Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
A halál csupán a kezdet...
Például:
egyik oldal
másik oldal
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Azért csak lefényképezem, hátha mégsem hiszel nekem.
Le tudnál fényképezni pár ilyen kártyát? Azt nagyon szépen megköszönném! 😄
Üdv
Fenrir, add fel, megint mellé lõttél.<#idiota>#idiota>
Házidolgozatot írok repüléssel kapcsolatban és az lenne a kérdésem, hogy hogy hívják azokat az információs mûanyag lapokat, amik megmutatják, hogy merre van a vészkijárat, hogyan kell felfújni a mentõövet, ilyesmiket? Szeretnék keresni google segítségével képeket, csak nem tudom, hogy hogy hívják. 😄
Üdv
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Link, ha a videó nem látszik: Katt ide
Eladó egy vadonatúj Avcomm AV-200 PNR Headset számlával, papírokkal, tartozékokkal.
Megvásárlástól számított 5 év garancia + ajándék headset táska.
Ár: 29.900-HUF (Pilotshop ár: 42.125-HUF)
+36-20-522-6801
Amugy nem kell cserelni a gearboxot, hanem "eleg" nagyjavitani. Lenyegeben teljesen szet kell kapni, es erre itthon jelenleg csak egy cegnek van jogosultsaga Tokolon.
Szoval annyira nem sotet a kep (legfeljebb szurke😊), valoban gazdasagos dieselgeppel repulni, az egyetlen hatranya, hogy gyenge, mint a harmat. 135 paci sajnos nem egy nagy menes, meg a muanyagsarkanyos DA-40-essel is huzos felszallni egy rovidebb repterrol nyaron.
Amúgy 737-esen ugye az IDG-t hajtja meg, ami maga a generátor és a CSD.
Q400-ason a Reduction Gearbox hátsó falán csücsül az AC generátor, hajtómû által hajtott hidraulika szivattyú (EDP), túlpörgés szabályzó (OSG), a légcsavarlapátok szögét állító szivattyú (Feather Pump).
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

<#eljen>#eljen>
Egy ideje motoszkál az agyamban a pilóta karrier gondolata. Szivesen venném ha valaki megosztaná velem a tapasztalatait, hogy hogyan lehet valakibõl kereskedelmi pilóta, milyen utat kell végigjárni. Kb. mennibe kerülnek a képzések, illetve mennyi idõ alatt lehet elvégezni õket. Tudom nem egyszerû a kérdésem, de remélem tudtok nekem infókat adni!<#smile>#smile>
Elõre is köszönöm szépen!
Товарищ Путин