Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Товарищ Путин
A halál csupán a kezdet...
Товарищ Путин
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ez pedig az ukrán utasszállító "busz". Mikor megláttam azt hittem, hogy dobok egy hátast 😄

Товарищ Путин
Mindegy mit, hova, csak lehessen túlszámlázni.
Товарищ Путин
Elég pontens vadászgépeket és vadászbombázókat raktak össze, erre most egy ilyennel jönnek elõ?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
De amugy mindenkeppen megeri, mert nezd a merleg egyik nyelvet: kifizetsz koleszra, meg oda-vissza utra egy kisebb osszeget, vagy pedig circa 10 misit az ATPL(A)-ra. - Ha 2 ev alatt repulod le a gyakorlatot, akkor csak 140 ora a kikepzes. De ilyen kepzesre joga csak ket szervezetnek van az orszagban, egyik a foiskola, masik pedig a CAVOK Aviation. Az elobbinel viszont van eselyed arra, hogy majdnem ingye' megcsinald, hatranya, hogy az elso 1,5 evben az idod nagy resze arra megy el, hogy matematikaval, mechanikaval, elektrotechnikaval, gepelemekkel, logisztikaval, kozlekedestannal, meg csupa-csupa a "repuleshez elengedhetetlen tudomannyal" foglalkozol. De ez a bolognai rendszer hibaja, hogy mindenkinek kell tanulnia minden szart.
Товарищ Путин
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Bár tény, hogy azért hogy ha egy Embaer tud igényes gépeket gyártani, akkor egy Szuhoj is tudjon már...
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Ha a Boeing helyesen Boeing, akkor a Sukhoi meg helyesen Сухой, nemdebár? 😊
(Szerbet is érdekes módon. Nekem azt mondták, hogy nagyon hasonlít az oroszra.)
Boeing-en ilyet még nem láttam mondjuk, a második képen a cakkos illesztés eléggé érdekes 😊
A 3. képen egy elég súlyos repedés van. Helyileg ez hol van a gépben. Ez mennyire fõ teherviselõ elem?
A lemezmunka Airbus és Boeing gépeken is ilyen durva?

Van errõl kép? Ez nekem elég súlyosnak hangzik.
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
Egyébként meg aljas rágalom, az oroszok a variaszárny legújabb verzióját tesztelték. 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Amúgy ha 45 tonnával számolunk maximum fuel loadot (nem tudom mennyi, de az empty weight meg a max takeoff weight közt ennyi van):
- kb 33ezer tank keró össz
- az két évre minden nap 45 teljes tank
És akkor gondolom ezeket a gépeket feltöltötték max heti egyszer, amibõl lenyúltak egy keveset... szánalmas
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
A 28 millió korona is érdekes lenne. Ez 280 millió forint. Ebbõl, aki 1,5 milló tonna kerót vesz, az zseni. Egy liter benzin 280 forint tája. Tehát ebbõ lehetne venni 1000 millió litert. Ez kb 760 tonna. Ez már egy fokkal reálisabbnak tûnik. Reptereken jellemzõem párezer köbméteres tartályok vannak. Ezekbõl évek alatt le lehet nyúlni valamennyit.
Hogyan lehet ilyen súlyos hibát elkövetni? Tisztára, mint a Gimli feletti be nem tervezett vitorlázórepülés, csak ez kicsit durvább nagyságerdû tévedés.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Товарищ Путин