Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy Fenrir is az utolsó képrol beszél sztem, a Gunnersboy képén az airbus festést csak példának mondta
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Fenrir te a gunnersboy által beküldött képrõl beszélsz ami egy A380-100-as nem?
ColdFire a legeslegalsó képrõl a csaj lábával ahol van egy Lufthansa 747-es Crem által beküldve.
Speedbraker meg a Brolly 28 által beküldött bannerrõl beszél amin van egy Jak 40-es.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
A halál csupán a kezdet...
arról már csak letudom olvasni hogy Jak 😄DD
RC repülõ kép alján 😄
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Az alábbi linken bannereket találtok, amelyeket egy verseny keretein belül készítettek topikunk számára. Kérem az ide gyakran látogatókat, hogy 1-tõl 10-ig pontozzák mindegyik munkát, és privát üzenetben küldjétek el nekem a szavazataitokat. A pontokhoz a pályázók nevét is írjátok oda értelemszerûen. Egy pontszámot akár több pályamunka is kaphat, de csak egész pontokat lehet adni (nincs pl. 7,5).
Csak a topik gyakori látogatóinak szavazatait fogom elfogadni.
A pontozásra jövõ hét kedd éjfélig adok idõt a hosszú hétvégére és a kirándulásokra való tekintettel.
Az összesítést, és a zsûritagonkénti pontozást nyilvánosan közzéteszem, a topik fejlécébe pedig a gyõztes banner kerül mindenképpen.
http://www.sgverseny.atw.hu
[/cserf][/fülünyúl]
Készek a pályamûvek, a banner pályázatra..
Lehet szavazni😄
ONN
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Amúgy ilyenkor mi van vissza mennek a reptérre?
április 22. vasárnap 0:46
Lezuhant az amerikai haditengerészet egy F-18-as vadászgépe szombaton az Egyesült Államok délkeleti részén, Dél-Carolina államban - jelentették amerikai tévéállomások. Szemtanúk elmondása szerint a haditengerészet Kék angyalok mûrepülõrajának hat gépe repült együtt kötelékben a beaufort-i légi parádén, amikor az egyik egyszer csak eltûnt a fák mögött, s kisvártatva nagy fekete füstoszlop emelkedett a levegõbe. A CNN hírtelevízió értesülése szerint a gép lakóházakra zuhant, s legalább egy ember életét vesztette. A pilóta sorsáról egyelõre semmi hír. "
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Szép az a büntipont a neved mellett, nálad még sosem láttam ilyet <#vigyor>#vigyor>.
on
A halál csupán a kezdet...