Dungeon Lords
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akaromondani járatba
de én igyis betudok meni mind a két játatba
léci segits vizmágus
Ahol van a négy kapcsoló. Ott van két út a víz alatt. jobboldalinak kell megkeresni a húzókarát a bal oldali járat végigjárásával a víz alatt. De itt már tényleg meglesz...
vizmágus a csatorna mejik részén van a páncél <#wave>#wave>
mind a két kulcs megvan és mind a két csávot megöltem<#gun>#gun><#gun>#gun>
Reelex Ha jobban megfigyeled minden lelassul de te nem annyira. Egyébként erre a részre én nem emlékszem.
nem emlékszem megnézem az angol végigjátszást hátha eszembe jut.
igen
Mind a két nagyfiú meghalt?
Akarom mondani: íjazva...
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Fa mögül nyilazva, közben tûzgolyók elõl ide-oda ugrálva. Kb. 15 perc 😄
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Hello.
Lécci segítsen valaki, hogyan lehet megölni a sárkányokat. Tudom hogy íj meg kard, de ez neki nemsokat ér. Van-e valami taktika, ahogy kilehet nyírni. Help me, please.
Lécci segítsen valaki, hogyan lehet megölni a sárkányokat. Tudom hogy íj meg kard, de ez neki nemsokat ér. Van-e valami taktika, ahogy kilehet nyírni. Help me, please.
hu kösz vizmagus,de aztán itt a nagáknál találtam egy axeot ami minden ütéssel fagyaszt az nekem fasza lesz.
ja és mi a faszom értelme van a crystal of time-nak ha én is lelassulok????!!!
ezt a faszságot már 20X megdöglöttem egy kurva lávatengeren mer nincs fire prtectionom
ja és mi a faszom értelme van a crystal of time-nak ha én is lelassulok????!!!
ezt a faszságot már 20X megdöglöttem egy kurva lávatengeren mer nincs fire prtectionom
de megvan a csatorna kulcs már a csatornában vagyok csak nem tudom kinitni a fiú celájának a kulcsát ja és a négy karal semit nem kel csinálni
Ne pajzsot keress,hanem páncélt.
TG ! A csatornában van a pajz de ehhez megkell találnod a másik erõ fickót. És az a kulcs sok dolgot nyit! PL: a csatorna! a fiú pedig attól nem messze van !
Reelex : Van egy aréna ami suldownban van na az hazavágja a nagákát. Simán csak a gladiátorral kell megküzdeni. A fegyver ereje 8-17
Elf ijj és sok életerõ lõtty. Na meg egy erõs kard mert ha alá tudsz menni akkor nem ér el a tûz én így öltem meg hármat.
Heeeeeeeelp! Arindelában vagyok, elértem a sárkányt, de ez a b**i mindig leokád tûzzel, énmeg kifingok. Valaki lécci segítsen, hogy mivel lehet kinyírni? Köszi : Lanya
élet halál kérdése
ezt nem poénból mondtam
de télleg segítsetek
heló! azt szeretném kérdezni hogy nem tud valaki vmi kurva jó kardot ami biztos helyen van????mer 11es szinten vok a naga templomban és még mindig az elven sword of speed-del nyomulok amikor a heavy weapon már 7es szintu
szal segítség!!!!!!
szal segítség!!!!!!
ja igen és a fiút hogy lehet kiszabaditani zárva van az ajtó és kulcs sincsen
sziasztok nem tudjátok ulmban hol van a pajzs amit meg kel szerezni
A teleportokat hogyan lehet mûködésbe hozni, ha egyáltalán teleport-e az, ami ott van Fargrove és Arindale templomkertjében.
A jégsebzés nekem jobban bejött.Ments a láda elõtt és addig töltsd vissza amíg nem dob valami jó cuccot.Nekem 3.-ra dobott 1 9-es szintü magic heavy kardot 9-20 sebzéssel.A temlomba 1 Khad nevü fószert kell kicsapni,ott találsz 1 pajzsot ami relic.A vért meg VofR másik végébe kell vinni 1 oltárhoz.
figyu
vale of ruins ba bementem épületbe ahol találtam tûz sebzésü kardot ,pajzsot aminek 1000védelmevan és visszalövi a lövést,skullkulcsot és itt mit kel csinálni mert sokfele voltam és most csak körbe megyek?
vale of ruins ba bementem épületbe ahol találtam tûz sebzésü kardot ,pajzsot aminek 1000védelmevan és visszalövi a lövést,skullkulcsot és itt mit kel csinálni mert sokfele voltam és most csak körbe megyek?
Lanya
http://www.gamebanshee.com/dungeonlords/walkthrough/demigothoverview.php
végigjátszás!
http://www.gamebanshee.com/dungeonlords/walkthrough/demigothoverview.php
végigjátszás!
Bocs 1507 válasz Lanyának,nem Vízmágusnak.
Most nem tudom honnan szedtem le a térképet,de ha adsz 1 címet elkûldöm ami nekem van.A fontos helyek föl vannak tüntetve rajta.Grimlok meg TofS meg minden.
Ez a Fórum a végigjátszás.Csak át kell böngészni ezt a 19 oldalt.Itt szinte mindenre le van írva a válasz.A penalty az ilyen bünti féle.Az a lényeg,hogy ne legyen minuszba.Ha valamelyik cucc véget minuszba megy,akkor arra a skillre
nyomj pontot ami kell a cucchoz.Általába 1+ pont 1-et javít rajta.
Amúgy Én annak idején mikor se javítás,se térkép nem volt,azt csináltam,hogy letöltöttem a térképet,kinyomtattam,és az alapján kóvályogtam.
nyomj pontot ami kell a cucchoz.Általába 1+ pont 1-et javít rajta.
Amúgy Én annak idején mikor se javítás,se térkép nem volt,azt csináltam,hogy letöltöttem a térképet,kinyomtattam,és az alapján kóvályogtam.
Grimlok Lake Dirétõl nem messze fölfelé.Mondom T of S-ba akkor jutsz be ha voltál Vale of Ruinsba.
Hello.
Azt szeretném kérdezni, hogy mi az a penalty?
Csuripi: hol lehet megtalálni ezt a végigjátszást?
Azt szeretném kérdezni, hogy mi az a penalty?
Csuripi: hol lehet megtalálni ezt a végigjátszást?
Az oldal amit adtam van egy térkép. Ott van egy külön szigeten egy kristály. Azzal kell bejutni.
teleportal hogy kel vale of ruinsba menni?
miért nem tudok be menni tomb of soul ba?
grimlok hol van?
grimlok hol van?
Amúgy ezen a 19 oldalon szinte 100%-os magyar végigjátszás szerepel.Csak végig kell böngészni.
Tomb of Soul meg ott van grimloktól balra,de oda csak ugy jutsz be ha a vért elvitted Vale of Ruinsba a vámpír csajnak Unholy Arc-hoz,de mondm ha már ott jársz csináld végig,a harcos guildok prémium kasztjának itt vannak a feladatai.
hiába van angol leirás ha nem tudok angolul,azért irok ide mert csak körbe megyek mindig
A kövekhez majd a vége fele jutsz be,Vartugg adja a jelszót,a totem fával fönn
Grimlok felett tudsz átmenni az erdõn,ahol a tó közepén 1 szigeten lesz Shadov Ruins bejárati kulcsa,de elõbb beszélj Staroxiával,de jobban jársz ha elõbb megcsinálod Vale of Ruinst,oda teleportal jutsz el,Grimlok ad 1 könyvet,Ariandle fölött Lost Lake közepén nagy sziget,moonszörnyeket kiütni,eldob moonstone,és tudod használni a teleportot.
Grimlok felett tudsz átmenni az erdõn,ahol a tó közepén 1 szigeten lesz Shadov Ruins bejárati kulcsa,de elõbb beszélj Staroxiával,de jobban jársz ha elõbb megcsinálod Vale of Ruinst,oda teleportal jutsz el,Grimlok ad 1 könyvet,Ariandle fölött Lost Lake közepén nagy sziget,moonszörnyeket kiütni,eldob moonstone,és tudod használni a teleportot.
shadows ruins hogy lehet be jutni?
totem fa minek a kulcsa?
a kövek nél amikor a mocsárban beszélgetek velük mit akarnak tölem
hol van tomb of soul?
a karakter külsejét nem lehet megváltoztatni, majd a következõ patch-ben talán
remélem mindenki használja az 1.3-as peccset
melegen ajánlott!
remélem mindenki használja az 1.3-as peccset
melegen ajánlott!
512MB bõven elég, nekem sose használt többet, legalább memóriaszivárgása nincs a programnak 😊
azt hiszem az ajánlásban 384 a minimum
azt hiszem az ajánlásban 384 a minimum
Üdv Lanya, a megoldás bizarr kicsit, de megoldható: kövesd a táblát és ne térj le az útról. <#wink>#wink>
Hello.
Azt szeretném kérdezni, hogy fargroveból hogyan lehet eljutni Arindelaba
Azt szeretném kérdezni, hogy fargroveból hogyan lehet eljutni Arindelaba