Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/cserf][/fülünyúl]
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
makettet, amit mutogattak?:-)
Gondolom nem dobták még el a terveket, de sztem nagyon messze vannak még attól, hogy legyen belõle bármi is.Nagyon valószínûnek tartom, hogy pl a függvezek elhelyezése még válzotik, ahogy a szárny alakja is.Egyébként a Sonic Cruiser szárnyának mûködése,és jellemzõi jóval közelebb állnak a Concorde-hoz, mint a pl Starshiphez, és így már kérdéses mi fog megvalósulni abból a gazdaságosságból, amit a Boeing hírdet.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
16 éves vagyok. katonai pilóta szeretnék lenni (nem vadász). mit csináljak? hova felvételizzek stb.
elõre is kössz.
http://www.agye.hu/index.php?menu=10&page=0
Leírások bal oldalon, képek jobb oldalon.
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
A mostani fairfordi repnapra, az egyik részvevõ visszalépése miatt van egy feleslegessé vált jegyem.
Ha valakit esetleg érdekel keressen meg e-mail-be.
De itt egy példa. Egy idõben nagyon formabontó volt wingletet alkalmazni, és nagy divat is lett. Majd rájöttek ,hogy sokkal hasznosabb az, ha a wingletet inkább "lefordítják" és hagyományos szárnyként mûködik. Nem véletlenül nincs már az újabb nagygépeken winglet, pl 767-400, 777, 787.(airbus winglet nem winglet, az csak vmi szar. ;-) )
Hogy azok nem mûködnek? Hát, itt van például a Beechcraft Starship 2000, na az a gép tényleg különleges...
"nameg ilyen cakkozott sugárféket sem láttam még" Az nem sugárfék. :-) Nagy valószínûséggel zajcsökkentés céljából van úgy kialakítva.
eléggé otthagyták leszállás közben 😄
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Amúgy azt a másik képet a google dobta ki B787 flight deck keresésre.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
A halál csupán a kezdet...
De mostt akkor szarv kormánya van vagy ilyen ûrjármû feeling-es? Ugyanis
itt
ha jól nézem szarv kormány van. Szóval meik a valós ?
Itt egy videó a CNN-rõl.
Egyet elfogadnék. <#taps>#taps><#awink>#awink>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Három nagy japán gépipari cég is közel jár ahhoz, hogy repülõgépek gyártásába kezdjen. A Kawasaki Heavy Industries Ltd. jövõre kezdi el katonai gépe gyártását, a Mitsubishi utasszállító gépet épít, a Honda Motor Co. pedig a héten kezdte meg kisrepülõgép-gyártó üzemének építését az USA Észak-Karolina államában lévõ Greensboróban.
A Kawasaki közepes méretû tehergépének civil specifikációját 2009-tõl dolgoznák ki, aminek alapján hozzákezdhetnek a megrendelések gyûjtéséhez, és 2012-ben szolgálatba állhatna az elsõ polgári Kawasaki-repülõgép. A gépnek az lehet a legnagyobb elõnye a Boeing és az európai Airbus hasonló termékeivel szemben, hogy nem utasszállító gépbõl alakítanák át, s ezért például a teherautók közvetlenül rakodhatnak bele.
A Mitsubishi Heavy Industries, Japán legnagyobb gépipari gyártója a júniusi párizsi légi bemutatón tárta a nyilvánosság elé repülõgéptervét, amely felkeltette az európai és egyesült államokbeli cégek érdeklõdését a tervek szerint 2012-tõl piacra kerülõ gép iránt. Japán lapértesülések szerint a Boeing részben befektetõként, részben az értékesítési stratégia kialakítása, illetve a szervizelés és a pilótaképzés megszervezése terén tanácsadóként is részt venne a projektben. A Mitsubishi a Boeing egyik legnagyobb beszállítója, kulcsszerepe van például a felerészben kompozit anyagokból álló Boeing–787 Dreamliner építésében.
A Honda, a világ legnagyobb motorgyártója 40 millió dollárral, 100 millióra emelte a repülõgépgyárára fordított összeget. Az üzem nem véletlenül épül az Egyesült Államokban, ez ugyanis a célba vett Cessna méretû üzleti gépek legnagyobb piaca. A két saját gyártású sugárhajtású motorral készülõ HondaJetek repülési engedélyéhez szükséges tesztek 2008-ban kezdõdhetnek, a gyártás 2010-ben indulhat el a 350 fõt foglalkoztató gyárban. A 3,65 millió dolláros, legfeljebb nyolcüléses gépre máris száz megrendelése van a Hondának – állítja a cég.
Bizjet pedig van par itthon is, hirtelen ami eszembe jut az szinten egy tokoli cege a Pannon Air Service-e.