Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Attol fugg amugy, hanyan mennetek. 6-7 szallithato szemelynel mar inkabb a ketmotoros gepek dominalnak. Szoval amiben erdemes gondolkozni: Piper Aztec, Seneca, Navajo, Aerostar, Cessnabol 400-as, Britten-Norman BN-2-es, stb. (200-as Cessnaba nem erdemes gondolkozni, baromi keves csomagot tudsz vele vinni)
A problema itt annyi, mennyire vastag a penztarcad. Ugyanis egy ketmotoros gep berleti dija 60 ezernel kezdodik. (Plusz a pilota koltsegei, masfajta biztositasok, ha kellenek, leszallasi illetekek, stb.) szoval csak a gep berlete csak oda lenne olyan 180 ezer korul. Tehat csak a gep 360 ezer, es akkor meg jonnek az egyebek.
De ha van ra keret...
<#zavart1>#zavart1>
Ti milyen Gépet ajánlanátok ha Horvátországba és vissza szeretnék járni és az egész családomat vinném 6-7 személyes max 8 személyes gépre gondolnék a pilotával eggyütt! Lágvonalba kb 500 km távolságról lenne szó én idáig csak a cessnát ismerem abbol a 206 vagy a 414 es néztem.
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Range Selector:
The EFIS control panel range selector has eight positions. The range selections are 5,10,20,40,80,160,320 and 640 nautical miles (NM). With the 640 NM range selection, the 640 NM range shows on the ND. But the WXR R/T only shows weather displays out to a maximum range of 320 NM.
A halál csupán a kezdet...
de nem értek én ehhez, de azért leírom 😄
#9430 1 láb kb 30 centi. Mi értelme lenne akkor?
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
#9419 Ha Faraday-kalitka elv, ha nem a villám akkor is belecsaphat, nem gyakori eset, de elõfordulhat. Általában az orrkúpot, antennákat meg a vezérsíkokat kapja el. Néha fékszárnyon és a szárnyvégeken is megsülhet a fém 😊
#9420 Nincsenek már légifolyosók, helyette RVSM van ami annyit takar, hogy magasságbeli elkülönítéssel repülnek a gépek. Tehát egymás alatt-felett mehetnek ugyanarra pl.
Katátol tanultam, de nem bizti h igy van 😄DD
belecsaphat, de nagy károk tuti nem lesznek benne, régebben volt ilyen hiradoba O.o
többi kép
Amúgy van olyan része az ápolásoknak amikor ellenõrizni kell a pack-ek légkondi csöveit uv lámpával, hogy van-e benne pl olajszennyezõdés.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ne szivd fel ennyire...szerinted érdekel hogy vesz magának egy repülõt? minden órában vesz magának valaki egy ferrarit egy repülõt egy yachtot, miért pont az övé érdekelne, nem ez érdekel...látom nem érted...
Talán igazad van, és megéri neki, de talán csak egy azok közül akinek husz bentley áll a garázsában és még egyikben sem ült, meg 38 fürdõszobás kéroja van de még csak egyet használt...ha ebbõl neked azjön le hogy az ember irigy akkor sajnálom, nem érjuk egymást... szimplán arra akartam kilyukadni hogy szerintem ez pazarlás, ami áttételesen mások kárára megy...
És nem kell midenkinek teréz anyának lennie és afrikába menni etetnie az éhezõ gyerekeket ahhoz hogy megértse és egyetértsen a környezetvédõkkel, emberjogiakkal stb, nem kell ilyennel vagdalozni, tudod hogy nem errõl van szó....
Látom mennyire adakoznak a gazdagok, meg a gazdag államok fõleg ott ahol nyersanyag van...
Nagyon örülok hogy te ekkora kozmopolita vagy, majd akkor is az legyél ha nem lesz hol meg mibol kozmoskodni.... ne vedd személyeskedésnek, nincs veled problémám, csak probáltam más szemszögbõl nézni ezt a történetet... nyilván tudom hogy nem ezen a magánemberen mulik a "világbéke", de most valamit õ is elvett belõle, és még eggyel több gép éget a levegõben, talán feleslegesen....
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
[/cserf][/fülünyúl]
Ha meg annyira fáj a nincstelenség a világ más táján, akkor menj oda és térítsd a népet és gondoskodj róluk. Kívncsi vagyok mennyi idõ után lépnél le onnan. Karoszszékbõl meg könnyû környezetvédõnek lenni meg a kényelmes lakásból sajnálni a szegényeket.
Sorry de én a kozmopolita szubkultúrában nõttem fel ahol nem szokás irígyelni mások eredményeit ésanyagi életkörülményeit se nem ostorozni a gazdagokat hogy adakozniukkell..
Tudod valszeg ez az ember (meg ugy általában a gazdagok) többet adakoznak mint amennyit normális ember eészéletében megkeres.
Bocs az offért.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Egy másik topikban pont ez volt a téma... egyesek szegények mig mások szupergazdagok.... gondolom az igy szerzettt jövedelmét amit ez a repülõ szerinted biztosit majd számára nem a szegény gyerekek megmentésére fogja felhasználni akik napi egy rizs szemen élnek.... nekem csupán csak ez bántja a szemem, az észnélkuliség....
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Ha üzletember veszi és be tud rendezni rajta egy tulajdonképpeni mozgó irodaházat. Kifizet most 300 milla körüli összeget. Képzeld el hogy 4-5 éven keresztül folyamatosan charterjáratozni, irodátbérelni ha szükséges mennyibe kerül egy multi mozgóapparátusa számára+ nem beszélve az elvesztett idõrõl amíg az utazás közben nem tudnak dolgozni.
Egy üzletember nem azért vesz repülõt, hogy flancoljon általában, hanem azért, hogy az út közben is tudjon dolgozni és ne vesszen el az az idõ amit a gépen tölt. Szóval megfelelõ méretgazdaságosság mellett nem tartom hülyeségnek. Sõt lehet eza jövõ. Mondjuk nem irígylem azokat akik ezen dolgoznak😊 Dehát evvan😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF