Dungeon Lords
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már megtaláltam...
<#wink>#wink>
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
General Trajeket tudja valaki hol találom???
segitsetek pliz?
már megszerezted az Argalia páncélt?
a páncél neve a küldetésben irt akkor jo és nekem ki nyilt a kapu
válasz Tower Guard üzenetére
Arindale-ban vagyok. A "Hall of Lords" házban van egy terem amit nem tudok megcsinálni. Egy varászló a magasból tûz golyót lõ rám. Én meg nem tudom mit csináljak. A varázsllónak az árnyékát látom a varázsló alatt. Nagyon örülnék ha segitene valaki. Elõre is köszi!
Most el is kezdtem megint egy új karival, remélem evvel kevesebb bugom lesz!
fire drake tojás - arindale pharmacytól nyugatra majd dél fele
nekem is megvolt le is töröltem
szutyok ez a game
A régi TV -ken csak régi műsorokatlehet nézni?
hol van asárkány tojás?
egy kart kel be rakni és a vizben ameddig tudsz menni menny utolso ajton be és ott találsz egy gombot és ott a páncél
Hogy ne legyen nyafogás!
Én még mesze vagyok... nagyon messze...
ss.atw.hu Legjobb mobilos forum!
Nemtudok vale of ruinba eljutni HELPPP PLEASE<#fejvakaras>#fejvakaras>
VÉGIGCSINÁLTAAMMMMM..mmm...mmm...mmmm
Ha tudnék képet berakni megtenném<#taps>#taps>
Van egy nagy fordulat a végén...
A fõmonszta SHADUROT kegyetlen jól néz ki...
Valszínû csernbilban nevelkedett az apukája, ott is foga van ahol másnak haja 😮)
A király lánya nos az NO'1 ! Olyat keress a szobádba insane ;O).
Bárki bármit is mond szerintem egy nagyon kellemes szerepjáték, és összességében bugokat leszámítva, ott van a nagyok között.
Ja egy jótanács még a végére, 3. elakadtam a pokolba, mert egy nagy fal mellé rakja ki a monsztákat és okos gép a nagy démonokat ott hagyta a portálon a többit meg oda pakolta ahova tudta, a repülõket a levegõbe ami meg maradt BELEPAKOLTA A FALBA 😮), ezért ha elakadnátok, küldjetek be pár varázslatot oda is, hátha kukucskál még valaki !!!
Mint az oszkár gálán : fenksz for fadör madör és mindenkinak aki segített a többieknek, élveztem veletek az együttlétet sziasztok !!!!
<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>[#
ahol a dragon egg tojás van?
Merre van a négy rúnakapcsoló?
http://nagyhonlap.hu - Web fejlesztés felsőfokon - Szabványos, felhasználó- és keresőbarát, ergonómikus honlapkészítés
A manónak se találom a linket pedig itt láttam.
Naga térkép:Naga térkép
Ha kiszabadítottad akkor fenn lásd térkép kinyílik egy ajtó.
A térképen: Gate open after Vandane is freed.
Ez csak az ajtó, ott még benn kapcsolgatni kell és nyílnak ki folyamatosan folyosórészek. A gázmaszk is csak ahhoz kell hogy azt a lenti kör alakú kulcs ami a gáz tartályban van felvehetõ legyen, egyébként el ne add mert a király lányát õrzõ boszorkány a játék legvégén kicsinál pillanat alatt nélküle.
(tüskekoszorú+elgázosítás)
Amúgy meg készülj fel lelkileg azt hittem Nagától nem jöhet szivatósabb már
DE ... a shadow <#vigyor1>#vigyor1>