Felhők felett...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Bucser
Mo-n a közérdek és a politika régóta 2 külön szálon futó dolog...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Nem értem az egészet. Milyen jogon pofázik bele a civil abba, hogy hova kerüljön egy radar? Esetleg abba nem akar beleszólni, hogy milyen kézifegyvert rendszeresítsünk? (Mármintha ott is lenne bármi korrektség, de most normális országról beszélek).

Marginális kisebbséget leszámítva nem ért sem a fizikához sem a haditechnikához. Meg kellett volna építeni aki meg adadályozza azt szépen lecsapni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Már az elõzõ helyszínt is el kellett volna fogadtatni, hiába prüszköl a Sólyom... Sok pacifista zöld...

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

Molnibalage
Eltoltam. Ezt akartam.

Molnibalage

😊

qtab986

[NST]Cifu
Nem parasztvakítás volt, mivel nem csak a szovjetekkel, de az Európai Concorde-al is versenyeztek. Inkább szerencsések, hogy nem álltak neki a gyártásnak.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Willenbrock
Parasztvakítás az CCCP -nek.Amerikai SST tervek,szerintem sosem gondolták komolyan csak azt akarták elérni hogy a SZU kezdjen olyan fejlesztésekbe emiatt ami tovább növelheti a tehertételeit.A maketteken kívül mégcsak prototípusig sem jutottak az SST-gépekkel ha jól tudom.Szerintem blöff volt a részükrõl.

Bucser
Nem tudom volt-e.

Az AlktományBÍróság szerint törvénytelen a Tubesre települõ radart akadályozó helyi rendelet

Kíváncsi vagyok, hogyan fut tovább a történet.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

qtab986
CH-53 GS Nazgul 2:13-nál a táborra szórja az infracsapdákat. Ezért valószínû, hogy büntetést kapott?

Molnibalage

[NST]Cifu
2009 Május 5., az elsõ amerikai magántulajdonú Szu-27Sz(K?), amit a PrideAircraft szerzett be...

[NST]Cifu
2011 körül kaphatja meg az légügyi hatóságtól az engedélyt, legalábbis jelenleg itt tartunk.

Fenrir
Nos elvileg szerdán (29-én) érkezik a második Dash-8 Q400 a Malévhoz:

HA-LQC

A halál csupán a kezdet...

qtab986
Fel kellene tölteni az összes képét valahova aztán túl leszünk rajta.

szerintem meg kb így...
qtab986
Nem tudom követni, hol tart most a civil billenõrotoros repülõgép? Mikor kerül forgalomba?

Willenbrock
Nálam a banán logón kívül semmi nem jön be ezen az oldalon.

Papirzacsi

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Willenbrock
Mig-15 UTI-ról tud valaki hogy kész van-e már?Hol tart a berepülése,látható lesz-e a Kalocsai rendezvényen Júniusban?

Molnibalage
Ez se normális. Még jó, hogy nem lõtték le...

Molnibalage

Bucser
Amíg le nem száll....<#gonosz1>

Molnibalage
Nofene. Vajon meddig?

Reaper
Az egyik UB😊

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

qtab986
Mlyik?

Reaper
Na, újra repül a nagyvas.

exTrem
Lezuhant egy FEDEX MD11 Tokyoban ma reggel. link

Scottt
Huh,ez a csávó úgynézki megunta az életét.Vagy nagyon sokat fizettek érte^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Ebben az esetben hibák nem, csak hiba. Egyszer. <#bdead>

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Palinko
jól néz ki, és érdekes, szerintem nem venne le semmit az élvezeti értékébõl, ha lenne a hátán egy póternyõ, addig se kockáztatná az életét. valószínûleg úgy gyakorolta be, de hát mint tudjuk hibák mindég becsúzhatnak.
Molnibalage

Molnibalage
Ami rossz hozzáállás szerintem. Nem kellett volna nálunk is azon nyomban átvizsgálni a gépeket? A tárolás hasonlóan gyászos itthon is...

Reaper
Semmi gond, szerintem keverted a szibériai 29-es lezuhanással az idõpontot (mert az volt 4 hónapja), de akkor csak az orosz nagyvasakat parancsolták földre. A mieinket csak akkor amikor végetért az ottani kivizsgálás és ideszóltak Ivánék, hogy mit is kéne megvizsgálni a gépeinken.

[NST]Cifu
Pardon, a négy hónap fejbõl ment, a többi téren meg nem vagyok a jelek szerint teljesen naprakész. 😊

Reaper
Naaaaa, a nagyvasak február közepe óta állnak, nem 4 hónapja és úgy néz ki, hogy 1 vagy 2 héten belül már repülni fognak. Albából pedig 3 üzemképes van+ az Alca amit mondtál. A Gripenekkel sem olyan fényes a helyzet 2-3 KESZI-ben áll és ugyanennyi a kikrepre kihúzott üzemképes darabszám is.

Légierõlködés 2009...

[NST]Cifu
Vagy négy hónapja nem repülnek. Hogy mikor fognak, azt senki sem tudja. A baj annyi, hogy a repóra egyre nehezebb ügy, van két repképes Alba, meg a kölcsön Alca a Gripeneken túl, de az Alca-ban hátul mindig egy Cseh pilótának kell ülnie (a kölcsön feltétele).

Molnibalage
Szerintem végük van bármit is mondjanak odafent.

baaka
Nem tudjátok most mi van a mig-ek-el??Állítólag leállították a repülésüket mert valami gubanc van velük meg orosz-ba lehullott pát........

exTrem
Az elso 767-es winglettel az American színeiben 😊 : kép

joebacsi
Légcsavarokat kicsit más célra, más fordulatszámra terveztek, így nem mennék velük sokra 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Gaben17
azt én is tudom,de Budapestrõl megy Londonba a gép és onnan Sydney,Londonban át kell szálnom.

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Fenrir
380 Budapesten? Kizártnak tartom...

Gaben17
sziasztok
nemtudja valaki hogy a British Airways gépei közül meg a Airbus A380 Sydney-be? jövõre megyek és jó lenne kifogni=) mivel az útvolna Bp-London-Sydney.

Spirit of Perfomance Koenigsegg

az nem jó oda 😊

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

[NST]Cifu
Akkor már miért nem az egyik légcsavart kéred el? Az nem lenne jó hozzá? 😊

joebacsi
Ha elkezditek széthordani a Malévot, szólj már pls, az egyik komolyabb szélmérõ berendezés pont jól jönne most a szélgenerátoromhoz 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

nemrég voltam jumpon pár malévos cimbinél, hát nem látták fényesen a jövõt...

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

Fenrir
Sajnos még azt sem tudjuk, hogy jövõhéten mi lesz, nem hogy pár hónapra elõre :\