kurva lávatengeren mer nincs fire prtectionom -
tgabcsa #1525 de megvan a csatorna kulcs már a csatornában vagyok csak nem tudom kinitni a fiú celájának a kulcsát ja és a négy karal semit nem kel csinálni -
csuripi #1524 Ne pajzsot keress,hanem páncélt. -
vizmagus #1523 TG ! A csatornában van a pajz de ehhez megkell találnod a másik erő fickót. És az a kulcs sok dolgot nyit! PL: a csatorna! a fiú pedig attól nem messze van ! -
vizmagus #1522 Reelex : Van egy aréna ami suldownban van na az hazavágja a nagákát. Simán csak a gladiátorral kell megküzdeni. A fegyver ereje 8-17 -
vizmagus #1521 Elf ijj és sok életerő lőtty. Na meg egy erős kard mert ha alá tudsz menni akkor nem ér el a tűz én így öltem meg hármat. -
Lanya #1520 Heeeeeeeelp! Arindelában vagyok, elértem a sárkányt, de ez a b**i mindig leokád tűzzel, énmeg kifingok. Valaki lécci segítsen, hogy mivel lehet kinyírni? Köszi : Lanya -
Reelex #1519 élet halál kérdése -
Reelex #1518 ezt nem poénból mondtam -
Reelex #1517 de télleg segítsetek -
Reelex #1516 heló! azt szeretném kérdezni hogy nem tud valaki vmi kurva jó kardot ami biztos helyen van????mer 11es szinten vok a naga templomban és még mindig az elven sword of speed-del nyomulok amikor a heavy weapon már 7es szintu
szal segítség!!!!!! -
tgabcsa #1515 ja igen és a fiút hogy lehet kiszabaditani zárva van az ajtó és kulcs sincsen -
tgabcsa #1514 sziasztok nem tudjátok ulmban hol van a pajzs amit meg kel szerezni -
Lanya #1513 A teleportokat hogyan lehet működésbe hozni, ha egyáltalán teleport-e az, ami ott van Fargrove és Arindale templomkertjében. -
csuripi #1512 A jégsebzés nekem jobban bejött.Ments a láda előtt és addig töltsd vissza amíg nem dob valami jó cuccot.Nekem 3.-ra dobott 1 9-es szintü magic heavy kardot 9-20 sebzéssel.A temlomba 1 Khad nevü fószert kell kicsapni,ott találsz 1 pajzsot ami relic.A vért meg VofR másik végébe kell vinni 1 oltárhoz. -
doncsabi #1511 figyu
vale of ruins ba bementem épületbe ahol találtam tűz sebzésü kardot ,pajzsot aminek 1000védelmevan és visszalövi a lövést,skullkulcsot és itt mit kel csinálni mert sokfele voltam és most csak körbe megyek? -
vizmagus #1510 Lanya
http://www.gamebanshee.com/dungeonlords/walkthrough/demigothoverview.php
végigjátszás!