14127
A repülés szerelmeseinek topikja.
-
#10358 milyen motorjuk van ezeknek? vmi infot nem tudtok róla? (kép jobb oldala) -
#10357 Na persze csak a cikk linkjét nem tettem be.
Az Air Force.
warisboring.com -
#10356 Ők lesznek. -
#10355 Durva kép.Itt látható teljes méretben.Megállapítható,ezek a United States Air Force Combat Controllers-ek?
-
#10354 Én sem, szerintem senki sem :) -
#10353 Nem hinném, hogy arra "tévedt" :) -
Garga Pitic #10352 Mi-24 szombaton: Simon "Kisfiam" Péter százados (pilóta) és Túróczy őrnagy(?) (fegyveroperátor). Vasárnap nem volt működő hangos a közelben, passz. -
#10351 Egy Malév gép tévedt arrafelé éppen a Frecce Tricolori műsora alatt :)
-
#10350 Fulcrum: Szatmári "Szatyi" László szds.
Gripen: szombat - Fekete "Dugó" Tamás őrgy.
vasárnap - Ványik "Vanyek" Attila szds.
A Mi-24-est passzolom... -
#10349 -
Garga Pitic #10348
"Boldog átló", ahogy a képzett fotósok mondanák :) -
#10347 képekkel tartozom még, nincs elfeledve.... :) -
#10346 -
#10345 Tudsz abban segíteni kik repülték az egyes tipusokat? Pl Mig29, magyar gripen, mi24 hind festés... :) -
Garga Pitic #10344 A tisztavatásról visszatérő kötelékek igazán jöhettek volna a Duna fölött...
Szent RedBull-nap :) -
#10343 igen, az a baj, meg még 100.000 ember nem lát a kulisszák mögé, erről beszélek :) Gondolom nem akartak reggel repulni két kört aztán megint leparkolni a gépet, megértem, ezt egész nap mondták is...
A Red Bull személyzete mit közölt a szervezőkkel? hogy ugyan ne irjátok már oda hogy lesz két kurvajo helikopter repulésunk a nap kezdetekor? :) na ezeket nem értem, de mint mondtam igy is elégedett voltam, láttam a cobrát távozni ugyis, meg pesten is :) -
#10342 Amúgy annyi valóban jogos, hogy nem volt feltűntetve külön az általad említett két típus, hanem a reggeli kezdő blokkban szerepeltek Red Bull-ként...
"08:00 08:45 Red Bull, Cirrus Hungary, Pannon Air, Comet"
-
#10341 Az a baj, hogy nem látsz a kulisszák mögé. Csak egy példa: a C-17 személyzet közölte, hogy délután kívánnak repülni mert rögtön a bemutató lerepülése után mennek vissza Pápára. -
#10340 no és a lényeg, repült orsot meg loop volt? :) -
#10339 no, erről van szo, az én program füzetemben szo sincs cobrarol és bo-105ről, ha láttam volna biztos ott vagyok IDŐBEN, és akkor nem beszélek hülyeségeket... A program összevisszaságárol pedig csak a szervezők tehetnek, most nem arrol van szo hogy kimaradt egy két gép, hanem a sorrendről és arrol hogy a hangos azért van hogy bemondják mi lesz...két program füzetem is volt, az egyik kemény 300 pénz volt, a fele reklám a másik fele egy kis ismertető, de az abban lévő program más volt mint a kis ingyen osztogatott kétoldalas füzetke.....
C-17 szombaton időben repült, vasárnap viszont majdnem utolsonak, gondolom a nagy érdeklődés miatt, na bumm, nem erről beszélek. Szoval nem kell ennyire a védelmükre kelni, összeségében persze hogy nem volt semmi gond, de a legutolso repnapon amin voltam ott minden ugy ment ahogy a papiron volt a kezemben, igaz ott kevesebb gép repült....
üdv -
#10338 Mielőtt hülyeséget beszélsz, tájékozódj! Repült a Cobra is meg a BO-105 is mindkét nap! Kicsit korábban kellett volna érkezned... A program összevisszaságáról meg nem a zservezők tehetnek, minekután 1-2 gép péntek-szombat magasságában közölte, hogy mégse jön. Sőt volt olyan gép, ami szombat este jött meg (pl. B-25, F-4U). Ezek mellett még a bemutatózó team-ek is variáltak a repülési időpontjukkal (pl. törökök, C-17)...
üdv -
#10337 programfüzetről nemtudok nyilatkozni.
viszont nekem tetszett hogy kavarva volt a légiparádé, meg a verseny, így változatos és pörgős volt. -
#10336 Repülőnap: miért nem repült a cobra és a bo-105? ez elég nagy mulasztás volt a szervezőktől, vagy nem tudom kinn mult...második nap szerencsére azért felszállt a másik két red bull gép, de mégis.... :)
oo, a gripenek nagyon szépek voltak és jol repültek, persze az ünnepi mig29-es nagyon jol nézett ki...
ami negativum volt az az hogy a program elég összevissza volt, a kétféle program füzet amit adtak csak nagyjábol fedte a valoságot, a két nap pedig totál más volt, és a kommentátor se nagyon mondta előre mikor mi lesz igy mindig sietve kellett meni enni inni wc-re :D -
#10335 óóókéj -
#10334 Hát regeljél be és csinálj neki egy külön mappát! ;) Csak állíts 1200 pixel szélességet a képeknek mert nagyobbat nem enged a galéria-motor. -
#10333 holnap ;) clidey - repair galériába fel szoktad tenni az ilyenekt? oda fel is mehetnének ezek is akár. -
#10332 Nekem jöhetnek minden mennyiségben :) Ha valahova feltöltenéd oket nagyon megköszönném :) elore is thx :) -
#10331 jófélesztárfotók ha kellenek valakinek máról szóljatok, vagy 400at sütöttünk. -
#10330 Most értem haza és ahogy a Malév 737-600-as elhúzott 20 méterrel pont felettem, az se volt rossz élmény :) -
#10329 Most repesztett el 3 Gripen a házunk felett nagyon alacsonyan, olyan hanggal, hogy a tányér lezúgott az asztalról :D -
#10328 Bruce Dickinson's interests include literature, writing, fencing (at which he has competed internationally, and he also founded a fencing equipment company under the brand name "Duellist" [2]), train technology and flying Boeing 757 charter jets for the UK charter airline Astraeus where he is employed as a Captain.[3] He was taught to fly by British Airways commercial pilot Captain Phil Dales.
In the summer of 2006, Dickinson flew about 200 UK citizens home from Lebanon during the Israel/Hezbollah conflict[4]. On 12 February 2007, Dickinson was given permission to fly Rangers F.C. to Israel for their UEFA cup game against Hapoel Tel Aviv. Dickinson asked if he could pilot this flight as soon as he found Astraeus had the contract for it.
(Bruce Dickinson az Iron Maiden énekese)
állítólag a mostani sziegetes fellépésükre is ő hozta a gépet -
#10327 Azt mondtam 'poén'. A gyengébbek kedvéért: legyen valami értelme, oka a fotosoppnak amiért hozzányúlnak egy eredeti képhez.
De igaza van Zacsinak, tényleg korlátolt vagy még ahhoz is hogy ezt megértsd.
Úgyhogy
részemről vita LEZÁRVA. -
#10326 Csillapodj már le bazdmeg. Én nem azt mondtam, hogy minden kép amin a kabintető kitorzít valamit az photoshop. Egyszerüen egy képre mondtam, hogy szerintem ps, mert nem tetszik az árnyékolás, és furcsának találtam hogy ott nincs út. De te ideraksz nekem 5 képet, hogy bizonyítsd: te vagy itt a jani. Tévedtem, ennyi. Mit kell játszanod az agyad kétszer is egymás után...
Arra a baromságra, hogy csak azért ps-eznek egy képet hogy vicces legyen, nem is mondok semmit. -
#10325 Korlátoltságod nagyobb méreteket ölt, mint én azt képzelni mertem... Orvos látott már?
Amióta feltalálták a fotosopot, és a fake szót, azóta az "egyszerű" gondolkodású embereknek minden fotóbolt, mert a gondolkodáshoz túl hülyék.
Itt van még pár "fotosop":
Sergey megkapta a vadonatúj orosz térgörbítő plexit, remélve, hogy átteleportál a rajtból a célba.:-O
Peter Podlunsek is az új térgörbítő technológiával repül. -
#10324 úr isten -
#10323 konklúzió - sony ericsonnal nem szabad fotózni forgó légcsavart -
#10322 Igen, itt a telefon képfrissítési frekvenciájával van a bibi, azért ilyen a kép. Nekem is volt régen egy gagyi fényképezőm ami ugyan ilyen képet csinált. :) -
#10321 Te vagy a micces ha még ezek után is asziszed hogy az a kép fotobolt...
Merhát ugye fotoboltolni olyan képet szoktak általában amiben van valami poén...de abban mi volna, hogy egy F-16 elrepül a piramisok felett? Az hogy ilyen felségjellel ez lehetetlen? Hűdenagy poén...lenne, ha nem_valódi_kép lenne... :) -
#10320 forro levegő? :) vagy bekerültél a matrixba neo... -
#10319 vagy ami még elképzelhető "nem akarok paradicsomeszű fizikusjelöltnek tűnni" csak egy ötlet, hogy a légcsavar mögötti felkavart levegőben máshogy törik a fény és emiatt lesz csíkos a légcsavar meg hullámos az egész gép oldala?! :/