Batman Begins
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én ma néztem meg a filmet.... nekem is tetszett, bár bevallom az elsõ filmben szereplõ batmobil jobban tetszett, mint ez a tank.
Lesz joker... vili.... de lesz-e olyan hiteles, mint Jack Nicholson?!?
Üdv.
Begin : kezdõdik
Prof William gondoltad volna?
Batman: A kezdet
Batman: Kezdet
Olyan nehéz lezz volna pl. ezek közül kiválasztani egyet? Még jól is adta volna ki magát.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Az lenne a kérdésem, hogy a film az feliratos a moziban fagy szinkronos. az igazság az, hogy a leírásokban sehol nincs rola szó. Ez azt jelenti,hogy feliratos?
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
mindenkinek erõsen ajánlom ... <#eljen>#eljen>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Nekem is tetszett a film.
Az Adywan féle verziót néztema mibõl nem hiányzik semmi 😊
Folytatásesélyes a film a vége alapján.Remélem hogy lesz is neki.
Next PC upgrade: 2022
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!
Ez az X 10-et jelent, vagy egy egyismeretlenes egyenlet? :-D
Nekem jobban tetszett az elsõ Batmanben szereplõ kocsi.
Az 1,4-es 16 szelepes (90 lovas) Astrám 11 mp alatt 0-100.... és nem eszik 40 litert, végseb. hivatalos 170km/ó, mért 193km/ó, igaz nincs is 2,5 tonna :-/ (Múltkor Siófok-Büdaörs-Szolnok-Szeged-Budaörs-Siófok útvonalon 680 Km... 6,6 L/100Km volt az átlag.)
V8-as motor,0-100KM/h-ra 6 másodperc alatt gyorsúl,40 litert eszik,Ja és úgy csinálták meg hogy akár x métert is tud ugrasztani.Szerintem elég durva autó.

Na ezt már nem fogom megnézni. 😊
no igen, amellett, hogy majdnem fél óra hiányzik ebbõl a verzióból.
De ha belegondolok hülyén néznek ki, ha a szereplõk azt ordítanák, hogy "B*szás!". :-D
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
jajj, ember😊 ezt nevezik marketingnek. világszerte jelentek meg ilyen batman plakátok:

és ugye a képregény az alap 😊
De mondjuk azt meg kell jegyeznem, hogy ha jól tudom, elõször a Detective Comics nevû képregényben jelent meg a Batman (innen is a kiadó neve: DC), aztán sikeres lett, és lett saját képregénye,
szóval lehet, hogy a kezdetekkor még tényleg nem volt Robin.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Nyugodtan lehetett volna "A kezdet", a "kezdõdik" angolul nem olyan béna, mint magyarul.
Én nem vágom, de valami marketinges barom az országházunk elé retusált jócsomó denevért és felirat:
Batman: kezdõdik!!!
??????????????????
Mi köze nekünk magyaroknak illetve az országháznak batmanhez????
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Valami ilyesmi. Ezek mind sokkal magyarosabban hangzanak...