14127
A repülés szerelmeseinek topikja.
-
#12079 Kíváncsi vagyok,hogy hogy nézhet ki.
Plusz egy-két utasbeszámolóra is. -
#12078 ja kicsit elkéstem... előzmények alapján jutottam a képhez, nem láttam, hogy már ilyen régi :D bocsi. -
#12077 nekem egy rohanó, üvöltő grizzly medve :D -
#12076 a hírben megy a mókusvakítás akkor keményen. most nézem, akkor ez a OneWorldös? nem sokáig volt ép a festés... -
#12075 Elég szépen összetörték a HA-LOC-ot Heraklionban, leszálláskor visszapattantak és végighúzták a farkát a hátsó csomagtértől a csúszásindikátorig. Több helyen kilukadt a borítás, át lehet rajta látni. Olyannyira fű, hogy hazarepülni sem lehet vele, ráadásul azon a reptéren nincs semmi, kb olyan felszereltségű lehet mint Sármellék kb.
Képeket nem tudok feltenni mert még nem publikusak, én is a védett ACE szerveren néztem meg őket.
A vonatkozó hír. -
#12074 <3 -
#12073 -
#12072 cool -
#12071 -
#12070 elég ködös az egész ügy. -
#12069 Na ahogy sejthető volt, ez tényleg a lengyel nagyvas sztori pepitában a kisvassal. Volt ILS és pályafény is (ez utóbbi addig, amíg el nem szakította a magasfeszt a gép), valamint az ilyenkor elmaradhatatlan köd..
R.I.P. -
#12068 -
#12067 -
#12066 PS :P -
#12065 beam me up, scotty -
#12064 na és ez?
-
#12063 ja, csak a névválasztásra gondoltam -
#12062 Igazi orosz rulett. :S -
#12061 Maradjunk annyiban, hogy az eddigi infók alapján ez leginkább "elnézett" bejövetel, sem mint kényszerleszállás. Kb. a lengyel Tu-154 crash pepitában, csak itt nem volt köd (csak sötét), cserében viszont fénytechnika és leszállító rendszer sem.. -
#12060 Lezuhant egy orosz utasszállító, nyolcan élték csak túl:
Negyvennyolc emberrel a fedélzetén kényszerleszállás közben egy autóútnak csapódott egy Tu-134-es típusú repülőgép az északnyugat-oroszországi Karéliában hétfő este.
Korábban a rendkívüli helyzetek minisztériuma azt közölte, hogy a gépen tartózkodók közül tízen túlélték a balesetet, a többiek sorsa nem ismeretes, majd azt jelentette, hogy sokan meghaltak és megsebesültek. A baleset után nem sokkal megerősítették, mintegy 40 ember vesztette életét a balesetben.
A gép két kilométerre a petrozavodszki repülőtértől zuhant le. A RussAir légitársaság gépe Moszkvából indult Petrozavodszk úti céllal. A becsapódás következtében a gép törzse kettétört, majd tűz ütött ki. A mentők tucatnyi súlyos sebesültet szállítottak kórházba.
A szerencsétlenséget valószínűleg a kedvezőtlen időjárási viszonyok okozták, de a vizsgálat még folyik, és minden eshetőséget, esetleges emberi mulasztás lehetőségét is megvizsgálják. A rendkívüli helyzetek minisztériuma honlapján (mchs.gov.ru) nyilvánosságra hozta az utaslistát. -
#12059 Oroszoknál kényszerleszállás közben autóútra zuhant egy Tu-134-es. -
#12058 A hardware benne azért eléggé meggyőző :) -
#12057 viccesek ezek az új S-es htck.
incredible ass, desire ass... :D
on topic:
-
#12056 HTC Desire S. -
#12055 miért, ez mivel van? -
#12054 Nem igazán jó a hangminőség, van egy másik videóm ahol nem telefonnal hanem digitális kamerával vettem fel és ott sokkal jobb.
Mondjuk elég nagyot néztem, hogy milyen szép a videóminőség, a Legend-em nem csinált ilyen szépet. -
#12053 ez aztán HANGOS -
Jenc #12052 Ott a pont! -
#12051 Milyen figurából csapódott a vízbe? Annyit láttam hogy felvenni épphogy nem sikerült a gép orrát,talán túl alacsonyra dugóhúzózott? -
#12050 Plesiosaurus csak kicsit rövid a nyaka :) -
#12049 Tessék, itt a géped belülről :)
-
perko #12048 Lezuhant és meghalt az ismert műrepülő
A Visztulába zuhant gépével egy légibemutatón az egyik legtapasztaltabb lengyel műrepülő, Marek Szufa, akinek életét minden erőfeszítés ellenére sem sikerült megmenteni.
Többen mondták, hogy ebben a szakmában csak egyszer lehet hibázni.
Szimpatikus bácsi volt.
RIP
-
#12047 Mondom :) -
#12046 tényleg az!
-
#12045 Ma szépen teljesített, mindkét leg-et 7 perccel menetrend előtt fejezte be, ment mint a rakéta. -
#12044 fasza :) ez hihetetlen, pont az LQB van kint a falamon XXXD -
#12043 Malév Q400, HA-LQB volt a vegyjele. -
#12042 ezt milyen gépből fotóztad? -
#12041 A szárnyaló fantáziád... néha rosszabb vagy, mint Wocár... na jó, annyira talán nem. :) -
#12040 Én támadó jegesmedvének néztem elsőre :D