14127
A repülés szerelmeseinek topikja.
-
#10318 és erre valaki tud magyarázatot? sajátfotó szóval fixhogynemkamufotosop
telefonnal leett készítve.
lehet hogy annak a frekvenciája vagy amplitudója akad össze ?! :)
-
#10317 Ne beszélj már hogy torzit a kabintető... Tényleg? azta. vicces vagy -
#10316 Imádom az önjelölt paradicsomszemű fizika+fotosop szakértőket...Nem síküveg a kabintető, így vele jár, hogy bizonyos szögekből torzít, máshogy töri a fényt.
Nagyban
Jajj, itt is kifelejtették az utat...
Innen meg a piramist... :-O -
#10315 Amugy a kép tényleg fotoshop, nézzétek az útat a kabintetőnél :) Meg rossz az árnyékolás is. -
#10314 szerk: és az alkatrészek is árulás alatt. -
#10313 már rájöttem miért feledkezett el. mert az a gép 15éve szét van szedve egy hangárban :D -
#10312 Nem hazudott legfeljebb elfeledkezett róla. Legutóbb mikor nyomtunk vele egy kisebb útvonalat, el is repültünk ama csarnok felett, ahol a másik áll szétszedve jelenleg. :) -
#10311 akkor fater hazudott :D
legszebb mert a legszebb képeket csináltad róla :P :D -
-
#10309 Nem az egyetlen... :)
.
.
.
De a legszebb, az biztos! :)))) -
tomcat1 #10308 polgári gépek terén süket vagyok :( -
#10307 falke...
fournier RF-5
az egyetlen itthon :) -
tomcat1 #10306 ez miez? gyakorló falke?
/bocsi -
#10305 januárban lett kész. hát büszkélkedek vele! :)
-
Garga Pitic #10304 Csak továbbvittem a gondolatot. Legyen is kattintás, meg ne is :) -
#10303 Szerintem picit félreértetted...:-D -
Garga Pitic #10302 Kiselejtezett, földön álló gépen lehetne demonstrálni a kattintást.
(Lehetne? Naaa, lehessen má'!)
A pilótát imitáló bábu mellé rakhatnának mondjuk tojást, dobozos sört, bekapcsolt CD-játszót, fényképezőt, mittomén.
Aztán a népek megnézhetnék, mi marad egyben. Adna egy kis képet a komoly gyorsulásokról.
OK, tudom, kibicnek semmi se drága, csak látvány legyen és jól mutasson a fotón :) -
Putyin #10301 az lesz a szép, ha kattintásra kerül a sor...ne adja az ég. -
#10300 -
Garga Pitic #10299 OK, a pali nagyon népszerű, amit elért az mind a saját munkája, nem lopott, nem csalt, nem nyalt. Hogy (nekem) kissé már low-level a poénjai egy része, az az én bajom, nem hallgatom és kész.
Nyilván kell a népszerűsítés a seregnek, hogy meg tudják magyarázni a népnek, mire is megy el az az irgalmatlan sok pénz (, ami igazából kevés), és erre a célra egy jó beszélőkével megáldott közismert arc jó megoldás.
De ugyanennyi vagy kevesebb erővel lehetne sztárolni valamelyik jó dumás pilótát is.
Ott van pl az a fiatal fegyveroperátor lány és Simon Peti (#10274) Szolnokról, egy helikopteres bemutatón valszeg ők is tudnának szakérteni, akár gépről, akár földről, igazi repülős reklámarcok. Vadászok dettó.
Van ott elég intelligens, elhivatott, jó humorú szakember, a sereg és légierő napján jobban venné ki magát, ha szakmabeli lenne a sómen. (Szerintem) -
#10298 a hideg miatt? :D
-
Putyin #10297 stroke -
Putyin #10296 ja, mert akkor stoke-ot kapott -
#10295 Jó. Lehet hogy nem volt részeg. Se nem volt alkoholos befolyásoltság alatt. De akkor még szomorúbb a dolog... -
Putyin #10294 míg a csoda DJ repült, addig a bemutató pilcsik sajnos nem, mivel arra nem volt keret... -
#10293 A pilótáinknak meg nincs keret több repült órára ! Fasza... -
Putyin #10292 gyomorforgató...És ez a mi hadügyminiszterünk...áááááááááááááááá
a légierőnek volt becsülete. Volt. ma bárki ott bohóckodhat mint az óvodában...És ezért még a HM fizet. Na ez a nemsemmi...
"most én vezetek! én vezetem a repülőt! és most kifordulok balra...NEM! inkább jobbra fordulok....." -
#10291 Nem akarok hinni a fülemnek, végighallgattam az egészet ! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ! -
Putyin #10290 és még egy csomó dologról fogalmatok sincs...le sem merem írni... -
#10289 Putyin, az a Sláger rádiós link nagyon gáz. Elszomorító ! -
#10288 Ezen nagyon felháborodtam anno. -
Putyin #10287 de azért ajánlom, hogy nézd meg, egyesek még védik, hogy nem részeg, volt, hanem a hideg miatt akadt a nyelve....Jó szelet! Azt hitte, hogy a Kék szalagon van...
-
#10286 Többek között. Utálom szekerest és ezt a két díszfaszt is. Mi a túrót keres ez a senkiházi egy katonai repülőben? -
Garga Pitic #10285 Tavaly a Bochkor-show volt a jel, hogy kezdjünk sétálni a kijárat felé.
Neki hála elkerültük a tömeget, szóval ne szídd :) -
#10284 szánalmas kis országunk van, uristen....
mongyon le!!!! -
#10283 most mi van? könyörögnek neki hogy vállalja el? ki a faszt érdekel, már bocsánat, hogy repül ez a majom vagy sem, elnézést a bumeráng rajongoktol is... -
Putyin #10281 no comment -
#10278 Egyetértek. Én csinálok repülős klipeket, csak repszimmel.
OFF
Rob Costlow-tól a Meant to Be, Semester Days és Family-t ismered jó kis zongora szólók.
http://www.mediafire.com/?fmlxednbbwv
Vannak benne repcsik is.
ON
-
#10277 Tribün jegy 20ezerért???
Legutobb Dániában voltam repnapon, igaz fele akkora volt mint a kecskeméti, de ingyenes volt, és a minden gépet az orrunk előtt inditottak be, amit mindenki megtekinthetett ingyen!
Ha nincs tribunos jegyem nem tudok közel férközni az inditásokhoz? -
#10276 miért szol minden repulos videoklip alatt ugyanaza a szar? :) már bocs aki szereti ezeket a zenéket, de mindig vmi csapatos rockzene, kiabálás, gitártépés.... nagyon ritkan hallok minoségi zenét...
pl a 10275, csak képek, semmi akcio mégis sikolt ez a nő végig, meg csapják a dobot, szerintem rossz választás volt a muzsika hozzá....