200
Az új film a kedvenc bőregerünkkel
  • zaki
    lesz folytatás?
  • Helomas
    ez a justinos dolog csak pletyka vagy max annyi szerepet fog kapni mint az egész n'synk a csillagok háborújában=1 filmkocka
  • grebber
    Pfff :(

Timberlake szerepet kap a Batmanben
    2005-07-29

Los Angeles - Justin Timberlake () a színpadot rövid időre a mozivászonra cseréli, ugyanis feltűnik a Batman: Kezdődik! című film folytatásában.

A fiatal énekes gonosz énjét is megmutathatja, hiszen a filmben ő lesz az, akivel a Denevérembernek meg kell küzdenie - Kétarcú, a skizofrén ügyvéd.

Filmes karrierje is egyre feljebb ível a fiatal popénekesnek, hiszen már megvan a következő filmes szerepe is. Ő lesz az ifjabb Edison, ahol többek között olyan hírességek oldalán fog feltűnni, mint Kevin Spacey és Morgan Freeman.
  • sokoo
    Én elég szkeptikusan álltam a sokadik denevér produkcióhoz, de azt kell, hogy mondjam, kúlos lett a filmecske.
  • grebber
    Mondtam én olyat hogy rossz színész?Nekem bejön az alakítása.
  • Csaba
    Miért, szerintem Johnny Depp jó színész, ő el tudná hitelesen játszani Jokert.
  • grebber
    Vin Diesel lesz a Joker vagy a Schwarzenegger, de még Johnny Deep is szóba kerülhet ja és Terence Hill neve sem maradhat ki :)

Csak hülyültem :D ,de utolag belegondolva Tom Hanks is kaphatja a szerepet
  • nimfas
    Nimfas Corporation.... mit társaság... (Co.)
  • Helomas
    Meglátjuk hamarosan különben megszületik a szereposztás.Kiváncsi vagyok ki lesz joker.....
  • Helomas
    És írd át a Nimfas corpuration részére
    -Ki az a corpuration?
    Bunkó vagy Bugsy! :D
  • nimfas
    "Bunkó vagy Bugsy" :-D

Én ma néztem meg a filmet.... nekem is tetszett, bár bevallom az első filmben szereplő batmobil jobban tetszett, mint ez a tank.
    Lesz joker... vili.... de lesz-e olyan hiteles, mint Jack Nicholson?!?

Üdv.
  • Helomas
    amint megtudok több és biztos értesüléseket azonnal szólok....van egy két ismerősöm ;)
  • Helomas
    ü
  • Helomas
    nimfas jó a neved ....Különben döhbe jövünk rulz :D
  • Helomas
    Nos én mint nagy Batman rajongó nekem nagyon tetszett.Ezt nevezném az 1 ső Batman filmnek.....a Batmobil nagyon jóra sikerült most képzaljetek el egya egy csili vili autot ami végig megy a falakon stb....ide igen is egy tank szerű jrmű kellett ilyen kinézettel ilyen kerekekkel stb.ez a film jól sikerült és a batman rajongóknak üzenem ,hogy az egész szinészgárda 3 részre van leszerződtetve.a következő részben lesz majd Joker,és elárulom ,hogy a végén nem hal majd meg...,hanem mint a képregényben a bíroság elé megy és ő önti le a Harwy dentet a leendő twoface-t.szóval ennek lesz folytatása.Részemről szerencsére,mert ami a 3-4 el csináltak az már tényleg szörnyű volt.és ak a Batman filmeket akarja jelemmezni az ezt a asorozatot nézze majd mert ez az igazi Batman.
  • nimfas
    s
  • nimfas
    Begining : kezdet
    Begin : kezdődik

Prof William gondoltad volna?
  • aeris
    Kellemeset csalódtam, bár a végére sztem a csaj nem kellett volna meg adott pár mókás pillanatot a rucija stb, de összegezve nem lett rossz film.
  • Prof William
    Batman: Kezdetek
    Batman: A kezdet
    Batman: Kezdet

Olyan nehéz lezz volna pl. ezek közül kiválasztani egyet? Még jól is adta volna ki magát.
  • STREEX
    Hát szerintem nem csak a fordítokat kéne kirugni a magyar moziszakmából, hanem sokkal inkább azokat akik a feliratért felelnek.Szerintetek mi a szarért nem tudnak ezek egy rendes árnyékolt feliratot berakni a filmek alá??Mondjuk mivel ez a film többnyire sötét volt jól lehetett olvasni, de pl a galaxis utikalaúz stopposoknak-ban valami rettenetesen olvashatatlan volt.
  • Bucser
    csak ennyi gond van vele:D hogy Szép és más semmi:) loegalább is a diákos félmosolyán kívül meg a gyerekes viselkedés tökéletes megjelenítésén kívül másra nem képes:D Akkor inkább Natalie Portman!!!
  • Csaba
    A film végefelé mondja Batman, hogy kezdődik. Arra utal ezzel, hogy a rosszfiúk elkezdték irtani Gothamet. Szerintem a készítők erre utalhattak, mikor a címnél a Kezdődik-et adták. Az biztos, nem egy szokványos címadás, és fura is. Tényleg szerencsésebb lett volna más címet adni, és lehet, hogy a fordítók is máshogy akarták fordítani, de a készítők nem engedték megváltoztatni. Persze lehet, hogy nem így van, de én erre gondolok magyarázatként.
  • guardian hero
    Most láttam moziban, igencsak jó feldolgozás lett, pedig elsőre nem volt szimpatikus. Két dolog nem igazán tetszett: a Zetor Batmobil (a régi sokkal stílusosabb), meg az utolsó akciójeleneteknél a túlságosan kapkodó vágás, amitől majdnem epilepsziarohamot kaptam. Örültem viszont, hogy a denevéremberré válás nagyon részletesen, és a képregényhez hűen került ábrázolásra. Nagyon korrekt film, megéri a mozijegy árát.
  • grebber
    Szép az a csaj semmi gond vele :D
  • bandia
    A Magyar cím amúgy gáz, kirúghatnák a fordítóikat, vagy ennyire hülyék, hogy nem jöttek rá milyen bénán hangzik?
  • bandia
    Fú, most jöttem haza a moziból. Kész, teljesen a hatása alatt vagyok,most leülnék még egyszer megnézni, a DVDt meg alíg várom. Nagyon jó lett, bár Katie Holmest kihagyhatták volna, de semmi sem tökéletes.
  • grebber
    Új verzió : Batman Begins Telecine XVID- GNP (50x15MB)
  • cicai
    köszi
  • STREEX
    Igen, feliratos.
  • cicai
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy a film az feliratos a moziban fagy szinkronos. az igazság az, hogy a leírásokban sehol nincs rola szó. Ez azt jelenti,hogy feliratos?
  • Macccy
    hát én valószínű, hogy a hiányosat néztem meg 10 perce, de még így is elmondhatom, hogy ez a film NAGYONJÓ! Most szedem a missing részeket és várom a DVD-t ...
    mindenkinek erősen ajánlom ...
  • grebber
    Éppen most olvastam.

Nekem is tetszett a film.
    Az Adywan féle verziót néztema miből nem hiányzik semmi :)

Folytatásesélyes a film a vége alapján.Remélem hogy lesz is neki.

• Morpheus
    Betegek az Indexnél. Tetszett nekik egy film :)))).
  • gErIbÁ
    én kétverziót is láttam először azt amiből nincs kivágva aztán meg mikor letöltöttem jobb minőségben azot veszem észre hé itt valami kimaratt
  • metlogen
    Az x-et nem tudom pontosan valahol azt olvastam 20méter,de nem akartam hülyeséget írni,mert nem vagyok benne biztos.
  • nimfas
    "úgy csinálták meg hogy akár x métert is tud ugrasztani" ?

Ez az X 10-et jelent, vagy egy egyismeretlenes egyenlet? :-D

Nekem jobban tetszett az első Batmanben szereplő kocsi.
    Az 1,4-es 16 szelepes (90 lovas) Astrám 11 mp alatt 0-100.... és nem eszik 40 litert, végseb. hivatalos 170km/ó, mért 193km/ó, igaz nincs is 2,5 tonna :-/ (Múltkor Siófok-Büdaörs-Szolnok-Szeged-Budaörs-Siófok útvonalon 680 Km... 6,6 L/100Km volt az átlag.)
  • metlogen
    Az autóra visszatérve szerintem elég brutális,a kivitelezők most nem a külsőre mentek rá hanem a valósághű teljesítményre.Az autó 2,5 tonna,max sebesség 177KM/h,
    V8-as motor,0-100KM/h-ra 6 másodperc alatt gyorsúl,40 litert eszik,Ja és úgy csinálták meg hogy akár x métert is tud ugrasztani.Szerintem elég durva autó.
  • threeman
    csak biztos nem dvd minőség
  • threeman
    Batman.Begins.NTSC.DVDR-DMC
  • winnie
    mer jó is. nagyon korrekt.