14127

A repülés szerelmeseinek topikja.
  • VRSDM
    és erre valaki tud magyarázatot? sajátfotó szóval fixhogynemkamufotosop
    telefonnal leett készítve.
    lehet hogy annak a frekvenciája vagy amplitudója akad össze ?! :)
  • Boconadi
    Ne beszélj már hogy torzit a kabintető... Tényleg? azta. vicces vagy
  • Papirzacsi
    Imádom az önjelölt paradicsomszemű fizika+fotosop szakértőket...Nem síküveg a kabintető, így vele jár, hogy bizonyos szögekből torzít, máshogy töri a fényt.
    Nagyban
    Jajj, itt is kifelejtették az utat...
    Innen meg a piramist... :-O
  • Boconadi
    Amugy a kép tényleg fotoshop, nézzétek az útat a kabintetőnél :) Meg rossz az árnyékolás is.
  • VRSDM
    szerk: és az alkatrészek is árulás alatt.
  • VRSDM
    már rájöttem miért feledkezett el. mert az a gép 15éve szét van szedve egy hangárban :D
  • Clidey
    Nem hazudott legfeljebb elfeledkezett róla. Legutóbb mikor nyomtunk vele egy kisebb útvonalat, el is repültünk ama csarnok felett, ahol a másik áll szétszedve jelenleg. :)
  • VRSDM
    akkor fater hazudott :D
    legszebb mert a legszebb képeket csináltad róla :P :D
  • Tikal #10310

• Clidey
    Nem az egyetlen... :)
    .
    .
    .
    De a legszebb, az biztos! :))))
  • tomcat1
    polgári gépek terén süket vagyok :(
  • VRSDM
    falke...

fournier RF-5
    az egyetlen itthon :)
  • tomcat1
    ez miez? gyakorló falke?
    /bocsi
  • VRSDM
    januárban lett kész. hát büszkélkedek vele! :)
  • Garga Pitic #10304
    Csak továbbvittem a gondolatot. Legyen is kattintás, meg ne is :)
  • Reaper
    Szerintem picit félreértetted...:-D
  • Garga Pitic #10302
    Kiselejtezett, földön álló gépen lehetne demonstrálni a kattintást.
    (Lehetne? Naaa, lehessen má'!)
    A pilótát imitáló bábu mellé rakhatnának mondjuk tojást, dobozos sört, bekapcsolt CD-játszót, fényképezőt, mittomén.
    Aztán a népek megnézhetnék, mi marad egyben. Adna egy kis képet a komoly gyorsulásokról.

OK, tudom, kibicnek semmi se drága, csak látvány legyen és jól mutasson a fotón :)
  • Putyin
    az lesz a szép, ha kattintásra kerül a sor...ne adja az ég.
  • baaka
  • Garga Pitic #10299
    OK, a pali nagyon népszerű, amit elért az mind a saját munkája, nem lopott, nem csalt, nem nyalt. Hogy (nekem) kissé már low-level a poénjai egy része, az az én bajom, nem hallgatom és kész.
    Nyilván kell a népszerűsítés a seregnek, hogy meg tudják magyarázni a népnek, mire is megy el az az irgalmatlan sok pénz (, ami igazából kevés), és erre a célra egy jó beszélőkével megáldott közismert arc jó megoldás.

De ugyanennyi vagy kevesebb erővel lehetne sztárolni valamelyik jó dumás pilótát is.
    Ott van pl az a fiatal fegyveroperátor lány és Simon Peti (#10274) Szolnokról, egy helikopteres bemutatón valszeg ők is tudnának szakérteni, akár gépről, akár földről, igazi repülős reklámarcok. Vadászok dettó.
    Van ott elég intelligens, elhivatott, jó humorú szakember, a sereg és légierő napján jobban venné ki magát, ha szakmabeli lenne a sómen. (Szerintem)
  • Tikal #10298
    a hideg miatt? :D
  • Putyin
    stroke
  • Putyin
    ja, mert akkor stoke-ot kapott
  • Gundark
    Jó. Lehet hogy nem volt részeg. Se nem volt alkoholos befolyásoltság alatt. De akkor még szomorúbb a dolog...
  • Putyin
    míg a csoda DJ repült, addig a bemutató pilcsik sajnos nem, mivel arra nem volt keret...
  • L Viper #10293
    A pilótáinknak meg nincs keret több repült órára ! Fasza...
  • Putyin
    gyomorforgató...És ez a mi hadügyminiszterünk...áááááááááááááááá

a légierőnek volt becsülete. Volt. ma bárki ott bohóckodhat mint az óvodában...És ezért még a HM fizet. Na ez a nemsemmi...

"most én vezetek! én vezetem a repülőt! és most kifordulok balra...NEM! inkább jobbra fordulok....."
  • L Viper #10291
    Nem akarok hinni a fülemnek, végighallgattam az egészet ! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ !
  • Putyin
    és még egy csomó dologról fogalmatok sincs...le sem merem írni...
  • L Viper #10289
    Putyin, az a Sláger rádiós link nagyon gáz. Elszomorító !
  • L Viper #10288
    Ezen nagyon felháborodtam anno.
  • Putyin
    de azért ajánlom, hogy nézd meg, egyesek még védik, hogy nem részeg, volt, hanem a hideg miatt akadt a nyelve....Jó szelet! Azt hitte, hogy a Kék szalagon van...
  • Molnibalage
    Többek között. Utálom szekerest és ezt a két díszfaszt is. Mi a túrót keres ez a senkiházi egy katonai repülőben?
  • Garga Pitic #10285
    Tavaly a Bochkor-show volt a jel, hogy kezdjünk sétálni a kijárat felé.
    Neki hála elkerültük a tömeget, szóval ne szídd :)
  • Tikal #10284
    szánalmas kis országunk van, uristen....
    mongyon le!!!!
  • Tikal #10283
    most mi van? könyörögnek neki hogy vállalja el? ki a faszt érdekel, már bocsánat, hogy repül ez a majom vagy sem, elnézést a bumeráng rajongoktol is...
  • Putyin
    no comment
  • Molnibalage
    Egyetértek. Én csinálok repülős klipeket, csak repszimmel.

OFF

Rob Costlow-tól a Meant to Be, Semester Days és Family-t ismered jó kis zongora szólók.

http://www.mediafire.com/?fmlxednbbwv

Vannak benne repcsik is.

ON

• Tikal #10277
    Tribün jegy 20ezerért???
    Legutobb Dániában voltam repnapon, igaz fele akkora volt mint a kecskeméti, de ingyenes volt, és a minden gépet az orrunk előtt inditottak be, amit mindenki megtekinthetett ingyen!
    Ha nincs tribunos jegyem nem tudok közel férközni az inditásokhoz?
  • Tikal #10276
    miért szol minden repulos videoklip alatt ugyanaza a szar? :) már bocs aki szereti ezeket a zenéket, de mindig vmi csapatos rockzene, kiabálás, gitártépés.... nagyon ritkan hallok minoségi zenét...
    pl a 10275, csak képek, semmi akcio mégis sikolt ez a nő végig, meg csapják a dobot, szerintem rossz választás volt a muzsika hozzá....