2813
-
vizmagus #1789 wind jumping azt hogy csak menjek mindig előre? -
Geralo #1788 csuripi,neked nem volt ilyen problémád?
-
Geralo #1787 nem,ki kell pipálni a ready-t -
Geralo #1786 jah,meg nem lehet lementeni a netes karit -
vizmagus #1785 Kössz! Ha végig visszűk nyomunk egyet párosan Direkt IP-n megnéztem csak kéne egy játékos mert egyedül nem indulhatsz! -
Geralo #1784 asszem vagy megpróbálhatok egy másik verziót,vagy megvárom még kijön az 5000. patch -
Geralo #1783 kiakad és aszt mondja hogy a Dungeon Lords.exe hibt észlelt ezért leállt..................................................... -
Geralo #1782 e,s,s,s,n,fele menj a shadow realmokba -
Geralo #1781 bocs csuripi,rosszul írtam a nevedet -
Geralo #1780 csurpi:ligth pole weapons 7 magic weaponary 11
Csá mágus!addig tekeregj még nem érsz ki annak a kis bódészerűségnek a tetjén,ott van a 1 runa,visszafele van 2,van 1 a wind jumpingnál,melyikeke vannak meg? -
vizmagus #1779 Légyszi segíts!
-
vizmagus #1778 Azt hittem itt leszel Geralo! Egyébként nem tom most mit csináljak van egy rész ahol csak a portálokon kell menni. Elérek vele valahova vagy hagyjam! a végigjátszásnál azt mondja hogy ott lesz a harmadik runa. De neked volt igazad a sakkos rész semm jó! Segits! -
vizmagus #1777 A portálos amelyik a szigeteken van és amikor egy varázsló nem hagy békét nekem! én meg urgálgatok felfelé. -
lordbalu #1776 Nemtudjátok véletlenul hogyan kel mindegyik kézben tartani 1-1 fegyvert. -
csuripi #1775 melyik 2? -
vizmagus #1774 2 -
csuripi #1773 megvan mind a 4 rúna? -
vizmagus #1772 A kapu elött elmentettem megnyomtam a runát és kementem a főterembe ahol az ipse volt de a kapu bezárult most mit csináljak? -
csuripi #1771 Addig menj a szigeteken míg nem találsz 1 kaput.Ott lesz a 4. rúna -
vizmagus #1770 Holnap 12 - től leszek itt! -
vizmagus #1769 Geralo segits nekem Megmentettem a fickót a varázalóktól betettem a kardot a helyére de most mit csináljak ő azt mondja Find me! Aztán a portálok segitségével eljutók egy helyre. Ahol csak portálok vannak egy lila szigeten!
Segits! -
csuripi #1768 minimum 7 szintre felkell nyomnod a light pole-t,hogy működjön,és azt hiszem
nem árt 1 kis magic weapon se. -
vizmagus #1767 Megcsináltam a sakkozó rész jőn! -
vizmagus #1766 Geralo azzal csaak egy másik mágust hivhatsz elő csak egy relic of power! -
vizmagus #1765 Ép most telepitettem az XP-t! De megnézem! -
Geralo #1764 Nem igaz!Mégse....
Nem működnek a játékba a ligth pole weaponok ezért nem tom haszálni a rod of divinityt se!Ami kéne ahoz hogy megöljem,Mágus most mit csináljak........ -
Geralo #1763 megöltem az árnyak urát! -
vizmagus #1762 Igazad volt tényleg lemegy egyszerre én hülye meg celestial of time-al vártam az időt persze még nem ugrottam át de 100% hogy összejön! -
Geralo #1761 Megcsináltam!!Csak azt nem tom hogy hogy.... -
Geralo #1760 CSá mágus,én már próbáltam azzal ami a gamebansheen van,nem működik,ha neked bejön magyarázd el légyszi! -
csuripi #1759 Nekem a monk deathlordal nem működött a ninjuci,de próbáld ki hátha összejön.
Én is a kipróbálnám multit. -
vizmagus #1758 szeva! -
Geralo #1757 csá -
Geralo #1756 én asszem megyek,holnap nem leszek de talán vasárnap egész nap! -
vizmagus #1755 http://www.gamebanshee.com/dungeonlords/walkthrough/sruinskingstonsarea.php
ezt igy inditsad el a sakkos rész! -
Geralo #1754 hol van végigjátszás? -
Geralo #1753 abba a terembe csinálsz amit akarsz hozzád nem szólnak -
Geralo #1752 segítség az semmi -
Geralo #1751 ok
-
vizmagus #1750 Asszem ma felteszem a játékot és próbálkozok mennyire tutd angolul?