Batman Begins

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

STREEX
Mostmár 8.6-on.Egyébként ajánlom nézz bele a user commentekbe.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

tennap. mivel az elsõ napokon rajongók nézik, ezért el is várható a 8.5.
STREEX
Ma mutatták be amerikában.Az imdb-n 8.5-ön áll a mutató!.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Iori
Cristian Bale kiugró filmje lesz!

I love this game!

Ja. Tökéletesen igazad van. Hogy lehet egy fordítás ilyen igénytelen? Annak, hogy Batman: Kezdõdik, semmi értelme sincs.

Gorvik
Az SW elõtt bemutattak belõle pár másodpercet.
Egy biztos, látványból nem lesz hiány (Halivudi szokás szerint).

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

RelakSfromhome
Cím? SW3-ban obi-wan kb ezt mondja: "You're like my brother" (olyan vagy, mintha a testvérem lennél) Mi a felirat? "A testvérem vagy" Hááát... Az ASVA elmehet a búsba. Ha letöltöm a filmet, és valami hevenyészett fordítást, az is van ilyen jó...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Bucser
:D MAgyar címfordítás rulez:D

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

RelakSfromhome
Na, mit jelent a BATMAN: Begins? Szerintem BATMAN: Kezdetek. Erre milyen feliratot látok a reklámban? BATMAN: Kezdõdik. <#wow2>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Tatyla
A legdarkosabb legnyomasztóbb rész lesz!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

angelo
remélem az 1-és 2-re fog hasonlítani a begins

jó vagyok a sexben politikában üzletben !!!

Waterhorse
Na tessék már megint, amit korábban is írtam:((
Ellõnek 1 rész alatt két gonoszt is, Ras'hal Ghul-t és a madárilyesztõt, nem jó ez így:(

Erõt, egészséget elvtársak...ugye?

BADE
Ha már a Batmannél tartunk:)
http://www.theforce.net/theater/
aztán all films/BATMAN: DEAD END

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Waterhorse
Nekem is elsõ 2 rész tetszett leginkább. Az 1. azért mert az volt az alap és Joker miatt is, Ráadásul Jack Nikolson alakításában. Egyik legjobb színész, kedvenc negatív figurám szerepében. Bár azóta gondolkoztam, hogy külsõre tudták volna szerencsétlen Jokert hitelesebbre is csinálni. A második törnétetileg nagyon jó volt: Pingvin, Macskanõ hmmm...
Bírtam ahogy a 3 állatember között párhuzamot vontak a filmben. lesz Macskanõ amúgy különálló filmben is.

A következõ részek, már az alább írtak miatt sem, meg túlságosan akcíófilmet csináltak belõle. Batman már a képregények lapjain is többnyire lélektani hatású. Nagyon fölpörgették az eseményeket is, miért kell elhasználni 1 rész alatt Batman 2 vagy akár 3 ellenségét is?

Nem tudom, a hivatalos oldal mit ír az új részrõl, én máshol olvasok róla infókat, és elégggé nem tetszett már most az elején, állítólag 1 olyan 5let, hogy Robin is lesz benne, de nõként??:():()

Seth
A képek alapján visszatér a darkosabb Gotham---úgy legyen

PSN ID.: Beegabor

Sephi
Pontosan. Az elso es masodik Batman volt az igazi fealinges. A harmas es a negyes lofuty.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Waterhorse
A sötét gotham 1 dolog miatt volt olyan amilyen, pontosabban 1 ember miatt, Tim Burton. Neki alapból ilyen a stílusa, és nagyon sajnálom, hogy kiendegte a filmet a kezébõl. Ebben az esetben nem õ találta el ezt a világot és adta elõ hitelesen, hanem ez a világ talált õrá, nagyon korrekten.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Sephi
Amen!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Voltan
Hát még az Amerikai pszichóban...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Bucser
A rezignalt arc amit vág hamisíthatatlan, csak remélem nem ennyia szinészi tevékenysége:)) Remélem visszajön a jó öreg sötét gotham és nem a csilivili rondaság.....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Szerintem Christian Bale nagyon jo valasztas. Az Equilibrium-ban is nagyot alakitott.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Új kép a filmbõl:

:D

Lacc
Mi ez bazzeg, bányagép? Batman megy követ fejteni.
Taranov
Nagyon :)
Régen nem ilyen volt.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

ja azBAtMAN

memento rendezõje asszem, megnézem

Tikal
ki rendezi?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

mikor a film címét olvasom mindig bilbo baggins jut eszembe:D

hú vmi japán, vhol olvastam már róla õt fogja a watanabe jáccani

Bandew
Most ki lesz a gonosz?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

na remélkük a legjobbakat

zaki
azé nem semmi, milyen színészek lesznek a filmben: Ken Watanabe (Az utolsó szamurájból), Michael Caine lesz Alfred, Morgan Freeman, Liam Neeson, Gary Oldman...

ja gothasm oylasmi világ mint a judge dredd mega city oneja, a szereplõk is mind sötétek/nem agyilag:D/

Bucser
Gotham városát az írók is sötétnek állították, be és Batman sem épp a jófiú kategória hanem a Pszichopata õrült. De olvass csak bele a Tales of The Dark Knight képregénysorozatba... süt belõle a depresszió....

sztem is, de azért voltak jók, mert akkor gotham még abûn városa volt erõszakkal, gusztustalanúl, groteszkül ábrázolva, az új rendezõ pedig midnent ilyen színesre csinált, neon meg ilyesmi, ezek nekem nem jönnek be

Bucser
Én a lángszórón röhögtem nagyon jókat ami hátrafele fújt a mindenkori batmobilból:))) Az elsõ 2 rész istenkirály volt a 3. elmegy kategória, de a 4 rész.... Pfhujj bár meg sem csinálták volna...

talán majd frissül, szal beírom HIVATALOS OLDAL

zaki
brutális

Habár elképzelhetõ hogy maga alá tudja húzni, akkor a hasmagasság már nem gond csak az irányítás. Mindenesetre nem kimondottan a megszokott Batman style, de nagyon tetszik.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Lehet hogy ez csak az egyik alakja, valszeg ez is tudja variálni a külsejét/szerkezetét ha kell mint az eddigiek. Viszont azt a hátsó tengelyt a 4 gumival elég nehéz elrejteni. Meg aztán marha sokat érhet 4 ilyen disznó terepes papucs az autó hasmagasságát és az elsõ normál asztfaltgumikat figyelembe véve. Terepre nem mehet, máshova meg minek?

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

KG21
hú de idétlen

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

j lenne megiont a darkos gotham, nem a csiri csáré schumacheres verzió

lehet, ez vmi stealth mobil szerûség, de ezt még sztem egy sima mûhold kiszúrja:D

Punker
az új rész mocsárban játszódik majd?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Tikal
eléggé gagyi, remélem nem végleges....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

eléggé traktor style ja van:D

A "hivatalos szájton" eddig csak a minimalista logot szemlélhettük csak meg, de most Warnerék egy váratlan húzással kitettek két képet a Batman Begins-bõl, pontosabban hûsünk híres személygépkocsijáról libbentették fel a fátylat.

← ElőzőOldal 4 / 4