Felhők felett...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
Más légitársaságok gépeit is szerelitek akkor?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

szakmai szempontból mindegy, hogy az elõírt órát mennyi idõ alatt repüli le az ember, kivétel ha túl soká, ugyanis kiesik az ember a gyakorlatból. ha valaki folyamatosan repül, akkor nincs ideje felejteni és ez nagyon fontos. nem tudom miken repülsz te, de ha utasszállítón, akkor ne csapd be magad, gép vezet és nem ember...

"Az olyan "hirtelen F/O"-kból sosem lesz olyan jó pilóta, mint az elõbbibõl. Szerintem." Valóban, csak szerinted.

Товарищ Путин

Clidey
Hamar munka ritkán jó, állitja a közmondás. Szerintem ez méghatványozottabban igaz a repülésben.
Személy szerint szívesebben ülök be egy olyan Cpt mögé, aki urambocsá' kölyökkora óta benne van a repülés vérkeringésében, így nem csak a kötelezõ repideje van meg kisgépen... Higyjétek el, ég-és-föld a különbség. Az olyan "hirtelen F/O"-kból sosem lesz olyan jó pilóta, mint az elõbbibõl. Szerintem.
Tudnék neveket említeni pro-kontra, de ez itt mégiscsak egy fórum... 😊)))

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Jabocs, vágommár mire irtad, sorry.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Akarod mondani CPL... 😊

semmi bajom velük.

Товарищ Путин

Fenrir
Mi bajod a Malévval? Csak kíváncsiság szintjén persze...Európai viszonylatban egyáltalán nincsenek elmaradva fizetésben és repülnek is viszonylag jó gépeken (értsd nem egy szakadt Krasair 737-esen amit már csak a lélek tart össze).

A halál csupán a kezdet...

Reaper
Jó lenne, ha kimoderálnád a flame-eteket😊))

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Kata
Na jó, a többit privátban. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Spóroltam rá már pár éve, beáldoztam pár dolgot érte...Eladtam a motorom, stb és a fizetésem nagyrészét elrepültem/elrepülöm.
De ez egy szerelem, amiért vagy mindent megtesz az ember, vagy inkább ne is kezdjen bele. Én is, mikor végzek a munkámmal pénteken, fogom és lemegyek Õcsénybe vasárnap estig. Addig ott vagyok lent, repülök, szerelek, bármi. De én váltani szeretnék, azt akarom, hogy ez legyen a foglalkozásom. Bármi, csak repülés legyen.

Товарищ Путин

Kata
De honnan teremt elõ rá az ember annyi pénzt, hogy gyorsan meglegyen?

[/cserf][/fülünyúl]

olyan ez mint a szex...lehet gyorsan és lehet lassan is csinálni, de itt a gyorsaság jobb, mert elõbb megvan. Malév? nem, oda nem szeretnék menni. Elsõnek megcsinálom a kisgépes oktatóimat, aztán 1-2 év oktatás, utána meglátjuk. valami fapados...vagy cargo

Товарищ Путин

Hát, hogy sok -e? Maga a tanfolyam nem vészes, 150 000,-Ft és 8 hónap. Ami sok, az az egyéb...

Motoros PPL
200 óra repült idõ, melybõl 100 órát parancsnok Pilótaként kell teljesíteni, és 20 órát pedig útvonalon kell parancsnok Pilótaként teljesíteni.
540 km hosszú útvonal repülés
4 nemzetközi átrepülés, melynek során két leszállást kell végrehajtani.
Elméleti vizsgát igazoló oklevél.

Товарищ Путин

Reaper
Na hajjábékén...😊

Kata
Ügyesek vagytok, grati.
CPL is sokban fájt? Mész majd nagygépre is a MALÉVnál?

[/cserf][/fülünyúl]

Igen, idén meg a CPL-t csináltam meg a MALÉV-nél. Most még IFR, multi engine stb...
Reaper is mindjárt megkapja a PPL-t. Eszméletlen pontosan és szépen repül.

Товарищ Путин

Kata
Á, elég parázós, nyuszi típus vagyok, nehéz lenne lelkileg rávennem magam.
Neked van PPL-ed?

[/cserf][/fülünyúl]

😊)

ezért ne parázz, ez mindig így van. amúgy az oktatón múlik a legtöbb. Vannak iskolák, ahol nem hagyják leszállni a növendéket, nehogy baj legyen...Úgy nehéz is megtanulni, ha nem hagyják. A leszállást is meg lehet tanulni, nem emberfeletti..😊Amúgy szerintem élõben sokkal könnyebb repülni, mint a szimulátorban, hiszen az életben az ember egész teste érzi a gép minden rezdülését, míg a szimulátorban semmi.

Товарищ Путин

Kata
Természetesen érdekelne. De azért egy szimulátor nem a valóság, a játékban futótörés, vagy szétkentem a gépet a földön? Újra lehet indítani és próbálkozni. Szóval még ha lenne is rá anyagi keretem, nem biztos, hogy meg merném próbálni. Mondjuk megcsináltam 1-2 repülõórát, de a leszállást mindig az oktató csinálta.

[/cserf][/fülünyúl]

már bocs, de így nem lehet hozzáállni semmihez. az itteni fellépésed másra enged következtetni. úgy tudom, hogy szimulátorozol is. ha ott érted a dolgokat, akkor az életben is érteni fogod.
azt meg csendben jegyzem meg, hogy nem kell 1,5 millát elköltened erre...ha érdekel, szólj és elmondom mi merre...

Товарищ Путин

Kata
Egy millám sincs rá, úgyhogy teljesen mindegy.
Egyúttal megkérnélek hivatalosan, hogy vagy változtass azonnal a lekezelõ modorodon és a hozzászólásaid minõségén, vagy hagyd el a topikot.

[/cserf][/fülünyúl]

Reaper
Rohadtul nem kerül 1,5 millába, csak rossz helyen nézelõdsz. Ennél lényegesen olcsóbban 1 misi környékén meg lehet csinálni jobb helyeken...

Kata
Nem kritika volt, hanem mocskos személyeskedés (tudd megkülönböztetni a kettõt, mielõtt vagdalkozol), mint ahogy ez is. Nem vagyok okosabb senkinél, és pár métert repültem már pilótaként.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Mert szerintem én béna és buta lennék hozzá. Na meg ott van még egy apró tényezõ, hogy nincs rá most 1,5 millám. (Nem beszélve arról, hogy mennyibe kerülne utána is repkedni néha).

[/cserf][/fülünyúl]

Reaper
Mi volt ebben a flamelés? Nem bírod a kritikát? Mibõl gondolod, hogy okosabb vagy mindenkinél? Fõleg, hogy egy métert nem repültél még (értsd pilótaként)...

Te miért nem rakod le a PPL-t?

Товарищ Путин

Kata
Itt nincs szükség a felesleges flémelésedre, sry. Esetleg másik topikokban kibontakozhatsz e téren.

[/cserf][/fülünyúl]

Reaper
Hû de kemény itt az admin néni...

Mondjuk logikus lenne, hogy egy bizonyos létszámig engedik. Állítom sokkal többen mennének repülõvel inkább.

Товарищ Путин

Kata
Nem vitatkozom ilyen meddõ dologban, majd meglátjuk kinek van igaza oszt jóvan. Minden évben érkeztek, érkezhettek vendégek repülõvel a rendezvényre, természetesen elõre bejelentett alapon. Ennyi, lehet tovább okoskodni.

[/cserf][/fülünyúl]

Lehet, hogy egyesek - jó kapcsolatokkal - megtehetik, mert mint tudjuk, vannak az egyenlõk és vannak az egyenlõbbek. Én is eljátszottam a gondolattal, hogy géppel kéne menni, nem szívni a dugóban, de akit felhívtam ezt mondta amit írtam....😞

Товарищ Путин

Bocs, nem szoktam ilyen bénán írni, lehet, hogy a rozé nem tett jót a klavimnak.

Товарищ Путин

Szisztok!

ahogy én tudom, csak olyan gép szállhat le, aki résztvevõje a rendezménynek, szerzõdéses.

Товарищ Путин

Reaper
A legutóbbin (2005) nem emlékszem rá, hogy lehetett volna... A 2003-asra én is úgy emlékszem, hogy lehetett, mert volt elkülönített rész.

Kata
Minden évben lehetett, elég sok látogató ment le repülõvel, ez nem újdonság. Legfeljebb számodra. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Reaper
És ki mondta, hogy lehet Cessna-val menni?

Papirzacsi
Ki mondta, hogy nem ül az ölembe senki? :-P

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Clidey
A 150-es két személyes, Zacsi. :-P

Papirzacsi
Húúú, elférek még abban a gépben. :-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Kata
Egy barátnõmnek van PPL-je, õ vinne le.

[/cserf][/fülünyúl]

Boconadi
értem
Bucser
Gripeneket valamint Osztrák és nem azért kapott pénzt, hogy meggyõzze a politikusainkat, hogy ez a legjobb. És a cseheknél is ez a helyzet.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Boconadi
Hallottátok a híradóban hogy valami külföldi csóka kapott lóvét azért, hogy mi grippeneket vásároltunk? (pontosabban valami német gróf)
Bucser
Annyira nem mert nem te vezeted😄😛

Egyébként hogyhogy?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kata
Én ha megyek, lehet Cessnával megyek. Fú de májer leszek. 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Bucser
gondolom 14

Boconadi
A gyermek jegy hány évre szól? Tehát mi a korhatár?
A Kecskeméti repnapra már kaphatóak a jegyek elõvételben a lottózókban és mindenhol ahol lottózni lehet.

Árak:

Augusztus 10-ig felnõtt 3500Ft, gyermek 1500Ft
Augusztus 11-tõl felnõtt 4000Ft, gyermek 2000Ft

link

Fenrir
Valakinek nincs meg véletlenül ez a "film"?

Fighter Pilot: Operation Red Flag

A halál csupán a kezdet...

Sziasztok!

Bocs, hogy csak így beposztolok, de ez (szerintem) annyira LOL, hogy kihagyhatatlan. Következzen tehát az igazi kulák fórum: 😊
http://avitop.com/cs/forums/thread/4302.aspx

De van még ettõl is szemforgatóbb:
http://avitop.com/cs/forums/thread/4294.aspx

Következzen az igazi maximalista. Avagy fórumból rendeljünk egy komplett flottát:
http://avitop.com/cs/forums/thread/4279.aspx

Ungala Bungala rendeljünk légifülény vadászgépet neten:
http://avitop.com/cs/forums/thread/3488.aspx
(A poén az, hogy itt vissza is írnak, hogy van eladó rengeteg Mig.)

Katonai puccs? Megtámadni egy repteret? Eltéríteni? Ugyanmár! Ha repülõ eszközre van szüksége a harmadik világégéshez, akkor rendeljen ön is az Aviation Forum-ról. 😊

Üdv:
DJviolin