14127
A repülés szerelmeseinek topikja.
-
Putyin #10558 nem kérdés, hogy a verseny éles, és mindenki igyekszik ott megszorítani, ahol csak lehet. Sokan ezt a gépet használják az említett gazdasági okok miatt többekközött. Amúgy meg tök felesleges is 1 órás utakra olyan gépet használni, aminek sokkal magasabb az óradíja.
" kicsit többet kell tenni mint benyomni az AP-t és olvasni 2 órán keresztül."
hát nem sokkal kell többet tenni. ezt sem by hand fogják vinni. -
#10557 Én nem visszalépésnek hívnám ezt, inkább egy új kihívásnak. Itt azért kicsit többet kell tenni mint benyomni az AP-t és olvasni 2 órán keresztül. -
#10556 Nem.
De remélem, hogy neked sem kell bemutatni Iróniát. -
Putyin #10555 szerinted jobb? -
Putyin #10554 és alig lesz lassabb, mint a Fokker. ezek elég korszerű hajtóművekkel vannak szerelve. csak a sugaras pilótáknak lesz visszalépés. -
#10553 valóban jobb dönteni a kerozint a nem kihasznált nagyvasakba... -
#10552 Amúgy egyáltalán nem rossz gép ez. Akkora férőhelyes mint a Fokker-70 viszont harmadannyit fogyaszt. -
Putyin #10551 :D ilyen HASZNÁLT gépei lesznek a MALÉVból megmaradt cégnek. Számalmas ez az egész. -
#10550 Mit szólnának mérgelődnek :) szinte senki nem akar jet után propra kerülni. De ez rajtuk kívül senkit sem érdekel. -
#10549 Nem tudom, most az 5 hetes típustanfolyamán vagyok ennek a gépnek úgyhogy elég régóta nem voltam Ferihegyen :) -
#10548 A pilóták mit szólnak hozzá? -
#10547 Ilyen gépe lesz a Malévnak nemsokára:
Dash-8 Q400:
Belülről:
-
#10546 Inkább így...
-
#10545 Csak hogy repülőgép is legyen:)
[IMG]http://www.airliners.net/photo/Venezuela---Air/Sukhoi-SU-30MK2/1382326/L/ [/IMG] -
Putyin #10544 repülőről nem volt képed?? ;) -
#10543 Még. :)
-
#10542 Él még az a link ahonnan ezt leszedted? Én ezt onnan szereztem.
Volt ott még sok szép más kép is. Asszem ez is onnan van.
Ez nem onnan van, de szép.
Vannak benne repcsis képek is. -
#10541 rég voltam már erre eléggé, hoztam szép képet, ha már felhők felett
-
#10540 Gyerekek, gyerekek...
-
#10539 Azt hittem, ide felnőtt emberek járnak.
Büntetőpontokért folyamodtam moderátorhoz, mert ez minősíthetetlen.
Egyúttal megkérek tisztelettel minden topiklátogatót, hogy mellőzze az utólagos hozzászólásokat a korábbi eseményhez, és térjen vissza a topik témájába ill. azzal kapcsolatos kötetlen csevegésre.
Köszönöm. -
#10538 A gyászod és a keserűséged, nem feltétlenül itt a fórumon kéne kiélned szvsz, úgy, hogy a másiknak meg fogalma sincs mi fáj. -
#10537 Javaslom a privát chat-et a közös siránkozásra, tudtommal ez egy nyilvános fórum. -
#10536 nem tudom Clidey miért. tegnapot visszanézve magamból kiindulva azért voltam végtelenül mérges reaper-re mert lehet hogy ő most sajnálja (mintha lenne köze hozzá) hogy egy emberrel és egy géppel kevesebb.
mindegy hogy Clidey és hogy én miért is. de én tegnap ahányszor megnéztem a repülőről készült képeinket elkezdtem sírni, mert tegnap egy emberélet mellett, egy élet munkája veszett kárba, egy gyerekkori álom, egy felelőtlen és meggondolatlan pilóta miatt. és elkeserít hogy miért velünk...
ezek után nem egy vitatkozó hepciáskodó (még ha neki is van igaza, akkor is lehetett volna annyi esze hogy ráhagyja az indulatok okán mérlegelni nem biztos hogy képest emberekre) hanem esetleg egy megértő emberre vágyna ... de mindegy már -
#10535 Fogalmam sincs, hogy Clidey miért kezdett el flémelni. Esküszöm nem látom az okot... -
#10534 Itt a pont -
#10533 Teljesen egyetértek, elég nagy óvodát rendeztek. -
#10532 Előszöris: R.I.P. az áldozatoknak
Másodszor:
Bocsánat, hogy így belepofázok a magasan ívelő beszélgetésbe de sajnos nem mehetek el azon tény mellett, hogy egy békés topikot (obszcén szavakért mégegyszer bocsika) szarráoffoltok, valamint egymás fel-, alá-, oldalra- stb. menőit szidjátok, jogos, illetve vélt sérelmek miatt.
Reapert jól ismerem, van is már vagy 7 éve, de nem emiatt fogom megvédeni a pici seggét, arra van neki jó nagy pofája magának is.
Nahszóval én láttam a zindex-en a sajnálatos hírt, viszont a kedves VRSDM üzenetét én se értettem ettől függetlenül, nem tudtam hova rakni. Mondhatni szép chat-elős stílust mutató fórumozás amúgy is betegség manapság. Viszont valjátok be Clidey és VRSDM, hogy az egész onnan indult, hogy annyit nem mondtatok, hogy "srácok volt egy baleset, ez minket érint". Senki nem kérdezett volna semmi többet, ehelyett elkezdtétek dobálni a sárt, hogy Reaper így bunkó, úgy akármi, meg kitadja még mi volt, naná, hogy nem hagyja magát és visszadobta amit kapott, ezt követően kibökitek nagynehezen, hogy mi is a szitu. Sajnálja mindenki. Tényleg. Csak innentől, hogy ez elindúlt azért nehéz megállni mint látom.
Reaper amiatt hülye, mert folytatja, Ti meg amiatt, mert valahol ti voltatok a hunyók, legalábbis ahogy én látom, valamint ezzel az egésszel csak magatokat hergelitek, továbbá a megemlékezés nem a legszebb így.
Mégegyszer: nem Reapert akarom védeni, de most tényleg nem ő a hibás, akárhogy is nézem. Én se értettem mi folyik itt, amíg nem írtátok, hogy bizonyos szinten érintettek vagytok az ügyben, így visszaolvasva már érteni lehet ki mit miért írt. Legközelebb tanácsos mind figyelmesebbnek, mind informativabbnak lenni, talán el lehet kerülni a hasonló oldalas sárdobálást egy ilyen szomorú ügy kapcsán...
UFF -
Putyin #10531 Reaper, te aztán egy türelmes gyerek vagy. -
#10530 NC...:) -
#10529 E hozzászólásodat olvasva az alábbi aranyigazság jutott eszembe:
"Ne vitatkozz hülyékkel, ha lesülyedsz az ő szintjükre, legyőznek a rutinjukkal"
Nem pont így van a mondás szóról-szóra, de valami hasonló a lényege. Én sajnos elkövettem azt a botorságot hogy lesüllyedtem a szintedre. És iszonyatos sokat kellett süllyednem mint az kiderült számomra!
De esküszöm többé nemteszem. Hajtogasd csak a baromságaidat akinek csak akarod, tárd ország-világ elé, bizonygasd csak sosemvolt igazadat, égesd magad jellemtelen magatartásoddal, hazudozz csak össze-vissza.
De engem hagyj ki belőle. Többé nickemet szádra ne vedd!
Na szevasz. -
#10528 Úgy hiszem, hogy nem éppen te vagy a leauthentikusabb forrás annak eldöntésére, hogy igazat mondok-e vagy sem. Egyébiránt leszokhatnál a többesszám alkalmazásáról a hozzászólásaidban. Úgy látom tökmindegy hányszor mondom el, mivel nem érted meg sose, hogy ne próbáld a saját kis szegény lelkivilágod által alkotott képet másokénak beállítani. Majd azok akik ismernek, eldöntik, hogy milyen vagyok.
Meglepő vagy sem, de a nekem címzett (minden fantáziát nélkülöző) hozzászólásod néztem rögtön és nem Bucser linkjét. Amennyiben lenne egy icipici eszed, akkor láthatnád az azt követő hozzászólásom tartalmát. Amúgy magasról leszarom, hogy mit gondolsz rólam, sajnos ma már a magyar repülés velejárói az ilyen kretének mint te... A kisebbségi komplexusod vezesd le máson, de leginkább kezeltesd magad! -
#10527 Csak kettővel van lejjebb, eléggé szembetűnő formában...és azt próbálod megetetni velünk hogy elkerülte a figyelmedet mikor beléptél a fórumba és az EGYEL FELETTE levő hozzászólásom elolvasted?! IGEN, valóban NEM MERÜL FEL!!! Sőt, eme hozzászólásoddal pofátlan módon a képébe hazudsz itt mindenkinek!!! -
#10526 Ne haragudj, ma semmi kedvem hozzá, holnap se lesz szerintem, de talán még a héten se. De ígérem pár napon/heten belül teli torokból kiröhöglek, rendben?
Eme hozzászólásod volt az eddigi legszánalmasabb, de remélem ezt már nem akarod alulmúlni, engem már meggyőztél: tudom hogy képes lennél rá! -
#10525 Az fel sem merül ugye, hogy nem néztem rá Bucser linkjére... -
#10524 Na csak írok még1-et mert nem hagyja abba...
Szerintem mindent elárul rólad ismeretlen emberek minősítgetése. Nehogy egyszer pofára essél. Szerintem ne versenyezz nálad magasabb szellemi színvonalú emberekkel, mert mindig így jársz. Szövegértéssel leginkább neked van problémád, mert ha nem így lenne, akkor érezted volna némi szarkazmust a válaszomban. Javaslom fussál neki a tanulásnak még1x általános iskola 4. osztálytól és ne a szakmunkásoddal emberkedj. Megintcsak a felsőbbrendűséged próbáltad hirdetni azáltal, hogy a saját véleményed mások ill. a többség véleményeként próbáltad feltüntetni.
Kettőnk közül szerintem csak te vagy versenyben a "Ki a legszánalmasabb idióta az sg-n" fődíjáért.
-
#10523 Egyvalami még. A Bucser linkje 16:50-kor került ki ide, te 17:10-kor kezdtél el keménykedni, ergo volt bő fél órád hogy leessen a tantusz.
Nem kommentálom, mert lehetetlen/értelmetlen.
De magyarázkodj csak bátran, hadd röhögjenek a többiek még. -
#10522 Na jó. Meguntam. Részemről a veled való diskurzust beszüntetem, mert nevetséges érveid elpuffogtatása után kezdesz átbillenni a mellébeszélés/téma terelés oldalára. Egy merő szánalom vagy.
Amúgy meg szövegértésből is egyes fiam, leülhetsz. Házi feladatként olvasd el mégegyszer hozzászólásom, s próbáld újra értelmezni.
OFF ON
FYI: A több személyiségű (skizofrén) emberek is rendelkezhetnek kimagasló intelligenciával, vihetnek véghez fantasztikus dolgokat (ld.: John Nash professzor - "Egy csodálatos elme" c. film) De ne aggódj, ez a veszély téged soha életedben nem fog fenyegetni!
OFF OFF -
#10521 A másik dolog pedig, hogy lehet bennem van a hiba, de ha vki fontos számomra, akkor az elvesztését követően nem mások szardobálásával foglalatoskodom egy nyilvános fórumon, hanem inkább emlékezem rá, csendben...
Részemről befejeztem a témát, mert úgyis elbeszélünk egymás mellett.
Még1x R.I.P. az áldozatoknak! -
#10520 legalább beindult a topic :) -
#10519 Továbbá felhívnám a figyelmed, hogy nem én kezdtem el "szaremberezni" indokolatlanul...