Dungeon Lords
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megöklted az athena bashereket?
Nem kell a clestial!Ki van számolva..........
18!
Most hanyas lvl vagy?Én 20.
Ezt kikéne probálni! Én a celestial of timet használtam! De semmi
ez után logikai jön amin fennakadtam
ennyi
bementem,nem vártam sokat,bemész minden oszlop fenn van,vársz még az utolsó is lemegy,utána csak vaktába leugrasz és mindig alád feljön 1
MIIIIIIIIIIIIIIIII? Ott jársz! Te megelõztél gratulálok! Sakkos rész? hogy csinéltad meg a vízes termet amikor le és fel ment a lift?
ha valahova felmennénk chatra gyorsabban menne az információ...............
A shadow runisba a sakkos rész amikor ott van az a 4 athena chessman
rég voltam itt mi a probléma?
tudod mi a problémámra a megoldás?
cool
aha hajnali 4-ig!
csá mágus!itt vagy?
Valaki tudna sgíteni?A Shadow Runisba megakadtam a Chess Puzzle Roomban(az a sakkos cucc).Tudja valaki hogy kell lépkedni?
insane2 ez a forum nem azért arra van hogy elmeséld hány nagat õltél meg hanem arra hogy dumálj! ÉS SEGITSÉGET KÉRJ "EGY BOKOR KIKERÜLÉSÉHEZ" IS!!!!!!!!!!
Tervbe van csak még nincs ki elkezdje...
leoka,még nem láttam
Insane,száljl le a mások helyesírásáról! merre kerüld ki? hát ilyet.
Khmm.... a ? után a nagy betû?
Egyébként meg tudsz valamit a gameról?Ez a Dungeon Lords fórum,nem a kinevetem a másikat ha nincs kedve 111* ellenõrizni a helyes írását..........
Szal ha kérdésed van kérdezz,ha meg segíteni akarsz akkor ne ugass,hanem segíts.Nem akarlak megsérteni de kissé úgy érzem tapló volt az elõzõ hozzászólásod,és most én is bunkó leszek:HÚZD EL A BELED VAGY NYUGODJ MEG(LEGVÉGSÕ ESETBE BÉKÉBEN)!
Khmm.... a ? után a nagy betû?
Egyébként meg tudsz valamit a gameról?Ez a Dungeon Lords fórum,nem a kinevetem a másikat ha nincs kedve 111* ellenõrizni a helyes írását..........
Szal ha kérdésed van kérdezz,ha meg segíteni akarsz akkor ne ugass,hanem segíts.Nem akarlak megsérteni de kissé úgy érzem tapló volt az elõzõ hozzászólásod,és most én is bunkó leszek:HÚZD EL A BELED VAGY NYUGODJ MEG(LEGVÉGSÕ ESETBE BÉKÉBEN)!
HELP!
Ki tudja - megjelent-e magyarosítás a gaméhoz?
Ki tudja - megjelent-e magyarosítás a gaméhoz?
Te tgabcsa, ha egy bokor akad az utadba, egybõl jössz ide megkérdezni, merre kerüld ki? hát ilyet.
A helyesírásodról meg azt feltételezem rólad, hogy egy nagy gagyi vagy. Ha direkt csinálod azért, ha nem, azért.
A helyesírásodról meg azt feltételezem rólad, hogy egy nagy gagyi vagy. Ha direkt csinálod azért, ha nem, azért.
Köszi.
A Cd -Games utolsó (Júliusi) száma tartalmazza a végigjátszás elsõ felét.
Sziasztok!
Valaki segítsen hogy kell a teleportokat aktiválni, van egy moonstone tárgyam.
Valaki segítsen hogy kell a teleportokat aktiválni, van egy moonstone tárgyam.
Sziasztok nem tudjátok hol lehet letölteni a végigjátszást.
Augusztus 19-ig én sem de mindig itt leszek egyszer csak összejön!
jah,csõ mágus,nem tom mikor lesz ídõm játszani(emberi idõben)majd valamikor jovõhéten vagy vasárnap
Forbiden Lands
Ott van pár dolog!
Asszem egy királyt kell megkeresni az erdõben!
De az Bolend Fields erdõ Fargrowe mellett Azon belül Valami ismerõs név amit már az elõbb halottál! Arra kell menni az erdõben ha találsz egy szobort ami magas akkor jó helyen jársz!
Ott van pár dolog!
Asszem egy királyt kell megkeresni az erdõben!
De az Bolend Fields erdõ Fargrowe mellett Azon belül Valami ismerõs név amit már az elõbb halottál! Arra kell menni az erdõben ha találsz egy szobort ami magas akkor jó helyen jársz!
fargrovban is beszéltem az mage alistarer és ö sem adot küldetést
és valami nõröl meg astéjról
valami forobien ladsról beszélt a mage alister ariandaléban de nem adot küldetést
Menj el fargroveban a mage eliszterhez aztán vissza a arindalehoz az ottani mágshoz. Amit mond figyeld meg a területet mert én nem emlékszem! De ha elmondod kit vagy mit kell keresni hova kell menni akkor 100% hogy eszembe jut!
Valóban melegedés volt a fagyás oka, levéve az oldal fedelet a probléma hát? megoldódott (majd szervíz).
Másik kérdés az 1.3 patch az összes meelõzõ javítást is tartalmazza?
Találtam 1.1 patch, de 1.2 nincs.
A teszt részek könnyûek voltak Arindaleba, de a szellemek kinyírása nem volt semmi és menteni sem érdemes közben, mert elõször mentettem kinyirtam a lenti szellemeket és fent az erkélyen 8erkélyeken) egy kék ruhás maradt aki tûzlabdával folyamatosan lövöldözött, ki meg nem lehet nyírni pl. nyílpuskával sem. Egyébként célszerû a nehezebb részeknél az options menûben vissza venni a szörnyek nehézségi fokát és sûrûségét, sima tápolásnál mindig "hard"-ra állítom utána.
Másik kérdés az 1.3 patch az összes meelõzõ javítást is tartalmazza?
Találtam 1.1 patch, de 1.2 nincs.
A teszt részek könnyûek voltak Arindaleba, de a szellemek kinyírása nem volt semmi és menteni sem érdemes közben, mert elõször mentettem kinyirtam a lenti szellemeket és fent az erkélyen 8erkélyeken) egy kék ruhás maradt aki tûzlabdával folyamatosan lövöldözött, ki meg nem lehet nyírni pl. nyílpuskával sem. Egyébként célszerû a nehezebb részeknél az options menûben vissza venni a szörnyek nehézségi fokát és sûrûségét, sima tápolásnál mindig "hard"-ra állítom utána.
kiszabaditotam a kirájt és most segits vízmágus
Geralo párosan szép az élet játszunk?
TG itt vagy ? Segitsek?
Ennek számomra nagyon túlmelegedés szaga van............
Hááááát,én 2 dolgot tudok elképzelni:1 poros belül a gép
2 Lehet hogy a hütõd kezd kinyúlni(ez pont lehet hogy a portól) 3 A táp régi
A program nemhiszem hogy ilyen úrtól hibás lenne.
Portalanítsd ki,jobbat nem tok.
Ha egyszer csak úgy be áll hogy be se tudod kapcsolni akkor 1000% hogy táp.
Ennyit tufdtam segíteni.
2 Lehet hogy a hütõd kezd kinyúlni(ez pont lehet hogy a portól) 3 A táp régi
A program nemhiszem hogy ilyen úrtól hibás lenne.
Portalanítsd ki,jobbat nem tok.
Ha egyszer csak úgy be áll hogy be se tudod kapcsolni akkor 1000% hogy táp.
Ennyit tufdtam segíteni.
HELP! HELP! HELP!
Nemrégen kezdtem játszani, szerintem nagyon jó játék. a Wizardry 7, 8 at is játszottam -de nagy a gondom.
Kb 30 perc játék után bárhol a játékban úgy le fagy , hogy csak a reset gomb segít. Látom a képet, minden mozdulatlanná válik, nem reagál semmire a gép.Utána újraindítom játszok és megintlefagy kb 5-10 percenként.
WindowsXP Home szerviz 1 az op. rdsz.
A gép asus alaplap P4C800, Kingstom duál RAM 2x512, PIV 3,0 GHz proci
SB Audigy2 hangkeltõ és ATI 9550 VGA kártya 256MB videó ram 128bit-es, a táp Chietef és egy HDD van a rendszerben.
DirectX 9c, a 3DMark 2005 simán lefut érték 1215 VGA driver: ATI Catalist 5,7
A játékra az 1,3 patch is telepítve van.
A norton viruskeresõ autoprotect funkciót is kikapcsolom, de ez sem számít semmit.
Mit tegyek, mert így játszani is bizonytalan és a sok hideg indítástól a merevlemez is gajdra megy!
Nemrégen kezdtem játszani, szerintem nagyon jó játék. a Wizardry 7, 8 at is játszottam -de nagy a gondom.
Kb 30 perc játék után bárhol a játékban úgy le fagy , hogy csak a reset gomb segít. Látom a képet, minden mozdulatlanná válik, nem reagál semmire a gép.Utána újraindítom játszok és megintlefagy kb 5-10 percenként.
WindowsXP Home szerviz 1 az op. rdsz.
A gép asus alaplap P4C800, Kingstom duál RAM 2x512, PIV 3,0 GHz proci
SB Audigy2 hangkeltõ és ATI 9550 VGA kártya 256MB videó ram 128bit-es, a táp Chietef és egy HDD van a rendszerben.
DirectX 9c, a 3DMark 2005 simán lefut érték 1215 VGA driver: ATI Catalist 5,7
A játékra az 1,3 patch is telepítve van.
A norton viruskeresõ autoprotect funkciót is kikapcsolom, de ez sem számít semmit.
Mit tegyek, mert így játszani is bizonytalan és a sok hideg indítástól a merevlemez is gajdra megy!
nem tölti be a multys karaktert... 😞
egyébként az 1.3 az egy patch :9
rájöttem hogy van ez,vannak single mug multys karik,1 netes és annyi singleplayeres amennyit akarsz
úgy hogy én vagyok a host
aha direct rõl
Eltudtad inditani neten!
elkezdtem egy netes karit harcos ember csaj
oké
jó kösz csütörtökig world of warcraftozok