2813
  • tgabcsa
    megvan a kiráj és most
  • Geralo
    Segítség!
    Megvan Vartugg szeme de nem engednek be,mit csináljak?
    PLZ someone Help ME!!!!!!!!!!!!!!!!
  • doncsabi
    ok irj mikor és hogy kel
  • doncsabi
    hogy lehet megcsinálni shadow ruins ban a vizes részt ahol nem lehet bele érni a vizbe mert be zárul a teleport az idő lassitás nem jo mert a harmadik oszlop nem jön fel?
  • vizmagus
    Minden hétköznap délután 2:30 tól
  • Geralo
    Mágus,neked mikor lenne jo?
  • Geralo
    (mert én nem)
  • Geralo
    valaki help me!
    a naga templomba talált valaki 1 deamonic keyt?
  • vizmagus
    Ahhoz előbb egyeztetni kéne időt!
  • Geralo
    Lenne kedve valakinek kiprobálni multyba?
  • Geralo
    itt van valaki?
  • Geralo
    A király a börtönbe van
  • vizmagus
    A trontól balra egy ajtó!
  • tgabcsa
    és ha megvan hova menyek továb
  • tgabcsa
    amugy hol van a várban a kiráj megöltem captain okatát és kaptam egy kulcsot hol van a kiráj a várban.
  • tgabcsa
    a kürtöt az egy ik kézbe kel rakni az erekjéknél hogy megjelenjen egy varázsló fölöte beszélni kel vele és akor kel viszameni
  • vizmagus
    Ez egy bug! Csak az a megoldás hogy a mentésedet átmásolod máshová. A játékot pedig leformázod és újra felteszed
  • gaborfed
    de nem megy fel a lift emmindorhoz pedig megcsináltam a küldit
  • gaborfed
    és elvileg emindorral kéne beszélnem miután használtam a kürtöt a csamber of spiritsnél
  • gaborfed
    És miért nem tudok bemennni fargroveba? miután megcsináltam az Ulmi és azt a küldit is amiben a kürtöt letettem egy ereklye gyüjtöhelyre ahol elö jött belöle egy mágus.
  • gaborfed
    Hol van Valdane Lord Graemare fia akit meg kell találni?
  • tgabcsa
    mert igy nem enged be a varázló mert nem sináltam még eszt meg amugy ez hol van ahol használni kel a kürtöt
  • tgabcsa
    azt irja glady kürtöt hasznájam valami camber of spritshez telador romjainál
  • tgabcsa
    igen aszt a varázló nem enged be mert nem csináltam meg
  • Geralo
    Nem,szerintem most azt a külit adta hogy vigye el a glady hornt talendor romjaihoz.
  • vizmagus
    Had tippeljek: Vale of ruins! De ez később menj vissza fargroveba! Ha az őr nem enged be (Beszélj vele) gyere vissza beszélj a varázslóval megint majd viszza fargroveba! Bent sok őrt kell megőlni. Menj a királyhoz ő fogoly lesz! a kulcsa fent van jobb oldali ajtó a trontól Captain valakinél őld meg szabadiddz ki a királyt és mesél elowynről sok érdekes dolog is kiderűl...
  • tgabcsa
    már odatam a lornak a páncélt és bengedet a mágushoz aki adot egy küldetést
  • tgabcsa
    szia vízmágus kiszabaditotam a fiút megvan a páncél és kijutotam ulmbol most mit csinájak
  • vizmagus
    Amikor meghalgattad mit mond akkor menj az egyik szobába abba amelyikben a vízvan: Elvileg egyszerű (ha van Celestial of time!!!!!!!!!!!!!!) használni kell és át kell ugrálni gyorsan azokon a lifteken úgy hogy nem érsz a vízbe mert akkor a másik oldalon bezárul a teleport nekem me sikerült ha megcsináltad AZONNAL írj vissza
  • doncsabi
    mit kell csinálni shadow ruins ban hogy a lordal lehesen beszélni és ne löjék?
  • vizmagus
    Ezt a részt igen én a shadow ruinsban akadtam el! Az meg egy picit meszebb van! Ha át tudsz ugrani (ami sikerül egyszer)akkor jobbra menjél és a barlang-labirintus útán megtalálod a Lord nemtomki fiát! És kijőhetsz!
  • Geralo
    vizmágus,te már végig játszottad a gamet?
  • vizmagus
    Csak nagyot kell lendülni és tudni kell hol a padló vége!!!!!!!
  • sarkany56
    http://www.ficsur5603.try.hu/images00009.jpg
    Hellp NAGA templomba
    Ott ahol a padló megnyílik át kell ugrani és nemsikerul mert le esek miabaj nemsikerül
  • sarkany56
    Help NAGA templomba
    Ott ahol a padló megnyílik át kell ugrani és nemsikerul mert le esek miabaj nemsikerül
  • sarkany56
    Hellp NAGA templomba
  • sarkany56
    Nem tudna valaki segíteni nekem?Mert 1 ponton nem tudok túl lépni!A Sagathian Mooors 1 szakaszán.Van 1 csapóajtó féleség és nem tudokm hogy-hogy kell túllépni rajta.Mert valami olyasmit ír hogy 1 embert ki kell szabadítani!Valahogy átkéne ugrani vagy ilyesmi? Mágus56

• sarkany56

Nem tudna valaki segíteni nekem?Mert 1 ponton nem tudok túl lépni!A Sagathian Mooors 1 szakaszán.Van 1 csapóajtó féleség és nem tudokm hogy-hogy kell túllépni rajta.Mert valami olyasmit ír hogy 1 embert ki kell szabadítani!Valahogy átkéne ugrani vagy ilyesmi?
  • sarkany56
    Nem tudna valaki segíteni nekem?Mert 1 ponton nem tudok túl lépni!A Sagathian Mooors 1 szakaszán.Van 1 csapóajtó féleség és nem tudokm hogy-hogy kell túllépni rajta.Mert valami olyasmit ír hogy 1 embert ki kell szabadítani!Valahogy átkéne ugrani vagy ilyesmi?
  • Geralo
    Hogy tudok bemenni a valey of runis-ba?
    Plz help to me someone!