2813
  • Geralo
    Menj vissza amerre jöttél,tök ugyan úgy...................
  • tgabcsa
    nem tudok kijutni a liftig segitsen valaki
  • tgabcsa
    az ajtó ami abol a teremből vezet ki ahol a karok vanak nem nyilik megint a karokal kel valamit csinálni
  • vizmagus
    Ahonnan bejöttél most már nyilik! Menj Arindaleba és az ottani lordal beszélj elveszi a páncéld de ad is valamit! Most már a TOWERBE mehetsz! És az ottani mágussal is beszélhetsz! De előtte mindenkin látogass meg arindale-ban megéri nekem mindenki adott valamit!
  • tgabcsa
    megöltem a démont de nem nyilik az ajtó hogy lehet kimeni
  • tgabcsa
    MEGVAN A PÁNCÉL VIZMÁGUS DE HOGY LEHET MEGÖLNI A DÉMONT
  • Geralo
    Akkor már csak az a segítség kéne hogy hol a csaj,a levelet megkaptam............
  • Geralo
    Megvan a moon stone!
  • vizmagus
    Ezzel havhatsz elő a későbbiekben egy mágust!
  • mate000
    mi az a kürt???
  • Geralo
    Szerintetek melyik hasznosabb?
    Stargazer mellék kaszt vagy a Cabalist?
  • Geralo
    Oké riannet megtaláltam
  • Geralo
    rianne a neve
  • Geralo
    Az lehet,de nekem valami hülyenevühöz küld valami wiccan csávóhoz
  • Geralo
    Ja,és hol van a csaj aki miatt lezárták fargroveot?
  • GrimReaper78
    Az 1)-re pofonegyszerű a válasz: mivel a máguscéhhez akarsz csatlakozni, talán a céh fejéhez, Aleisterhez kéne visszavinni a botot. A másik passz.
  • Geralo
    Csá mindenki!
    1.Merre van a csákó akinek vissza kell adni a botot hogy belépj a mage guildba?
    2.Nem engednek be a forbiddenlandshoz,a levelet amivel ki tudnék menni nem adják oda a mistery guildbol,mit tegyek?
    Kérlek valaki segíts!
  • vizmagus
    Bocs akkor rosszul emlékeztem de igy kell csinálni. Én asszem Az egyik oldalirányú főljárónál kell fell menni a trón előtt van egy csigalépcső. A főnti részen pedig egy másik lépcső ajtóval a végén. (ez balra!)
  • tgabcsa
    fel kel meni
  • tgabcsa
    igen de az nem a csatorna hanem a vár
  • vizmagus
    http://www.gamebanshee.com/dungeonlords/walkthrough/ulmmain.php ez egy térkép NÉZD MEG! 13 az a hely amiről beszéltem anno régebben a terem ahol sok az oszlop és nagy a távolság a két oldal között. 15 a srác! 14 a kulcs helye Prison key - börtön kulcs!
  • tgabcsa
    és mégvalami a fiú celáját hogy lehet kinyitni
  • vizmagus
    pedig én igy emlékszem rá! Találtál egy olyan termet ahol egy hosszó folyosó van. Csak víz és a terem végén egy szor két iránnyal? mert ennek a jobb oldalán van a szobor!
  • tgabcsa
    igen nyitva
  • tgabcsa
    ami csak anit csinál hogy nem a víz alat lehet bejutni az egyik terembe ahol már voltam
  • vizmagus
    mi? A négy karos ajtó nyitva van?
  • tgabcsa
    igen már rég de nincs páncél csak egy lift kart találtam a páncél hol van
  • vizmagus
    Mind a két két kardos alak halott?
  • tgabcsa
    és a fiú celáját hogy lehet kinyini
  • tgabcsa
    na már megvan és bejutotam a másik járatba és most
  • vizmagus
    Amijkor bementem én dalról kezdtem aztán jobbra a másik kettőt és a meghúztam valamelyiket asszem a bal elsőt (mégegyszer) Bent majd lét irány lesz. Az egyik jobbra a másik balra balra van a páncél a víz alatt. De én elmentem a vízalatt jobbra és a téajtós termet kifosztottam aztán a vízalatt megtaláltam a kart ami a bal oldalt nyítja. Egy démon a kétajtós teremben és a páncél a tied!
  • tgabcsa
    elmondod a kombinációt és hogy jelzi ha jól csináltam
  • vizmagus
    Az egy kombináció! És az az út a páncélhoz!
  • tgabcsa
    sziasztok nem tudjátok hogy ulmban a csatornában hol van a páncél és é mit kel csinálni a négy karal
  • csuripi
    De ne lepődj meg hiába a könyv,a kő,csak azokat tudod használni amiket aktiválsz.Tehát ha meg van mind 2 kellék minden teleporthoz elkell kutyagolnod.Egyedül VofR-ba tudsz menni közvetlenül.
  • csuripi
    Pedig tudnád ha nem lennél lusta vissza olvasni.Grimloknak hívják,és Lake Dire fölött van.
  • Reelex
    Arindaleben,de megprobalok elgyalogolni ahhoz a csávóhoz aki tuggya és idaggya a kodokat a moondbirdgehez.
    csak nem tom ki az,ugyhogy keresek már vmi végigjátszást:P
  • vizmagus
    Hol vagy most Reelex ?
  • Reelex
    huhuu ez az van moonstoneom!!!
    de most meg az a gáz hogy nem tudok egyetlen kordinátát se szal az egész szart sem ért!!!
  • doncsabi
    hogyan lehet könyen megölni a tomb of soul ba watcher beszéde után a 4 tüzest?