2813
-
vizmagus #1869 én ugy tudom az még nem teljes végigjátszás! -
vizmagus #1868 Olvashatatlan nevű srác hol akadtál el? -
vizmagus #1867 Lehet te nem használhatod a fegyvert erre nem gondoltál ! -
varzo1982 #1866 "Elmentem a Tomb of Soulhoz de régebben itt már jártam és aktiváltam egy repülő démont vagy nem tudom mit, de nem tudom hogyan lehetne megölni. Olvastam a végigjátszásban hogy nether mágiával lehet megölni de akkor sem sebződött amikor rá küldtem vagy 100undead-et. Nem tudja vki hogy lehet megölni? Így a Tomb of Soulba sem tudok bemenni pedig megvan a jelszó. ja és Mage vagyok és ezen a helyen szerzem meg elvileg a Trickster mellékkasztot, midnen kritériumnak megfelelek már régen. Ezért jártam itt már korábban. Mit tegyek vagy ez is egy bug? pls segítsen vki mert már itt szenvedek 2napja"
Még mindig senkinek semmi ötlete? -
#1865 CD Games -
mate000 #1864 mi a cd games elérhetősége mivel én nem találop vagy hol tudom megvenni 2005/03 2005/04 számot mert abban van benne a dungeon lords végigjátszás!!! -
#1863 Közben találtam egy 60+ szintű Ninja Lordról képet aki ninjutsu használ - ugy látom müködik a dolog :)
mate000: CD games 2005/3 és 2005/4 a két szám
ujságárusoknál kapható gondolom -
mate000 #1862 nem tudja vki hogy tudom megvenni azokat a cd gameseket amiben a végigjátszás van?honnan tudom megrendelni?melyik az a két szám -
#1861 Valaki próbálta már a Ninja Lord-ot?
Müködik rendesen a Ninjutsu és Critical Strike a játékban? -
#1860 <p align=center>
<font size=+3 color=red>
<marquee width=75%>
Hellp valaki Dobjon márneg egy szerver IP cimel: Dungeon Lords köszi fantom56 várom!!!!!! hali 2005 08.22 + elakatam
</marquee>
</font>
</p> -
#1859 Hellp valaki Dobjon márneg egy szerver IP cimel: Dungeon Lords köszi fantom56 várom!!!!!! hali 2005 08.22 + elakatam -
#1858 Dungeon Lords tudod nekem Segítséget kérek! elakatammagus56 -
#1857 Valaki hellp elakatam -
#1856 Dungeon Lords hellp elakatam -
vizmagus #1855 Te tudod nekem ment a fegyver megőltem mindenkit amikor jőttem ki elmentettem mentem reggel dolgozni. Délutánra a húgom hazavágta a gépet! ÉS én formáztam! Lement minden mentésem mert egy balfasz vagyok! -
Geralo #1854 [marquee direction=right] Olcsó játék Geralonak! -
Geralo #1853 [marquee direction=right] lololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololololol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Geralo #1852 [marquee direction=right] remélem működik.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... -
Geralo #1851 Vizmágus,most hol tartassz?
-
Geralo #1850 1850
-
Geralo #1849 Vizmágus
Azt mondod formázzam le a vinyót?
Most nincs kedvem de ha legközelebb kell(vírus:)]akkor feltétlenül megpróbálom!
-
vizmagus #1848 Mate000 Ha megölted a lényt ott ahol még régen mondtam akkor láttad a kodot ezt mond vissza és a csávó átadja neked a hornt!!!!!!!!! -
vizmagus #1847 Ez remélem én leszek én betettem magamnak és használtam! De semmi extra! Nekem is voltak ilyenek errea a megoldás formázás! nekem 2 kellett!!!!!!!!!!!!! -
#1846 GONDOLTAM:) -
#1845 (HDD)-re gondlotam -
#1844 Hány Giga kell neki??? -
Geralo #1843 Nekem továbbra sincs segítség???????????=(
-
#1842 lesz ott valahol egy kutyaszerű szörny ha azt leölöd akkor megtudod a jelszót -
Geralo #1841 Na,csá mindenkinek remélem hiányoztam...............
Van márvalami ujabb patch?Amikor a Shadow Runisba vaok,meg van a rod of divinity,de amikor hasznájom a rod of divinityt(vagy akármelyik pole títúsú fegyvert)meghal a gép!!!!
Várom indenki segítségét!(Elsősorba olyanét aki tud mondani valami értelmeset :)) -
mate000 #1840 honnan lehet tudni a játék elején mikor galydron hornját szerezzük meg és a egy ilyen varázsszáj kéri a jelszot hogy kinyissa a horn ajtaját!?honnan tudom meg a jelszot
??? -
#1839 Lesz 1.4-es patch!
Még nem tudni mikor, de lesz.
- PC customization, physical features
- Multiplayer fixes
- Quest & Quest log fixes
- Character statistic requirements for specialty class skills
- Potion & Rune buff spell effects
- Weapons that need to be charged
- Game settings & keyboard controls -
mate000 #1838 lehet még venni a juliusi számot?
-
mate000 #1837 lehet még venni a juliusi számot
-
leoka #1836 Valaki ha tud válaszoljon már mire jók az oltárok és a rúnakö darabokkal mit lehet tenni? -
leoka #1835 Ez egy komplett végigjátszás, melynek első fele a júliusi számban volt! -
mate000 #1834 az ami cdgamesben van az egy végigjátszás vagy micsoda? -
N1MR0D #1833 Helló! Benéztem:D -
#1832 A Dungeon Lordsnak mennyi hely kell a vinyón??? -
leoka #1831 Ugy látom mindenki a Bards Tale-vel játszik! -
leoka #1830 Megjelent a teljes leírás második fele a CD-Games szeptemberi számában!
Itt komoly hibázási lehetőségek elkerülésére is felhívják a figyelemet.
Mire jók a rune oltárok?
Mire jók a "celestar powder" oltárok?