2813
-
Geralo #1669 Insane,száljl le a mások helyesírásáról! merre kerüld ki? hát ilyet.
Khmm.... a ? után a nagy betű?
Egyébként meg tudsz valamit a gameról?Ez a Dungeon Lords fórum,nem a kinevetem a másikat ha nincs kedve 111* ellenőrizni a helyes írását..........
Szal ha kérdésed van kérdezz,ha meg segíteni akarsz akkor ne ugass,hanem segíts.Nem akarlak megsérteni de kissé úgy érzem tapló volt az előző hozzászólásod,és most én is bunkó leszek:HÚZD EL A BELED VAGY NYUGODJ MEG(LEGVÉGSŐ ESETBE BÉKÉBEN)! -
leoka #1668 HELP!
Ki tudja - megjelent-e magyarosítás a gaméhoz? -
insane2 #1667 Te tgabcsa, ha egy bokor akad az utadba, egyből jössz ide megkérdezni, merre kerüld ki? hát ilyet.
A helyesírásodról meg azt feltételezem rólad, hogy egy nagy gagyi vagy. Ha direkt csinálod azért, ha nem, azért. -
lordbalu #1666 Köszi. -
leoka #1665 A Cd -Games utolsó (Júliusi) száma tartalmazza a végigjátszás első felét. -
leoka #1664 Sziasztok!
Valaki segítsen hogy kell a teleportokat aktiválni, van egy moonstone tárgyam. -
lordbalu #1663 Sziasztok nem tudjátok hol lehet letölteni a végigjátszást. -
vizmagus #1662 Augusztus 19-ig én sem de mindig itt leszek egyszer csak összejön! -
Geralo #1661 jah,cső mágus,nem tom mikor lesz ídőm játszani(emberi időben)majd valamikor jovőhéten vagy vasárnap -
vizmagus #1660 Forbiden Lands
Ott van pár dolog!
Asszem egy királyt kell megkeresni az erdőben!
De az Bolend Fields erdő Fargrowe mellett Azon belül Valami ismerős név amit már az előbb halottál! Arra kell menni az erdőben ha találsz egy szobort ami magas akkor jó helyen jársz! -
tgabcsa #1659 fargrovban is beszéltem az mage alistarer és ö sem adot küldetést -
tgabcsa #1658 és valami nőröl meg astéjról -
tgabcsa #1657 valami forobien ladsról beszélt a mage alister ariandaléban de nem adot küldetést -
vizmagus #1656 Menj el fargroveban a mage eliszterhez aztán vissza a arindalehoz az ottani mágshoz. Amit mond figyeld meg a területet mert én nem emlékszem! De ha elmondod kit vagy mit kell keresni hova kell menni akkor 100% hogy eszembe jut! -
leoka #1655 Valóban melegedés volt a fagyás oka, levéve az oldal fedelet a probléma hát? megoldódott (majd szervíz).
Másik kérdés az 1.3 patch az összes meelőző javítást is tartalmazza?
Találtam 1.1 patch, de 1.2 nincs.
A teszt részek könnyűek voltak Arindaleba, de a szellemek kinyírása nem volt semmi és menteni sem érdemes közben, mert először mentettem kinyirtam a lenti szellemeket és fent az erkélyen 8erkélyeken) egy kék ruhás maradt aki tűzlabdával folyamatosan lövöldözött, ki meg nem lehet nyírni pl. nyílpuskával sem. Egyébként célszerű a nehezebb részeknél az options menűben vissza venni a szörnyek nehézségi fokát és sűrűségét, sima tápolásnál mindig "hard"-ra állítom utána. -
tgabcsa #1654 kiszabaditotam a kirájt és most segits vízmágus -
vizmagus #1653 Geralo párosan szép az élet játszunk? -
vizmagus #1652 TG itt vagy ? Segitsek? -
Geralo #1651 Ennek számomra nagyon túlmelegedés szaga van............ -
Geralo #1650 Hááááát,én 2 dolgot tudok elképzelni:1 poros belül a gép
2 Lehet hogy a hütőd kezd kinyúlni(ez pont lehet hogy a portól) 3 A táp régi
A program nemhiszem hogy ilyen úrtól hibás lenne.
Portalanítsd ki,jobbat nem tok.
Ha egyszer csak úgy be áll hogy be se tudod kapcsolni akkor 1000% hogy táp.
Ennyit tufdtam segíteni.
-
leoka #1649 HELP! HELP! HELP!
Nemrégen kezdtem játszani, szerintem nagyon jó játék. a Wizardry 7, 8 at is játszottam -de nagy a gondom.
Kb 30 perc játék után bárhol a játékban úgy le fagy , hogy csak a reset gomb segít. Látom a képet, minden mozdulatlanná válik, nem reagál semmire a gép.Utána újraindítom játszok és megintlefagy kb 5-10 percenként.
WindowsXP Home szerviz 1 az op. rdsz.
A gép asus alaplap P4C800, Kingstom duál RAM 2x512, PIV 3,0 GHz proci
SB Audigy2 hangkeltő és ATI 9550 VGA kártya 256MB videó ram 128bit-es, a táp Chietef és egy HDD van a rendszerben.
DirectX 9c, a 3DMark 2005 simán lefut érték 1215 VGA driver: ATI Catalist 5,7
A játékra az 1,3 patch is telepítve van.
A norton viruskereső autoprotect funkciót is kikapcsolom, de ez sem számít semmit.
Mit tegyek, mert így játszani is bizonytalan és a sok hideg indítástól a merevlemez is gajdra megy!
-
Geralo #1648 nem tölti be a multys karaktert... :(
-
Geralo #1647 egyébként az 1.3 az egy patch :9
-
Geralo #1646 rájöttem hogy van ez,vannak single mug multys karik,1 netes és annyi singleplayeres amennyit akarsz
-
Geralo #1645 úgy hogy én vagyok a host
-
Geralo #1644 aha direct ről
-
vizmagus #1643 Eltudtad inditani neten! -
Geralo #1642 elkezdtem egy netes karit harcos ember csaj
-
Geralo #1641 oké
-
tgabcsa #1640 jó kösz csütörtökig world of warcraftozok -
vizmagus #1639 Szerintem igen de lapcsolj be valami védelmet a biztonság kedvéért! De csak csütörtők délután -
Geralo #1638 nekem direct IP-n megy írom az IP címet:192.168.1.191
Nem tom ezzel megyünk bármire is.....
-
vizmagus #1637 Geralo ez egy patch ? -
vizmagus #1636 Jó kérdés! Szerintem új ember kell mert multi és gondolom ketten leszünk. Csütőrtökőn jővők csak haza! Egyébként majd a serialnak utána názek! De biztosabb ha te is megnézed! TGABCSA Ha voltál a kürtnél is akkor menj most mage eliszterhez! Aztán vissza arindaleba és beszélj az ottani mágussal Jól figyeld meg mit mond (hova menjél) Nézzél el ide: Csütörtökig nem leszek akkor is csak kettőtől! http://www.gamebanshee.com/dungeonlords/walkthrough/demigothoverview.php -
Geralo #1635 Ja,és mágus,tudsz küldeni 1 serial numbert 1.3 hoz?Kell a multys játékhoz...
-
Geralo #1634 Mágus,nekem jó az idő pont,1.3-all játszasz gondolom.A Singe playeres emberemet fel tudom tölteni netesre? -
tgabcsa #1633 szziasztok megvan a kiráj és kiszabaditotam és most mit csinájak segitcsen valaki elöre is köszi -
vizmagus #1632 Gondolom egyszer már leestél és elfelejtetedd aktivizálni a kaput ez megesik velem is ez volt de én letőrőltem ezután! -
doncsabi #1631 valaki mondja meg miért van hogy át jutotam a sadow ruins ban a vizen hogy nem értem hozzá és mégis bezárodik a teleport?
-
doncsabi #1630 vartugg szeme hova valo?