2813
-
#1829 Senki nem tud segíteni?A fene egy ideig hagyom a gamet aztán majd egyszer úgyis nekirugaszkodok.Addig is ds2 -
varzo1982 #1828 jó de ha már elkezdtem akkor végig viszem hacsak emiatt a "bug vagy nem tudom mi" miatt nem... -
#1827 Teesék, válaszolok: azért, mert ez a produktum technikailag kritikán aluli (lásd korábbi hozzászólásomat). Üdv. -
varzo1982 #1826 Miért nem válaszol senki? és miért halt meg ez a topic? -
#1825 Hellp valaki Dobjon márneg egy szerver IP cimel: Dungeon Lords köszi fantom56 várom!!!!!! hali -
varzo1982 #1824 Nem magyar de nem bonyolult -
#1823 Thx.Reménykedtem hogy magyar lesz de sajnos nem.... -
varzo1982 #1822 http://www.gamebanshee.com/dungeonlords/walkthrough/ -
#1821 Hol szereztél végigjátszást? -
#1820 1 magyarosítás vagy egy kézikönyv nem ártana.Na meg még mire felfordul az a rohadt fathien wraith ahhoz legalább 1 hét folyamatos játék kell.Summonozni persze nem tudok elhasználja de nem csinál semmit,mágia lövések meg nem igazán hatnak rá néha-néha levisz neki a 10000-ből 1 életet.A mágiáknak sok értelmét nem látom pl. bloodlust fear sleep poison touch semmit nem csinál.Legalábbis én egyenlőre úgy vettem észre.Nehézkes de amúgy nem rossz játék -
varzo1982 #1819 ott tartok ahol Leoka. Elmentem a Tomb of Soulhoz de régebben itt már jártam és aktiváltam egy repülő démont vagy nem tudom mit, de nem tudom hogyan lehetne megölni. Olvastam a végigjátszásban hogy nether mágiával lehet megölni de akkor sem sebződött amikor rá küldtem vagy 100undead-et. Nem tudja vki hogy lehet megölni? Így a Tomb of Soulba sem tudok bemenni pedig megvan a jelszó. ja és Mage vagyok és ezen a helyen szerzem meg elvileg a Trickster mellékkasztot, midnen kritériumnak megfelelek már régen. Ezért jártam itt már korábban. Mit tegyek vagy ez is egy bug? pls segítsen vki mert már itt szenvedek 2napja -
leoka #1818 Segítséget kérek!
Túl vagyok a Naga templomon, de nincs leírásom, mi a helyes sorrend utána
1 voltam Skuldoom -ban Vartugg adott két küldetést (Tomb Soul és Vale of Ruins ha jól emlékszem)
Szoval kellenne a további lépések!
Köszönettel előre is. -
csuripi #1817 Miért nem tudsz tovább menni?Hol vagy? -
vizmagus #1816 CD1 hiányzik? -
Geralo #1815 beszartam,szar az alapjáték és nem tok továbbmenni,asszem keresek egy uj install cd-t -
#1814 Ez egy katasztrófa. Az 'F' re nem jelenik meg a varázslatok panelje, csak ha kinyitom az inventoryt, és ott valamelyik varázslatos fület választom.
Néha sikerül előcsalogatni, de akkor meg egyszerűen nem támad a karakter.
Ha nem lennének a korábbi hajmeresztő bugok, azt gondolnám szar a khmm másolat.
De nem. Ez 'ilyen'. No uninstall, delete, süllesztő. Peccselhetik ezt napestig, ebből már nem lesz szalonna. -
vizmagus #1813 Geralo mi van veled? -
vizmagus #1812 2 előre 1 vissza és megint előre és sikerült. Kösz!
-
csuripi #1811 Nekem is az 1.3 van fönn.1804-en leírtam,hogy mit kell ott csinálni. -
vizmagus #1810 Kösz az eddigi fáradozást de nem tudtam megnézni mert más a verzioja 1.3 az enyém! De ha most megnézed az E-mail cimedet ott lesz egy kép nekem csak ez a szoba kell! -
csuripi #1809 Kűldtem -
csuripi #1808 meg nézem
-
vizmagus #1807 Most küldtem el a mentést! -
csuripi #1806 Küldtem ma 2 privit is.Nem kaptad meg? -
vizmagus #1805 Igen!!! -
csuripi #1804 Lovag kardal,minotaszaurusz fejszével.Ott mindig azon a portálon menj be ahol a lovag van. -
csuripi #1803 Ott vagy,hogy képek vannak a falon? -
vizmagus #1802 Elküldőm a mentést de csak holnap kettőkor ! Akkor jövök haza! De kéne az email címed! Win Jumping ahol járok és valami szobában vagyok ahol csak előre megyek! és semmi de ha kettőt visszamegyek visszaérek az elejére a kingston területre! -
csuripi #1801 Itt vagyok Mágus -
vizmagus #1800 A cimed mi? Mert a "privit" csak egyszer lehet megnézni és én elszúrtam! -
csuripi #1799 Figyu! Privibe kűldtem Neked 1 címet,küldd el a mentésed és meg nézem,így nem tudom hol vagy. -
vizmagus #1798 Ha itt végig megyek itt lesz az útolsó runa? Mert ennek a teremnek nincs vége! -
vizmagus #1797 Azt a kurva termet hogyan csináljam meg!!!!!!!!! -
vizmagus #1796 Nem akar valaki segitani? -
vizmagus #1795 Mi a kurva isten faszát csiálnaj annál a résznél ahol két kapu van és akárhogy megyek sehova sem érek!!!!!! -
Geralo #1794 akkor spurizz gyorsan!
-
vizmagus #1793 Én is! MÁr csak ez hiányzik! -
Geralo #1792 én véletlenül először kihagytam az első 2-őt -
Geralo #1791 nem a windmjumping a sir kingston arena előtt van -
csuripi #1790 Nem értelek.A sakkoson túl vagy?Mi annak idején a multit még az 1.1-el próbáltuk,de nem jött össze.