Felhők felett...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falconer
Az sajnos nincs, én utána mentem.
De versenyzõkröl van, meg egy ilyen kötelékes is:

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

exTrem
Szia köszi szépen. Ha esetleg lenne egy pár képed a 767-300-asról 😊, azt nagyon megköszönném.

Falconer

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
A redbull air raice-re gondolsz? Voltam, teszek is be képet szivesen.

exTrem
Sziasztok. VAlaki volt kint a légibemutatón Pesten ? Ha csinált valaki képeket vagy videót vagy tudtok olyan oldalról ahova ezeket felteszik, írjátok le pls. Kössz all. UI: airliners meg hasonló oldalakat ismerem. (privát oldalra gondoltam)

Kata
Szép, kecses gépek ezek az albák, az embernek ilyen jut eszébe ha repülõgéprõl van szó klasszikus értelemben.

[/cserf][/fülünyúl]

Capali es Capeti II a ket alba "anyakonyvezett"😊 neve.
Ugyanis volt egy Capeti 1992-2000 kozott, az 1904-es oldalszamu MiG-21-es.
(Pontosabban a 93-as fairfordi show utan belehuztak 11 G-t, ugyhogy utana nem sokaig repult...)
Falconer
Milyen ötletes nevek 😄

42nd Intruder
Konkrétan Zümi volt az a méhecske. A cápák most pedig Cápali és Cápeti névre hallgatnak. És piszok szépek 😊

[NST]Cifu
Hát majdnem, legalábbis akad egy testvérkéje. ^^

A kecsói repnapokra ki szokták festeni a 119-es Albát. Legutóbb méhecske volt, most cápácska. ^^
[center]

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Punker
ez standard festés a Magyar Királyi gépeken? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Boconadi
tyûdeszíp <#smile>
[NST]Cifu
It1s dead, Jim.

ColdFire
jo neked -.-

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Kinnt voltam a repnapon. Király volt. 😊

ColdFire
Bocsi01 😄DD

chaten beszélgetünk, azt mondja az egyik mikor a Cobrával versenyzett: lõd ki 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
nah most jön a Fulcrum vs. F1 -.-

ColdFire
bár a kamerás elég fosh 😞

Aha! Nekem is tetszett.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

ColdFire
szép volt

Most startol a „Patrouille de France”

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

ColdFire
ezt nem hiszem el, itt fogom a jegyemet amit tegnap vettem, tegnap estére hányinger, torokfájás, most beszélni se tudok :\
ezt nem hiszem el, remélem holnapra jobban leszek

Boconadi
hát néztem a programokat, mit ne mondjak, jobbra számítottam.
Ezelõtt 1 órával láttam az AVACS-et Dél fele repülni Jakabszállás Nyugati felén. Kb. 700-1000 méteres magasságban repülhetett. Rohadt alacsonyan volt. Örök élmény. 😊

Mark007
Hat, en ezt most kihagyom sajnos<#szomoru1>
Ha kozelebb lenne, akkor lemennenk, max visszajovunk, de igy, 140km-t utazni, nem lenne jo. Csak akkor leszek nagyon duhos, ha ragyogo napsutes lesz mindket nap<#vigyor0>

desigo
Mára is vihart jósolt a meteo, de itt Jakabszálláson rekkenõ hõség, tiszta ég, gomolyfelhõk. A netes közvetítés alapján Kecskeméten is.

Állítólag Szombaton jobb idõ lesz, mint Vasárnao. Legalábbis a neten a szoba meteorológusok ezt rebesgetik. 😊

Mark007
huha.. megneztem, nagyon elvezheto lesz allo kamerat nezni..nah meg azert az nem er fel azzal, hogy ott allsz a geptol 30-50m-re. szerintem<#vigyor0>

Boconadi
lehet nézni neten is <#gonosz1>
Mark007
Hat igen, meg attol hogy ki hol lakik 😉 Kecskemetrol en is elsetalnek, akkor nem lenne problemam, de Egerbol mar kevesbe 😊

ColdFire
ez attól függ, ki mennyire fanatikus😊

Nálunk is ugyanez a probléma<#szomoru1>
A jegyeket megvettük, tehát elmegyünk, csak nem tudjuk mikor lenne jobb.
Esõ és viharok mindkét nap, nem néz ki jól a dolog

Mark007
Hello!
Gondolom tobben is mennek Kecskemetre innen.
Szerintetek erdemes 2 orat utazni? elmennek, csak mindehova esot ir, es attol felek, hogy odamegyunk, es allhatunk az esoben :S

Boconadi
Csak azt akarja hogy mindig neki legyen igaza..
ColdFire
én csak mondtam miez 😛
azt nem mondtam h létezik is 😊

Bucser
Annyira nem érdekelt a film, hogy a gép típusát megjegyezzem. De úgy mondtad a típust mintha létezne.

Egyébként a hivatkozás amire a Talon címszó alatt referenciaként felhoznak ott is "Fake F/A - 37 Talonként" van emlegetve.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ColdFire
Mondott egy baromságot? a filmben lévõ neve F/A-37 Talon.

Talon

Boconadi
Én akkor is megköszönöm neki.
Meg neked is.
Bucser
MOndott egy baromságot... Nem sok köszönni való van rajta...

A Stealth címû filmben szerpelt ez a rondaság. A film közepesnél is rosszabb.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Boconadi
thx
ColdFire
F/A-37 Talon

Bucser
Egy filmnek a kelléke.... Jó párszor ki lett már tágyalva.

Boconadi
mi a fene ez?

ColdFire
elozoleg is volt, de azért kösz 😊

Repülõnap a neten is!

Ha volt már bocsi. A lényeg, hogy gondoltam rátok nem? 😄

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

wolfaud
Szivesen beülnék egyszer Besenyei mellé ugy mint ma a Bocskor!

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

[NST]Cifu
Jelenleg még függõben van a dolog, valószinüleg a britek Queen Elizabeth osztályának hajótestére és talán meghajtására épül (egyszer már eldöntötték, hogy hagyományos meghajtású lesz, aztán mégegyszer eldöntötték, hogy inkább nukleáris). A katapultokat és a leszállást segítõ / fékezõ rendszert az amerikaiaktól veszik, ahogy az E-2D Hawkeye AW&C gépkepet is. A neve Richelieu az elõzetes tervek szerint.

Reaper
Draken pedig Kecelen van...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Bucser
Bocs valóban.