Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Egy magánember A380-as szuperjumbóval lepte meg magát a párizsi légikiállításon.
Egy meg nem nevezett magánember megrendelt egy Airbus A380-as szuperjumbó repülõgépet a párizsi légibemutatón, amelyet „õ és kísérete” fog használni. Az illetõ nem európai és nem egyesült államokbeli állampolgár, a gépért listaáron 300 millió dollárt kell elvileg fizetnie, de biztosan kapott árengedményt. A vevõ egy évet szán a légi jármû átalakítására – bizonyára végül egyfajta légi jachtot fog faragtatni belõle. Némi fejfájást okozhat neki, hogy a szupergép mérete és súlya miatt nem szállhat le akármelyik repülõtéren, és pilótát sem találni hozzá minden sarkon.
A környezetvédõknél totál kicsapta a biztosítékot a hír: egy szakértõjük szerint ha valaki magáncélra óriásgépet vesz, az olyan, mintha vásárolt volna egy szennyes, széntüzelésû erõmûvet, hogy az áramot termeljen a mobiltelefonja feltöltéséhez.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Az F-14 sztem kifejezetten szép.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Naszóval, ez egy nagyon olcsó lendkerekes gyerekjáték. Finoman mondva nem volt cél a játék készítésekor, hogy aprólékosan lemásolják az eredeti gépet. A minta biztosan a Viggen volt. Egyetlen más, a valóságban is elkészült vadászgéptípussal sem összekeverhetõ a Viggen jellegzetes kacsa elrendezésû deltaszárnyaival és vezérsíkjaival.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Klömben meg a szekrényen marha jól néznek ki fõleg a nagy tomcat meg a draken (az a másik aminél nem bírtam eldõnteni miaz)
A "fekete azonosítattlan" gép egy SAAB JA/AJ-37 Viggen akar lenni szerintem amúgy...

Összeségében ha sok-sok bukkanón is kellett átverekednie magát a típusnak, úgy tünik, hogy lassan valóban kezdi kinõni a gyerekbetegségeit...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Vannak ferde hajlamaim (muhaha) ,de ez nekem is túl sok 😄
A halál csupán a kezdet...
Arról már nem is szólva, hogy lent éppen te ecsetelted, mennyire megviselte a szívedet egyik szárnyasod távolléte. Az talán nem csalódás neked, hogy kint olaszban más simogatja és ápolgatja helyetted? <#smile>#smile>
[/cserf][/fülünyúl]
Na most éppen ezért adták ki így ezt a gépet, mondjuk azt nem értem, hogy a digók hogyan tudják még télen is teletölteni egy 180 férõhelyes gépet amikor a mi rendkívül jól képzett embereink nem :\
Az olaszoknál valószinüleg teljesítmény alapú bérezés megy. Itthon meg óradíjas. 😛
Gondolj bele a hajózásba, ott is minden ladik (kezdve a zsebvitorlásoktól a repülõgép-hordozókon át a szuper-olajtankerekig) "she". 😊
Nyáron a 800-asok itthon is hozták az eredményt. Viszont az év többi részén nem voltak megtöltve. A digóknál az év többi részében is gazdaságosan mûködtethetõ mert mind az üzletii mind a magánszektor év közben is többet repül mint mi.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Azért az olaszuoknál mind utazási szemléletben, mind anyagiakban kicsit elõttünk járnak😊
Товарищ Путин
Na most éppen ezért adták ki így ezt a gépet, mondjuk azt nem értem, hogy a digók hogyan tudják még télen is teletölteni egy 180 férõhelyes gépet amikor a mi rendkívül jól képzett embereink nem :\
Товарищ Путин
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Kedvencem mindig is a HA-LOH vagyis a Lóhelén 😊 Szegény most milánóban idegenlégióskodik.
Товарищ Путин
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Nõ az, hidd el!!
Товарищ Путин
Товарищ Путин