14127
A repülés szerelmeseinek topikja.
-
#12119 Ja. Hány kiló lehet egy ilyen? -
#12118 aha, nem semmi, mi? :) -
#12117 vazzeg most látom csak hogy ez lego -
#12116 Á, dehogy. Tök véletenül találtam meg. -
Freeda Krueger #12115 Nem is te lennél :)
Sajátod? :) -
#12114 Az Essex osztály jobban néz ki, valahogy arányosabb. Mondjuk nagyobb a "makkett" tehát jobb a felbontása.
Valakinek sok szabadideje van.
Ehhez mit szólsz? :) -
#12113 -
#12112 -
#12111 rossz légitársaságot választottak :)
-
Baluxx #12110 Bocs, hogy beleugatok, de LHTL-en a repteren levo katonai alakulatot 2001-ben szamoltak fel. (MH93. vitez Hary Laszlo vegy. rep. oszt.), 2002-2003-ban meg nehany volt iraki Mi-8ast nagyjavitottak a PG-ben. 2003-ban rendeztek ott RedBull Airrace-t, es akkor mar par kisgepes ceg oda tette at a szekhelyet Budaorsrol. (pl. 2003-ban PAS, Avicraft, 2004-ben a Jetstream). Szoval a repter 70 eve folyamatosan mukodik, szunet nelkul.
-
#12109 nem -
#12108 látom ezen felbuzdulva nekiláttál ilyen képeket keresni most az airplane-pictures-en -
#12107 Milyen gép? -
#12106 Jééé jó ez a gép :D
-
#12105 Úgy kissé erőltetett lett volna a poén hogy én tl3000 siriusszal verekszem :D -
#12104 Bocsi Kata, hogy lecsapom a magas labdát, de ez egy TL 3000 Sirius, egy Cseh gyártó UL gépe, és nem Cessna. ;)
Ez persze nem von le semmit abból, hogy jó kis kép. :D -
#12103 Én Cessnával verekszem :)
-
Baluxx #12102 Meg "csak" fel lettek fuggesztve. -
#12101 Nem tudom, de megnézem majd nappalos műszakban, hogy mennyire vannak ezek biztosítva. -
#12100 Az IFLC-nek fizet a biztosító, az meg új gépet ad a Malévnak.
Ez nem malév probléma, hanem baleseti kár. -
Rue East #12099 de az ilfc csak úgy hagyná, hogy a malév felmondja a szerződést erre a gépre ilyen állapotban? -
#12098 Mennyit ér a gép? -
#12097 Nem tudom, de állítólag a Malév-tól már megkapta az útilaput. -
#12096 Hogyan? Felteszik kompra, átviszik Görögországba, onnan meg vonattal? Annyit az egész gép nem ér. -
#12095 Ja, hogy ilyen nímand a hely, ahol odaverték? Hát akkor ez egy szép nagy IJ kártya.
Ekkora anyagi kár okozása után a pilótának van esélyre arra, hogy valaki alkalmazza a továbbiakban? -
#12094 biztos lehet, de biztos elborult drága úgy -
#12093 Nem lehet szétszerelni és hazaszállítani darabokban? -
#12092 A gép Heraklion-ban áll és nem a Boeing seattle-i hangárjában. Azon a libalegelőn semmi nincs, nem hogy fedett helyiség egy ekkora munkára. Mivel repülni nem lehet vele ezért senki nem tudja, hogy mi lesz. Akár lehet akkora a javítási költség mint amekkora a vételár volt és onnantól már agyalhat a Malév, hogy megéri-e ez neki.
Én nem vagyok sárkányszerkezetis, úgyhogy nem tudom megmondani, hogy javítható-e. -
#12091 A Boeing Quick Repair Team-je fogja csinálni, nem mi. Ők majd meg fogják tudni mondani, hogy javítható-e. -
#12090 "Az atv.hu értesülése szerint családjával együtt a gépen utazott Kálmán Olga is. Az Egyenes Beszéd műsorvezetője megkeresésünkre elmondta, a landolás után az utasok egy nagy reccsenést hallottak. Úgy érezték, mintha a repülőgép visszapattant volna a kifutópálya betonjáról.
A műsorvezető a ma esti Egyenes Beszédben további részletekről számol be. " -
#12089 Nem képesek egy ennyire hátul levő törzskeretet cserélni? Már ez sem éri meg? -
#12088 Mekkora rá az esély, hogy leselejtezik a gépet ? -
#12087 ez nem zsiguli. -
#12086 Csupán csak akkora a "csinadratta", hogy esélyes, hogy ez a repülőgép sohasem repül többet mivel egy törzskeret teljesen behorpadt aminek a másik fele esélyes, hogy a tetején nyomódott ki.
Pár éve volt, hogy a HA-LEJ lajstromú classic B737-est húzták végig a pályán, de ezt odavágták sajnos, itt nagyobb a gond. -
#12085 jaj... ekkora csinnadratta..
kis sebtapasz meg kék olajfesték ,oszt 10000feet alatt hazarepülhetnek vele... -
#12084 -
#12083 "úgy néz ki mint egy hosszúszőrű törpetacskónak az orra" -
Be gyönyörű gép ez a Corvus Racer(magyar fejlesztés).Azt azért nem értem miért felülre tervezték a szárnyat-mintha vállszárnyas lenne miközben éppen Bessenyei is azt mondja hogy úgy lenne optimális ha alulszárnyalt lenne.Nem tudom miért maradnak el mostanában a pár évvel ezelőtti Red Bullos sikerek,de gyanítom hogy ez a sportág nem kap kellő támogatást az állam részéről. -
#12081 ja oké, bár igazából a festés lenne a legkevesebb. -
#12080 Az a LOU, ez sima Malév-festésű volt.