Batman Begins

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen. ahhoz nem.

amihez igen: "29,976 fps, 131 perc(végfelirat nélkül). amerikai macintosh-féle változat."
grebber
Ez lenne az : Batman Begins TC Cam Hybrid English Complete Movie XviD Adywan ??

Next PC upgrade: 2022

Annyit tudok hogy nem a teljes 135 perces adywan-féléhez.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

grebber
Valaki aki nézte már a feliratok.hu-n az egyetlen magyar feliratot a filmhez tájékoztason kérem melyik verziohoz van.

A filmben is így volt, ahogy a képregényben írják, csak épp más volt a tettes :)

Köszi az info-t!
a filmbõl volt.

az eredeti gyilkosság, anno 1939-bõl - a tettes joe chill. az univerzumot ezután párszor reboot-olták, változtak meg dolgok - ez állandó maradt:)

az elsõ batman képregény címoldala

ez pedig bruce wayne szüleinek megggyilkolása by joe chill
de attól még tetszik Joker kérdése: "Kölyök, táncoltál már az ördöggel sápadt holdfénynél ?" Ahogy ezt mondta... az király volt :)

Nekem az a tapasztalatom, hogy a pc-s gamékbõl és képregényekbõl készített filmek mind egy szálig nagyon gagyik! Street Fighter, Mortal Kombat....stb... Batmanbõl is csak az elsõ jött be (realitása miatt). Nagyon látványosak a filmek, de történetileg. Én még láttam például a 80-as években készült Pókember filmet is, nem volt olyan látványos, mint a mostani feldolgozás, de volt benne vmi megmagyarázhatatlan. Mint pl. a régi Star Wars (4-5-6) és az új trilógia közti különbség. Más a technika, szebb az új, de akkor a 6. rész a kedvencem :)

Üdv.
Nemtom.... Winnie... lehet igazad van, de nekem a könyvbõl is úgy rémlik. Bár azt is lehet, hogy a filmbõl írták?

Bocs, ha tévedtem. :)
Én olvastam... és láttam is az elsõ Batman filmet.... azért lett Õ, mert Jack alias JOKER kinyírta a szüleit, most meg vmi tök más oka lesz az átalakulásnak??? Így elcseszni...

nanna! joker sohasem ölte meg batman szüleit. batman szüleit egy piti csöves nyírta ki, anno - a joker-féle gyilkosságot CSAK a burton-féle filmbe írták bele (és változtatták meg vele majd az egész DC-univerzumot), nyilván dramaturgiai okokból.
Szvsz az lett volna a legjobb fordítás, hogy Batman: A kezdet. Ez a kezdõdik nagyon gáz...

ha ezt a címet akarták volna neki adni, akkor angolul nem a "batman: kezdõdik" címet adják. kivételesen hûek maradtak a címadók az eredeti címhez - erre most ez a probléma?:)
De ez ugye nem a Begins-ben van, mert tegnap nem láttam benne ilyet.:) Az egész megszokott kezdet egyébként benne van, csak nem Joker a tettes. A film egyébként nem rossz szerintem. Hiányzik azért belõle olyan plusz amit T. Burton tett az 1-2-höz, de az összes többi résznél jobb.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Waterhorse
A képregénytörténetek úgy néztek ki, mint filmen pl. a Hetedik, vagy a Feltámadás. Ilyen szempontból pedig, ha úgy veszük az összes Batman filmet elszúrták.

Erõt, egészséget elvtársak...ugye?

Teljesen átírták a történetet..Jokert lesukják, és éppen viszik ki a terembõl de savat önt a bíró arcára..õ lesz félarc(vagy hogy hívják XD)..
ehgyébként nekem tetszik a magyar cím.
gondoljátok el sejtelmesen hangon mondva azt hogy betmen...kezdõdik....

Én olvastam... és láttam is az elsõ Batman filmet.... azért lett Õ, mert Jack alias JOKER kinyírta a szüleit, most meg vmi tök más oka lesz az átalakulásnak??? Így elcseszni... nekem egyébként az elsõ film jött be a legjobban, az még olyan reális volt :-) Jack Nicholson.... Kim Basinger... Michael Keaton, Prince zenéjével :-) Aztán jött a Pingvin, meg a cicanõ... meg a Svájci jegesember, nekem ezek már túl elvontak voltak....
Shodan
Srácok a moziba kezdõdik a Batman kedõdik <#mf1>

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Bandew
Szvsz az lett volna a legjobb fordítás, hogy Batman: A kezdet
Ez a kezdõdik nagyon gáz...
Meg a batmobil is...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Shodan
Tudom, de ma láttam a buszmegállóba egy plakátot. Az nincs fönnt valahol?
Az van rajta batman :kezdõdik a háttérbe pedig a parlament<#vigyor2>

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Punkerwork
itthon 14-tõl megy

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Shodan
Nem tudom poszter volt már, vagy látta már valaki?

Bucser
Jóideig olvasgattam batman képregényeket ott soha nem arról volt szó, hogy iszonyatos fizikai harcok voltak hanem egyfajta krimi és lélektani szál volt jelen a filmben.. az mellékes, hogy Batman tudott is verekedni:)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Punkerwork
lehet megnézem moziban, elsõ kritikák jók.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

A rákért nem vettem komolyabban a rajzfilmet a CN-n<#banplz>

<#eljen>

Eye-scream
Nekem is :D

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream
Izé.....
A filmet(az elsõt) már iszonyatosan régen láttam, de van nekem eredeti elsõ kiadású Batman könyvem, és direkt megnéztem benne. Sazl nem úgy volt, hogy a kosztümöt elõször a szülei halálának évfordulójára vette fel? Meg mert ugye elõtte még nem is hallottak Denevéremberrõl Gothamban. Szal most akkor hogy lesz, hogy már elõtte is bûnüldöz mint Batman?
Bár persze ennyi módosítás bõven belefér, csak furcsa kissé. Mondjuk legalább Robin nem lesz benne. Nemtom miért, de én rohadtul utálom :)
Nekem egyébként a második film az etalon, Macskanõt és Pingvint nagyon eltalálták. Remélem hozza majd az elvárt minõséget ez is.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Waterhorse
Csak dióhéjban, aki nem tudja vagy nem akarja NE OLVASSA EL!
Ez nem Spoiler, csak úgy bennem van:)))

Hozzávetõlegesen ismerem csak a sztorit. Szóval a Jóker, vagyis Jack Napier, megöli a Kis Bruce szüleit, a szeme láttára, végülis ez adja a kezdõ lökést a bûnüldözés felé. Majd ha jól tudom közvetlenül a temetés után amikor hazamennek beleesik egy gödörbe a Wayne-kúria területén, (Alfréd húzza ki onnan) Ami valójában egy denevérbarlang, a bat-ek jól rá is ilyesztenek szegény kis Brucy-ra. Ez elég mély nyomot hagy benne, és ez adja neki az alapötletet majd késõbb, a szerkóra és a névre, hiszen ez neki is ilyesztõ volt, akkor a bûnözõk is félnek majd tõle. Micsoda lángész<#idiota>

NEM SPOILER VÉGE

A többi már homályos, de azt is bemutatja majd a film, hogyan tanul harcmûvészetet a távolkeleten meg ilyenek. No meg aztán nemcsak errõl fog szólni, nem feledkezzünk meg róla, hogy itt is szembe kell néznie barátunknak 2 ellenfelével. Szóval a háttéranyag sztem a legkevesebb, talán az elsõ fél óra lesz. Vicces, de az elõzetesek alapján, ha Liam Neeson lesz a mestere, akkor birtokába kerül az ERÕNEK is ugye, de õ a sötét lovag, szóval akkor most ez nem tiszta, hogy akkor most melyik oldalon is áll?<#idiota><#hamm><#bohoc><#circling><#crazya><#eplus2><#hehe>

Egyébként is igaziból távolkeleti a mestere, nem tudom mit akarnak Neesonnal. A Batman srác nagyon okés az Equilibrium-ból. Kiváncsi leszek mennyire tudott visszaszedni magára a Machinist után:)) Amúgy meg egyik favoritom Vegita szerepére is, de azt a filmet úgyse csinálják meg soha, meg akkor sem vele, pedig halál olyan feje van:)

Oh, yeah

http://www.filmtotaal.nl/images/wallpapers/full/batman/bb_1024.jpg

azért az a legjobb poén, hogy én nemtom az elõzményeket, hogy hogy lesz bruceból batman.. elméletileg ez arról fog szólni, ugye?

ez azért nem az igazi :(

http://supermanfanart.com/superman/teamups/batmobile.jpg

voáv, ez fincsa

Csak seholse találtam róla még 1024es képet :(

:)

grebber
Nagyon király kis kocsi ez.
Mennék ilyennel a discoba és kiszálnék belöle szakad koszos cuccba egyik kezembe hagyma másikba meg szalonna :D

Volt ilyenem mécccsbokszba. :D

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

<#buck>
û

Beparkolhatna garázsba:

Beszteszt:

Iori
és mi lesz a MR. and MRS.Smithbõl? :D Kovács és Kovácsné? :DDD

tényleg off vége

I love this game!

Sadun Tryst
azt még én is megtudom érteni, mert a charmed egyedül csak azt jelenti, h elragadó, bûbájos. Így meg, h Bûbájosok elég hülyén hangzott volna :D
na de szvsz OFF vége...

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Iori
na és a Charmedból hogy jött a Bûbájos boszorkák? :DD

I love this game!

Sadun Tryst
ha prodákálnának mellé valami magyarázó szöveget, nem lenne baj a normális címmel sem szerintem :)
és igen, a Batman címe még mindig száksz... :)

és kiírják a képernyõre, h Seven Days angolul a sorozat címe, erre benyögik magyarul, h Az Idõkapu...

szerintem az lenne a nagy hiba, ha nem ezt a címet adnák. a címadás nem a szó szerinti fordításról szól, nyilván.

senki nem tudná, hogy a "7 days" milyen sorozat és rendje-módja szerint meg is bukna. az idõkapu cím, viszont elmondja egy szóban, hogy mirõl szól. idõkapu is van benne - az, hogy ez mindig 7 napra viszi az ürgét vissza, az irreleváns.

ettõl még a batman magyar címe gagyi:)

Sadun Tryst
hát nekem ma ott pattant el az agyam mikor rtl-en látok 1 reklámot,
és kiírják a képernyõre, h Seven Days angolul a sorozat címe, erre benyögik magyarul, h Az Idõkapu... <#banplz>

Dynamic
begins - kezdõdik
Az más kérdés, hogy MOST adhattak volna valami más címet.Amikor meg le lehetne fordítani szó szerint akkor kitalálnak valami idiótaságot.
Iori
hát még 4-1 oda :D

I love this game!

Waterhorse
Most igazat szólsz, de miért is van ez?

Közelítsõk meg onnan, hogy az F4 tagjai ill. és Fátum doktorral ellentétben Batman mire is képes. Õ csak egy halandó ember, nincs neki szuperképessége. Mit vársz tõle látványilag? Legfeljebb egyik háztetõrõl a másikra ugrik, de nem fog kamionokat dobálni, nem válik láthatatlanná, nem képes erõteret képezni, és még villámok sem cikáznak a kezébõl:))

grebber
Batman Begins CAM-POT

Tatyla
ez olyan mint amikor a paraszt kikiabál a konyhába az asszonynak, hogy gyere mert KEZDÖDIK a fókusz...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Iori
szvsz s F4 látványvilágban simán veri a Batmant (a trailerek alapján)

I love this game!

Davidus
LOL!

V9ykn8_TZL0