Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Northrop F-20 Tigershark (prototípus fázisban maradt, sose gyártották sorozatban)
F-21A Lion (alias IAI Kfir C1)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
[/cserf][/fülünyúl]
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Feltöltöd, és a linket pedig elküldöd privátban. Pl ennyi lett volna. No mindegy!
De tessék egy élesebb Raptor:

képfeltöltõ oldalakat utálom, annyit nem vacakolok vele...
[/cserf][/fülünyúl]
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
[/cserf][/fülünyúl]
Товарищ Путин
A sirályok tudvalevõleg sohasem hibáznak, sohasem esnek át. Szégyen és gyalázat egy sirályra, ha átesik
Eltemettuk Cserny "Lapos" Miklost, 2 legi gyozelmes Puma pilotat.
Becsuljuk meg az oregeket, mert egyre kevesebben vannak kozottunk, az oreg Pumak mar csak negyen.
A motorok tesztelése közben baleset ért egy vadonatúj Airbus repülõgépet a dél-franciaországi Toulouse repülõterén csütörtökön. Tíz ember sérült meg, közülük három súlyosan.
Az átadás elõtt álló A 340 600 típusú repülõgép motorjait próbálták ki álló helyzetben, de a repülõ eddig ismeretlen okok miatt elindult és nekiütközött egy zajcsökkentõ falnak. A repülõgép erõsen megrongálódott: orra belefúródott a falba, a farokrésze pedig a földhöz ért.
A repülõgépen tartózkodó kilenc ember mindegyike megsérült, csakúgy mint a földön egy ember, közülük négyet kellett kórházba szállítani. A baleset miatt a toulouse-i repülõtéren több mint egy órára leállították a forgalmat.
Jacques Rocca, az Airbus France szóvivõje elmondta, hogy ilyen típusú baleset még soha nem fordult elõ. Fabrice Bréguier vezérigazgató hangsúlyozta, hogy kivizsgálják és megoldják ezt a technikai problémát. Bréguier egyelõre korainak tartja annak eldöntését, hogy leállítsák-e a szállításokat.
A balesetet szenvedett repülõgépet az Etihad Airways, egy egyesült arab emírségekbeli légitársaság idén júniusban rendelte meg. A rendszeres járatokat 2003 óta üzemeltetõ, Abu-Dzabi székhelyû légitársaság három ugyanilyen, illetve négy másik típusú Airbust is megrendelt, amivel 44-re emelkedett az európai repülõgépgyártótól beszerzett gépeinek száma.
A négymotoros Airbus A 340 600 a világ leghosszabb (76 méter) polgári utasszállító repülõgépe, és a kialakítástól függõen 380-472 utast szállíthat. Ezt a típust 2001-ben állították üzembe.

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Az F-4 Phantom II család inkább legenda mint a Tomcat. Háborúk sorában harcolt és egy pár légierõben a mai napig rendszerben van.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Intruder: nekem a Gripenek közül minden elfogultság nélkül a hazai tetsztett a legjobban. a cseheké dinamikus volt, de nekem a magyar valahogy látványosabbank tûnt.de egészen más stílusú volt a kettõ.