2813
-
#1909 http://www.rwgames.com/games.html
Itt van 2 savegame editor amivel át lehet irni a pénzt is
a dledit01.zip az egyszerűbb és nagyszerűbb -
xavier #1908 A játék vége elég gagyi lett.Legalább egy animációt kitalálhattak volna,mint az elején.
Nem tud valaki az 1.3 as verzióhoz angol nyelvű pénz trainert? -
#1907 az automap az m-re jön elő vagy állandóan ott van a képen?
sikerült visszatalálnom fargrove-ba, azóta arindale-be is eljutottam, igaz, nem a szokásos módon, az úton:) éppen ulm-ba tartok, egy kicsit megfenem a kardom:)
mikor lesz zárva fargrove? legalábbis a leírás alapján bezárják majd, de nemtudom mikor? ugyanis oda még el kéne mennem beszélni a kocsmárosnéval. ulm után be tudok még menni?
a másik, hogy hány "kasztot" vehetek fel? a Paladin-os küldit elvállaltam, de a knight-ot már nem akartam, de ha lehet többet akkor azt is megcsinálom.
-
#1906 1.3-ban már van automap ami nagy előny a sok bug javitásról nem is beszélve. Hivatalos leirás szerint jó az előző verzióju mentésekhez.
Junk cuccokat is berakja végre az inventoryba, végre lehet egy kis pénzt szerezni :) -
Geralo #1905 én is itt tartottam nemrég,vertugg azért nem fogad mert össze kell gyüjteni 4 power of relicet,azután fogad.....menj a shadow runisba szerintem..... -
#1904 kösz, még nem tettem fel, nehogy elbassza a mentésem. bár gondolom itt is olyan, mint a GTA-nál. ebbe már van térkép? mer most elég szépen eltévedtem a vadonba:)) szedtem le térképeket a gamebanshee-ról, de ez a melóhelyen van és még nem vittem haza. egyébként is azt tapasztaltam, hogy nem szereti az Alt+TAB-ot, szóval elég macerás lenne. legjobb lenne kinyomtatni. -
xavier #1903 megvan vartugg szeme, de ő maga eltünt.
legalább is a portás azt mondja hogy menjek vissza később...
hova lett? -
#1902 Ez a játék legutálatosabb része, egyébként is utálom az ugrálást :(
Lord Kingston-nál várni kell egy kicsit hogy amikor belépsz a medencés pályára mind a négy kőtömb alaphelyzetben legyen. Amikor a legtávolabbi kőtömb elindul lefele akkor kell "vakon" ugrani az elsőre ami akkor nem látható mert éppen felfele jön. És igy tovább vakon ugrálva a többire.
Nekem sikerült megcsinálni, azt nem tudom hogy a rettenetes káromkodás közben mennyire segített :)
Ezen kivül nagyon jó a game.
-
#1901 Nem kell crack a játékhoz , semilyen védelem nincs rajta :) -
xavier #1900 Én is keresgéltem egy ideig.Aztán csak úgy feltettem és kész, úgy is működik vele a játék. :)
A shadow ruins-ban vagyok annál a pályán ,ahol a egy mérgezett medencéből feljövő kőtömbökre kell ugrálni gyorsan,mielőtt a szemközti teleport kapu megszűnne.
De amikor már az elsőre ugrok már el is tűnik...
Van itt valami trükk? -
#1899 megdobna valaki egy linkel ahol az 1.3-as patchhez van crack is? -
#1898 Hi!
Pár napja(hete) fogtam bele a játékba és elsőre nem is olyan rossz:)) Tetszik az újfajta (nekem új) fejlesztési rendszer. Nem szeretem a hasonló játékokat, egyedül a Diablo részek tudtak ennyire lekötni. Még az elején járok, de attól tartok, hogy kitart télig (lagalábbis ahogy Én ráérek ilyenre).
-
vizmagus #1897 Hogy az istenbe nem probálnád meg leformázni? -
Geralo #1896 És hogy megy neked most geralo? Jól haladsz!
Sajnos nem mágus,még mindig ahol vagyok mert befagy ez a ***! -
Geralo #1895 LoL,ha ilyen nehézkesen megy a Trickster,hogy lessz ebből Kabalist............Én az vaok,szerintem hasznos,de csak magas netherrel(kb lvl 10,12) és magic weaponaryval(ez is 10,12kb) érdems(drain life,ami annyi hogyha az ellenfeledet mágikus alapú támadással támadod visszanyersz az életedből) -
varzo1982 #1894 Igen sikerült, már vagy 100szorra mentem neki amikor kb 3undead végzett vele előtte 30 nem szerintem bug volt vagy nem tudom...
De most elraktam és elkezdtem a dungeon siege 2-t ami -
#1893 Sikerült már megölni Agulát? -
varzo1982 #1892 paraszt! -
#1891 Kösz -
vizmagus #1890 8 -
#1889 tudja valaki hányas szintű chest-nél érdemes az save/load/újranyitogatással kisérletezni hogy minél jobb cuccot adjon? -
#1888 Vagy idézz erősebb szörnyet valakinek 2 Guardian volt jó -
vizmagus #1887 És hogy megy neked most geralo? Jól haladsz! -
vizmagus #1886 Akár -
#1885 lehet hogy van minimum install bár én nem emlékszek rá.
egyébként kb 2 GB-ot foglal -
#1884 varzo1982-nek az a baja hogy a Trickster előlépéshez azt a feladatot kapta hogy ölje meg a Tomb of Soulsnál az Agula nevű démont. Azt a kapunál levő Watcher idézi meg. És valóban a leirásban az van hogy Nether Magic-kel kellene megölni. Mivel én nem próbáltam még Trickster lenni én se tudok segiteni :(
Valaki azt irja hogy 8 csapat patkányt+undeadeket küldött rá és sikerült
Másvalaki meg 15 csapat undead-et -
Geralo #1883 egyébként szerintem megéri,mert nem az a "2 nap alatt kipörgetem azt jóvan" game,emellett szerintem egész jó maga a játék is,szórakoztató,időnként idegesítő,de nem csak gyilkolászós,sok logikát igényelő rész van benne (lásd chess puzle,ugye mágus =)
-
Geralo #1882 Miért,sokallod? -
Geralo #1881 jah -
#1880 400 MB?????????
3 CD!! -
Geralo #1879 100% compatible PC required.
1GHz or better recommended
64 Meg RAM minimum, 128 Meg RAM recommended.
GeForce2 or better 3D card required with 64 Meg RAM.
Mouse, Keyboard and Sound card required
CD rom drive required.
400M HDD space available required
a gépigény -
Geralo #1878 pff most meg nem mondom -
#1877 Mi a gépigénye?? -
Geralo #1876 asszem jól sikerült =) -
Geralo #1875 Szegény csuripinak leszáradt a szája!
Ha még mindíg nem értenéd:Szó menj a vale of runiba a cuccot(ha megvan,a nagatemplomba megkapod)akkor mielőtt felteszed a vért mentsd le,mert a hírvivő indőnként beragad!(szóval ha most beragad buktad a játékot mert ezen a szálon fut most a story)ha a kódot nem tudnád (mert ugye csak moonbridgen keresztül lehet bemenni,vagy még nincs 1 nyomi moonstoned,akkor menj el érte arindaleba,a fire drakes utáni tóba van egy sziget ott vannak moonbestek,azok dobnak moonstonest,és az kell hogy használd a moonbridget)a kódot úgy szerzed meg hogy beszélsz a forbidden landson a varázslóval(lehet hogy nő nem tom) térkép itt a hapek vagy csajszika a 3. pontnál él a tornyában.utáno menj a demingothlands-hoz és dumálj az ottani varázslóval(a tomb of the souls mellett egy placcal térkép is van itt (a 4. pont alatt él szintén a tornyában)),annak mond el az elmélyét blockoló varázsszavakat(ezt az előző mágus megmondja) ad egy könyvformájú tekercset,azon rajta van a kód(autómatikusan csatlakozik a moonbridges ismert kódjaihoz)(a monnbridgeről többet az előző zárójelekben)menj a vale of the runisba(térképet megintcsak csatolok,az unholy arcnál no.:2)
ott van az oltár oda tedd a vért,és visszatérek elsó soraimhoz.Ha esetleg MÉG VALAMIT NEM ÉRTENÉL AKKOR SE KÉRDEZZZZ!Mert különben én a fejemet téged meg fejbe és fájni fog!És vigyárr a hülye kérdéseiddel varzo mert valakinek még agyvérzése lessz a végén!Ugye fiúk?Hát szóljatok ha rosszul mondom!
HA nem megy [marquee direction=right] próbáld próbáld próbáld próbáld próbáld próbáld próbáld!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Végre zárom soraimat!
ittdemingothvale of runiez az utcsó -
csuripi #1874 Menj el Vale of Ruinba vidd a vért a vámpír csajnak az oltárra, az mondja a jelszót.De már 1000-szer lelett írva. -
varzo1982 #1873 Nekem senki még mindig? Tudom a jelszót de nem enged be a Watcher, nem is mondhatok jelszót csak az van hogy: - Let me in! és ha azt nyomom akkor nyomja a szokásos It's begone! szövegét... Mit tegyek?
-
vizmagus #1872 Akkor nem tom én megondolnám a formázást de nekúrd el mint én ! Mert itt leszek de nem kezdem el mégegyszer majd Dungeon Siege2 , BloodRayne 2 vel játszom de ha tudok segitek és szeretném hogy te kipőrgezsd és elmeséld milyen! -
Geralo #1871 ahtena bashers =) -
Geralo #1870 mágus,biztos hogy tom,van 6 mill xp-m abbol felvittem amit kellett