Dungeon Lords
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csá mindenki most a curstom mansionba vaok és megtaláltam a ládát melöltem mind a 2,de a mésodik ládát nem tom kinyitni!please help!
Miféle hülye kérdés ez?! Minél több, annál jobb... <#wow3>#wow3>
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Kösz a választ!Itt a hibe,Én lementettem.
haliho
én meg csak annyit hogy kb mennyi ram kell a játékhoz
én meg csak annyit hogy kb mennyi ram kell a játékhoz
hello csak azt szeretném kérdezni hogy lesz e a játékhoz magyaritás
a választ elöre is köszönöm
csá
a választ elöre is köszönöm
csá
http://www.gamebanshee.com/dungeonlords/walkthrough.php
Mégegyszer mindenkinek!!!
Teljes leírás!!!
Mégegyszer mindenkinek!!!
Teljes leírás!!!
A Vale of ruinba csak teleportálni tudsz.
Ehhez elõbb beszélned Staroxiával, majd egy bolond varázslóval aki a Tomb of Souls közelében lakik.
Õ ad neked teleportálási kódokat amit a Moon Bridgeeknél tudsz majd használni, ha szereztál moonstone-t.
Ehhez elõbb beszélned Staroxiával, majd egy bolond varázslóval aki a Tomb of Souls közelében lakik.
Õ ad neked teleportálási kódokat amit a Moon Bridgeeknél tudsz majd használni, ha szereztál moonstone-t.
hali
hol van a vale of ruin?
hol van a vale of ruin?
ya arra valaki tudna valaszolni hogy ha 10es ugroth vagyok de nem indítottam semmilyen mellékkasztot és a harcos céh túl 1Xû akkor csinálhatok belõle mágust vagy nem?hülyeség?az arcan magic 1es szinten van az int. pedig 30.
str és vitality az meg 55ös.szal hülyeség a magus?
str és vitality az meg 55ös.szal hülyeség a magus?
csá sonic
fogalmam sincs!
ya a karaktergenerálásnál én azt hallottam hogy kihagyták az egész kinézet dolgot és ez valami hiba de nem bizti
fogalmam sincs!
ya a karaktergenerálásnál én azt hallottam hogy kihagyták az egész kinézet dolgot és ez valami hiba de nem bizti
NE ments a harc közben, csak elõtte.
Egyben harcold végig az egészet, akkor a harcok végén az egyik párkány le fog jönni hogy továbbmehess.
Egyben harcold végig az egészet, akkor a harcok végén az egyik párkány le fog jönni hogy továbbmehess.
Csá mindenki!
Az elves trialnal amikor a kerek szobába bemegyek,fenn 3 párkány,ott mit csináljak?Megöltem mindenkit de a varázsló élete egyszerûen visszatöltõdik ha leviszem a feléig.A lángokkal kell valamit csinálni?
Velaki Please segítsen4
Az elves trialnal amikor a kerek szobába bemegyek,fenn 3 párkány,ott mit csináljak?Megöltem mindenkit de a varázsló élete egyszerûen visszatöltõdik ha leviszem a feléig.A lángokkal kell valamit csinálni?
Velaki Please segítsen4
Csak mert nem ajánja fel a Budoka kasztot ahol kell, de a monkot igen.ÉS megvan(?) az elõfeltétel.
Lehet-e Adept,Thief mint elsõdleges kaszt, Monk, budoka mint másodlagos kaszt és Shaolei Master mint harmadlagos kaszt egszerre?
Ki tudja?
Ki tudja?
http://www.gamebanshee.com/dungeonlords/walkthrough.php
Itt minden kérdésre( na jó majdnem minden) választ kaptok.
Itt minden kérdésre( na jó majdnem minden) választ kaptok.
Mikor kapom meg az ADEPT-es mellékkasztot? Már csak 2 küldetés van amikor lenyomom az L betût. Az egyiket nem is tudom megcsinálni, meg nem veszi el a király a levelet, a másiknál meg Forbidden Landsra küld a csávó. Igaz Fargroveban még nem szabadítottam ki a börtönbõl a királyt, de mást már nem nagyon tudok csinálni. Segítsetek!!!!
szerintem nem lehet én se tudtam
hahó senki nincs itt???
<#nemtudom>#nemtudom>
<#nemtudom>#nemtudom>
Csá Reelex!
Te sem tudod,hogy nekem miért nem fogadja el a beállításaimat a játék?
Huzigálom a rohadt csuszkákat össze-vissza,de szart sem ér az egész.
ja meg lenne itt még valami:
A karakter generáláskor nem tudom beállítani se a haját, se annak a színét,
se az arcot,egyszóval a kari külsejét.
Ha erre tud vki vmi megoldást írjon!
Te sem tudod,hogy nekem miért nem fogadja el a beállításaimat a játék?
Huzigálom a rohadt csuszkákat össze-vissza,de szart sem ér az egész.
ja meg lenne itt még valami:
A karakter generáláskor nem tudom beállítani se a haját, se annak a színét,
se az arcot,egyszóval a kari külsejét.
Ha erre tud vki vmi megoldást írjon!
heló!
léci vki mondja mar meg hogy kell csatlakozni a magus céhhez!ya és az nem hülye ötlet hogy fighter+mage és azt kombinálni?
léci vki mondja mar meg hogy kell csatlakozni a magus céhhez!ya és az nem hülye ötlet hogy fighter+mage és azt kombinálni?
Szevasztok!
Még új vagyok a dungeon lordsban,de már most nem tudom,hogy hogy a francba
kell a video menüben átállítani a detailokat!
Hiába hagyom úgy ahogy nem érti meg,hogy nekem ez a beállítás kell!
Egyedül a felbonzást tuttam megváltoztatni a nekem megfelelõre.
Ha valaki tud segítsen!
Még új vagyok a dungeon lordsban,de már most nem tudom,hogy hogy a francba
kell a video menüben átállítani a detailokat!
Hiába hagyom úgy ahogy nem érti meg,hogy nekem ez a beállítás kell!
Egyedül a felbonzást tuttam megváltoztatni a nekem megfelelõre.
Ha valaki tud segítsen!
Ja, az adept-es mellékkasztot mikor kapom meg? Már vagy 10 napja rohangálok, csináloma küldetéseket, de semmi😞
Hol van Lord Emmindor lánya? Nála van aza valami amit vissza kell vinni Talentorba? Valami iylesmit szövegelt az a mágus, vagy nem?
minas taw halála után nem messze van a fickó egy ház mellett és pár ninját megõlve kapsz egy kardot.
hova van sir falen be zárva?
minas taw már halott
minas taw már halott
Lehet csak azután fog mondani valamit, hogy azt a páncélt elhoztad ulmból, és beengedtek a varázslóhoz, nem tudom pontosan.. De elvileg õ volt az.
Az az akit a pincében találok???!!!!De azt már kiengedtem és utána semmi a csaj még mindig azt mondja h "The apothecary is closed"
Ulm-ban😊
csá
Az lenne a kérdésem h Arindaleben az Apothecaryis fiát hol találom meg,már mindenhol kerestem sikertelenül??????????????????????????????
Kösz
Az lenne a kérdésem h Arindaleben az Apothecaryis fiát hol találom meg,már mindenhol kerestem sikertelenül??????????????????????????????
Kösz
mate000
Megkapod te ezeket ?
Megkapod te ezeket ?
várj tévedtem neharagudj. http://www.gamebanshee.com/dungeonlords itt megtalálod
Demigoth Lands ben van egy város Skuldoon ! Itt van
hol van tomb of soul?
Ird le hol jársz csak igy megy!
Sziasztok!
Tud valaki valamilyen magyarosítást vagy végigjátszást a játékhoz?
Ha igen az irjon nekem az oldalra, vagy küldjön e-mailt a [email protected] címre! Köszike! <#vigyor3>#vigyor3>
Tud valaki valamilyen magyarosítást vagy végigjátszást a játékhoz?
Ha igen az irjon nekem az oldalra, vagy küldjön e-mailt a [email protected] címre! Köszike! <#vigyor3>#vigyor3>
Elakadtam! Jó lenne ha segitene valaki. A naga templomban amikor négy kar van és úgy kell aktivizálni õket hogy csak három lift müködjön. Elõre is kösz
Szamurai semmiféle képpen sem.
ill nem is szamurai akarok lenni!szerinted mi legyek???????
ill nem is szamurai akarok lenni!szerinted mi legyek???????
Le de ne legyél szamuraj jó a kardja de a ruhája semmi. Én full szamuraj ruhában voltam.
urguth harcos majd samurai akarok lenni!!!akkor elöre menöen majd leirod addigra ?
Kellemes nyaralást! Az oldalt megtaláltam és én onnan haladok Nagyon elõre vagyok és majd írok. Az én címem [email protected]. Milyen a karaktered. A kasztod mert akkor ebben is segitek!
MEGCSINÁLTAM MEGKAPTAM A KULCSOT A CATACOMHOZ!FIGY ÉN MOST ELUTAZOK A EGY TÁBORBA ÉS MAJD CSAK 9EDIKÉN JÖVÖK MEG!MEGTENNÉD AZT HOGY INNENTÕL KEZDVE H MEGKAPTAM A CATACOMB KULCSOT LEIROD JO HOSSZAN ELÖRE MENÖEN MIT CSINÁLJAK MAJJD? IRD LE KÉRLEK ÉS KÜLD EL ERRE A CIMRE: [email protected]!
ELÖRE IS KÖSSZ!!!
U.I.:EZEN A CIMEN TALÁLSZ DUNGEON LORDS TÉRKÉPEKET ÉS AZON LEHET LÁTNI MERRE VAN FORBIDDEN LANDS:http://www.theborggaming.planet-multiplayer.de/dungeonlords_tips.php
ELÖRE IS KÖSSZ!!!
U.I.:EZEN A CIMEN TALÁLSZ DUNGEON LORDS TÉRKÉPEKET ÉS AZON LEHET LÁTNI MERRE VAN FORBIDDEN LANDS:http://www.theborggaming.planet-multiplayer.de/dungeonlords_tips.php
Van egy fölös gyergyád ne add el én eladtam és csak 10 nap múlva (játékban) kaptam egy másikat mert ez kell neked egy másik küldetéshez menj vissza a monasteryhez. és mond el nekik a pap beenged egy nõhõz õ a kulcs mndenhez. Hajrá...
Írjál fel ha megcsináltad...!
Írjál fel ha megcsináltad...!
vizmágus megöltem a senn augustunál a gyertyás mágust most hogy tovább?
Forbidden Lands merre van?
Én amikor a plateben voltam nem bírtam mozogni. Aztán a Parry-ra gyúrtam és egyre gyorsabban intéztem el öket. Elbírtam a full Plate ruhát.