Felhők felett...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Reaper
Ehh, ezek a nõk!😊 Mindig más állja a cehhet... <#beka2>

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Kata
jaj! csak nem... 😊

[/cserf][/fülünyúl]

[NST]Cifu
Szerintem azért nézd meg, hova akarnak küldeni, nehogy így járj ^^

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Kata
Srácok, bármelyikre csinálok jogsit, ha összedobjátok. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Boconadi
errõl a filmrõl tud valaki valamit? Mi a neve? Jó?

A vmh59 fórumon találtam, ott sem válaszoltak rá így megkérdezem itt, mert nekem is tetszett ez a kis tréler. (ha egyáltalán ez az lenne)
Reaper
Elsõ típusról beszéltem, ami 4 óra valóban, de azért általában típustól függõen az 5 órát megrepüli az ember (pl. a 172XP-nél +légcsavarállítás gyakorlása végett). Amúgy te merre repülsz, ha nem vagyok túl indiszkrét?

Reaper: elso tipushoz 4 ora kell, utana felezodik. Tehat 2 ora egy atkepzes. (Ha mondjuk a holgy Jak-52-es tipust csinal (<#szeret>) akkor nem mindegy, hogy 120 rugo az atkepzes, vagy 240...)

Baluxx
Reaper
Gyere Õcsénybe, olcsóbban megkapod:-D Amúgy átlagosan mondjuk C-150/152-esre 20 és 30k között alakul egy óra. A PPL-A-hoz 45 órát kell repülnöd, erre rájönnek az orvosi díjai, a vizsgák díjai (pl. SPL vizsga Ferihegyen), stb. Jobb helyeken (pl. Õcsény:-D) 1 misi körül kijön a PPL-A mondjuk C-152 típus szakszóval. Utána ha megvan egy típus, a következõhöz már csak 5-6 órákat kell repülni (pl. ha utána meg akarod csinálni a 172-est).

I.C.ram
Hát szerintem kicsit elõnyös helyzetbõl indulnak. Mi más lenne nagyobb vonzóerõ a hadseregben, mint az, hogy arabokat lehet lõni hummerbõl, és még jó csajok is vannak, akik csak a fiatal bevándorló önkéntesekre buknak, fõleg ha spanyol akkcentussal beszél.
Clidey
Naés a Cpt. Czigány Ildirõl sem... annak idején naonsokat mûrepült 142-vel...! Csak késõbb ferült el a nagy böszme vasak felé... 😄 Kemény csaj naon!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Negative, odafent vannak ezen a velemenyen sajnos, mert volt egy azaz egy darab fakezu csaj. (A masik gond, hogy tele volt vele a szaksajto, attol hogy megkapta az I/A-t, addig, hogy kikerult Kanadaba. A vizsgat udvariasan nem vertek nagy dobra. Es meg egy fiaskot nem akarnak. Tudod par emberbol annyira kiveszett a rugalmassag, hogy a gumi is megmerevedik a tarsasagaban...)
Amugy ismerek sok jo kezu lanyt, valaki Gobezik, valaki mar motorossal nyomja, es azert ne feledkezzunk el a Daka Olgirol se😊

Baluxx
[NST]Cifu
Cukiságból tényleg ott van, és repülni is tud, nem kérdéses. ^^

ColdFire
"jáj de kis árányos ázá pilótaruci, apa keeeelll!!!" <#idiota>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

[NST]Cifu
Egyfelõl a Thunderbirds ugyebár a show-ért van, következésképpen igen, propaganda célokat szolgál. Másfelõl viszont azért nem is az a cél, hogy kirakatbabákat tegyenek ki. Egy 'plázacica' nem fogja végigvinni a pilótaválogatást, a hosszú évekig tartó képzést, nem fogja kibirni a katonaéletet. Tehát azért ide kell ész, kell akaraterõ, kell kitartás, kell elhivatottság.

Kata
Amúgy nem pályáznék vadászpilóta babérokra, beérném a motoros mûrepüléssel. Svetlana is jól tekeri a botot, és tündéri azzal a sok párnával a háta mögött, hogy elérje a pedálokat. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

ColdFire
a fülkébõl nem látod hogy néz ki

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Boconadi
felfogtam
Bucser
Legalább a hülyét ne tettesd. Párszor el lett már mondva itt is meg a HT topicban is, hogy Hotlinking az Airilinersrõl sehol sem mûködik. Mert csak azok látják a képet akik voltak az oldalon aznap.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Boconadi
én nem vagyok itt 150 000 hsz óta.
Bucser
Igazából hogyan definiálod a rondát?

Elhízott? na olyat biztos nem találsz aktív hajózók között ugyanis ha nem maradnak fittek cseszhetik a statuszt ha nem felelnek meg az orvosin cseszhetik a statuszt. Nem kérdés, hogy jó alakjuk van😄

Arcra gondolsz? nos lehet vannak nem alegszebb arcal és hajjal megáldottak is , de minden nõ próbálja laegtöbbet kihozni magából .és ha valaki nem csontsovány vagy elhízott hanem kimûvelt sportos teste van a többi már csak smink kérdése és fotósé.

Mondjuk te sem a legrondább pilótádat küldenéd reklámfotózásra nem?😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

I.C.ram
Ebben azért van egy kis propaganda is szerintem. Milyen furcsa, hogy a légierõkben nincsenek ronda nõk.
Bucser
kb 150 ezerszer volt elmondva, hogy Airlinersrõl ne linkelj mert csak egy felszálló Jumbo-t lehet látni... Akkor már mentsd le a képet a gépedre és töltsd fel máshova.

[NST]Cifu
Elég gyenge érv, nyilván véletlenül van jelenlegi is két nõi pilóta például az USAF Thunderbirds-ben. Samanthan Weeks és Nicole Malachoski.

Kata
Szal buták vagyunk hozzá, aszondod?

[/cserf][/fülünyúl]

Nagy konnyites, regen nem is lehetett egyaltalan.

Baluxx
Szia Kata!
Elvileg lehetsz, gyakorlatilag nem. Mert par eve volt egy vadaszpilota-jelolt csaj, aki ki is kerult Kanadaba, csak ott khm. nem utotte meg a mercet. A kanadai oktatok kirugtak a vadasz kepzesrol a II/A fazis vegen levo vizsgan, most An-26-oson navigator. Azota, ha valaki ket X kromoszomaval rendelkezik, az a reporvosin sajnos csak I/B-t kaphat maximum. Ugyanis egy kirugott novendek eleg nagy ervagas a seregnek, mert minden egyes pilota kikepzese kb. annyiba kerul, mint a sajat sulya aranyban. Magyarorszagon meg eleg nagy a szures, ezert van az egy eves repules Szolnokon a Kanadaba valo kikerules elott. (Mas orszagokban, pl. Belgium ilyen nincs. Sot, igaz nem NATO tag, de Svedorszagban ennel jobban eldurvultak a dolgok, mert ott a pilotatojas legcsavaros gepet nem is lat, egybol jet gyakorloba ultetik.)
PPL meg most occsoer' van Tokolon "csak itt csak most" <#wink> alapon, 999 000 forintert Katanaval. Igaz, a Katana csak ket szemelyes. (De pozitivum benne, hogy nagyon szepen dugozik. Igaz, felet raporog <#vigyor2>, de lehet vele ijesztgetni a haverokat<#idiota>.

Baluxx
Kit--Kat
"Fogazat probléma (maximum 15 tömött fog)"

NA ezt sosem gondoltam volna😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kata
majd igyekszem

[/cserf][/fülünyúl]

joebacsi
hát készülj fel, hogy a brazil konkurencia elég kemény 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Mark007
o!
es en azzal mit erek? 😄
nekem video kene 😊

ColdFire
nincs, de van egy jó hírem...
én láttam <#gonosz1>

Mark007
Hali!
Valakinek esetleg nincs meg az Air race kozvetitese?
Megakartam nezni, de sajnos elfelejtettem, most meg nem talalom sehol 😞

Punker
karácsonyig semmi......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kata
Ó! Tudom ez mekkora lemondás részedrõl, igazán megtisztelõ. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
hát adóm nincs, de 1 bor árával támogatom a nemes célt 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kata
Akkor utána sétarepülni viszlek titeket. Ez má közhasznú.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
És megmagyarázza. 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Bucser
Mert az nem az emberek boldogabbátételét szolgálná😄 simán csak üzleti cél😄 Az pedig nem közhasznú tevékenység😛 Ergó a részére 1% sem ajánlható😊

Kata
Miért pont azt? 😛 Mi lenne ha babaszappant, vagy kutyatápot? 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Bucser
Az nem közhasznú cél, hacsak nem meztelen képeket akarsz vele reklámozni😄

Bucser
HOgy komolyan is legyen válaszolva a kérésedre:

volt itt korábban egy összeírás errõl. Asszem valami 200K körül van az elméleti tanfolyam majd a repülés igencsak különbözõ árkategóriákban valósulhat meg. De a kötelezõ repült órák és típusképzések miatt a végösszeg kb 1,5 - 2 milla körül is lehet.

Kata
1,5-2 milla között van legutóbbi információim szerint. Függ a géptípustól is, amin tanulsz.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Az má van. A repülõsjogsira ajánljátok fel.

[/cserf][/fülünyúl]

ColdFire
jajde hülye vagy <#banplz><#banplz><#banplz>

Boconadi
attól függ milyenre, és hogy hol.

50-esre 30-40.
125-ösre 40-50.
Nagymotorra 50-60. (Habár ebben nem vagyok biztos)

Itt nálunk kismotorra (50 cc) 31 000 ha van motorod. Ha nincs +7500 és kapsz egy simsont :C.
125-ösre 40500 Ft ha van motorod. Ha nincs +13000 huf és kapsz egy 125-ös MZ-t :C.
Sanyix
És amúgy mennyibe kerül motorosra úgy mindenestül a jogsi?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Boconadi
<#mf1><#hehe>
ColdFire
"Kérjük adja adója 1%-át Kata bútoraira" 😄

Boconadi
neked gyüjteni? A fórumon neked mindenki adna :-)
Kata
Motorosra én is letettem volna a jogsit, ha nem kellett volna autót meg bútorokat vennem. Most meg azért nem tudom letenni, mert lakásra kell gyûjtenem. :-/

[/cserf][/fülünyúl]