Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ha nem szó szerint veszem akkor meg inkább tolóóerõ/tömeg arány akart az lenni nem? És azért relatív mert változó terhelés mellett ez változik (a gép tömegének csökkenése az üzemanyag fogyása miatt ez az arány változik)
Nekem tetszik nagyon. <#szeret>#szeret><#wave>#wave><#vigyor3>#vigyor3>
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Bár lehet ezt nem tolerálná túl jól a szervezet. Fõleg a mínusz g-t, azt nagyon rühelltem.
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
(egyébként én sem kedvelem egyik mûfajt sem)
[/cserf][/fülünyúl]
(amúgy meg operett <> balett)
Afene, megint lebuktam, hogy lövésem sincs a témáról. 😊
(Bár most hogy mondod, a balet a tánc, az operett meg a tisztán énekben való elõadás? Nagy szagértõ vagyok ebben is. <#idiota>#idiota>)
(amúgy meg operett <> balett)
[/cserf][/fülünyúl]
Amúgy az ötlet nem rossz, bár személy szerint nem vagyok nagy operettrajongó. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
Lehet akkor én fogok ki mindig rém unalmas járatokat. 😊
Mondjuk elég gáz is volt, mert azért a zajszint elég magas, elvileg se discman, se mp3 lejátszó nem használható (bár e téren ellentmondott egymásnak az ismeretõ prospektus, és a bemutató animáció, ez utóbbi ugyanis csak akkor tiltotta, ha az "öveket bekapcsolni" jelzés világít), a karfa csatlakozóin keresztül elérhetõ elvileg 10 (gyakorlatilag 5-6) zenecsatorna meg büszkén pályázhat a leghalgathatattlanabb zeneööszeállítások megtisztelõ címére... Szóval kénytelen voltam olvasni. 😊)
A halál csupán a kezdet...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ez volt az Airshow 😊
Ha nem raktak be filmet akkor biztos valami gond volt a magnóval, mindig szoktak filmezni.
Amúgy mindenki azt mondta, hogy ócska egy rendszer és csak a baj van vele. Asszem annó az LHD-nek volt ilyenje, onnan a rossz tapasztalat.
Hát ugyan nem sûrûn repülök, de nemrég a Malév egyik 737-essével repültem, és végig csak a standard GPS adatokat tolták (kis térképen a gép poziciója és megtett útja mindenféle nagyításban és nézetben, rep. magasság és földhöz viszonyított sebesség, meg a várható megérkezési idõ)
Képeket nem szoktatok csinálni?😊
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ennél a gépnél a középsõ állomásnál van egy kb wc méretû beugró, oda vannak bezsúfolva ezek a lejátszók. Elég furcsa.
És milyen kamra?
Mindenesetre érdekesen néz ki az a kis kamraszerûség 😊
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
777-es ezt megenné reggelire😊
8 éves, de amennyit láttam belõle belülrõl tévén keresztül, az interactive rendszere eléggé elavultnak tûnt:S
Ma volt a promófotózása/videózása, mondjuk élõben, 100 méterre tõle nagyobb feeling volt látni ahogyan áthúz a kifutó felett 20 méterrel. Mondjuk a barom majdnem ránkfújta a hangárajtót amikor beállt a mûszaki elõtérre. Kicsit kivert a víz amikor az a böhöm nagy ajtó rázkódott mint állat.