200
Az új film a kedvenc bőregerünkkel
-
#160 lesz folytatás? -
Helomas #159 ez a justinos dolog csak pletyka vagy max annyi szerepet fog kapni mint az egész n'synk a csillagok háborújában=1 filmkocka -
#158 Pfff :(
Timberlake szerepet kap a Batmanben
2005-07-29
Los Angeles - Justin Timberlake () a színpadot rövid időre a mozivászonra cseréli, ugyanis feltűnik a Batman: Kezdődik! című film folytatásában.
A fiatal énekes gonosz énjét is megmutathatja, hiszen a filmben ő lesz az, akivel a Denevérembernek meg kell küzdenie - Kétarcú, a skizofrén ügyvéd.
Filmes karrierje is egyre feljebb ível a fiatal popénekesnek, hiszen már megvan a következő filmes szerepe is. Ő lesz az ifjabb Edison, ahol többek között olyan hírességek oldalán fog feltűnni, mint Kevin Spacey és Morgan Freeman.
-
#157 Én elég szkeptikusan álltam a sokadik denevér produkcióhoz, de azt kell, hogy mondjam, kúlos lett a filmecske. -
#156 Mondtam én olyat hogy rossz színész?Nekem bejön az alakítása. -
Csaba #155 Miért, szerintem Johnny Depp jó színész, ő el tudná hitelesen játszani Jokert.
-
#154 Vin Diesel lesz a Joker vagy a Schwarzenegger, de még Johnny Deep is szóba kerülhet ja és Terence Hill neve sem maradhat ki :)
Csak hülyültem :D ,de utolag belegondolva Tom Hanks is kaphatja a szerepet -
nimfas #153 Nimfas Corporation.... mit társaság... (Co.) -
Helomas #152 Meglátjuk hamarosan különben megszületik a szereposztás.Kiváncsi vagyok ki lesz joker..... -
Helomas #151 És írd át a Nimfas corpuration részére
-Ki az a corpuration?
Bunkó vagy Bugsy! :D -
nimfas #150 "Bunkó vagy Bugsy" :-D
Én ma néztem meg a filmet.... nekem is tetszett, bár bevallom az első filmben szereplő batmobil jobban tetszett, mint ez a tank.
Lesz joker... vili.... de lesz-e olyan hiteles, mint Jack Nicholson?!?
Üdv. -
Helomas #149 amint megtudok több és biztos értesüléseket azonnal szólok....van egy két ismerősöm ;) -
Helomas #148 ü -
Helomas #147 nimfas jó a neved ....Különben döhbe jövünk rulz :D -
Helomas #146 Nos én mint nagy Batman rajongó nekem nagyon tetszett.Ezt nevezném az 1 ső Batman filmnek.....a Batmobil nagyon jóra sikerült most képzaljetek el egya egy csili vili autot ami végig megy a falakon stb....ide igen is egy tank szerű jrmű kellett ilyen kinézettel ilyen kerekekkel stb.ez a film jól sikerült és a batman rajongóknak üzenem ,hogy az egész szinészgárda 3 részre van leszerződtetve.a következő részben lesz majd Joker,és elárulom ,hogy a végén nem hal majd meg...,hanem mint a képregényben a bíroság elé megy és ő önti le a Harwy dentet a leendő twoface-t.szóval ennek lesz folytatása.Részemről szerencsére,mert ami a 3-4 el csináltak az már tényleg szörnyű volt.és ak a Batman filmeket akarja jelemmezni az ezt a asorozatot nézze majd mert ez az igazi Batman. -
nimfas #145 s -
nimfas #144 Begining : kezdet
Begin : kezdődik
Prof William gondoltad volna? -
#143 Kellemeset csalódtam, bár a végére sztem a csaj nem kellett volna meg adott pár mókás pillanatot a rucija stb, de összegezve nem lett rossz film. -
Prof William #142 Batman: Kezdetek
Batman: A kezdet
Batman: Kezdet
Olyan nehéz lezz volna pl. ezek közül kiválasztani egyet? Még jól is adta volna ki magát. -
#141 Hát szerintem nem csak a fordítokat kéne kirugni a magyar moziszakmából, hanem sokkal inkább azokat akik a feliratért felelnek.Szerintetek mi a szarért nem tudnak ezek egy rendes árnyékolt feliratot berakni a filmek alá??Mondjuk mivel ez a film többnyire sötét volt jól lehetett olvasni, de pl a galaxis utikalaúz stopposoknak-ban valami rettenetesen olvashatatlan volt. -
#140 csak ennyi gond van vele:D hogy Szép és más semmi:) loegalább is a diákos félmosolyán kívül meg a gyerekes viselkedés tökéletes megjelenítésén kívül másra nem képes:D Akkor inkább Natalie Portman!!! -
Csaba #139 A film végefelé mondja Batman, hogy kezdődik. Arra utal ezzel, hogy a rosszfiúk elkezdték irtani Gothamet. Szerintem a készítők erre utalhattak, mikor a címnél a Kezdődik-et adták. Az biztos, nem egy szokványos címadás, és fura is. Tényleg szerencsésebb lett volna más címet adni, és lehet, hogy a fordítók is máshogy akarták fordítani, de a készítők nem engedték megváltoztatni. Persze lehet, hogy nem így van, de én erre gondolok magyarázatként. -
#138 Most láttam moziban, igencsak jó feldolgozás lett, pedig elsőre nem volt szimpatikus. Két dolog nem igazán tetszett: a Zetor Batmobil (a régi sokkal stílusosabb), meg az utolsó akciójeleneteknél a túlságosan kapkodó vágás, amitől majdnem epilepsziarohamot kaptam. Örültem viszont, hogy a denevéremberré válás nagyon részletesen, és a képregényhez hűen került ábrázolásra. Nagyon korrekt film, megéri a mozijegy árát. -
#137 Szép az a csaj semmi gond vele :D
-
bandia #136 A Magyar cím amúgy gáz, kirúghatnák a fordítóikat, vagy ennyire hülyék, hogy nem jöttek rá milyen bénán hangzik? -
bandia #135 Fú, most jöttem haza a moziból. Kész, teljesen a hatása alatt vagyok,most leülnék még egyszer megnézni, a DVDt meg alíg várom. Nagyon jó lett, bár Katie Holmest kihagyhatták volna, de semmi sem tökéletes. -
#134 Új verzió : Batman Begins Telecine XVID- GNP (50x15MB) -
#133 köszi
-
#132 Igen, feliratos. -
#131 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a film az feliratos a moziban fagy szinkronos. az igazság az, hogy a leírásokban sehol nincs rola szó. Ez azt jelenti,hogy feliratos? -
#130 hát én valószínű, hogy a hiányosat néztem meg 10 perce, de még így is elmondhatom, hogy ez a film NAGYONJÓ! Most szedem a missing részeket és várom a DVD-t ...
mindenkinek erősen ajánlom ... -
#129 Éppen most olvastam.
Nekem is tetszett a film.
Az Adywan féle verziót néztema miből nem hiányzik semmi :)
Folytatásesélyes a film a vége alapján.Remélem hogy lesz is neki.
-
#128 Betegek az Indexnél. Tetszett nekik egy film :)))). -
#127 én kétverziót is láttam először azt amiből nincs kivágva aztán meg mikor letöltöttem jobb minőségben azot veszem észre hé itt valami kimaratt -
metlogen #126 Az x-et nem tudom pontosan valahol azt olvastam 20méter,de nem akartam hülyeséget írni,mert nem vagyok benne biztos. -
nimfas #125 "úgy csinálták meg hogy akár x métert is tud ugrasztani" ?
Ez az X 10-et jelent, vagy egy egyismeretlenes egyenlet? :-D
Nekem jobban tetszett az első Batmanben szereplő kocsi.
Az 1,4-es 16 szelepes (90 lovas) Astrám 11 mp alatt 0-100.... és nem eszik 40 litert, végseb. hivatalos 170km/ó, mért 193km/ó, igaz nincs is 2,5 tonna :-/ (Múltkor Siófok-Büdaörs-Szolnok-Szeged-Budaörs-Siófok útvonalon 680 Km... 6,6 L/100Km volt az átlag.) -
metlogen #124 Az autóra visszatérve szerintem elég brutális,a kivitelezők most nem a külsőre mentek rá hanem a valósághű teljesítményre.Az autó 2,5 tonna,max sebesség 177KM/h,
V8-as motor,0-100KM/h-ra 6 másodperc alatt gyorsúl,40 litert eszik,Ja és úgy csinálták meg hogy akár x métert is tud ugrasztani.Szerintem elég durva autó.
-
#123 csak biztos nem dvd minőség -
#122 Batman.Begins.NTSC.DVDR-DMC -
winnie #121 mer jó is. nagyon korrekt.