14127
A repülés szerelmeseinek topikja.
-
#10518 Légyszíves linkeld be azon hozzászólásom amiben "poénkodtam", miután kiderült, hogy min titkolóztatok! De légyszíves ne a #10489-cel gyere, mivel nem láttam akkor még Bucser linkjét! -
#10517 clidey = Clidey . bocsánatos -
#10516 reaper.
clidey és én tudtuk hogy mivan, de nem írtuk le míg nem volt kinnt mindenhol (én nem akartam gyászhuszár lenni), te elkezdtél poénkodni hogy mit csinálom a fesztivált ha nincs is semmi, időközbe jött a hír hogy van, nem is akármi, (clidey és én érintettek vagyunk az ügyben) minket konkrétan érint, erre te folytatod a poénkodást ahelyett hogy írtad volna " afranc, nem tudtam hogy gáz van "
amúgy sem szokás poénkodni ha valakit több milliós anyagi, és felbecsülhetetlen emberi élet elvesztése érint, főleg nem akkor ha konkrétan az érintettekkel beszélsz. és ráadásul még folytatni a veszekedést. komolyan nem értem. -
#10515 A többiek? Több személyiséged is van? -
#10514 Én kezdetektől fogva tudtam, a többiek pedig menet közben jöhettek rá...és mostmár megvan a határozott véleményük - rólad. -
#10513 Szerintem meg, ha egy épelméjű ember végigolvassa az elejétől, akkor rá fog jönni arra, amire neked pár tucat hozzászólás után sem sikerült... -
#10512 Remélem Kata hamarosan erre jár, és kigyomlálja gusztustalan hozzászólásaid. Én egy moderátor helyében pár hét bant is szívesen adnék, hogy legyen időd magadba szállni és elgondolkodni azon, amit és ahogy tettél.
Bár így az előzményekből ítélve hasztalan próbálkozás volna lehet...
Pszichiáter neked meg nem kellene - te már menthetetlen vagy.
Ui.: Ha gondolod, felőlem még folytathatjuk itt a csevelyt, bár szerintem ennyiből is meg lettek győzve a T. Idelátogatók milyen jellem is lakozik benned valójában. -
#10511 Nem hinném, hogy bocsánatot kéne kérnem olyanért, amit nem tettem meg.
Ellenben neked nem ártana egy pszichiáter... -
#10510 Mondd, letört volna a kezed, vagy az egekben szárnyaló egódon esett volna csorba ha a #10489-ben egyszerűen csak annyit írsz ahelyett amit írtál hogy:
"BOCSÁNAT FIÚK, most csúnyán mellényúltam, ne haragudjatok hogy ilyen tapintatlan barom voltam. Sajnálom az esetet, részvétem az érintetteknek."
Látod ennyi lett volna csak, ami nehezedre esett. Ehelyett elkezdted magyarázni a bizonyítványod, s teszed azt azóta is. De sebaj, arra legalább jó volt, hogy mostmár láthatja mindenki mire számíthat tőled, emberileg mekkora egy nulla vagy. -
#10509 Nem igazán vagyok fosós fajta, szóval kár keménykedned. Amúgy reménykedni lehet nyugodtan, de ennek a jó magyar repülőtársadalomnak nem is akarok sokáig tagja lenni, mert ez is olyan mint ez az ország, tele magadfajtákkal.. Tudod, számomra meg egyébként az a szomorú, hogy felnőtt emberek ennyire értetlenek és még ilyenkor is képesek önnön felsőbbrendűségüket hirdetni. Az én olvasatomban az lett volna helyes, ha rögtön a #10481-es hozzászólásomra normális válasz érkezett volna. Ez egy nyilvános fórum, nem privát chat kettőtök számára. Annyit mondtatok volna, hogy szomorú dolog történt ma és egy szavam nem lett volna. Sajnos nem vagyok gondolatolvasó, ha az lennék nem pazarolnék rád akár egy percet is itt fórumon. Semmi bajom amúgy veled, de nem szeretem, ha igazságtalanul ossza nekem vki az észt! Ennyi! -
#10508 buntit kerek:
reaper te egy
[b][center]fasz vagy -
#10507 Szomorúan hallom. Nekem viszont valszeg mégtöbb. De őszintén remélem előbb-utóbb kidob majd magából téged a repülős társadalom!
Ha nem volnék közvetlen közelről érintve e sajnálatos és megrázó eseménnyel kapcsolatban, még tán röhögnék is azon a paraszt bunkó hozzászólásokon amit itt fórumozás címszóval elkövetsz. Épp ezért te vagy szánalmas, nem is kicsit.
Mindenesetre ott a képem a repair.hu galériában, ha kell adok telefonszámot is, gyere ki nyugodtan dunakeszire személyesen, s megbeszéljük azt amit itt elkövetsz mostmár szántszándékkal! Ne fossál, nem süllyedek oda hogy akár egyetlen újjal is hozzádérjek. -
#10506 Több közöm van a valós repüléshez, mint hinnéd. Viszont látom mindenáron tiéd kell, hogy legyen az utolsó szó okoska, szal rádhagyom...
u.i.: Az a baj, hogy az élet minden területén ilyen szánalmas emberekkel lehet találkozni ebben az országban, mint te... -
#10505 Na most hagyd abba te agyatlan kretén! Nem elég hogy nem veszed észre magad hogy ezúttal kurvára melléfogtál, még nekiállsz itt hepciáskodni?!?!?!?!
Én szégyellem magam miattad, hogy ilyen embernek is köze van - remélem csak a virtuális vonalon a valós életben SOHA!!! - a repüléshez mint neked!!! -
#10504 :( -
#10503 Nem is fecsérelek rád több szót, hiszen egy amőbába több értelem szorult, mint beléd. Szomorú, hogy ilyen emberekből(is) áll a magyar repülés, mint te. A bizonyítványt te állítottad ki magadról, nem én...
részemről is téma OFF -
#10502 Nincs túlélő. A média csak ismét hozta a formáját. -
#10501 Nem süllyedek le a szintedre, a barátod sem vagyok hálaégnek, nem is kívánok az lenni - mert tudod én megválogatom. Indokaim - hogy miért kellett volna NEM poénra venned a figurát - leírtam a #10496-ban...az hogy még ezt sem bírod felfogni/értelmezni, szintén csak téged minősít.
Hidd el, topiklakók közül VRSDM és én álltunk legközelebb a repülőgéphez és a pilótához. Ennek szellemében roppant örvendetes volna, ha befejeznéd szellemi mélyrepülésedet és a bizonyítványod magyarázgatását a témában.
Részemről téma OFF. -
#10500 Gondolod, hogy ez nem derült volna ki? Nem értem, de mindegy. Félreértés volt ennyi. A lényeg, hogy sajnos megint egy repülőemberrel és 1 géppel kevesebb...:( Mielőbbi gyógyulást a túlélőnek! -
#10499 én azért nem mondtam el espec. mert szívtam már meg majdnem nagyon csúnyán (szintén itt az sg-n) azzal hogy kotyogtam jobbra ballra, mindent, nem volt még interneten nem volt még sehol.
úgy meg amúgy sem tudtam volna írni hogy ne fonódjak bele. -
#10498 Intelligenciának sajnos te vagy híjján barátom, hiszen még mindig nem fogod fel a mondandóm lényegét. Tudod nekem nem kezdőlapom az index... Mégis honnan kellett volna tudnom, hogy miről van szó? Erre válaszolj nagyokos! Az egész onnan indult, hogy miért nem lehetett elmondani, hogy mi történt, már az elején...
Továbbá ne öcsizz seggfejkém, mert a kor állapot és nem érdem...
Ennyit erről! -
#10497 Mostmár kár magyarázkodnod...szégyelld inkább magad. Ezúttal csúnyán mellényúltál. -
#10496 Te vagy seggfej, nem is akármekkora. Láttál te akár egyetlen poénos szmájlit akár tőlem akár VRSDM-től?!? Vagy bármelyikünk hozzászólása szerinted poénos volt?? Ha rendelkeznél az intelligencia legkisebb szikrájával, legalább ennyiből rájöhettél volna hogy itt senki sem viccel...egyedül te. Vágodmár, öcsi????? -
#10495 Te meg a #10482-t te IQ-betyár... -
#10494 Szerintem meg te egy seggfej vagy. Ezt nem lehetett elmondani, hogy leesett egy madár?
A témához kapcsolódva, részvétem a hozzátartozóknak! -
#10493 Olvasd már el a #10487-et és szégyelld elmagad mélységesen, marharépa. -
#10492 R.I.P.
HA-1007 -
#10491 Eszed kábé ennyi te hülye kis takonypóc. -
#10490 te meg bunkó, tapintatlan, rongy ember. ember?! -
#10489 kevés vagy:) -
#10488 Gratulálok. Egyes, fiam, leülhetsz. -
#10487 Lezuhant egy motoros vitorlázó a Hármashatárhegyen -
#10486 Te írtad be, hogy "bár az lenne"... Te játszod itt magad:-D -
#10485 LOL... -
#10484 mert mint látod, (clidey) aki érti az érti, téged nem érint, nem kell csinálni a műbalhét. -
#10483 Akkor minek írod?:-D -
#10482 nincs válasz, clideytől sem, majd ha lehet akkor lesz... lehet.
-
#10481 Mer? -
#10480 Asztakurvaélet...! -
#10479 bár az lenne.