Batman Begins

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Bunkó vagy Bugsy" :-D

Én ma néztem meg a filmet.... nekem is tetszett, bár bevallom az elsõ filmben szereplõ batmobil jobban tetszett, mint ez a tank.
Lesz joker... vili.... de lesz-e olyan hiteles, mint Jack Nicholson?!?

Üdv.
amint megtudok több és biztos értesüléseket azonnal szólok....van egy két ismerõsöm 😉

ü

nimfas jó a neved ....Különben döhbe jövünk rulz 😄

Nos én mint nagy Batman rajongó nekem nagyon tetszett.Ezt nevezném az 1 sõ Batman filmnek.....a Batmobil nagyon jóra sikerült most képzaljetek el egya egy csili vili autot ami végig megy a falakon stb....ide igen is egy tank szerû jrmû kellett ilyen kinézettel ilyen kerekekkel stb.ez a film jól sikerült és a batman rajongóknak üzenem ,hogy az egész szinészgárda 3 részre van leszerzõdtetve.a következõ részben lesz majd Joker,és elárulom ,hogy a végén nem hal majd meg...,hanem mint a képregényben a bíroság elé megy és õ önti le a Harwy dentet a leendõ twoface-t.szóval ennek lesz folytatása.Részemrõl szerencsére,mert ami a 3-4 el csináltak az már tényleg szörnyû volt.és ak a Batman filmeket akarja jelemmezni az ezt a asorozatot nézze majd mert ez az igazi Batman.

s
Begining : kezdet
Begin : kezdõdik

Prof William gondoltad volna?
aeris
Kellemeset csalódtam, bár a végére sztem a csaj nem kellett volna meg adott pár mókás pillanatot a rucija stb, de összegezve nem lett rossz film.

Batman: Kezdetek
Batman: A kezdet
Batman: Kezdet

Olyan nehéz lezz volna pl. ezek közül kiválasztani egyet? Még jól is adta volna ki magát.
STREEX
Hát szerintem nem csak a fordítokat kéne kirugni a magyar moziszakmából, hanem sokkal inkább azokat akik a feliratért felelnek.Szerintetek mi a szarért nem tudnak ezek egy rendes árnyékolt feliratot berakni a filmek alá??Mondjuk mivel ez a film többnyire sötét volt jól lehetett olvasni, de pl a galaxis utikalaúz stopposoknak-ban valami rettenetesen olvashatatlan volt.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Bucser
csak ennyi gond van vele😄 hogy Szép és más semmi😊 loegalább is a diákos félmosolyán kívül meg a gyerekes viselkedés tökéletes megjelenítésén kívül másra nem képes😄 Akkor inkább Natalie Portman!!!

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

A film végefelé mondja Batman, hogy kezdõdik. Arra utal ezzel, hogy a rosszfiúk elkezdték irtani Gothamet. Szerintem a készítõk erre utalhattak, mikor a címnél a Kezdõdik-et adták. Az biztos, nem egy szokványos címadás, és fura is. Tényleg szerencsésebb lett volna más címet adni, és lehet, hogy a fordítók is máshogy akarták fordítani, de a készítõk nem engedték megváltoztatni. Persze lehet, hogy nem így van, de én erre gondolok magyarázatként.

guardian hero
Most láttam moziban, igencsak jó feldolgozás lett, pedig elsõre nem volt szimpatikus. Két dolog nem igazán tetszett: a Zetor Batmobil (a régi sokkal stílusosabb), meg az utolsó akciójeleneteknél a túlságosan kapkodó vágás, amitõl majdnem epilepsziarohamot kaptam. Örültem viszont, hogy a denevéremberré válás nagyon részletesen, és a képregényhez hûen került ábrázolásra. Nagyon korrekt film, megéri a mozijegy árát.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

grebber
Szép az a csaj semmi gond vele 😄

Next PC upgrade: 2022

A Magyar cím amúgy gáz, kirúghatnák a fordítóikat, vagy ennyire hülyék, hogy nem jöttek rá milyen bénán hangzik?
Fú, most jöttem haza a moziból. Kész, teljesen a hatása alatt vagyok,most leülnék még egyszer megnézni, a DVDt meg alíg várom. Nagyon jó lett, bár Katie Holmest kihagyhatták volna, de semmi sem tökéletes. <#eljen>
grebber
Új verzió : Batman Begins Telecine XVID- GNP (50x15M😎

cicai
köszi

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

STREEX
Igen, feliratos.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

cicai
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a film az feliratos a moziban fagy szinkronos. az igazság az, hogy a leírásokban sehol nincs rola szó. Ez azt jelenti,hogy feliratos?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Macccy
hát én valószínû, hogy a hiányosat néztem meg 10 perce, de még így is elmondhatom, hogy ez a film NAGYONJÓ! Most szedem a missing részeket és várom a DVD-t ...
mindenkinek erõsen ajánlom ... <#eljen>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

grebber
Éppen most olvastam.

Nekem is tetszett a film.
Az Adywan féle verziót néztema mibõl nem hiányzik semmi 😊

Folytatásesélyes a film a vége alapján.Remélem hogy lesz is neki.

Morpheus
Betegek az Indexnél. Tetszett nekik egy film 😊))).

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

gErIbÁ
én kétverziót is láttam elõször azt amibõl nincs kivágva aztán meg mikor letöltöttem jobb minõségben azot veszem észre hé itt valami kimaratt

Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!

Az x-et nem tudom pontosan valahol azt olvastam 20méter,de nem akartam hülyeséget írni,mert nem vagyok benne biztos.
"úgy csinálták meg hogy akár x métert is tud ugrasztani" ?

Ez az X 10-et jelent, vagy egy egyismeretlenes egyenlet? :-D

Nekem jobban tetszett az elsõ Batmanben szereplõ kocsi.
Az 1,4-es 16 szelepes (90 lovas) Astrám 11 mp alatt 0-100.... és nem eszik 40 litert, végseb. hivatalos 170km/ó, mért 193km/ó, igaz nincs is 2,5 tonna :-/ (Múltkor Siófok-Büdaörs-Szolnok-Szeged-Budaörs-Siófok útvonalon 680 Km... 6,6 L/100Km volt az átlag.)
Az autóra visszatérve szerintem elég brutális,a kivitelezõk most nem a külsõre mentek rá hanem a valósághû teljesítményre.Az autó 2,5 tonna,max sebesség 177KM/h,
V8-as motor,0-100KM/h-ra 6 másodperc alatt gyorsúl,40 litert eszik,Ja és úgy csinálták meg hogy akár x métert is tud ugrasztani.Szerintem elég durva autó.
threeman
csak biztos nem dvd minõség

threeman
Batman.Begins.NTSC.DVDR-DMC

mer jó is. nagyon korrekt.
STREEX
Batman.Begins.The.Missing.20.Mins-IND

Na ezt már nem fogom megnézni. 😊

STREEX

aki látta a filmet a hiányos verzióval, annak nem tûnt fel, hogy ki van nyisszantva egy nagy rész?😮
STREEX
Komolyan??Ez nagyon jó hír.

threeman
batman begins mystical telecine
Van ilyen? Vagy csak kamu, hogy telecine???

Még ez a Batman.Begins.iNTERNAL.TS.XviD.HunSub-CRDS verzó sem jó

no igen, amellett, hogy majdnem fél óra hiányzik ebbõl a verzióból.
STREEX
Igen, sajnos nekem is ez a véleményem de biztos jobb lenne ha moziban néztem volna meg.Senkinek sem ajánlom hogy vcd-n nézze meg.Még ez a Batman.Begins.iNTERNAL.TS.XviD.HunSub-CRDS verzó sem jó.Egy csomó mindent nem lehet rendesen látni.De mindent összevetve elég sok benne az unalmas rész.

bigfoot
sztem nem nagy film!
ti már láttátok?

Bandew
NEm, azt a korhatár miatt. 😊
De ha belegondolok hülyén néznek ki, ha a szereplõk azt ordítanák, hogy "B*szás!". :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Waterhorse
Ezért szokták a Fuck szót is "A manóba", "Affeneegyemeg", "Az istenit", ill. hasonló szavakra fordítani😊))

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Mi köze nekünk magyaroknak illetve az országháznak batmanhez????

jajj, ember😊 ezt nevezik marketingnek. világszerte jelentek meg ilyen batman plakátok:

hidd el, ha nem lett volna megkötve a forgalmazó keze, akkor nem lett volna tükörfordítás. az olyan nacionalizmusokról híres országokban, mint mondjuk a németek vagy a franciák hazája, nem is fordították le a címet.
így van. robin már az elsõ batman-füzetben szerepelt, de õ is volt detective comics-ban már, de nem olyan régen, mint batman. (az a rég se olyan rég, csak pár hónap, hiszen hamar lett önálló füzete a denevérnek)
hát pedig a képregény elsõ számában már ott van a borítón
és ugye a képregény az alap 😊
De mondjuk azt meg kell jegyeznem, hogy ha jól tudom, elõször a Detective Comics nevû képregényben jelent meg a Batman (innen is a kiadó neve: DC), aztán sikeres lett, és lett saját képregénye,
szóval lehet, hogy a kezdetekkor még tényleg nem volt Robin.
Bandew
Én úgy tom, az elején még nem volt Robin.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Az igazi, hangulatos fordításnál tilos a tükörfordítás!
Nyugodtan lehetett volna "A kezdet", a "kezdõdik" angolul nem olyan béna, mint magyarul.

Blasta
Láttátok a film egyik új plakátját?
Én nem vágom, de valami marketinges barom az országházunk elé retusált jócsomó denevért és felirat:

Batman: kezdõdik!!!

??????????????????

Mi köze nekünk magyaroknak illetve az országháznak batmanhez????

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Mindenesetre remélem, hogy ez lesz a film legnagyobb hibája (mármint a cím), és maga a film nagyon jó lesz. Már alig várom, hogy vetítsék.

szerintem is átkölthették volna, de szerintem ez nem volt megengedett. nem véletlenül ez a film címe. fura, de valamiért ezt akarták a készítõk.
Hát, kivételesen most az egyszer átkölthették volna a címet mondjuk erre az egyszerû kis változtatásra: Batman: Kezdetek. Vagy máshogy: Batman: A kezdet.
Valami ilyesmi. Ezek mind sokkal magyarosabban hangzanak...