2813
-
tgabcsa #1629 megvan a kiráj és most -
Geralo #1628 Segítség!
Megvan Vartugg szeme de nem engednek be,mit csináljak?
PLZ someone Help ME!!!!!!!!!!!!!!!! -
doncsabi #1627 ok irj mikor és hogy kel
-
doncsabi #1626 hogy lehet megcsinálni shadow ruins ban a vizes részt ahol nem lehet bele érni a vizbe mert be zárul a teleport az idő lassitás nem jo mert a harmadik oszlop nem jön fel? -
vizmagus #1625 Minden hétköznap délután 2:30 tól -
Geralo #1624 Mágus,neked mikor lenne jo?
-
Geralo #1623 (mert én nem) -
Geralo #1622 valaki help me!
a naga templomba talált valaki 1 deamonic keyt?
-
vizmagus #1621 Ahhoz előbb egyeztetni kéne időt! -
Geralo #1620 Lenne kedve valakinek kiprobálni multyba? -
Geralo #1619 itt van valaki?
-
Geralo #1618 A király a börtönbe van
-
vizmagus #1617 A trontól balra egy ajtó! -
tgabcsa #1616 és ha megvan hova menyek továb -
tgabcsa #1615 amugy hol van a várban a kiráj megöltem captain okatát és kaptam egy kulcsot hol van a kiráj a várban. -
tgabcsa #1614 a kürtöt az egy ik kézbe kel rakni az erekjéknél hogy megjelenjen egy varázsló fölöte beszélni kel vele és akor kel viszameni -
vizmagus #1613 Ez egy bug! Csak az a megoldás hogy a mentésedet átmásolod máshová. A játékot pedig leformázod és újra felteszed -
gaborfed #1612 de nem megy fel a lift emmindorhoz pedig megcsináltam a küldit -
gaborfed #1611 és elvileg emindorral kéne beszélnem miután használtam a kürtöt a csamber of spiritsnél -
gaborfed #1610 És miért nem tudok bemennni fargroveba? miután megcsináltam az Ulmi és azt a küldit is amiben a kürtöt letettem egy ereklye gyüjtöhelyre ahol elö jött belöle egy mágus. -
gaborfed #1609 Hol van Valdane Lord Graemare fia akit meg kell találni? -
tgabcsa #1608 mert igy nem enged be a varázló mert nem sináltam még eszt meg amugy ez hol van ahol használni kel a kürtöt -
tgabcsa #1607 azt irja glady kürtöt hasznájam valami camber of spritshez telador romjainál -
tgabcsa #1606 igen aszt a varázló nem enged be mert nem csináltam meg -
Geralo #1605 Nem,szerintem most azt a külit adta hogy vigye el a glady hornt talendor romjaihoz. -
vizmagus #1604 Had tippeljek: Vale of ruins! De ez később menj vissza fargroveba! Ha az őr nem enged be (Beszélj vele) gyere vissza beszélj a varázslóval megint majd viszza fargroveba! Bent sok őrt kell megőlni. Menj a királyhoz ő fogoly lesz! a kulcsa fent van jobb oldali ajtó a trontól Captain valakinél őld meg szabadiddz ki a királyt és mesél elowynről sok érdekes dolog is kiderűl... -
tgabcsa #1603 már odatam a lornak a páncélt és bengedet a mágushoz aki adot egy küldetést -
tgabcsa #1602 szia vízmágus kiszabaditotam a fiút megvan a páncél és kijutotam ulmbol most mit csinájak -
vizmagus #1601 Amikor meghalgattad mit mond akkor menj az egyik szobába abba amelyikben a vízvan: Elvileg egyszerű (ha van Celestial of time!!!!!!!!!!!!!!) használni kell és át kell ugrálni gyorsan azokon a lifteken úgy hogy nem érsz a vízbe mert akkor a másik oldalon bezárul a teleport nekem me sikerült ha megcsináltad AZONNAL írj vissza -
doncsabi #1600 mit kell csinálni shadow ruins ban hogy a lordal lehesen beszélni és ne löjék?
-
vizmagus #1599 Ezt a részt igen én a shadow ruinsban akadtam el! Az meg egy picit meszebb van! Ha át tudsz ugrani (ami sikerül egyszer)akkor jobbra menjél és a barlang-labirintus útán megtalálod a Lord nemtomki fiát! És kijőhetsz! -
Geralo #1598 vizmágus,te már végig játszottad a gamet? -
vizmagus #1597 Csak nagyot kell lendülni és tudni kell hol a padló vége!!!!!!! -
#1596 http://www.ficsur5603.try.hu/images00009.jpg
Hellp NAGA templomba
Ott ahol a padló megnyílik át kell ugrani és nemsikerul mert le esek miabaj nemsikerül -
#1595 Help NAGA templomba
Ott ahol a padló megnyílik át kell ugrani és nemsikerul mert le esek miabaj nemsikerül -
#1594 Hellp NAGA templomba
#1593 Nem tudna valaki segíteni nekem?Mert 1 ponton nem tudok túl lépni!A Sagathian Mooors 1 szakaszán.Van 1 csapóajtó féleség és nem tudokm hogy-hogy kell túllépni rajta.Mert valami olyasmit ír hogy 1 embert ki kell szabadítani!Valahogy átkéne ugrani vagy ilyesmi? Mágus56
-
Nem tudna valaki segíteni nekem?Mert 1 ponton nem tudok túl lépni!A Sagathian Mooors 1 szakaszán.Van 1 csapóajtó féleség és nem tudokm hogy-hogy kell túllépni rajta.Mert valami olyasmit ír hogy 1 embert ki kell szabadítani!Valahogy átkéne ugrani vagy ilyesmi? -
#1591 Nem tudna valaki segíteni nekem?Mert 1 ponton nem tudok túl lépni!A Sagathian Mooors 1 szakaszán.Van 1 csapóajtó féleség és nem tudokm hogy-hogy kell túllépni rajta.Mert valami olyasmit ír hogy 1 embert ki kell szabadítani!Valahogy átkéne ugrani vagy ilyesmi? -
Geralo #1590 Hogy tudok bemenni a valey of runis-ba?
Plz help to me someone!