Felhők felett...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ColdFire
mi legalább nem unatkozunk 😄DD
Amugy Fenrir is az utolsó képrol beszél sztem, a Gunnersboy képén az airbus festést csak példának mondta

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Bucser
Bocs de ti tényleg ennyire hülyék vagytok, hoy elbeszéltek egymás mellett és nem veszitek észre?

Fenrir te a gunnersboy által beküldött képrõl beszélsz ami egy A380-100-as nem?

ColdFire a legeslegalsó képrõl a csaj lábával ahol van egy Lufthansa 747-es Crem által beküldve.

Speedbraker meg a Brolly 28 által beküldött bannerrõl beszél amin van egy Jak 40-es.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ColdFire
Lufthansa Boeing 747-400 sztem

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Fenrir
Szerintem az egy A380-as, már csak azért is mert ilyen festése az airbusoknak van, nézd meg a negyedik bannerben a jobb oldali gépet.

A halál csupán a kezdet...

ColdFire
én az utolsó képre mondtam hogy ott a boeing, nem az utolsó elõttire 😄
arról már csak letudom olvasni hogy Jak 😄DD

Boconadi
ti nem arról hogy nincs boing a http://www.sgverseny.atw.hu -n? <#confused>
ColdFire
te most mirol is beszelsz? 😄

Boconadi
ez a kép van a bannerbe vágva:

Boconadi
az egy Samolot Jak-40.

Ferihegyen ki is van/volt állítva.

ColdFire
sztem az Boeing 😄

Boconadi
Az Viizo -é és a RaZok -é szerintem nagyon jó.
Fenrir
Az boeing? Én inkább airbusnak nézném...

ColdFire
utolso kép lolz -.- 😄

Fenrir
Nincs boeing 😊

ColdFire
Brolly28én jót nevettem 😄DD
RC repülõ kép alján 😄

ColdFire
eh, ha tudok róla én is csinálok 😞

Papirzacsi
Engem inkább az a kínai Su-27 és Su-30 érdekelne, ami ugyse fog eljönni.:-(

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Boconadi
Itt lesz kecskeméten a Patrouille de France mint sztárvendég!
Reaper
Suhoj alatt "nagyvasat" értek, mert a harmadikon van kicsivas:-D

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Reaper
Egyiken sincs MiG ill. Suhoj, szóval mind 0... <#eplus2>

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Kata
Kedves topiklakók!

Az alábbi linken bannereket találtok, amelyeket egy verseny keretein belül készítettek topikunk számára. Kérem az ide gyakran látogatókat, hogy 1-tõl 10-ig pontozzák mindegyik munkát, és privát üzenetben küldjétek el nekem a szavazataitokat. A pontokhoz a pályázók nevét is írjátok oda értelemszerûen. Egy pontszámot akár több pályamunka is kaphat, de csak egész pontokat lehet adni (nincs pl. 7,5).
Csak a topik gyakori látogatóinak szavazatait fogom elfogadni.
A pontozásra jövõ hét kedd éjfélig adok idõt a hosszú hétvégére és a kirándulásokra való tekintettel.
Az összesítést, és a zsûritagonkénti pontozást nyilvánosan közzéteszem, a topik fejlécébe pedig a gyõztes banner kerül mindenképpen.

http://www.sgverseny.atw.hu

[/cserf][/fülünyúl]

AntiHero
OFF
Készek a pályamûvek, a banner pályázatra..
Lehet szavazni😄
ONN

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Clidey
Furcsa egy orosz repcsibe nem AI-14 motort látni... 😄 Olyan csúnya ez a Berijev hogy az már szép!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

ColdFire

ColdFire

Tikal
közben látom lesz, és nem is akármilyen felhozatal lesz ha mindenki elfogadja a meghivást, Kinabol egész jo gépek jönnének 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
pl 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Bucser
pl idén?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Tikal
ha még nem lett volna....
airshow

egyébként lesz még valaha kecskeméten vmi repnap? 😊

Boconadi
az egész eset borzasztó.
Airbus A380
Szerintem ami mégborzasztóbb hogy a rokonai is végignézték a halálát.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

ColdFire
csak Õ azt a 2000vmennyi repórát nem játszotta végig

Airbus A380
Tisztába volt vele gondolom hogy a repülés nagyon veszélyes játék.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Boconadi
Szegény <#szomoru1><#szomoru1>
Airbus A380

Boconadi
remélem még nem vót 😊

Airbus A380
Cpt. kidobta a cigijét. <#nyes>

Amúgy ilyenkor mi van vissza mennek a reptérre?

Boconadi
kicsit furább lett volna ha ez 30000 lábon történik :-)
Airbus A380

ColdFire
fákke

Airbus A380

Boconadi
<#sir>
42nd Intruder
ColdFire

42nd Intruder
Nem egy szép szülinap a Blue Angels-nek.... 😞

Punker
"Lakóházakra zuhant egy amerikai vadászgép
április 22. vasárnap 0:46

Lezuhant az amerikai haditengerészet egy F-18-as vadászgépe szombaton az Egyesült Államok délkeleti részén, Dél-Carolina államban - jelentették amerikai tévéállomások. Szemtanúk elmondása szerint a haditengerészet Kék angyalok mûrepülõrajának hat gépe repült együtt kötelékben a beaufort-i légi parádén, amikor az egyik egyszer csak eltûnt a fák mögött, s kisvártatva nagy fekete füstoszlop emelkedett a levegõbe. A CNN hírtelevízió értesülése szerint a gép lakóházakra zuhant, s legalább egy ember életét vesztette. A pilóta sorsáról egyelõre semmi hír. "

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Boconadi
off

Szép az a büntipont a neved mellett, nálad még sosem láttam ilyet <#vigyor>.

Habár a te esetedben én is felkaptam volna a vizet...[/spoiler]

on
Igaz. Hallottam ma utólag olyan infót is, hogy a gépnek nem volt semmi baja, a pilótát egyszerûen kilõtte a gép, aztán egyszer csak azt vette észre hogy az ernyõn lóg. Ez elég érdekes... Ráadásul ez a gép már "Charlie" volt nem "Alfa"...
Fenrir
Megközelítás közben ezer meg egy dolog miatt leeshet. Igazából a madarak csak felszállásnál veszélyesek, leszállásnál a nagygépek szinte alapgázon siklanak be.

le bizony. a pilóta kiugrott. bár tegnap még nem tudtam semmi részletet, de ma már azért vannak újdonságok. itt a lap alján találni róla némi infót. "Crashed on approach to Vidsel airport in northern Sweden" ebbõl én talán arra tippelnék hogy madarakkal találkozott, bár nem tudom. Ha jól rémlik a pilóta neve, akkor 2005-ben a repnapon õ repülte Kecskeméten a bemutatót.