Dungeon Lords

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ismét hali!
Már megtaláltam...
<#wink>
Tower Guard
de az elder trials az nem rémlik

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Tower Guard
Hûha akkor asszem baj van már nem nagyon emlékszek de annyit tudok hogy beszéltem a tünde királlyal vagy kivel aztán jöttem ide.Azt már nem nagyon tudom hogy milyen épület volt

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Hali!
General Trajeket tudja valaki hol találom???
hol van noble knight sir falen ?
noble knight sir falen hol van,vuldane hol van,deliver alister's hol van?
Methylisocloro
a bejárati kapu akkor nyilik ki ha megcsináltad Arindale-ban az elder trials-t és utána beszéltél ott a hall of lords-ban a lord-dal hogy fathien ellopta az argaliát és akkor küldenek a Fathien Stronghold-ba hogy szerezd vissza az Argalia páncélt mint bizonyitékot.

Tower Guard
A Fathien Stronghold bejárati kapuja nem nyílik ki.Argalia páncél?Én valami plate mail-t találtam amit valami magus õrzött ami halottakat teremtett és egy gombot kellett megnyomni hogy kinyíljon a terem

Methylisocloro
Ott van a armory mellett, az ahol nether cuccokat meg potion-okat lehet venni lehet hogy apothecracy vagy micsoda a neve

segitsetek pliz nem találom Arindale pharmacy t!
sokan jönnek elende mid öld meg elmentés nélkül és két oldalt le jön lift egyiken ki juthatsz
Arindale-ban. Valami varázsló van ott fenn és nem tudom mit csináljak vannak körbe ilyen Fire spoutok is légyszi segitsen már valaki!
Arindale pharmacy hol van?
segitsetek pliz?
Methylisocloro
egész pontosan melyik kapu nem nyilik ki? nem az amelyik a 4 fali karos teremnél van?
már megszerezted az Argalia páncélt?

Tower Guard
Hát nekem nem nyílt ki.De azt megmondanád légyszives hogy pontosan mi annak a küldetésnek a neve mert rajtam ragadt vagy száz és nem tudok rajtuk kiigazodni

Segitsen nekem valaki!
de kevesen vagyunk mindenkivégig csinálta?
figyu
a páncél neve a küldetésben irt akkor jo és nekem ki nyilt a kapu
válasz Tower Guard üzenetére
hol van Noble knight Sir Falen?
Tower Guard
senki sincs?

Tower Guard
easy

Tower Guard
Na neeeeeeeeeeeee.Mit csináljak egy labirintus az egész.Naggyából tájékozódok benne de a hülye kijárat zárva.Nem értem!!!!Please.(biztos az az a páncél?Mert nekem az a gyanum hogy nem,egyenlõre más ésszerû magyarázatot nem tudok,már vagy egy hónapja itt akadtam le)Valaki segítsen.És a summon-hoz milyen skillre kell növelnem vagy valami mert nem csinálja.<#conf><#guluszem1><#confused><#szomoru1>

Tower Guard
plate mail és mellé egy plate schoudels vagy mi

Tower Guard
Mert ha igen az még mindig locked

Tower Guard
Arra a heavy páncélra gondolsz?Azt megtaláltam de utána mi lesz?Elvileg most kikéne nyílnia a Fathien Strongold bejárati kapujának nem?

hol van Arindale pharmacy hol van?
Methylisocloro

Segitsetek nekem!

Arindale-ban vagyok. A "Hall of Lords" házban van egy terem amit nem tudok megcsinálni. Egy varászló a magasból tûz golyót lõ rám. Én meg nem tudom mit csináljak. A varázsllónak az árnyékát látom a varázsló alatt. Nagyon örülnék ha segitene valaki. Elõre is köszi!
Methylisocloro
lake lohr az egy tó - miért akarsz odamenni?

de ott nem talláltam lake lohr ut végén semere se hol van ?
Vilmoska, neked nem a Soccer 2020 fórumán kéne lenned? <#gunyos1>
Végre! Én is végigcsináltam! Tök kira a pokol, csak a fõmonsztre lehetne kicsit erõsebb[#nyes., na jó azért a ring of protection egy kicsit segített, de csak egy kicsit<#nevetes1> Azért rendes, hogy ad még érte 800000 exp-t, mintha lenne értelme elhasználni<#wink>.
Most el is kezdtem megint egy új karival, remélem evvel kevesebb bugom lesz!
Methylisocloro
lake lohr - fargrove és arindale között féluton - tábla mutatja az uton
fire drake tojás - arindale pharmacytól nyugatra majd dél fele

vilmoska
mit foglalkoztok ezzel a szeméttel.
nekem is megvolt le is töröltem
szutyok ez a game

A régi TV -ken csak régi műsorokatlehet nézni?

Még mindig ugyanaz lenne a kérdésem, mint eddig. Hol a rákban van a Marauder küldetés kiszemelt áldozata? Végigjártam többször is az utat Arindale-Fargrove között, tegnapi fórumos jótanácsként végigkóvályogtam Bolen Fields-Fargrove útvonalat, körbejártam a Celestial Shrine-t is vagy 6szor, jött 6000 farkas, meg mittomén, csak az a köcsög nem akar megjelenni!!! Tud valaki valami okosságot? Thx.
hol van lake lonr?
hol van asárkány tojás?
Methylisocloro
egyébként a 4karos terem után után rögtön át lehet uszni alaguton nem muszáj a leveráeket használni

Methylisocloro
naga templomtol EK-ra van egy csaj Ax...valaminek hivják azzal beszélget ni aztén Lake of Dire-tol északra lakik egy druida az mondja meg a moonbridge kodot vale of ruin-ba

csak egy van,
egy kart kel be rakni és a vizben ameddig tudsz menni menny utolso ajton be és ott találsz egy gombot és ott a páncél
Esetleg egy végigjátszás nem ártana..
Hogy ne legyen nyafogás!
Én még mesze vagyok... nagyon messze...

ss.atw.hu Legjobb mobilos forum!

Tower Guard
De jó neked KIJÁTSZOTTAD!!!!A fenébe én meg itt killódok a béka segge alatt

Tower Guard
Elakadtam a Fathien Strongholdban.Megvan az egyik lift lever de a másikat sehol nem találom.Ha valaki tud segíteni az szóljón légyszives.Ja és még az hogy hogylehet teremteni szörnyet mert megvan pl. az undead elkezdem teremteni de nem csinál semmit csak elhasználja.

Megcsináltam a naga templomot Hova tovább.

Nemtudok vale of ruinba eljutni HELPPP PLEASE<#fejvakaras>
sárkánylovag
YESSSSSSS I DID IT !!!!!
VÉGIGCSINÁLTAAMMMMM..mmm...mmm...mmmm
Ha tudnék képet berakni megtenném<#taps>
Van egy nagy fordulat a végén...
A fõmonszta SHADUROT kegyetlen jól néz ki...
Valszínû csernbilban nevelkedett az apukája, ott is foga van ahol másnak haja 😮)
A király lánya nos az NO'1 ! Olyat keress a szobádba insane ;O).
Bárki bármit is mond szerintem egy nagyon kellemes szerepjáték, és összességében bugokat leszámítva, ott van a nagyok között.
Ja egy jótanács még a végére, 3. elakadtam a pokolba, mert egy nagy fal mellé rakja ki a monsztákat és okos gép a nagy démonokat ott hagyta a portálon a többit meg oda pakolta ahova tudta, a repülõket a levegõbe ami meg maradt BELEPAKOLTA A FALBA 😮), ezért ha elakadnátok, küldjetek be pár varázslatot oda is, hátha kukucskál még valaki !!!
Mint az oszkár gálán : fenksz for fadör madör és mindenkinak aki segített a többieknek, élveztem veletek az együttlétet sziasztok !!!!
<#integet2><#integet2><#integet2><#integet2><#integet2><#integet2><#integet2>[#
hol van Drakes West?
ahol a dragon egg tojás van?
meg van ulm vára
Shadow Ruins
Merre van a négy rúnakapcsoló?

http://nagyhonlap.hu - Web fejlesztés felsőfokon - Szabványos, felhasználó- és keresőbarát, ergonómikus honlapkészítés

köszi sárkánylovag, rohanok haza és feltérképezem..... a lakásom
sárkánylovag
Most én kérek egy kis segítséget. Mivel megcsináltam amit kért és még se nyílik ki az ajtó kérem azt a valakit aki írt egy karakter átemelõ progit hogy írja le hogy hol van és mire jutott vele ...
A manónak se találom a linket pedig itt láttam.
sárkánylovag
én írtam annó de nem teljesen ezt...
Naga térkép:Naga térkép
Ha kiszabadítottad akkor fenn lásd térkép kinyílik egy ajtó.
A térképen: Gate open after Vandane is freed.
Ez csak az ajtó, ott még benn kapcsolgatni kell és nyílnak ki folyamatosan folyosórészek. A gázmaszk is csak ahhoz kell hogy azt a lenti kör alakú kulcs ami a gáz tartályban van felvehetõ legyen, egyébként el ne add mert a király lányát õrzõ boszorkány a játék legvégén kicsinál pillanat alatt nélküle.
(tüskekoszorú+elgázosítás)
Amúgy meg készülj fel lelkileg azt hittem Nagától nem jöhet szivatósabb már
DE ... a shadow <#vigyor1>